امتیازات Marvel's Spider-Man 2

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    326
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت

Release Date: 20 October 2023

Developer: Insomniac Games

Publisher: Sony Interactive Entertainment

Platform: PlayStation 5

Genre: Action-Adventure

Screenshot 2023-10-16 183502.png

Screenshot 2023-10-16 183539.png

.......

پیام مدیریت: هر گونه ترول، اسپویل داستانی، بحث مقایسه ای و پست سونی vs مایکروسافت = بن مستقیم از بازی سنتر

Last edited by a moderator:
ذره ذره زنبیلشون رو تو صف دارن میدن جلو.
پیش بینیها یکی یکی داره تغییر میکنه :))

حالا خوبه برای نظرسنجی پولی چیزی نمیدن:D
اینم از Bazicenter quality چی بگم :D

اینقدر بچه های سونی فن خودمون ایمانشون ضعیف بود من مایکروفن هارو از یاد بردم.:D این تاپیک دعوتشون کرده بودم ولی هیچ خبری نیست :-/

یک بار دیگه مشخص شد بازی که از همه نظر در بالاترین سطح قرار داشته باشه، بالاترین سطح بازخورد هم به دست میاره، حالا جزئیات در مورد هر بازی میخواد متفاوت باشه، اما به نظر میرسه تفاوتی در این اصل به وجود نمیاره..

مبارک همه باشه :D انصافا از همون عکس ها و تریلر 2021 معلوم بود بازی چقدر خفنه، از طرفی فکر کنم دیکه باید خیال ها بابت سونی راحت شده باشه، در مورد استودیو های پلی استیشن، ببینید این اسپایدرمنی بود که بعد شوکیس اخیر از طرف خیلی ها بمباران شد، قطع امید حتی، اما حالا دیدیم که نتیجه نهایی مثل همیشه در بالاترین سطح قرار داره، چیزی که تقریبا همیشه در مورد پلی استیشن دیده شده..

پس دیگه نگران ناتی و سانتا و ساکرپانچ و.... نباشید، وقتی اینسامنیاک که اکثریت دست کم گرفته بودنش، اینطور ظاهر میشه، سانتا همین پارسال یک بازی فوق ابر ساخته، ناتی عملا تا حالا تجربه ضعیف نداشته.... به نظرم شایسته نیست سونی و مجموعه پلی استیشن هم بیشتر از این دست کم گرفته شه، خودتون بهتر میدونید بازی های ناتی و سانتا، بازی های نسل جدیدشون، اگه با کیفیت تر از اسپایدی 2 نباشند، کمتر نیستند... فقط باید صبر کنیم تا وقت مناسب برای معرفی و انتشارشون برسه...

یک بار دیگه مشخص شد بازی که از همه نظر در بالاترین سطح قرار داشته باشه، بالاترین سطح بازخورد هم به دست میاره، حالا جزئیات در مورد هر بازی میخواد متفاوت باشه، اما به نظر میرسه تفاوتی در این اصل به وجود نمیاره..

مبارک همه باشه :D انصافا از همون عکس ها و تریلر 2021 معلوم بود بازی چقدر خفنه، از طرفی فکر کنم دیکه باید خیال ها بابت سونی راحت شده باشه، در مورد استودیو های پلی استیشن، ببینید این اسپایدرمنی بود که بعد شوکیس اخیر از طرف خیلی ها بمباران شد، قطع امید حتی، اما حالا دیدیم که نتیجه نهایی مثل همیشه در بالاترین سطح قرار داره، چیزی که تقریبا همیشه در مورد پلی استیشن دیده شده..

پس دیگه نگران ناتی و سانتا و ساکرپانچ و.... نباشید، وقتی اینسامنیاک که اکثریت دست کم گرفته بودنش، اینطور ظاهر میشه، سانتا همین پارسال یک بازی فوق ابر ساخته، ناتی عملا تا حالا تجربه ضعیف نداشته.... به نظرم شایسته نیست سونی و مجموعه پلی استیشن هم بیشتر از این دست کم گرفته شه، خودتون بهتر میدونید بازی های ناتی و سانتا، بازی های نسل جدیدشون، اگه با کیفیت تر از اسپایدی 2 نباشند، کمتر نیستند... فقط باید صبر کنیم تا وقت مناسب برای معرفی و انتشارشون برسه...
و من که چقدر اون تایم شوکیس که هجمه و انتقاد زیاد بود گفتم صبر کنید اینسامنیاک کارش درسته بازی پالیش میشه و الان یکی از تکنیکی ترین بازیهای تاریخه به گفته DF.
واقعا اون تایم خیلی لحظات سختی بود برای شخص خودم ولی خداراشکر ناامید که نشدم از انتظارم هم فراتر رفتن
الانم میگم هم ناتی داگ و هم ساکرپانچ و هم بند استودیو و هم سانتا مونیکا پروژه های بعدیشون پشمی برای ملت باقی نمیذارن فقط کمی صبر کنید تا موقع معرفیشون برسه بهرحال سونی حق داشت تمام توان مارکتینگیش رو فعلا بذاره برای اسپایدرمن

اینسامنیاک فقط لعنت بهت :))
سازنده های مطرح رو بخوایم مقایسه کنیم تو پکیج «کیفیت - کمیت - زمان تولید - فروش بازی ها » نه تنها بهترینه ، بلکه با نفر دوم یه کهکشان فاصله هست :D
-----
نیم ساعت نقدا وا شد ۱۰۰ تا نمره ثبت شد ، به این میگن اعتماد به سازنده و ارسال کد نقد برای همه منتقدین :D

حقیقتا پشمام :D
واقعا خوشحالم واسه اینسامنیاک که بالاخره تو این چند سال اخیر از طلسم ۸۸ رها شد و ۹۰ رو هم رد کرد.
بدون شک بهترین خرید صنعت گیم همینان. با اون قیمت کم و این بازدهی، رسما سونی دزدی کرد :D
انتظارها برای ولورین سخت‌تر هم شد. ببینیم اونجا چی واسمون پختن. کیفیت کار اینسامنیاک همراه با خشونت؟ خفه شو و پولمو بگیر :D

فک کن با 300 میلیون، سونی چنین استودیویی به دست آورده:D به رقم نیست خلاصه، به خروجیه:> الان فقط دوتا استودیو داریم که انقد پشت هم و با فاصله کوتاه دارن بازی های سوپر خفن تولید میکنن. یکیش اینسامنیاکه اونیکی هم فرام سافتور

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or