این EDGE نمره نیم نداره یعنی 7 یا 8 یا 9 یا 10 که این خودش کار نمره دادن رو سخت میکنه..
این سایت به انحصاری های 360 هم نمره پایین داده مثلا به Gears of War داده 8 به Alan Wake هم داده 7 و از اون طرف به بعضی انحصاری های PS3 نمره خوب داده که نمیشه گفت این سایت فن 360 هست و....
LittleBigPlanet 1 10/10
LittleBigPlanet 2 9/10
Demon's Souls 9/10
Uncharted 2: Among Thieves 9/10
منم این حرف شما رو قبول دارم اما این سایت ها کلا مسخره کردن دوستان رو من از همون اول گفتم این سایت ها به 2 دلیل به بازی ها امتیاز میدن یکی برای بالا بردن بازی یکی برای کوبیدن بازی وگرنه اگه بازی تماما باگ هم باشه دیگه هیچی هم نداشته باشه از بعضی از بازی ها بد تر که نیست 7 بگیره .
اون موقع که MGS رو همین سایت داد 7 من هم گفتم وقتی خود من به شخصه با بازی کردن MGS4 به نظرم بازی عرضش 10/10 رو از نظر من داشته میاد میده 7 نظر شخصی تا حدودی قابل تحمل هستش بعضی از دوستان واقعا این امتیاز ها براشون ملاک هستش شاید برای من یه نفر نباشه اما برای خیلی ها شاید باشه .
در کل وقتی به AW میده 7 نشون میده چقدر در .... هستش AW درسته یه دسته مشکلات داشت اما در کل بازی نبود که اگه بخوایم براش عرضش گزاری کنیم کمتر از 8.5 بگیره .
بازی داستان محور بوده . بد تر از اون Geow بوده که واقعا خودش رو مسخره کرده بازی geow یکی از اولین بازی ها خوب این نسل بوده یه دسته مشکلات انم داشته اما دیگه 8 برای یه همچین بازی کم لطفی هستش اگه به Geow 2 این امتیاز رو میداد من خودم به شخصه با geow 1 بیشتر حال کردم اما واقعا برای اولین نسخه کم لطفی کرده بود .
بزرگ ترین مشکلش داستانش بود یعنی روایتش بعد هم شخصیت پردازیش اما در بقیه زمینه ها حرف نداشت از گیم پلیش تا بخش آنلاینش تا ..... حتی طراحی محیط به خوبی طراحی شده بود .
موافقم. به نظرم کلا توی این نسل سایت ها و مجلات زیادی با بازی های انحصاری نمره ی بالا دادن.
عزیز یه مشکل خیلی بزرگ هستش این وسط هستش انم این هستش که بازی های انحصاری این نسل آیا بد بودن آیا نسل بعد که میاد نزدیکش میشیم باید بازی ها رو شروع به کوبیدن کنن و امتیاز پایین بدن که بعدم دوباره نسل شروع شد سوپر ماریو بیاد 10 بگیره آیا یه بازی سوپر ماریو خیلی بیشتر سختی داشته ساختنش برای سازنده ها یا کسی که میاد 5 سال یه AW یا GT5 یا MGS یا HALO رو میسازه .
بی انصافی هم حدی داره اخه . شما فکر میکنید وقتی امتیاز میده سلیقش هستش منم میگم هستش اما این سلیقه به بازی ها اثر مثبت و منفی داره که در فروش بازی ها حتی اثر میزاره چرا باید بازی مثل AW بیاد به زور به 1میلیون برسه فروشش برای همین نقد ها هستش وقتی که یکی میخواد بازی رو بخره مثل من یا شما نمیشینه 500 تا ویدیو از بازی بینه میره سایت مهبوبش شاید نقدی رو میخونه که سلیقه شخصی اون شخص هستش که شاید اون سلیقش موجب تخری بازی هم بشه اون وقت هستش از خرید بازی پشیمون میشه .