امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
چی شد کسانی که مجله Edge رو خدا میدونن نگفتن به من که چطوری بایوشاک 8 میگیره ولی odst امتیاز 9 ؟ قبول کنین این مجله هم مثل بقیه مجله ها از سطل اشغال ارزشش کمتره ...
کلاً این مجله ارادت خاصی نسبت به فرنچایز هالو داره

عجب !! بعد اونوقت این مجله سخت گیر چه جوریه که به بایونتا نمره 10 از 10 می ده !؟ یعنی بایونتا هیچ اشکالی نداشته و لیاقت نمره 10 رو داشته !؟ این تمایز زیاد در نمرات دهی edge فقط نشون دهنده همون توهم زایی هست که گفتم ! نمی خوام بگم تا اسم انحصاری سونی میاد نمره پایین می ده. ولی بیشتر میل به کوبوندن عناوین سونی داره . کسی می تونه توجیه کنه مارو که چرا و با توجه به کدوم تعریف و قانون بازی بایونتا نمره 10 از 10 می گیره و کیلزون 2 نمره 7 و یا mgs 4 نمره 8 می گیره از این مجله !؟
شمارو نمی دونم ولی به نظرم من این جز توهین به شعور یه گیمر چیز دیگه ای محسوب نمی شه !
البته این موضوع خیلی مهم نیست که بخوام ادامه بدیم . دوستان می تونن با همون بازی در پیت overrated شدشون که فقط لایق نمرات پایین هست حال کنن . و کیلزون رو هم Failzone بدونن !

p.s : کاراکتر اول DS تا دیروز لال بود ! حالا تا زبون مادریش یادش اومده شده ته شخصیت پردازی و داستان و این حرفا !

عزیز من برادر من این مقتضای سبک بازی هم هست . یه بازی مثه بایونتا سبکش H&S هست که هر چند سال یه عنوان نسبتا خوب براش میاد . توقع نداری که مثه FPS بهش نمره بدن که هر3 ماه 3 تا عنوان خوب FPS عرضه میشن ؟!
بله حرف شما متینه منم از بایونتا خوشم نمیاد بخاطر این که تم ژاپنی داره اما کم نیستن کسایی که طرفدار این بازین . از امتیاز Edge هم زیاد راضی نیستم به این عنوان اما چون تو این سبک بازی کم عرضه میشه صاحب سبک شده بایونتا .
کلن خیلی وقته منتقدین این صنعت مسخره شدن . الان شما اگه تونستین مرز بین شاهکار و یه بازی خوب رو تو این صنعت با تفاوت نمره به صورت آشکارا نشون بدی ممنون میشم .
آدم میره میبینه متای یه فیلمی مثه Inception شذه 74 در صورتی که برای خیلی ها از جمله من جزو تاپ 10 عمرم هست ولی میری میبینی یه بازی مثه MW2 شده میانگینش 94 .
من نمی گم MW2 بازی بدیه اما اصلا و ابدا در حد میانگین 94 نیست . این میانگین رو باید حداکثر 3 4 تا بازی تو نسل بگیرن .

حالا که 7 نداده!!همچنین ما بحثی در مورد Halo نداریم شما همینطور که نوشتی تو امضات خودت واسه بازی میمیری پس همین مهمه!!چی کار به امتیاز بازی داری؟
اگرم امتیاز رو ملاک قرار دادی چرا واسه بازی میمیری؟همه چی به خودت بر میگرده چون خودت میخای بازی کنی نه اونی که نقدش کرده!!

