امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
حداقلش اونایی که در مورد داستان بازی حرف میزنن فن بازی نیستن که بخوان از تمام داستان بازی خبر داشته باشن.

ببخشید یه مضوع دیگه رو هم بگم کسی که چیزی از یه بازی نمیدونه حق نظر دادن راجب داستان و ایراد گرفتن از داستان کلی بازی رو نداره وقتی شما چیزی رو نمیدونی برای چی بیخودی در موردش نظر میدی من وقتی راجب داستان برای مثال FABLE چیزی نمیدونم در موردش نظر نمیدم حتی اگه شده یک یا دو نسخش رو بازی کرده باشم .

ببخشید شما داری داستان کلی تعریف میکنی LOL هم میدی واقعا جالبه من دارم بخشی توضیح دادم این که UCN رو نگفتم دلیل بر این نبود که نمیدونستم که UCN خودش ISA رو بوجود اورده .

وقتی من ایراد گرفتم توضیح هم دادم 2 سیاره منظور سیاره اصلی بود که این دو گروه درش سیاست هاشون شکل میگرفت . نگفتم فقط همین 2 سیاره بوده که .

بعدشم ایرادی که من گرفتم خیلی هم بجا بوده توضیحی هم که برای اون بخش دادم به اندازه ای بود که شرح اون صحبت باشه قرار نیست من این جا 5000 خط بنویسم که یکی بفهمه چرا داستان این جوری شد چرا اون میترسید چرا اون با سیارش مشکل داشت .

دوم بهتره بیشتر راجب بازی تحقیق کنی که یه وقت ضایع نشی به دلیل این با سیاره مشکل داشتن که به مرور زمان شکل و شمایلشون عوض میشد و بچه هاشون مریض میشدن و میمردن اگه نمیدونی بازم برو تحقیق کن .

سوم هلگاس سیاره چهار راه بوده یه پل ارتباطی بوده نمیدونستی بودن وقتی هلگاس داشت قوی تر و قوی تر میشد و وقتی هلگاس ها سیاره رو به صورت کامل از UCN ها خریدن دیگه قوی تر و قوی تر شد برای همین هلگاس ها هم میدونستن که UCN ها و یا همون ارتش ISA نمیزارن که هلگاس ها قوی تر از اون چیزی که بودن بشن برای همین میترسیدن بعدشم که گرفتن قرارداد هلگان ها رو قطع کردن بعد هلگان که میدونست به این جا میرسه اماده جنگ شدن . .

حالا برو برای خودت LOL بفرست وقتی من دارم یه توضیح کلی میدم دلیل بر این نمیشه که بیام بازم واو به واو داسنان رو بگم .

حالا خوبه گفتم اگه بگم میشه ازش یه رمان نوشت .:|

آخرین ویرایش:
قشنگ این جور پست ها رو که آدم می بینه متوجه میشه هیچ بنی بشری اینجا killzone 1 بازی نکرده که هـــــــــــــیچ ! نخواسته یه 5 دقیقه دمو ـش رو ببینه و یه خورده به فک زدن هایی که توی دمو پخش میشه گوش کنه ! جو هلگان این جوری نیست که تا پریدی توش کچل شی نتونی نفس بکشی و افقی بشی ! این هلگاست ها هم طی سالیان طولانی زندگی در هلگان کم کم به مرور زمان موهاشون ریخته و طی چند نسل جهش ژنتیکی داشتن ! نه یه شبه !
sev هم جنگیدنش تو هلگان فک نمی کنم به ماه هم کشیده باشه چه برسه به سال !!!
اینم دوستانی که ادعا می کنن داستان براشون خیلی مهمه و رکن اصلیه !
احیانا منظورت که من نبودم .چون من همون اولی که kz1 اومد حداقل بازی رو 8 بار روی درجه سختیهای مختلف تموم کردم.فکر نکنم شما حوصله اینکارو داشته باشید.من کلا kz رو در حد جنون دوست دارم ولی باید قبول کرد که بعضی ایرادات کوچیکش بهانه میده دست کسانی که میخوان بازی رو بکوبن

• Like
Reactions: Kainé
دوستان این سایت های امتیاز بده تموم شدن یا بازم هستن این ملاعین ؟!:d
احیانا منظورت که من نبودم .چون من همون اولی که kz1 اومد حداقل بازی رو 8 بار روی درجه سختیهای مختلف تموم کردم.فکر نکنم شما حوصله اینکارو داشته باشید.من کلا kz رو در حد جنون دوست دارم ولی باید قبول کرد که بعضی ایرادات کوچیکش بهانه میده دست کسانی که میخوان بازی رو بکوبن
نه آقا سوء تفاهم نشه :d RADEC و anti killzone ! امکان نداره :d

• Like
Reactions: mohsen_radec
آقا من نمی دونم این بحث ها واسه چیه همه میدونن توی بازی اول شخص داستان اهمیت گیم پلی رو نداره و گیم پلی مهم ترین فاکتور هستش و بازیهای اول شخص موفق اکثرا فقط یه گیم پلی عالی داشتند و یه داستان در حد قابل قبول یا معمولی
به کیل زون 3 هم برسیم حالا که فهمیدم بازی 5 ساعت هستش تو خریدش به شک افتادم این خیلی خجالت آوره من همیشه بازی های COD رو واسه کوتاه بودن سینگل پلیر مسخره می کردم!

