امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
مشکل هاش میگن اول از همه داستان به اون خوبی نبوده حالا نظرش چجوری هستش نمیدونم منظورش از داستان پردازی یا داستان این قسمت بد بوده .

دوم میگن برای این که Co-op آنلاین نداره در حالی که آفلاین داره .

سوم هم شایعه هستش که در بهترین حالت شما بتونی بازی رو بر روی نرمال 4.5تا 5 ساعت بری که در هیچ کدام از نقد ها من که ندیدم این مشکل وجود داشته باشه اما خبرش امد .

سومی : این رو من جای دیگه خوندم :
http://www.thesixthaxis.com/2011/02/05/killzone-3s-game-length-the-truth/

But the single player length? Well, that’s going to be up to you guys, isn’t it? For the record, we think about 6-8 hours was closer to our estimates.
در حالی هست که اون سایت گفته بود : 4.5
مسولین بازی هم گفتن : 8 تا ۱۱

ولی این سایت گفته که اندازه اش این هست ...

آخه برا داستان انقدر کم نمیکنن از امتیاز یه بازی اول شخص که... چمیدونم. سری قبلی که کلا نداشت کوآپ گیر اساسی ندادن، حالا دادن؟ نمیگیرم حرفای اینارو. باید خودم بازی کنم :دی

اقا یکی به من بگه مشکل از کجاست؟
بازی چه مشکلایی داره.
اگه به کوتاه بودن گیر دادن که من mw2 رو 4.5 ساعت رفتم.
اگه داستانش مورد داره که خیلی از بازیهای fps داستان بدی داشتن ولی امتیاز خوبی گرفتن.
همه سایتا هم ار گیم پلی قوی این بازی تعریف میکنن.
اختلاف امتازها هم خیلی زیاده.
چی بگم دیگه.

بازی که هنوز نیومده ، هر چی هم الان بگیم از روی نقدهاست ... ولی خب وقتی تعداد امتیازهای 7 و 8 زیاده مشخصه که به هر حال از سطح انتظارات پایین تره ... ایراد ها هم که بهش اشاره شده همین چند مورد ه که گفته شد ، یعنی داستان و نبود COOP Online ...
البته من فکر میکنم اگه همون Coop Split Screen رو برای Campaign بازی نمیذاشتن کسی نمیومد بگه چرا Online نداره ! در واقع این یه اشتباه بوده ، تازه همون Split Screen هم افت فریم داره .
داستان هم تا بازی نکنیم نمیتونیم قاطع نظر بدیم که چقدر بده ؟! ولی باید واقعا مشکل داشته باشه که توی یک عنوان FPS بنظر اومده و همه نقدها بهش اشاره کردن .

اما مهمترین مساله اینه که اگه یک بازی امتیاز های خیلی عالی و فوق العاده نمیگیره و مثلا میانگین امتیازهاش حدود 80 میشه حتما نباید مشکل خاصی داشته باشه ، اتفاقا ممکنه خیلی هم بی نقص و بی عیب باشه ولی 8 بگیره ، چون ارزش بازی در همون حد بوده .

اینطوری نیست که همه بازی ها از اول 10/10 باشن بعد بیان بگن نیم نمره بخاطر افت فریم ، نیم نمره بخاطر کمبود اسلحه ، نیم نمره بخاطر باگ و .... کم میکنیم ! شاید یک بازی توی چند مورد حتی مشکل اساسی داشته باشه ولی اینقدر نکات مثبت و خاص داشته باشه که امتیازش زیر 95 نیاد !

نمونه بارز هم میتونم به RDR اشاره کنم که بعضی وقتها باگ های وحشتناکی داشت و یا کنترل پیاده ش واقعا عذاب آوره ولی اینقدر نکات مثبت و ارزشمند داره که امتیازش میشه 95 .

اینا رو گقتم که خیلی دنبال عیب و ایراد نگردید و بگید پس چرا فلان بازی 7 گرفته ؟!

• Like
Reactions: u.s.a and Dreadlord
یه احتمال الکی هم اینکه شاید یکی دیگه از دلایلش هم FPS های زیادی هست که قراره امسال بیاد!
یعنی اینجوری بگم که مثلا GS دیده اگر به Kz3 بده 9 اونوقت به بازیهایی که تو ادامه سال میان و ممکنه بهتر باشن باید چند بده!