باز شما امپر چسبوندی؟!:d
عزیز من دفعه قبل هم گفتم هنر تو دیدگاه انسان یه چیز نسبیه.مثلا شما کره زمین رو درنظر بگیر؛ همه موافقیم که زیباست ولی ممکنه یه نفر بگه بااینکه زیباست ولی من اورانوس رو بیشتر دوست دارم.حالا شما میخوای اون ادم رو متهم کنی که تو احمقی یا نمیفهمی که اورانوس رو بیشتر دوست داری؟! خب این میشه خودمحوری!
Edge به هیچ وجه نمره کمی مثل 2 یا 3 نداده که ادم به عقل و حس زیبایی شناسیش شک کنه که! اتفاقا یه نمره خیلی خوب داده ولی خب با منطق سلیقه اونا در حد امتیاز 9 نبوده. چرا بیخود زور میگی اخه؟
اصلا اگه میخوای رو حرفت بمونی ، بیا یه کاری بکنیم شما بیا برا من ثابت کن یا به عبارتی یه کاری کن که سلیقه من از روی همین بازی درپیت overrate برگرده!! انوقت من میگم که شما درست میگی ولی اگه نتونی اینکار رو بکنی ، بهتره که حتما تو نوع نگاهت یه تجدید نظر جدی بکنی!
عزیز من ! شما صنعت گیم رو با نمایشگاه اثار پیکاسو اشتباه گرفتی !؟ سلیقه در هر امری نمی تونه دخیل باشه . پس بحث فنی این وسط چی می شه !؟ اگه به نظر و سلیقه شخصی هست . پس نظر شخصی من اینه که الان سال 2014 هستیم ! شما با این مشکل پیدا نمی کنی !؟ این چه نظر شخصی و سلیقه ای هست که بین دو بازی بایونتا و mgs 4 دو نمره اختلاف کامل قائل می شه !؟ این سلیقه مشکل داره و خوشحال می زنه . اما در مورد اون بازی در پیت :
اون بازی در پیت overrated شده شما با اون وضع مسخره مدل ها و کمبود بسیار زیاد polygen و ... بر روی 30 فریم ریت اجرا می شه . و با این حال طبق گفته صریح سایت ign در برخی مراحل دارای افت فریم ریت هست !!! این وضع گرافیکی تاسف بار نشون دهنده این هست که نباید یه بازی به اسم H...o 3 اون نمرات رو در بخش گرافیکی کسب کنه و اگه در زمینه گیم پلی و مولتی خوب و عالی عمل کرده . گرافیک باید در حد همون 6 یا 7 نمره بگیره . اینو تکنیک و علم برنامه نویسی گرافیکی می گه ! کمااینکه بودن سایت هایی که خیلی به این نکته خرده گرفتن و امتیازات پایین هم به این بازی دادن . ولی به دلیل Overrated شدن بازی و هایپ عظیم ( تبلیغ در کلاب و رستوران و یه ماجرایی مثل ماجرای گیم اسپات و کین و لینچ ! ) بازی با نمرات بسیار بالایی روبرو می شه . اینو مطئنم خیلی از فن های سینه چاک این سری بازی که توی این نسل فقط با این ip اشنا شدن نمی دونن . ولی واقعیت هست و گفته خود ign ! حالا بهتره شما یه خورده فکر و دیدتو نسبت به این صنعت باز کنی و هر چی اینا گفتن نگی درسته !

p.s : گیمینگ ایران در وضعیتی کاملا مشخص قرار داره و احتیاجی به امپر چسبوندن نداره دوست من :)

spiderferi ،

یه بازی تو سبک mgs 4 بگو که توی این نسل اومده باشه و بتونه باهاش رقابت کنه ! مگه شما نمیگی بحث سبک مطرح هست !؟ یه بازی تو سبک اکشن مخفی کاری به من معرفی کن . جالبه این امتیاز موقعی داده شد که هنوز حتی اسپلینتر سل 5 هم عرضه نشده بود :)
نمی تونیم خودمونو گول بزنیم . هیچ جوابی برای دادن امتیاز 8 به mgs 4 وجود نداره . اگر این مجله سخت گیر هست . پس به ریش خودش خندیده که به بایونتا 10 داده !

موفق باشید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdihoo
به نظر من کاورگیری توی اول شخص اصلا خوب نیست. مایه ی عذابه! توی Kz2 هم من راحت نبودم. توی Kz3 هم کاورگیری خیلی کمتر شده. هم تو تریلرها مشخص بود و هم تو این بتای مولتی پلیر! چون سرعت بازی یکم بیشتر شده.

اینقدر هم به Edge گیر ندید. به جاش برید نقدش رو بخونید. ببینید چه ایرادی به بازی گرفته.

دیگه شور حسینی نگیرتتون بابا!DS یه سر و گردن بالاتره!!!
فکر نمیکنم چند دهم نمره اختلاف بشه یه سرو گردن بالاتر اونم در حالی که نصف بیشتر نمره های KZ نیومده باشه!

