8که بهش داد بیشتر بخاطر کات سکانسهای طولانی وهمچنین درهمشدن داستان بود الان لینکشو بدبختی ندارم این مقاله رو تو این سایت که خوندم مال دو سال پیش بود مثلا ایرادی که از داستان گرفته بود این بود که چرا اسنیک این همه پیر شده در حالی که تو یکش اون دختره مو قرمزه واسنیک جفتشون جوون بودن ولی اینیکی پیر میشه ولی دختره تازه ازدواج میکنه!!!یه سرچ کنی تو این سایت کنی یکی از نویسنده ها خودش خیلی قشنگ سوتی های داستان پردازی کوجیما رو نقل قول کرده بود.
در مورد انحصاریهای سونی مثلا یکیش همین gt5خودمون بود که گیم اسپات بهش داد 8ولی بهnfs hotداد9خوبدیگه همه میدونن واقعیت چیه و واقعن جای تعجب داشت؟؟
ولی ایا تو فروش این بازی اثری گذاشت؟؟
چیزی از ارزشهای این بازی بزرگ کم شد؟؟
من شخصا دارم میگم شخصا نظرم اینه که زیاد به این نمرات توجهی نمیکنم مثلا یه بازی بود به نام ken fist of the north starیه بازی جاپونی بود که اصلا هم صدا نکرد گیم اسپات هم بهش داد 7.5 ولی من همین طوری شانسی گرفتمش ومنی که این همه سخت گیرم وهر بازی به مزاقم خوش نمیاد درعین ناباوری معتاد این بازیشدم وتا یه هفته پشت سر هم همین رو بازی میکردم:d
اینی که بعضی سایتها امتیاز کم میدن دلایل خودش رو داره اونا هم نظرات خودشون رو دارن ولی اینکه قصدی در کار باشه شاید باشه شایدم نباشه ولی من خودم تا هیچ بازیی رو بازی نکردم در موردش اظهار نظر نمیکنم.
بسیار عالی.بله سفسطه کردن و گرفتن ایرادهای این چنینی کار آسونیه...سوتی های داستانی (lol) حتما داستان بایونتا که از همین مجله 10 گرفته خیلی خوب بوده!
mgs4 هیچ اشتباه داستانی نداشت،هر کی اینو گفته باشه مشکل داره.
اون قسمتی هم که قرمز کردم برو از دو نفر بپرس ببین چی می گن چون با این جمله آبروی خودتون می ره.
شما که معلومه نه نقد edge رو خوندید و نه با mgs4 آشنایی دارید،اگه شخص دیگه ای هست که بتونه به من دلایل 8 گرفتن mgs4 رو ثابت کنه ممنون می شم.
ببخشید پس شما توقع داری که به کل بازیهای PS3 تند تند 10 بده ؟! هیچ سایت و مجله ای این کارو نمیکنه عزیزم ! وقتی Edge که به قول ِ شما نویسنده هاش هیچی بارشون نیست به Uncharted 2 میده 9 یعنی Uncharted یک بازی ِ فوق العاده محسوب میشه ! در ضمن مگه 9 برای یک بازی نمره ی بدیه که شما میگی باید 10 بده ؟! همین الانشم میانگینش فوق العادست ! در مورد منطق هم باید بگم که این مجله کلآ زیادی سخت گیره و این موضوع رو روی بازیهای 360 هم پیاده کرده و فقط مخصوص سونی نیست !
من چنین توقعی ندارم جواب حرفایی که گفتم رو می خوام.10 ارزونی خودش،بیاد نقدهاش رو منصفانه بنویسه و مهمتر از این سیستم نمره دهیش رو هم درست کنه و مثل سایت های و مجلات دیگه نمره بده تا اینهمه حق بازی های مختلف رو ضایع نکنه.
کارهایی که edge می کنه هیچ سایت و مجله ای نمی کنه.کجاست که فقط به 13 تا بازی نمره کامل داده باشه؟
وقتی به mgs4 می ده 8 باید دلایلش منطقی باشن یا نه؟
به Crisis Core داده 6 آخه به کدوم دلیل به شاهکاری که اسم FFVII هم روشه گند می زنه؟
بعد قبلا گفتم بازم می گم این مجله ده سال پیش هم که اسمش نکست جن بود بدتر از الان آنتی سونی بود،حیف که اسکن ندارم وگرنه چند تا صفحه اش رو برات می ذاشتم تا ببینی کار رو به مسخره کردن علنی سونی هم رسونده.من اگه اینجا اینو خالی بسته بودم حتما ده نفر ریخته بودن سرم.
ضمن اینکه تا حالا نمره نا حق زیاد داده مخصوصا به بازی های انحصاری سونی.
وقتی که این سوابق رو داره و نمره دادنش هم با همه جا فرق داره یعنی اعتبارش زیر سواله.
پ.ن: لطفا هم حرف از خودت در نیار من هیچ وقت نگفتم نویسنده های edge هیچی بارشون نیست.دلایلم کاملا معلومه چیان و گفتم.