امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
این چرخش رو شما چجوری می بینی ... ؟! :دی یعنی متای شما یه لحظه 85 ـه یه لحظه 88 ؟! بازی الان متاش 85 ـه در حالی که هنوز نصف بیشتر سایت های خوشحالی که هممون میشناسیم و به اکثر بازی ها کم میدن بهش امتیاز ندادن یعنی شما زیر 85 حساب باز کن . سه امتیاز تو متا هم خیلیه ـه ! اینقدر اختلاف 3 امتیاز زیاده که یه بازی با میانگین 96 میشه بهترین بازی قرن و انتقاد ازش حرومه اما یه بازی با میانگین 94 سوژه ی خنده ی دوستان ـه !
:d
نه دیگه انقدرها هم اوضاع خراب نیست.اتفاقا احتمال اینکه رو همین 85 بمونه یا بیشتر شه زیادتره چون کافیه چندتا 9 به بالا بگیره تا متاش رو راحت بکشه بالا....

:d
نه دیگه انقدرها هم اوضاع خراب نیست.اتفاقا احتمال اینکه رو همین 85 بمونه یا بیشتر شه زیادتره چون کافیه چندتا 9 به بالا بگیره تا متاش رو راحت بکشه بالا....
البته اینم در نظر بگیر که کافیه سایت و مجلاتی مثل این پیازه Onion ِ چیه به بازی نمره بدن تا بره طرفای 83 اینا :دی!

جــالــبِ ....

دوستان میانگین کل امتیازهای Reach رو با میانگین ناقص KillZone 3 از الان مقایسه می کنند ... بزارید حداقل همه نقدها بیاد بعد بادکنک هوا کنید :)

حرفی نیست ریچ فوق العادست و کیلزون هم تا اینجا از نظر امتیازت در سطح توقعات حال حاظر نبوده ولی کمی صبر کنید بعد ...

واقعا به همه توصیه میکنم به حرف این سایتای کیلویی نمره بده گوش نکنن!

بد نیست یه نگاه بیندازید(کسی که Killzone 3 و Dead Space 2 رو یکسان فرظ کنه واقعا متاسفم)
22816371773318205015.png

بد نیست یه نگاه بیندازید(کسی که Killzone 3 و Dead Space 2 رو یکسان فرظ کنه واقعا متاسفم)

تازه 0.5 نمره هم بالاتره دوست عزیز .
البته شما نشون دادی کلا با EA مشکل داری گیر الکی به امتیار سایت ها نده قربون شکلت .

• Like
Reactions: FrankinG
تازه 0.5 نمره هم بالاتره دوست عزیز .
البته شما نشون دادی کلا با EA مشکل داری گیر الکی به امتیار سایت ها نده قربون شکلت .
داداش شماره 9 رو نگاه کن متوجه میشی!
من با EA مشکلی ندارم تازه کلی با Mass Effect و NFS Hot Porsuit خیلی هم حال کردم.
تازه فن Bulletstorm هم هستم:|:d

واقعا به همه توصیه میکنم به حرف این سایتای کیلویی نمره بده گوش نکنن!

22816371773318205015.png

یکسان نیستن بلکه dead space یه سر وگردن بالاتره. کاش سازنده های کیلزون (gurrila ) یه نگاهی به ds بندازن تا بفهمن سناریو و شخصیت پردازی یعنی چی.

• Like
Reactions: Red_Yashar
یکسان نیستن بلکه dead space یه سر وگردن بالاتره. کاش سازنده های کیلزون (gurrila ) یه نگاهی به ds بندازن تا بفهمن سناریو و شخصیت پردازی یعنی چی.
دیگه شور حسینی نگیرتتون بابا!DS یه سر و گردن بالاتره!!!
فکر نمیکنم چند دهم نمره اختلاف بشه یه سرو گردن بالاتر اونم در حالی که نصف بیشتر نمره های KZ نیومده باشه!

بهتره که امتیاز این سایتها مخصوصا اونایی که برا همه بازیها رو همه پلتفرمها نقد میزارن رو قبول داشته باشید. حتی سازنده ها هم خودشون رو این نقدها و نمرات حساب باز میکنن! مثلا اگه تو سری شماره قبلی تو نقدها اشاره به کمبود داستان نمیدیدیم الان هم از طرف سازنده انقدر رو داستان شماره سوم تاکید نمیشد. بهتره که در هنگام قضاوت در مورد هر چیزی خودتون رو از حالت یه طرفدار یا یک علاقه مند خارج کنید

دوستانی که Edge رو مسخره می کنن بدونن Edge تنها مجله ایه که ارزش نمره ها رو حفظ می کنه . یعنی وقتی به یه بازی 8 میده یعنی واقعا عالیه . درست مثه صنعت فیلم سازی و منتقدینش . برای همین کمتر بازی ـی میاد که از Edge امتیاز بالای 9 بگیره . مشکل بقیه سایت ها هستن که به هر بازی ـی 10 میدن و کاری کردن متای زیر 90 بازی ها باعث نفروختن اونا بشه .
عجب !! بعد اونوقت این مجله سخت گیر چه جوریه که به بایونتا نمره 10 از 10 می ده !؟ یعنی بایونتا هیچ اشکالی نداشته و لیاقت نمره 10 رو داشته !؟ این تمایز زیاد در نمرات دهی edge فقط نشون دهنده همون توهم زایی هست که گفتم ! نمی خوام بگم تا اسم انحصاری سونی میاد نمره پایین می ده. ولی بیشتر میل به کوبوندن عناوین سونی داره . کسی می تونه توجیه کنه مارو که چرا و با توجه به کدوم تعریف و قانون بازی بایونتا نمره 10 از 10 می گیره و کیلزون 2 نمره 7 و یا mgs 4 نمره 8 می گیره از این مجله !؟
شمارو نمی دونم ولی به نظرم من این جز توهین به شعور یه گیمر چیز دیگه ای محسوب نمی شه !
البته این موضوع خیلی مهم نیست که بخوام ادامه بدیم . دوستان می تونن با همون بازی در پیت overrated شدشون که فقط لایق نمرات پایین هست حال کنن . و کیلزون رو هم Failzone بدونن !

p.s : کاراکتر اول DS تا دیروز لال بود ! حالا تا زبون مادریش یادش اومده شده ته شخصیت پردازی و داستان و این حرفا !