یه سر وگردن رو شما چند نمره حساب میکنید!؟ من اینو بخاطر اون دوستمون گفتم که اعتقاد داشت چرا این دوتا اندازه هم گرفتن

حالا که 7 نداده!!همچنین ما بحثی در مورد Halo نداریم شما همینطور که نوشتی تو امضات خودت واسه بازی میمیری پس همین مهمه!!چی کار به امتیاز بازی داری؟
اگرم امتیاز رو ملاک قرار دادی چرا واسه بازی میمیری؟همه چی به خودت بر میگرده چون خودت میخای بازی کنی نه اونی که نقدش کرده!!
اونم که حالا 9.5 نداده!
مسئله اینجاست که بعضی ها بهونه دستشون میاد که ...
من که اگه بدترین بازیه سال هم بشه باز بازیش می کنم نه 1 بار بلکه 10 بار!
کیلزون 2 که نسبت به این ضعیفتر بود 8 بار رفتم دیگه چه برسه به این! :d

اون کاوگیری سوم شخصه چه ربطی به اول شخص داره؟ کاور گیری Riddick هم بیشتر یه سنگر گیری خودکاره که خیلی وقتا هم درست کار نمی کنه. کلاً اینا زمین تا آسمون با سیستمی که تو Killzone هست فرق دارن.
الان بحث سر " کاور گیری " تو یه بازی اول شخص هستش نه " نحوه ی کاورگیری " . دوستان بازی های زیادی رو اسم بردن که قبل از کیلزون " کاور گیری " داشتن.

حتی اگه از روی ناچار بخوایم کاور گیری ریدیک و وگاس رو متفاوت با Killzone 2 بدونیم و حرف شما رو قبول کنیم بازم بازی های دیگه میمونن که کاورگیری اول شخص داشتن قبل کیلزون ! که میشه مثلا به Medal of Honor Airborne اشاره کرد .

پ . ن : در صورت وجود بامبول جدید و مشاهده ی تفاوت بین سیستم کاور گیری کیلزون با Airborne خبرم کنید بیام بازی بعدی رو مطرح کنم ... ! lol

سفسطه:))شما با این طرز حرف زدن ابروی خودتون رو بردید نه بنده بله شما درست میگید من مشکل دارم اگه مشکل نداشتم که به نقل قولهای شما شما جواب نمیدادم.
اصلا اقا مرغ یه پا داره ما هرچی میگیم نره شما میگی بدوش اگر میرفتی یه تحقیق در مورد اینکه این سایت چرا 8داده تو اینترنت میکردی بعد هرچی تو دهنت در میومد میگفتی یه دیکشنری بزار جلوت بخودت یکم زحمت بده برو یه سرچی بکن ترجمه بکن ببین چی نوشته مردم هم بیکار نیستن بیان اینجو برای شما مو شکافی کنن بعدا براشون lolبکشی به مزاقت خوش نمیاد چراlolمیکشی؟برو تحقیق کن.
منظورم edge بود نه شما.
ولی در مورد اون ایرادی که گفتید منظورم این بود که ایراد داستانی محسوب نمی شه چون اسنیک از بدو تولد تو پروژه Les enfants terribles قرار بوده که زود پیر شه.
خودم می دونم چجوری الکی به بازی نمره پایین داده و نیازی نیست که باوجود 10 سال آشنایی با سری mgs و بازی کردن تمام شماره هاش از mg1 و 2 nes تا mgs های psp و دونستن اینکه جاهای دیگه به بازی چه نمراتی دادن و چقدر برنده جوایز مختلف شده با دوباره خوندن یه مشت سفسطه شعور خودم رو زیر سوال ببرم.
کلاً این مجله ارادت خاصی نسبت به فرنچایز هالو داره
EDG179cov.jpg

:دی

آخرین ویرایش:
بسیار عالی.بله سفسطه کردن و گرفتن ایرادهای این چنینی کار آسونیه...سوتی های داستانی (lol) حتما داستان بایونتا که از همین مجله 10 گرفته خیلی خوب بوده!
mgs4 هیچ اشتباه داستانی نداشت،هر کی اینو گفته باشه مشکل داره.
اون قسمتی هم که قرمز کردم برو از دو نفر بپرس ببین چی می گن چون با این جمله آبروی خودتون می ره.
شما که معلومه نه نقد edge رو خوندید و نه با mgs4 آشنایی دارید،اگه شخص دیگه ای هست که بتونه به من دلایل 8 گرفتن mgs4 رو ثابت کنه ممنون می شم.
سفسطه:))شما با این طرز حرف زدن ابروی خودتون رو بردید نه بنده بله شما درست میگید من مشکل دارم اگه مشکل نداشتم که به نقل قولهای شما شما جواب نمیدادم.
اصلا اقا مرغ یه پا داره ما هرچی میگیم نره شما میگی بدوش اگر میرفتی یه تحقیق در مورد اینکه این سایت چرا 8داده تو اینترنت میکردی بعد هرچی تو دهنت در میومد میگفتی یه دیکشنری بزار جلوت بخودت یکم زحمت بده برو یه سرچی بکن ترجمه بکن ببین چی نوشته مردم هم بیکار نیستن بیان اینجو برای شما مو شکافی کنن بعدا براشون lolبکشی به مزاقت خوش نمیاد چراlolمیکشی؟برو تحقیق کن.

