امتیازات Marvel's Spider-Man 2

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    326
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت

Release Date: 20 October 2023

Developer: Insomniac Games

Publisher: Sony Interactive Entertainment

Platform: PlayStation 5

Genre: Action-Adventure

Screenshot 2023-10-16 183502.png

Screenshot 2023-10-16 183539.png

.......

پیام مدیریت: هر گونه ترول، اسپویل داستانی، بحث مقایسه ای و پست سونی vs مایکروسافت = بن مستقیم از بازی سنتر

Last edited by a moderator:
گیمز رادار : بهترین بازی ابرقهرمانی تاریخه

VGC: یکی از بهترین دنباله ها
نه تنها مشکلات نسخه ی اول رفع شده
بلکه هر چیز جدیدی که اضافه شده فوق العاده هست.

رابینسون از VGC :
اسپایدرمن ۲ ، نقش آنچارتد ۲ رو داره برای اینسامنیاک

به به 😍 به به 😍

مثبت 90 برای بهترین استودیو بازی سازی 5 سال اخیر با این همه سختکوشی و عرضه بهترین نسخه خودش برای گیمرا... بی صبرانه منتظرم اون تایمر تموم بشه بپرم تو بازی و حال کنم.

حلالش باشه جیم رایان با خریدش 😘

خب اساتید "اسپایدرمن چیزی نداره نه داستان و شخصیت پردازی" و " عمرا +90 بگیره" "انسامنیاک در این حد نیست" کجان؟

گویا منتظرن متا بیاد زیر 90 بعد پست بدن =((;))
ذره ذره زنبیلشون رو تو صف دارن میدن جلو.
پیش بینیها یکی یکی داره تغییر میکنه :))

حالا خوبه برای نظرسنجی پولی چیزی نمیدن:D

من موندم وفتی جامعه گیمینگ بازی رو انجام دادن خوششون اومده دوستان چه اصراری دادن بازی بیاد ۸۸ و فلان خوب لابد شاهکاره که مورد ستایش قرار گرفته
منم اینجا جا داره به اینسامنیک بزرگ تبریک بگم که وارد لیگ بلوپوینت و بچه ها شد دست مریزاد انصافا لایقشن از بس به ساخت بازیشون وسواس دارن مزدشون رو گرفت ای باریکلا اینسامنیک ای باریکلا

گیم اینفورمر:
همه‌ انتظارات را بیش از چیزی که در نظر داشته‌ایم برآورده کرده‌است، و در نتیجه به عنوان یکی از بهترین عناوین سوپرهیرویی شناخته خواهد شد.

VG247:
استثنایی است. در دستان شما، این بهترین بازی ابرقهرمانی است که تا به حال احساس کرده‌اید. از چشمان شما، این یک هنرنمایی دیدنی از آنچه PS5 می‌تواند انجام دهد است. بر روی قلب شما، سنگین، فریبنده و هیجان‌انگیز است. ویلن‌ها به بهترین شکل باورنکردنی هستند.

GamesRadar:
بازی Spider Man 2 یک پیشگام در بازی های ابرقهرمانی است ، این بازی با یک روایت جذاب و نمایش بی نظیر ، و نمایش یک بازی ابرقهرمانی خالص به شما یک تجربه بی نظیر را اعطا میکند

IGN:
با خیال راحت می‌توان Spider-Man 2 را یکی دیگر از ماجراجویی های هیجان انگیز مردعنکبوتی نامید که بهترین روایت داستانی Insomniac را به نمایش می‌گذارد

دیجیتال فاندری:
بهترین بازی استدیو Insomniac از نظر استفاده از تکنولوژی های بروز گیمنیگ است ، بالا بردن گرافیک و واقعیت بازی و همچنین عملکرد فوق‌العاده Ray tracing همه و همه به لطف SSD قدرتمند PS5 تجربه این بازی را بسیار لذت بخش‌تر میکند

IMG_20231016_180245_171.jpg

IMG_20231016_180253_934.jpg

IMG_20231016_180252_181.jpg

ری تریسنگ حتی ساختمان های دوردست هم اعمال میشه

IMG_20231016_180647_521.jpg

من فکر می کنم اینسمنیاک الان از همه استودیوهای سونی ارزشمندتره (حرفم صرفا کیفیت بازی ها نیست) نسبت کیفیت به کمیت مقایسه کنیم واقعا کار بزرگی کرده
اینکه یک استودیو بتونه سالی 1 بازی با کیفیت منتشر کنه واقعا معجزه اس تو کل صنعت گیم نداریم همچین استودیویی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or