امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
آخه اصلا بحث این حرفا نیست ، وقتی 10 تا سایت به یه بازی میدن 95 (مثلا) بعد یکی پیدا میشه میده 6 ، یا 7 نشون میده اون مجله یا نهاد یا حالا هرچی، شادمان میباشد و دستی در ترولینگ داره ...
نظر شخصی راجع به Edge : بسیار جو گیر و خود بزرگبینه و فکر میکنه اگه به بازیها (مخصوصا بزرگاش) نمره پایین بده همه میگنن بببببه به ، چقدر موشکافانه و دقیق نمره میده !
از نظر من MGS 4 ارزشش 11 از 10 بود ، اما این Edge خوشحال وقتی بر میگرده بهش میده 7 نشان دهنده فشار بالای وارده هست ... (بخوانید ترولینگ)
این قضیه هم ربطی به PS3ـی یا 360ـی بودن یه بازی نداره ، Edge (لعن ا... علیه) به انحصاریهای 360 هم عنایت فرموده !

نه الان اون 10تا سایتی که گفتی 95دادن یکی یکی با ذکر منبع نام ببر بخداقسم اگه درست بود من دیگه تو این سایت نمیام توجه کن این سایتها اسم playstation رو یدک نکشن.

• Like
Reactions: XagroX
نه الان اون 10تا سایتی که گفتی 95دادن یکی یکی با ذکر منبع نام ببر بخداقسم اگه درست بود من دیگه تو این سایت نمیام توجه کن این سایتها اسم playstation رو یدک نکشن.
عجب فونتی چشمم کور شد!:دی
کیوان گفت مثلا و به چیز خاصی اشاره نکرد لطفا پست ها رو با دقت بخونید...
ما اینجا حرف از واقعیت میزنیم نه مثل وقتی ایشون اشاره میکنه 10تا سایت شاید برا بعضیا اشتباهی برداشت بشه در ضمن ignوgamespotهم به بازیدادن8.5اینهمه بهedge بدبخت هم گیر ندید mgs4به نظر من یکی از بدترین mgsهابود حتی بدتر از نسخه دومش.
واقعیت؟این نظر شخصی شما مثل اینه که بگید تو شب هوا روشنه.یه نگاه به نمرات mgs4 بندازید می فهمید.
ضمنا mgs2 مجموع نمراتش 96 شد در حالیکه mgs3 مجموع نمراتش 94 شد...پس حرفتون در مورد mgs2 هم اشتباهه.
ضمنا می شه نمره 6 ـی که edge به crisis core داده یا بقیه نمراتش به بازی هایی مثل killzone 2 ، resistance 1 ، resistance 2 و تعدادی بازی انحصاری دیگه که الان یادم نیست رو بگی؟

آخرین ویرایش:
به نظر من game spot یه خورده سلیقه ای عمل میکنه.از killzone 3 به خاطر نداشتن داستان جذاب ایراد گرفته ,ولی موقعی که crysis منتشر شده بود با اینکه اصلا داستان درست و حسابی نداشت بهش 9.5 داد. اگه وجود داستان خوب انقدر مهمه پس چرا در موارد دیگه (مثل همون crysis ) عادلانه عمل نمیکنه.
به لیست اضافه شد.
دوستان سایتهایی رو که قبول دارن بگن اونجوری خیلی سریعتر میشه لیست سایتهای خوشحال رو کامل کرد.:)

عجب فونتی چشمم کور شد!:دی
کیوان گفت مثلا و به چیز خاصی اشاره نکرد لطفا پست ها رو با دقت بخونید...

ما اینجا حرف از واقعیت میزنیم نه مثل وقتی ایشون اشاره میکنه 10تا سایت شاید برا بعضیا اشتباهی برداشت بشه در ضمن ignوgamespotهم به بازیدادن8.5اینهمه بهedge بدبخت هم گیر ندید mgs4به نظر من یکی از بدترین mgsهابود حتی بدتر از نسخه دومش.

حکایت اون دوستی شده که میگفت : " Quantom Theory آشغال ِ محض. بین 7 تا 8.5 براش خوبه ".
به نظرم این بحث ِ مسخره هرچی سریعتر تموم شه بهتره.