برای من اهمیتی نداره شما بازم میای تو این سایت یا نه ، فونتتو ریز کن بیزحمت چشامون رو از سر راه پیدا نکردیم ! جور دیگه ای هم میشه ترول کرد !
خواستم واست لیستی رو که خواستی بیارم اما با حمله فوق کاملا یک چیزهایی بر من مشخص شد که منو شدیدا از ادامه بحث باهات منصرف کرد ؛ شرمندتم ...
پ.ن : یه جوان مردی میاد لیست نمراتشو تو یه پست بذاره ؟
ممنون .
مومن من با کسی مشکلی ندارم .
اونم یه اظهار نظر شخصی بوده بابا خوبه که گفتم نظر شخصی بوده .اون لیست رو هم نمیخواد زحمت کسی بدی خودت زحمتشو بکش تا ما هم فیض ببریم.

Last edited by a moderator:
بعد سوال بعدی که می‌خوام بپرسم اینه که چند نفر از منتقدین حاضر در این ترد بازی رو انجام دادند؟ معرکه‌اید اصلا.

دقیقاً
اینا اصلاً نمیدونن دارن پا رو دم چه شاهکاری میذارن فقط فکر فن بازین اسم خودشون رو هم گذاشتن منتقد . هم اینا هم اون منتقد های پولکی . الان هم که میخوان منکر نو آوری های بی نظیر کیلزون بشن سبک اول شخص خیلی به کیلزون بدهکار هست بخاطر پیشرفتهایی که وارد این سبک کرد . کاور گیری یه نمونش با شما هم هستم آقای sami_19 که بازیهای دسته چندم رو برای خراب کردن کیلزون مثال میزنید :|

پست قبلیم چرا نبود هر چی گشتم ؟ این هم به هم دارن بحث میکنن فقط پست من رو پاک میکنید زورتون فقط به من میرسه که از این همه نا برابری شکایت کردم ؟ :((

• Like
Reactions: Sorrows
چی شد کسانی که مجله Edge رو خدا میدونن نگفتن به من که چطوری بایوشاک 8 میگیره ولی odst امتیاز 9 ؟ قبول کنین این مجله هم مثل بقیه مجله ها از سطل اشغال ارزشش کمتره ...
شما که موافقی جواب من رو بده دوست عزیز با کودوم منطقی این سایت به بایوشاک داده 8 به Odst داده 9 ؟ نکنه داستان .. موسیقی .. گرافیک و ... Odst بهتر بوده؟ تازه 1 سال زود تر اومده بایوشاک ... بیخودی سنگ این مجله ها و سایت ها رو به سینه نزنین یکی از یکی در پیت تر هستن ....
من کی گفتم Edge خدا هست؟حتی تو پستم هم به این اشاره نکردم.من میگم که توی این نسل 10 دادن خیلی مرسوم شده.همین.
ببخشید تو فروم اگه بحث نکنیم باید چی کار کنیم؟!
شما به این بحث ادامه بده. نتیجه اش رو چند صفحه بعد میبینم.

دوستان لطفاً دیگه بیخیال بشید بگذارید تاپیک نفس بکشه. تا الان هم دیگه بیش از اندازه در مورد مطالب بی ربط اینجا بحث شده. از EDGE گرفته تا Halo, MW2, Crysis, Bayonneta, DMC و....

به این بحث ها خاتمه بدید. در صورتی که به اخطار توجه نکنید باهاتون برخورد میشه.

جناب sami_19 برای اینکه تاپیک بیش از این منحرف نشه جواب شما رو نمیدم، ولی بدون کاور گیری MOH هم تفاوتی با Riddick نداره و خودکاره، البته احتمال دیگه هم وجود داره اینه که شما کلاً Killzone 2 رو بازی نکردی و نمیدونی سیستم کاورش چطوریه. به هر حال بگذریم یه ذره دیگه ادامه پیدا کنه پای Gears و Killswitch هم تو این تاپیک باز میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or