امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
اصلا به نظرت امکان داره یه همچین چیزی که بگن بیا بشین 5 ساعت بازی کن بعد ریویو از بازی بنویس برو خونتون .:|

برای ریویو نوشتن یک نسخه از بازی برای سایت ها ارسال میشه همیشه این خبر رو شما از کجا اوردی خدا میدنه .

تازه در صورتی هم که این جوری هم که باشه برده باشنشون هتلی جای به این شوری که شما گفتی نبوده .
اتفاقا خیلی از شرکت ها review event راه می اندازند .یک رویه ای هست که انجام می دن راکستار انجام داده فکرکنم کونامی هم تا جائی که من خبر دارم انجام داده.اکتیویزن هم 2 روز منتقد ها رو برد تو هتل برای نقد black ops .منتقد ها می تونستند تو اتاقاشون بخش سینگل رو بزنن ودر محوطه لابی هم بخش انلاین رو
درمورد این بازی هم در لندن باید منتقد ها ظرف 30 دقیقه بخش ان لاین رو بازی می کردن و می رفتن پی کارشون

• Like
Reactions: 619
اتفاقا خیلی از شرکت ها review event راه می اندازند .یک رویه ای هست که انجام می دن راکستار انجام داده فکرکنم کونامی هم تا جائی که من خبر دارم انجام داده.اکتیویزن هم 2 روز منتقد ها رو برد تو هتل برای نقد black ops .منتقد ها می تونستند تو اتاقاشون بخش سینگل رو بزنن ودر محوطه لابی هم بخش انلاین رو
درمورد این بازی هم در لندن باید منتقد ها ظرف 30 دقیقه بخش ان لاین رو بازی می کردن و می رفتن پی کارشون

بیخیال..! تو 30 دقیقه نمیشه غذا خورد چه برسه نقد کردن..!

اگر دو سه روز بود میشد یک حرفی ولی 4 - 5 ساعت امکان نداره

لینک هم بدی ممنون میشیم.

بیخیال..! تو 30 دقیقه نمیشه غذا خورد چه برسه نقد کردن..!

اگر دو سه روز بود میشد یک حرفی ولی 4 - 5 ساعت امکان نداره

لینک هم بدی ممنون میشیم.

بی چاره ها باید تو نیم ساعت بخش انلاین رو میزدن و می رفتن. بخش افلاین رو رویو کپی داشتن
http://megaderived.co.uk/?p=191
Today, the European arm of Sony invited all the UK journalists down to an area in London to review the multiplayer component of Killzone 3. This is fairly standard practice for bigger games (in the interests of open discourse, I attended similar events for Call of Duty: Black Ops and Halo: Reach last year) and our reviewer was all primed and ready to spend the best part of 9 hours bashing away at the game.

Until it was made apparent that, actually, he would actually have just under thirty minutes to play the game. Just in case that’s not clear: Sony expect UK games journalists to review the entire multiplayer component of Killzone 3 with less than thirty minutes of play.

• Like
Reactions: Terova
بی چاره ها باید تو نیم ساعت بخش انلاین رو میزدن و می رفتن. بخش افلاین رو رویو کپی داشتن
http://megaderived.co.uk/?p=191
Today, the European arm of Sony invited all the UK journalists down to an area in London to review the multiplayer component of Killzone 3. This is fairly standard practice for bigger games (in the interests of open discourse, I attended similar events for Call of Duty: Black Ops and Halo: Reach last year) and our reviewer was all primed and ready to spend the best part of 9 hours bashing away at the game.

Until it was made apparent that, actually, he would actually have just under thirty minutes to play the game. Just in case that’s not clear: Sony expect UK games journalists to review the entire multiplayer component of Killzone 3 with less than thirty minutes of play.
حالا این سایته معتبر هست یا نه؟ :d

gamespy چرا نمره نمیده؟
یه سری امتیازات هست که تا حالا اسمشون رو هم نشنیدم.هیچکدومشون هم تو متا ثبت نمیشن:d
Everyday Gamers:10/10
gamersheep.com:9.5/10
PSU:9.5/10
GameFront:9.3/10
GamingXP:9.1/100
Gamereactor.dk:9/10
Msnbc.com:9/10
Dagbladet.no:5/6
spong.com:8.7/10
NowGamer:8.7/10
GadgetReview.com:8/10
G4TV:8/10
Gamer.no:7/10

اقا یکی به من بگه مشکل از کجاست؟
بازی چه مشکلایی داره.
اگه به کوتاه بودن گیر دادن که من mw2 رو 4.5 ساعت رفتم.
اگه داستانش مورد داره که خیلی از بازیهای fps داستان بدی داشتن ولی امتیاز خوبی گرفتن.
همه سایتا هم ار گیم پلی قوی این بازی تعریف میکنن.
اختلاف امتازها هم خیلی زیاده.
چی بگم دیگه.

• Like
Reactions: aidin0000
من نقدا رو فرصت ندارم بخونم، ولی آی جی ان رو خوندم و کاملا احمقانه بود! اون همه تمجید بعد اون امتیاز؟ میشه یکی بگه مشکلات بازی از نظر منتقدا چی بوده؟

• Like
Reactions: aidin0000
من نقدا رو فرصت ندارم بخونم، ولی آی جی ان رو خوندم و کاملا احمقانه بود! اون همه تمجید بعد اون امتیاز؟ میشه یکی بگه مشکلات بازی از نظر منتقدا چی بوده؟

مشکل هاش میگن اول از همه داستان به اون خوبی نبوده حالا نظرش چجوری هستش نمیدونم منظورش از داستان پردازی یا داستان این قسمت بد بوده .

دوم میگن برای این که Co-op آنلاین نداره در حالی که آفلاین داره .

سوم هم شایعه هستش که در بهترین حالت شما بتونی بازی رو بر روی نرمال 4.5تا 5 ساعت بری که در هیچ کدام از نقد ها من که ندیدم این مشکل وجود داشته باشه اما خبرش امد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or