امتیازات Medal of Honor

آخ آخ، با این وضعیت فکر نکنم بتونه فروش خوبی داشته باشه چون همین الان اکثر گیمر ها به زور هم از مولتی پلیر Halo Reach دست بر نمی دارن و بقیه شون هم برای Black Ops پس انداز کردن. Medal شدیدا به نقد های عالی و نجومی احتیاج داشت که بین Halo و COD ساندویچ نشه اما نمره ی 6 از IGN خیلی خیلی به ضررشه. حتی تو پیش بینی های Q4 و آخر سال کارشناسا و موسسات مختلف همه گفته بودن که Medal بیشتر از بقیه FPS های آخر سال به امتیاز های خوب نیاز داره.

فقط اینجا یک چیز میشه گفت : " مدال هم پـَــر ... "
همون تابستون که تریلر های سینگل رو دیدم و Beta رو هم بازی کردم مطمئن بودم عنوان متوسطی هست.

به قولی یه جور back fire واسه BC2 ـه.

• Like
Reactions: Bayonetta
امتیازا خوبه دیگه!
مگه چه انتظاری داشتید؟ لابد همش بالای 8 و 9 ؟
اگه EA امیدی برای این اتفاق داشت که الان عرضه اش نمیکرد!

حیف شد سری مدال روز به روز داره ضعیف تر میشه یاد اون روزها بخیر که مدال افتخار یکی از بهترین fpsهای اون دوران بود زمانی که اولین نسخه ی بازی امد eaبه موفقیتی بزرگ دست یافت ای کاش اعضای تیم سازنده ی اولین مدال از ea نمیرفتند و استدیوی infinty ward رو تشکیل نمیداند ولی حالا خود انها با خلق شاهکاری mw2 توانستند موفقیت زیادی بدست بیاورند ولی انها هم دوباره به ea برگشتند
ام من میخوام بگم مدال شاید بتونه با mw2 رقابت کنه ولی در برابر black ops هیچه

اولا من کلا از این دو انجین بودن بازی خوشم نیومد !

دوما بخش MP که من دو-سه روز بازی کردم فقط یه ساده سازی عجیب از BC2 بود که نه به پای BC2 میرسید نه جذابیت های ذاتی COD رو داشت تا طرفداران اونطرف رو جذب کنه !

کلا از نظر من بازی بدی نیست ولی یه Blockbuster کار آمد برای ea محسوب نمیشه و نتونست اون Rebot ایی باشه که EA از سری میخواست !
DICE در حد خودش ظاهر نشد ، EA LA هم کلا استودیوی متوسطی هست و توی سبک شوتر حرف زیادی برا گفتن نداره
اما مطمئنا EA با دو عنوان فوق العاده ی CRYSIS 2 و BULLETSTORM خودشو کاملا در بازار شوتر ها تثبیت وبازیابی خواهد کرد.

کلا از نظر من بازی بدی نیست ولی یه Blockbuster کار آمد برای ea محسوب نمیشه و نتونست اون Rebot ایی باشه که EA از سری میخواست !

دقیقا. حتی اگه امتیاز ها رو خوب فرض کنیم باز به عنوان یه Blockbuster که داره توی این شلوغی و بین Reach و Black Ops میاد اصلا وضع خوبی نداره.
با این کیفیت هم هرگز نمی تونه به یه Reboot واقعی تبدیل شه چون Reboot درست باید بتونه یه سری رو به روز های اوجش بر گردونه مثل کاری Sands of Time برای سری Prince of Persia کرد.
به امید خدا NFS Hot Persuit بتونه برای همین EA این کار رو انجام بده.

ولی شاید نقطه قوت این بازی اینه که تو همه ی نقد ها به واقعی بودن بازی و میدان جنگ اشاره شده ، الان هم Shacknews که بازی رو نقد کرده هم در ابتدای نقدش همین مسئله رو عنوان کرده ، بعد عنوان کرده که داستان بازی به خاطر نپرداختن به کرکتر های بازی ضربه خورده و یه جورایی شاید دونستن اسم اون کرکتری که کنترل میکنید در طول بازی برای شما اهمیتی نداشته باشه ( منظورش ضعف در پردازش شحصیت بوده ) بعد از Level Design بازی انتقاد کرده و مراحل و طراحی لوکیشن ها !
در مورد گرافیک هم توضیح میده که انیمیشن ها بازی فوق العاده هستن ولی بازی در بعضی اوقات مشکل لود نشدن تکسچر ها رو داره ( این نقد روی نسخه ی PS3 صورت گرفته ) .
در اخر هم در مورد مولتی بازی هم میگه به خوبی بازی قبلی DICE یعنی B : BC 2 نیست .

کلآ خواسته از سری COD مخصوصآ MW2 تقلیدی بزنه که کاملآ گند زده
عزیزان برادر لطفن این بازی بسیار مضخرف را با امثالی مثل COD مقایسه نفرمایین

• Like
Reactions: Frobary
کلآ خواسته از سری COD مخصوصآ MW2 تقلیدی بزنه که کاملآ گند زده
عزیزان برادر لطفن این بازی بسیار مضخرف را با امثالی مثل COD مقایسه نفرمایین
واقعا از این حرفت ناراحت شدم. بازی که قدمتش به بیش از 10 سال میرسه میگی مزخرف؟
میخوای انتقاد کنی یه کم آرومتر که به بعضی از طرفدارهای بازی مثل من ضربه روحی وارد نشه.:(:((

آقا شما که هم MOHو هم COD میگیرین بازی میکنین دیگه دعواتون سر چیه یا سر چی بحث میکنین این خوبه این بده خودتونو الکی خسته نکنید شما چه بگید بده چه بگید خوب این دو تا بازی عرضه میشن فروششونم میکنن پولو به جیب میزنن و السلام

من نمیدونم دوستان از چی این بازی اینقدر بدشون میادمن که چندبار گفتم باز میگم بازی خیلی گرافیک توپی داره و گیم پلی خیلی به واقعیت شبیه شده و یکی از بهترین بازیهای عمرم رو دارم تجربه میکنم .. حالا دسته بازی بعضی جاها باگ داره اما دیگه نباید اینقدر بازی رو کوبید بعضی ها هم بیان بخونن بعد سر 2 تومن قیمت بازی بگن ایا بخریم یا نخریم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or