• Like
Reactions: game.fun
قبلا هم در این مورد حرفم رو زدم ولی edge به uncharted 2 هم کم نمره داد و حق این بازی 10 بود،بعدش تا بحال به بازی های زیادی نمره پایین داده که حقشون نبوده و مثال هم زدم،ضمن اینکه بیش از 10 ساله نظر خوبی نسبت به سونی و بازیهاش نداره.
حالا اگه شما بتونی با منطق به من ثابت کنی که همه اینا اتفاقیه خوشحال می شم.

ببخشید پس شما توقع داری که به کل بازیهای PS3 تند تند 10 بده ؟! هیچ سایت و مجله ای این کارو نمیکنه عزیزم ! وقتی Edge که به قول ِ شما نویسنده هاش هیچی بارشون نیست به Uncharted 2 میده 9 یعنی Uncharted یک بازی ِ فوق العاده محسوب میشه ! در ضمن مگه 9 برای یک بازی نمره ی بدیه که شما میگی باید 10 بده ؟! همین الانشم میانگینش فوق العادست ! در مورد منطق هم باید بگم که این مجله کلآ زیادی سخت گیره و این موضوع رو روی بازیهای 360 هم پیاده کرده و فقط مخصوص سونی نیست !

عجب !! بعد اونوقت این مجله سخت گیر چه جوریه که به بایونتا نمره 10 از 10 می ده !؟ یعنی بایونتا هیچ اشکالی نداشته و لیاقت نمره 10 رو داشته !؟ این تمایز زیاد در نمرات دهی edge فقط نشون دهنده همون توهم زایی هست که گفتم ! نمی خوام بگم تا اسم انحصاری سونی میاد نمره پایین می ده. ولی بیشتر میل به کوبوندن عناوین سونی داره . کسی می تونه توجیه کنه مارو که چرا و با توجه به کدوم تعریف و قانون بازی بایونتا نمره 10 از 10 می گیره و کیلزون 2 نمره 7 و یا mgs 4 نمره 8 می گیره از این مجله !؟
شمارو نمی دونم ولی به نظرم من این جز توهین به شعور یه گیمر چیز دیگه ای محسوب نمی شه !
البته این موضوع خیلی مهم نیست که بخوام ادامه بدیم . دوستان می تونن با همون بازی در پیت overrated شدشون که فقط لایق نمرات پایین هست حال کنن . و کیلزون رو هم Failzone بدونن !
p.s : کاراکتر اول DS تا دیروز لال بود ! حالا تا زبون مادریش یادش اومده شده ته شخصیت پردازی و داستان و این حرفا !

خب ببین شما تا قبل بایونتا چند تا بازی کرده بودی که شبیه این بازی باشه؟این بازی همه چیش نواوری بود از سیستم گیم پلیش گرفته تا انیمیشن هاش که در حد خدا بود گرافیکش هم که عالی بود موسیقی و داستانش هم خیلی خوب بود بعد میخای به بازی کیلزون که هیچ نواوری نداره و کلا سبک FPS خیلی سخته بخاد نمره ی کامل بگیره!! بیاد نمره 10 بده؟ اصلا هیچ ربطی نداره که این مجله میخاد بازی های سونی رو بکوبه !!

خب ببین شما تا قبل بایونتا چند تا بازی کرده بودی که شبیه این بازی باشه؟این بازی همه چیش نواوری بود از سیستم گیم پلیش گرفته تا انیمیشن هاش که در حد خدا بود گرافیکش هم که عالی بود موسیقی و داستانش هم خیلی خوب بود بعد میخای به بازی کیلزون که هیچ نواوری نداره و کلا سبک FPS خیلی سخته بخاد نمره ی کامل بگیره!! بیاد نمره 10 بده؟ اصلا هیچ ربطی نداره که این مجله میخاد بازی های سونی رو بکوبه !!
اولا که یه نوآوریش همون کاورگیری تو زاویه دید اول شخصه! من که تو بازی دیگه ندیدم! حالا یا نیست یا سن من قد نمیده که در اینصورت بیزحمت اسم بازی رو بگید!
دوم اینکه کرایسیس نوآوری داشت؟ یا شخصیت پردازی و داستان خفن داشت؟ کرایسیس در کنار گرافیکش بالاش تونست المان های یه بازی اول شخص رو به خوبی پیاده سازی کنه! مثلا هم می تونستی بزنی تو دل دشمن یا اینکه مراحل رو مخفی بری! پس اونم باید نمرش کم می شد دیگه!
هر چند من خودم شخصا با گیم پلی شماره یکش حال نکردم!

خب دوست عزیز بازی من میدونم که بوده قبلا تو 1 بازی ولی چی بوده یادم نیست تو این بازی Call of Juarez که بود
کرایسیس بله هم نواوری داشت که این نانو سوییت رو معرفی کرد هم داستانش خوب بود به جز 10 دقیقه اخرش!!
گیم پلی شماره ی یکش اکشن بود دیگه شما پس نباید با هیچ بازی اکشنی حال کنی!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or