امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
اگر به پیشرفت باشه (حالا فقط در زمینه ی گرافیک) سبک اول شخص کلآ به Crysis بدهکاره ! در ضمن نو اوری Killzone فقط در زمینه ی گرافیک بی نظیر و گیم پلی درگیر کنندش هست که اونم توی خیلی از بازیها از جمله خود Crysis وجود داشت.
آقا قصد دعوا و ... ندارم ولی به نظرت این بدهکاری یه کم نجومی نیست ؟ یه PC High End تا خرخره مسلح واسه اجرای گرافیک باعث بدهکار شدن سبک FPS میشه ؟مگه چند نفر همچین سیستمی واسه بازی دارن (البته تو اینجا فک کنم همه یکی تو خونشون دارن !)؟در صورتی که PS3 فک نمی کنم حتی یک چهارم قدرت یه همچین PC ایی رو هم داشته باشه ! البته منکر گرافیکش هم نیستم ! بالاخره گوریلا کم کاری نکرده روی کنسول (فقط از لحاظ گرافیک منظورمه)
اگه اپسیلنی هم بخوایم عادل باشیم فک نمی کنم مقایسه ی K3 با crysis اصلا عملی باشه ! ولی مقایسه اش با crysis 2 کنسولی خیلی چیزا رو روشن می کنه.

عزیز من ! شما صنعت گیم رو با نمایشگاه اثار پیکاسو اشتباه گرفتی !؟ سلیقه در هر امری نمی تونه دخیل باشه . پس بحث فنی این وسط چی می شه !؟ اگه به نظر و سلیقه شخصی هست . پس نظر شخصی من اینه که الان سال 2014 هستیم ! شما با این مشکل پیدا نمی کنی !؟ این چه نظر شخصی و سلیقه ای هست که بین دو بازی بایونتا و mgs 4 دو نمره اختلاف کامل قائل می شه !؟ این سلیقه مشکل داره و خوشحال می زنه . اما در مورد اون بازی در پیت :
اون بازی در پیت overrated شده شما با اون وضع مسخره مدل ها و کمبود بسیار زیاد polygen و ... بر روی 30 فریم ریت اجرا می شه . و با این حال طبق گفته صریح سایت ign در برخی مراحل دارای افت فریم ریت هست !!! این وضع گرافیکی تاسف بار نشون دهنده این هست که نباید یه بازی به اسم H...o 3 اون نمرات رو در بخش گرافیکی کسب کنه و اگه در زمینه گیم پلی و مولتی خوب و عالی عمل کرده . گرافیک باید در حد همون 6 یا 7 نمره بگیره . اینو تکنیک و علم برنامه نویسی گرافیکی می گه ! کمااینکه بودن سایت هایی که خیلی به این نکته خرده گرفتن و امتیازات پایین هم به این بازی دادن . ولی به دلیل Overrated شدن بازی و هایپ عظیم ( تبلیغ در کلاب و رستوران و یه ماجرایی مثل ماجرای گیم اسپات و کین و لینچ ! ) بازی با نمرات بسیار بالایی روبرو می شه . اینو مطئنم خیلی از فن های سینه چاک این سری بازی که توی این نسل فقط با این ip اشنا شدن نمی دونن . ولی واقعیت هست و گفته خود ign ! حالا بهتره شما یه خورده فکر و دیدتو نسبت به این صنعت باز کنی و هر چی اینا گفتن نگی درسته !

p.s : گیمینگ ایران در وضعیتی کاملا مشخص قرار داره و احتیاجی به امپر چسبوندن نداره دوست من :)
موفق باشید
مثل اینکه شما پس اول من رو نخوندی درسته؟
دفعه اول هم گفتم ما اینجا داریم درباره علم تجربی یا یه فرضیه صحبت نمیکنیم که شما برا من مثال میزنی که الان سال 2014 هست! اینی که شما میگی یه مسئله بدیهیه یا به نوعی یه فرض هست که الان2011 و به هیچ وجه هیچ ربطی به هنر نداره. مثالی هم که از پیکاسو زدی هم غلطه چون اگه به قرار مسائل تکنیکی باشه خوب منم میگم بر فرض این اقا روی چه بومی این نقاشی رو کشیده یا از چه نوع ترکیبی برای بدست اوردن اون نوع به خصوص رنگ بهره برده و .... همونطور که میبینی تمامی هنرها، بخشیشون شامل مسائل تکنیکی میشن ولی ایا من میتونم به خاطر مثلا کیفیت بد بوم یا قدیمی شدنش، محتوای کار پیکاسو رو زیر سوال ببرم؟! نه!. گیم هم از این قاعده مستثنی نیست وقتی شما میای از گرافیک اون بازی درپیت(!!) حرف میزنی باز هم مثل بقیه حرفات فقط یک طرف قضیه رو در نظر میگیری که فقط شامل مسائل تکنیکی میشه نه بصری! پس اینجا کیفیت صحنه و تحت تاثیر قرار دادن مخاطب کجای کار قرار میگیره؟. که البته با توجه به زمان عرضه گرافیک تکنیکی اونچنان ناجوری هم که شما میگی به هیچ وجه نداشت.هر چند که اونقدر در بعضی جهات از لحاظ بصری در زمان خودش اونقدر بزرگ بود که ازش تعریف و تمجید بشه.مثلا همون رباتهای عظیم که حرکتشون بر خلاف رباتهای عظیم همین kz3 کاملا real time توسط موتور بازی پردازش میشد!
اینکه بگیم به خاطر هایپ عظیم سایتا مجبور شدن به بازی امتیاز بالا بدن که کاملا بی اساسه و سند و مدرکی پشتش نیست که شما بر اساس اون سایتا و مجلاتی مثل Edge رو محکوم میکنی.از لحاظ هنری و نوع منطق سلیقه هر نشریه نسبت به یک محصول هنری هم که فکر میکنم به اندازه کافی توضیح داده باشم که بر اساس اون شما نتونی کسی رو به خاطر نوع نگاه متفاوتش(حتی در نوع معیارش برای دادن نمره!) متهم کنی.بازم میگم هر محصول هنری شامل مسائل تکنیکی و فنی هم میشه ولی اصل قضیه که خود محتوای هنری میشه، هیچ ربطی به مسائل فنی نداره و در نهایت این نوع نگاه اون فرد هست که ارزش اون محصول رو مشخص میکنه نه کیفیت تکنیکهای به کار رفته در اون.پس شما بهتره اینقدر به سایتهایی که به بازی محبوبتون امتیاز پایینتر(نه پایین!) دادن تهمت بی اساس نزنی.

