امتیازات Medal of Honor

اگر بیشتر پولیشش می کردند مسلما بازی خیلی بهتر می شد.البته EA تازه شروع کرده.با کمی بهینه سازی در قسمتهای بعدی میتونند بهترش کنند.

review gamespot رو دیدم .همه چیز خیلی خیلی سینمایی و جذاب بود.مخصوصا صدا و موسیقی بازی.نمیدونم چرا اینقد نسبت به بزرگان این سبک امتیاز پایین گرفته. البته هنوز تجربش نکردم ولی فک نکنم دیگه تا این حد داغون باشه.:-/

واقعا چقدر امتيازات اين بازي پايين تر از حد انتظار بوده.
من خودم خيلي به اين بازي اميد داشتم
ولي همينجوري هم براي من به 100 تاي CALL OF مي ارزه:d
شما واقعا دیگه شورشو درآوردی با این پستات. حال من یکی که داره به هم میخوره...:-&

• Like
Reactions: Ooops
منم به نظرم بازیه خوبیه!یعنی واعا اون درگیری نفس گیر را داره.البته من مولتیش را بازی نمی کنم چون از مولتی BBC2 هم خوشم نیومد.چون کلا از محیط های باز خوشم نمیاد.
می گم حالا که respawn ساخته شده و سازندگان اصلی بازی به EA برگشتن,چی می شه اگر نسخه ی بعد را بدن به اونها یه بازیه توپ دوباره از جنگ جهانی دوم بسازن؟یه عنوان کامل!دلم لک زده برای WWII!

شما واقعا دیگه شورشو درآوردی با این پستات. حال من یکی که داره به هم میخوره...:-&
هركي نظري داره
البته به نظر من EA حقش بود تا ديگه تقليد نكنه
ولي من از اين بازي بدم نيومد با اين كه به پا cod نميرسه و برنده cop هستش

شما ميتوني پستهاي من رو نخوني=))
در ضمن همينكه اسم بازي MOH هستش براي من كافي:d

عزیز از روی هوا حرف نزن ! البته نظر همه محترمه ولی چند تا دلیل برای من بیار که چرا از این بازی طرفداری می کنی ؟ :) این بازی بخش سینگلش حداکثر نمره ی 4 از 10 رو میتونه بگیره و یک افتضاح به تمام معنا هست.

حتمآ شما چیز خاصی دیدین که از بازی طرفداری می کنین. پس برای ما بازش کنین تا بدونیم این چه چیزیه که شما رو جذب بازی میکنه. البته الان باز میای میگی: 1. اسمش MOH هست ! 2. به 100 تا COD می ارزه !

عزیز از روی هوا حرف نزن ! البته نظر همه محترمه ولی چند تا دلیل برای من بیار که چرا از این بازی طرفداری می کنی ؟ :) این بازی بخش سینگلش حداکثر نمره ی 4 از 10 رو میتونه بگیره و یک افتضاح به تمام معنا هست.

حتمآ شما چیز خاصی دیدین که از بازی طرفداری می کنین. پس برای ما بازش کنین تا بدونیم این چه چیزیه که شما رو جذب بازی میکنه. البته الان باز میای میگی: 1. اسمش MOH هست ! 2. به 100 تا COD می ارزه !
نه ! :-o 4 از 10 ؟؟!! نه ديگه تا اين حد سينگلش آشغال نيست ! 7 رو ميارزه بابا تير اندازيش هيجان داره .

منم به نظرم بازیه خوبیه!یعنی واعا اون درگیری نفس گیر را داره.البته من مولتیش را بازی نمی کنم چون از مولتی BBC2 هم خوشم نیومد.چون کلا از محیط های باز خوشم نمیاد.
می گم حالا که respawn ساخته شده و سازندگان اصلی بازی به EA برگشتن,چی می شه اگر نسخه ی بعد را بدن به اونها یه بازیه توپ دوباره از جنگ جهانی دوم بسازن؟یه عنوان کامل!دلم لک زده برای WWII!

دقیقا به این فکر می کردم که خودشون بیان Allied Assault 2 یا همون Frontline 2 رو بسازن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or