ای بابا حالا یکی میده 9 یکی میده 8 چه فرقی میکنه آخه!
Edge هم درسته همیشه تو نمره ها شنگول میزنه و پایینتر از میانگین نمره میده (دو زار هم ارزش نداره برام نمره هاش!)ولی به عنوان یه مرجع معروف و معتبر نظرش هر چی که باشه محترمه.حالا من و شما باهاش حال نمیکنیم بیاد 1 بده اصلا!بازی هم نمره هاش خوبه کسی توقع متای 95 رو نداشت از این بازی!
وقتی متای این بازی حدود 85-88 میچرخه یعنی بازی خیلی خوبه مخصوصا که اشکالش(داستان)آنچنان به یه تجربا ناب لطمه نمیزنه.همیشه بهترین GameSpot بوده به هر چی نمره داده متای بازی همون حدود در اومده.....

پس همه سایت ها و مجلات گیم کارشون اشتباهه و فقط edge ـه که کارش درسته و می فهمه
نسل قبل اکثرشون درست نقد میکردن اما این نسل گند زدن به نقدهاشون و نمره ها . الان یه عالمه بازی متا بالای 90 داریم تو این نسل که هیچکدوم در برابر شاهکارهای نسل قبل توان مقاومت ندارن . اینطوری کیلویی نمره دادن همینطور میشه دیگه .

واقعیت؟این نظر شخصی شما مثل اینه که بگید تو شب هوا روشنه.یه نگاه به نمرات mgs4 بندازید می فهمید.
ضمنا mgs2 مجموع نمراتش 96 شد در حالیکه mgs3 مجموع نمراتش 94 شد...پس حرفتون در مورد mgs2 هم اشتباهه.
ضمنا می شه نمره 6 ـی که edge به crisis core داده یا بقیه نمراتش به بازی هایی مثل killzone 2 ، resistance 1 ، resistance 2 و تعدادی بازی انحصاری دیگه که الان یادم نیست رو بگی؟

اقا شما فونت مارو مسخره میکنی وبعد جمله رو یا درست نمیخونی یا اینکه منظور منو نمیدونم متوجه شدی یا نه .این نظر شخصی من در مورد mgs4بود .حالا یه سایتی مثل game spotمیاد بهds2میده8.5الان مثلا چون اکثر سایتها به این بازی دادن 9بنده بیام حیثیت این سایت رو بر باد بدم که چرا این نمره رو داده؟؟حالا گذشته ازedgeچرا joysticاین همه کم داده لابد میخوای بگی این سایت هم با سونی کجه ؟؟
اقا من اومدم mgs4روباmgs2مقایسه کردم mgs3رو الان نه سوال برام پیش اومده اصلا اینو ازکجا اوردی اصلا چه ربطی داره ؟
اصلا متن منو بخون من چه اشاره ایی به mgs3کردم؟

آخرین ویرایش:
اقا شما فونت مارو مسخره میکنی وبعد جمله رو یا درست نمیخونی یا اینکه منظور منو نمیدونم متوجه شدی یا نه .این نظر شخصی من در مورد mgs4بود .حالا یه سایتی مثل game spotمیاد بهds2میده8.5الان مثلا چون اکثر سایتها به این بازی دادن 9بنده بیام حیثیت این سایت رو بر باد بدم که چرا این نمره رو داده؟؟حالا گذشته ازedgeچرا joysticاین همه کم داده لابد میخوای بگی این سایت هم با سونی کجه ؟؟
اقا من اومدم mgs4روباmgs2مقایسه کردم mgs3رو الان نه سوال برام پیش اومده اصلا اینو ازکجا اوردی اصلا چه ربطی داره ؟
اصلا متن منو بخون من چه اشاره ایی به mgs3کردم؟
خب منم می گم وقتی داره به اکثر بازی های انحصاری سونی نمره پایین می ده و بیش از 10 سال هم هست که همینجوریه و کلا این رویه اش نرمال نیست.شما می تونی با دلیل من رو قانع کنی که اشتباه می کنم؟
mgs3 از نظر خیلی ها (از جمله خودم) بهترین بازی این سری و حتی بهترین بازی تاریخ هستش،خواستم یادآوری کرده باشم که با وجود همه اینها mgs2 نمرات بالاتری ازش گرفته و این یعنی بدترین شماره این سری نیست.
ضمنا اگه یه کم در مورد 6 ـی که به crisis core داده هم توضیح بدی خوشحال می شم یا اینکه این 8 ـش به mgs4 واقعا چه دلیلی منطقی داشته و اگه بازی ایراداتی داشته که 8 بگیره چرا سایت ها و مجلات دیگه این ایراد ها رو ندیدن؟چرا وقتی u2 بهترین بازی سال می شه از این مجله نمره کامل رو نمی گیره؟چرا به تمام fps های انحصاری تا الان نمره پایین داده؟چرا کلا روش نمره دادنش با استاندارد همه ی مجلات و سایت ها فرق می کنه و فقط به 13 تا بازی نمره 10 داده و با به گند کشیدن نمرات بازیها به فروش،محبوبیت و صد تا چیز دیگه شون ضربه می زنه؟
اگه فقط این مجله نمره دادنش درسته خب سایت ها و مجلات دیگه جمع کن برن و همه فقط edge رو ملاک قرار بدیم.