سلام!
نمی دونم کسی گذاشته یا نه، ولی Edge به بازی امتیاز 7.0 از 10 داد.
Review
این مجله به mgs 4 هم داده بود 8 :)) و به همین دلیل از نظر برخی دوستان مو لای درزش نمی ره و کیلویی هم نمره نمی ده :)
چه کامنت های پر محتوایی که نمی بینیم ! واقعا سونی به کسی از بچه های ایران بدهکاری داره توی این نسل ؟ :d

توی یکی از نقدها که عنوان شده بود بازی 8 ساعت گیم پلی داره !! این 4 ساعت و نیم قضیش چیه !!؟

درود
دوستان توجه داشته باشید بازی که دنباله دارن توامتیاز گرفتن کارشون خیلی سختره مخصوصأ که نسخه قبل شاهکار بوده باشه اونوقت الان یه سوال که ذهنمو مشغول کرده:-/:-/:-/:-/ این شماره از بازی که 3بعدی شده گیم پلی پیشرفت کرده گرافیک اخرشه مولتی پیشرفت کرده محیط متنوع شده هنوزم به شماره قبل نمیرسه:-/:-/:-/:-/:-/:-/

اگه داستان بازي اينقدر مشكل داره پس اون ديالوگ هايي كه توي اين تريلر اخري گفته ميشه كجاي بازيه؟؟؟ هر كي اون تريلر رو ديده باشه متوجه ميشه كه داستان بازي بايد نسبت به شماره 2 خيلي حماسي تر باشه اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد
خلاصه ي پست:d: منظورم اين بود كه اون ديالوگ ها براي يه داستان خوب زمينه ي بسيار مناسبي بود ولي الان اون ديالوگ ها كجاس؟؟؟!!!!

با توجه به انتقادات یه سری از سایتها از داستان بازی ، یه سوال اینجا پیش میاد که مثلا FPS هایی مثل BF Bad Company یا COD خیلی داستان جذابی داشتند؟ غیر از اینه که همیشه در این سری بازیها داستان فقط بهانه ای برای ساختن عنوان بعدی بازی بوده ؟
هر چند که سری کیلزون حداقل از نظر محتوایی از این دو بازی سطح بالاتره و داستان بهتری داره و صرفأ فقط برای ادامه دادن به سبک COD و امثالُهُم نیست.

آخرین ویرایش:
یه سری پرسش مطرح شده درکمال احترام و ارامش. اگر پاسخی دارید براش; ارائه بدید میخونیم استفاده میکنیم بحث رو پیش میبریم، میخواید مغلطه و سفسطه کنید مثله بچه های زیر 15 ساله ی 35 ساله نما کامنت بدید، تمومش کنیم بهتره.

این مجله به mgs 4 هم داده بود 8 :)) و به همین دلیل از نظر برخی دوستان مو لای درزش نمی ره و کیلویی هم نمره نمی ده :)
چه کامنت های پر محتوایی که نمی بینیم ! واقعا سونی به کسی از بچه های ایران بدهکاری داره توی این نسل ؟ :d

توی یکی از نقدها که عنوان شده بود بازی 8 ساعت گیم پلی داره !! این 4 ساعت و نیم قضیش چیه !!؟

حالا اگر میومد همینطوری یدونه 10 تند و تند به بازیها میداد، لابد اون موقع مو لا درزش نمیرفت اره ؟! :)

نمیدونم چرا اخلاق ما ایرانیا طوری ِ که چیزی که به ضررمون هست رو نمیتونیم قبول کنیم !

به خدا اگر همین Edge میومد به Killzone 3 میداد 10، اون موقع یکی از بهترین سایتها و مجلات دنیای بازی بود ولی چون 7 داده هم شاد و خوشحال ِ و هم نویسنده هاش هیچی حالیشون نیست و هم از مایکروسافت پول گرفتن Killzone رو خراب کنن نه ؟!

• Like
Reactions: Terova
با توجه به انتقادات یه سری از سایتها از داستان بازی ، یه سوال اینجا پیش میاد که مثلا FPS هایی مثل BF Bad Company یا COD خیلی داستان جذابی داشتند؟ غیر از اینه که همیشه در این سری بازیها داستان فقط بهانه ای برای ساختن عنوان بعدی بازی بوده ؟
هر چند که سری کیلزون حداقل از نظر محتوایی از این دو بازی سطح بالاتره و داستان بهتری داره و صرفأ فقط برای ادامه دادن به سبک COD و امثالُهُم نیست.
احتمالا از امسال می خوان رو تمام زمینه ها سخت گیری بیشتری بکنن ! باید منتظر بقیه بازیا موند و دید !

• Like
Reactions: leonk13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or