GamesMaster امتیاز 85% رو داد
تو قسمتی از متن هم اشاره کرده که بازی به مراتب از COD واقع گرایانه تر هست (به نقل از CVG)
تو قسمتی از متن هم اشاره کرده که بازی به مراتب از COD واقع گرایانه تر هست (به نقل از CVG)
اگر بیشتر پولیشش می کردند مسلما بازی خیلی بهتر می شد.البته EA تازه شروع کرده.با کمی بهینه سازی در قسمتهای بعدی میتونند بهترش کنند.
oh shit!!!!شت، این قدر امتیازا نا امید کننده (نه بد، صرفا غیر عالی) بودن که سهام EA دچار افت ناگهانی شده!
http://www.vg247.com/2010/10/13/ea-...n-expected-medal-of-honor-scores-ea-responds/
شما واقعا دیگه شورشو درآوردی با این پستات. حال من یکی که داره به هم میخوره...واقعا چقدر امتيازات اين بازي پايين تر از حد انتظار بوده.
من خودم خيلي به اين بازي اميد داشتم
ولي همينجوري هم براي من به 100 تاي CALL OF مي ارزه:d
هركي نظري دارهشما واقعا دیگه شورشو درآوردی با این پستات. حال من یکی که داره به هم میخوره...![]()
شما واقعا دیگه شورشو درآوردی با این پستات. حال من یکی که داره به هم میخوره...![]()
شما ميتوني پستهاي من رو نخوني
در ضمن همينكه اسم بازي MOH هستش براي من كافي:d
نه ! :-o 4 از 10 ؟؟!! نه ديگه تا اين حد سينگلش آشغال نيست ! 7 رو ميارزه بابا تير اندازيش هيجان داره .عزیز از روی هوا حرف نزن ! البته نظر همه محترمه ولی چند تا دلیل برای من بیار که چرا از این بازی طرفداری می کنی ؟این بازی بخش سینگلش حداکثر نمره ی 4 از 10 رو میتونه بگیره و یک افتضاح به تمام معنا هست.
حتمآ شما چیز خاصی دیدین که از بازی طرفداری می کنین. پس برای ما بازش کنین تا بدونیم این چه چیزیه که شما رو جذب بازی میکنه. البته الان باز میای میگی: 1. اسمش MOH هست ! 2. به 100 تا COD می ارزه !
منم به نظرم بازیه خوبیه!یعنی واعا اون درگیری نفس گیر را داره.البته من مولتیش را بازی نمی کنم چون از مولتی BBC2 هم خوشم نیومد.چون کلا از محیط های باز خوشم نمیاد.
می گم حالا که respawn ساخته شده و سازندگان اصلی بازی به EA برگشتن,چی می شه اگر نسخه ی بعد را بدن به اونها یه بازیه توپ دوباره از جنگ جهانی دوم بسازن؟یه عنوان کامل!دلم لک زده برای WWII!