یه احتمال الکی هم اینکه شاید یکی دیگه از دلایلش هم FPS های زیادی هست که قراره امسال بیاد!
یعنی اینجوری بگم که مثلا GS دیده اگر به Kz3 بده 9 اونوقت به بازیهایی که تو ادامه سال میان و ممکنه بهتر باشن باید چند بده!

اینم حرفیست بس تامل برانگیز :d

البته یه جمله ای گیم اسپات گفته که نشون میده چرا با وجود این همه تعریف ازش بهش 8.5 دادن:

Killzone 3 isn't the game it could have been, but when it comes to capturing the madness of larger-than-life planetside battles, few games do it better.
این توضیح گیم اسپات نشون میده بازی اونطور که باید تو قسمت داستانی مخاطب رو تو جو جنگ و نجات آرمانها و اینا قرار نداده.یعنی یه جورایی عمق نداشته..... .

البته باز باید بازی کرد تا نظر قطعی داد....... .شاید اشتباه میگه.......

البته یه جمله ای گیم اسپات گفته که نشون میده چرا با وجود این همه تعریف ازش بهش 8.5 دادن:

این توضیح گیم اسپات نشون میده بازی اونطور که باید تو قسمت داستانی مخاطب رو تو جو جنگ و نجات آرمانها و اینا قرار نداده.یعنی یه جورایی عمق نداشته..... .

البته باز باید بازی کرد تا نظر قطعی داد....... .شاید اشتباه میگه.......
دقیقا همون چیزی که من گفتم.بازی نمیتونه اون حس قهرمان رو به بازیباز القا کنه.به عنوان مثال درسته که mw2 هم داستان ابکی داشت ولی انقدر خوب پرداخت شده بود که همه با کاپیتان پرایس مک تاویش و به خصوص با ghsot ارتباط برقرار کردن.

آخرین ویرایش:
نمرات یه تکونی به خودش داره میده بالاخره :d فکر نمیکنم با امتیازات دقیقا بشه گفت بازی چطور هست باید خود آدم تجربش کنه !!

ولی از نظر امتیازات که در حد انتظار نبوده ...

نقل قول:
Killzone 3 isn't the game it could have been, but when it comes to capturing the madness of larger-than-life planetside battles, few games do it better.
این ترجمه و برداشت شما لا اقل به این جمله ربطی نداره.اینجا چیز دیگه ای میگه :confused:
کیلزون اون بازی ای که میتونست باشه نیست ولی در مورد ( فضاسازیِ )جنگ های بزرگِ میان سیاره ای ، کمتر بازی ای میتونه بهتر از اون عمل کنه.

اتفاقا فکر میکردم بالاخره کسی میاد اینو بگه.....:dاونجا که گفته :few games do it better.همین few games میشن 5...6 تا بازی بهتر از کیلزون 3 که میرن وایمیسن رو میانگین بالاتر از کیلزون 3..... .
با کلیت حرفت مشکل ندارما ولی این جمله یه اصطلاحه و معنیش اینه که کمتر کسی میتونه این کار رو انجام بده. معنیش اونطور که شما برداشت کردی نیست.
البته اگر میخوای تاکید کنی که این بازی خوب نیست یا بهتر از اون هست وخلاصه این حرفا، اوکی حق با شماست :) اینکه بازی های هم سبکی هستن که میانگین امتیازشون از این بازی بیشتره نیاز به گفتن نداره و منظور نویسنده هم این نبوده.

آخرین ویرایش:
این ترجمه و برداشت شما لا اقل به این جمله ربطی نداره.اینجا چیز دیگه ای میگه :confused:
کیلزون اون بازی ای که میتونست باشه نیست ولی در مورد ( فضاسازیِ )جنگ های بزرگِ میان سیاره ای ، کمتر بازی ای میتونه بهتر از اون عمل کنه.

اتفاقا فکر میکردم بالاخره کسی میاد اینو بگه.....:dاونجا که گفته :few games do it better.همین few games میشن 5...6 تا بازی بهتر از کیلزون 3 که میرن وایمیسن رو میانگین بالاتر از کیلزون 3..... .

منم که کلا نگفتم تو فضاسازی جنگ واینا ناموفق شده من با توجه به متن گفتم حداقل چند نمونه بازی از این بهتر هستن(در مقوله فضاسازی جنگ و عمق واینا)وگرنه این هم واسه خودش در حد خوبیه.... .و البته اون تیکه ای که گفته:Killzone 3 isn't the game it could have been

البته باز میگم باید بازی کرد ونظر قطعی داد...... .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Soheil:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or