آخرین ویرایش:
به لیست اضافه شد.
دوستان سایتهایی رو که قبول دارن بگن اونجوری خیلی سریعتر میشه لیست سایتهای خوشحال رو کامل کرد.:)
توی لیستت باید Eurogamer و Giant Bomb و فلان هم باشه.
باز خوبه من اینجا یک سری رو میبینم که میگن به کل با امتیاز یک منتقد مشکل دارن بین شماها کسایی هست که امتیازات و مدال های یک منتقد براشون مهمه ولی میگه خود نقد و تعریفاتش پشیزی ارزش نداره!!!

آخرین ویرایش:
وقتی متای این بازی حدود 85-88 میچرخه
این چرخش رو شما چجوری می بینی ... ؟! :دی یعنی متای شما یه لحظه 85 ـه یه لحظه 88 ؟! بازی الان متاش 85 ـه در حالی که هنوز نصف بیشتر سایت های خوشحالی که هممون میشناسیم و به اکثر بازی ها کم میدن بهش امتیاز ندادن یعنی شما زیر 85 حساب باز کن . سه امتیاز تو متا هم خیلیه ـه ! اینقدر اختلاف 3 امتیاز زیاده که یه بازی با میانگین 96 میشه بهترین بازی قرن و انتقاد ازش حرومه اما یه بازی با میانگین 94 سوژه ی خنده ی دوستان ـه !

توی لیستت باید Eurogamer و Giant Bomb و فلان هم باشه.
باز خوبه من اینجا یک سری رو میبینم که میگن به کل با امتیاز یک منتقد مشکل دارن بین شماها کسایی هست که امتیازات و مدال هاش براشون مهمه ولی خود نقد ارزشی نداره!!!
لطفا جمع نبند.من توی این همه مدتی که اینجا هستم تا الان یک بار از امتیاز هیچ سایتی در مورد هیچ بازیی ایراد نگرفتم.من رو جزو شخصیتهایی مثل خودت ندون.

گزینه ها :

1. همه سایت ها .

2. تعداد خاصی از سایت ها .

3. سایت ها مشهور .

4. هیچ کدام .

جواب رامین نظر من گزیه 4 یعنی هیچ کردام هستش .:d

من در عجبم که بعضی ها جرا یه نمو ....... میزنن.بابا خب میانگین هم برای همین روزاست دیگه. واقعا نمیدونید میانگین چیه؟ میانگین یعنی در نظر گرفتن کل نمرات حالا هرچی که میخواد باشه.
بعضی از دوستان طوری edge رو طوری محکوم میکنن انگار چی کار کرده.درسته که از یه طرف یه سری سایت کم نمره میدن ولی از طرف دیگه یه سری سایت و مجله هم به بازی نمره ی کامل میدن برای مثال همین play station life که به بازی 10 داده .خب بدونه شک بازی یه سری مشکلاتی مثله داستان رو داره که نتونه نمره ی 10 رو بگیره و حالا اینجا چرا سونی فن ها نمیان اعتراض کنن که اره اینم جزو سایت های خوشحاله که بی جهت نمره ی کامل میده.
و در نتیجه اینجاست که خاصییت میانگین مشخص میشه و سایت هایی که بی جهت نمره ی کامل یا نمره ی کم میدن به طور خود به خودی نمرات هم دیگه رو خنثی میکنن و بازی اون نمره ای که لایقش هست رو میگیره (لازم به ذکر است که 7 اصلا نمره ی بدی نیست...وقتی کیلزون نمره ی 5 هم گرفت متوجه میشید)

