Last edited by a moderator:
اینم از Bazicenter quality چی بگمذره ذره زنبیلشون رو تو صف دارن میدن جلو.
پیش بینیها یکی یکی داره تغییر میکنه
حالا خوبه برای نظرسنجی پولی چیزی نمیدن![]()
و من که چقدر اون تایم شوکیس که هجمه و انتقاد زیاد بود گفتم صبر کنید اینسامنیاک کارش درسته بازی پالیش میشه و الان یکی از تکنیکی ترین بازیهای تاریخه به گفته DF.یک بار دیگه مشخص شد بازی که از همه نظر در بالاترین سطح قرار داشته باشه، بالاترین سطح بازخورد هم به دست میاره، حالا جزئیات در مورد هر بازی میخواد متفاوت باشه، اما به نظر میرسه تفاوتی در این اصل به وجود نمیاره..
مبارک همه باشهانصافا از همون عکس ها و تریلر 2021 معلوم بود بازی چقدر خفنه، از طرفی فکر کنم دیکه باید خیال ها بابت سونی راحت شده باشه، در مورد استودیو های پلی استیشن، ببینید این اسپایدرمنی بود که بعد شوکیس اخیر از طرف خیلی ها بمباران شد، قطع امید حتی، اما حالا دیدیم که نتیجه نهایی مثل همیشه در بالاترین سطح قرار داره، چیزی که تقریبا همیشه در مورد پلی استیشن دیده شده..
پس دیگه نگران ناتی و سانتا و ساکرپانچ و.... نباشید، وقتی اینسامنیاک که اکثریت دست کم گرفته بودنش، اینطور ظاهر میشه، سانتا همین پارسال یک بازی فوق ابر ساخته، ناتی عملا تا حالا تجربه ضعیف نداشته.... به نظرم شایسته نیست سونی و مجموعه پلی استیشن هم بیشتر از این دست کم گرفته شه، خودتون بهتر میدونید بازی های ناتی و سانتا، بازی های نسل جدیدشون، اگه با کیفیت تر از اسپایدی 2 نباشند، کمتر نیستند... فقط باید صبر کنیم تا وقت مناسب برای معرفی و انتشارشون برسه...