آخرین ویرایش:
تا الان 26 صفحه جلو رفته اینجا و 25 صفحه ش هم بیهوده پر شده . تا الان که هیچی ولی از این به بعد اگه پست های توهین آمیز ، بی منطق ، بی ربط به موضوع نفد KZ3 و ... مشاهده بشه ، کمترین برخورد 1 هفته بن خواهد بود ( حداقل رو عرض کردم )

• Like
Reactions: aidin0000
لیست امتیازات تا الان:
PlayStation LifeStyle--10/10
Destructoid--10/10
Cynamite--9.5/10
Playstation Universe--9.5/10
GameZone--9.5/10
Gametrailers--9.4/10
ZTGameDomain--9.3/10
Playstation Official Magazine UK--9/10
Videogameszone.de--9.3/10
Vandal Online--9.2/10
Cheat Code Central--9.2/10
Games Radar (in-house)--9/10
3DJuegos--9/10
TheSixthAxis--9/10
gamrReview--8.9/10
1UP-+B=85/100
IGN--8.5/10
GameSpot--8.5/10
Computer & Video Games UK--8.5/10
Eurogamer--8/10
Edge Magazine UK--7/10
gamesTM--7/10
Joystiq--7/10
----------------
ملانگین در متا و گیم رنکینگ
MetaCritic:86/100
GameRankings:87.2/100

آخرین ویرایش:
لیست امتیازات تا الان:
PlayStation LifeStyle--10/10
Destructoid--10/10
Cheat Code Central--4.6/5
Cynamite--9.5/10
Playstation Universe--9.5/10
GameZone--9.5/10
Gametrailers--9.4/10
ZTGameDomain--9.3/10
Playstation Official Magazine UK--9/10
Videogameszone.de--9.3/10
Vandal Online--9.2/10
Games Radar (in-house)--9/10
3DJuegos--9/10
TheSixthAxis--9/10
gamrReview--8.9/10
1UP-+B=85/100
IGN--8.5/10
GameSpot--8.5/10
Computer & Video Games UK--8.5/10
Eurogamer--8/10
Edge Magazine UK--7/10
gamesTM--7/10
Joystiq--7/10
----------------
ملانگین در متا و گیم رنکینگ
MetaCritic:85/100
GameRankings:87.2/100

4.6 از 5 یعنی 9.2 از 10

راستش ما که تو بحث نبودیم!:dبه SP ش هم زیاد کاری ندارم ولی مولتیش عین KZ2 در حد خدا بود!به جرئت میگم بهترین بود تو چیزایی که بازی کردم

Cnet 8/10

باقی سایتها چرا نمره نمیدن ...! فکر کنم سونی نسخه reviews رو یادش رفته به نصفی از سایت ها بده..

یک جائی خوندم که review event این بازی افتضاح بوده منتقد هارو بردن تو یک هتل گفتن زود تند سریع بازی کنید بعد پاشین برین خونتون :)) یک چیزی شبیه کاری که راکستار سر GTA4 کرد نمیدونم امریکا بوده یا اروپا ولی خیلی کار ضایعی بوده

یک جائی خوندم که review event این بازی افتضاح بوده منتقد هارو بردن تو یک هتل گفتن زود تند سریع بازی کنید بعد پاشین برین خونتون :)) یک چیزی شبیه کاری که راکستار سر GTA4 کرد نمیدونم امریکا بوده یا اروپا ولی خیلی کار ضایعی بوده

اصلا به نظرت امکان داره یه همچین چیزی که بگن بیا بشین 5 ساعت بازی کن بعد ریویو از بازی بنویس برو خونتون .:|

برای ریویو نوشتن یک نسخه از بازی برای سایت ها ارسال میشه همیشه این خبر رو شما از کجا اوردی خدا میدنه .

تازه در صورتی هم که این جوری هم که باشه برده باشنشون هتلی جای به این شوری که شما گفتی نبوده .

26 صفحه تاپیک رفته جلو که چی؟این نمره edge انقدر تاثیرگذاره؟الان که نمره کم داده شما بازی نمیکنید؟ هر کی بخواد بازی کنه بدون توجه به این حرفا بازی رو میخره و بازی میکنه.دعوا سر نمره چه فایده ای داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or