خب منم می گم وقتی داره به اکثر بازی های انحصاری سونی نمره پایین می ده و از 10 سال هم هست که همینجوریه و کلا این رویه اش نرمال نیست.شما می تونی با دلیل من رو قانع کنی که اشتباه می کنم؟
mgs3 از نظر خیلی ها (از جمله خودم) بهترین بازی این سری و حتی بهترین بازی تاریخ هستش،خواستم یادآوری کرده باشم که با وجود همه اینها mgs2 نمرات بالاتری ازش گرفته و این یعنی بدترین شماره این سری نیست.
ضمنا اگه یه کم در مورد 6 ـی که به crisis core داده هم توضیح بدی خوشحال می شم یا اینکه این 8 ـش به mgs4 واقعا چه دلیلی منطقی داشته و اگه بازی ایراداتی داشته که 8 بگیره چرا سایت ها و مجلات دیگه این ایراد ها رو ندیدن؟چرا وقتی u2 بهترین بازی سال می شه از این مجله نمره کامل رو نمی گیره؟چرا به تمام fps های انحصاری تا الان نمره پایین داده؟چرا کلا روش نمره دادنش با استاندارد همه ی مجلات و سایت ها فرق می کنه و فقط به 13 تا بازی نمره 10 داده و با به گند کشیدن نمرات بازیها به فروش،محبوبیت و صد تا چیز دیگه شون ضربه می زنه؟
اگه فقط این مجله نمره دادنش درسته خب سایت ها و مجلات دیگه جمع کن برن و همه فقط edge رو ملاک قرار بدیم.

8که بهش داد بیشتر بخاطر کات سکانسهای طولانی وهمچنین درهمشدن داستان بود الان لینکشو بدبختی ندارم این مقاله رو تو این سایت که خوندم مال دو سال پیش بود مثلا ایرادی که از داستان گرفته بود این بود که چرا اسنیک این همه پیر شده در حالی که تو یکش اون دختره مو قرمزه واسنیک جفتشون جوون بودن ولی اینیکی پیر میشه ولی دختره تازه ازدواج میکنه!!!یه سرچ کنی تو این سایت کنی یکی از نویسنده ها خودش خیلی قشنگ سوتی های داستان پردازی کوجیما رو نقل قول کرده بود.
در مورد انحصاریهای سونی مثلا یکیش همین gt5خودمون بود که گیم اسپات بهش داد 8ولی بهnfs hotداد9خوبدیگه همه میدونن واقعیت چیه و واقعن جای تعجب داشت؟؟
ولی ایا تو فروش این بازی اثری گذاشت؟؟
چیزی از ارزشهای این بازی بزرگ کم شد؟؟
من شخصا دارم میگم شخصا نظرم اینه که زیاد به این نمرات توجهی نمیکنم مثلا یه بازی بود به نام ken fist of the north starیه بازی جاپونی بود که اصلا هم صدا نکرد گیم اسپات هم بهش داد 7.5 ولی من همین طوری شانسی گرفتمش ومنی که این همه سخت گیرم وهر بازی به مزاقم خوش نمیاد درعین ناباوری معتاد این بازیشدم وتا یه هفته پشت سر هم همین رو بازی میکردم:d
اینی که بعضی سایتها امتیاز کم میدن دلایل خودش رو داره اونا هم نظرات خودشون رو دارن ولی اینکه قصدی در کار باشه شاید باشه شایدم نباشه ولی من خودم تا هیچ بازیی رو بازی نکردم در موردش اظهار نظر نمیکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or