امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
حالا اگر میومد همینطوری یدونه 10 تند و تند به بازیها میداد، لابد اون موقع مو لا درزش نمیرفت اره ؟! :)

نمیدونم چرا اخلاق ما ایرانیا طوری ِ که چیزی که به ضررمون هست رو نمیتونیم قبول کنیم !

به خدا اگر همین Edge میومد به Killzone 3 میداد 10، اون موقع یکی از بهترین سایتها و مجلات دنیای بازی بود ولی چون 7 داده هم شاد و خوشحال ِ و هم نویسنده هاش هیچی حالیشون نیست و هم از مایکروسافت پول گرفتن Killzone رو خراب کنن نه ؟!
mgs 4 از سایت های IGN ، Gamespot و 1Up نمره 10 از 10 دریافت کرد . و مورد تعریف عالم و ادم قرار گرفت. و مجله Edge به بازی نمره 8 داد !! همین نشون دهنده این هست که این مجله دچار یه توهم زایی بزرگ هست!
با توجه به انتقادات یه سری از سایتها از داستان بازی ، یه سوال اینجا پیش میاد که مثلا FPS هایی مثل BF Bad Company یا COD خیلی داستان جذابی داشتند؟ غیر از اینه که همیشه در این سری بازیها داستان فقط بهانه ای برای ساختن عنوان بعدی بازی بوده ؟
هر چند که سری کیلزون حداقل از نظر محتوایی از این دو بازی سطح بالاتره و داستان بهتری داره و صرفأ فقط برای ادامه دادن به سبک COD و امثالُهُم نیست.
این قضیه رو دوستان منتقد در مورد این عنوان فراموش کردند مثل اینکه ! همونطور که قبلا هم گفتم این حرف ها بیشتر به شعور مخاطبی که چند نسل هست داره گیم بازی می کنه توهین می کنه .

mgs 4 از سایت های IGN ، Gamespot و 1Up نمره 10 از 10 دریافت کرد . و مورد تعریف عالم و ادم قرار گرفت. و مجله Edge به بازی نمره 8 داد !! همین نشون دهنده این هست که این مجله دچار یه توهم زایی بزرگ هست!
اهان پس چون یه سری از سایتا 10 دادن ولی Edge داد 8 پس توهم زده!!! بهتر نیست اینجا منظور شما رو اینطور تعریف کنیم؛ چون به بازی محبوب من نمره کم داده و سلیقش متفاوته، پس من با استناد بر امتیاز سایتهای دیگه، امتیاز سایت Edge رو میبرم زیر سوال!!!
اصلا شما نقدهای این نشریه رو دنبال میکنید یا فقط امتیازش رو ردیابی میکنید؟
یه بازی به نوعی یه هنره نه یه علم محض یا فرضیه! بخش اعظمی از هنر هم برمیگرده به سلیقه هر فرد که چطور باهاش کنار میاد. پس شما حق نداری به نوع نگاه Edge صرفا به خاطر اینکه سلیقش با شما جور نیست تهمت بزنی.
اینکار به نوعی مغلته محسوب میشه که اصلا خوشایند نیست

• Like
Reactions: Soheil
اهان پس چون یه سری از سایتا 10 دادن ولی Edge داد 8 پس توهم زده!!! بهتر نیست اینجا منظور شما رو اینطور تعریف کنیم؛ چون به بازی محبوب من نمره کم داده و سلیقش متفاوته، پس من با استناد بر امتیاز سایتهای دیگه، امتیاز سایت Edge رو میبرم زیر سوال!!!
یه بازی به نوعی یه هنره نه یه علم محض یا فرضیه! بخش اعظمی از هنر هم برمیگرده به سلیقه هر فرد که چطور باهاش کنار میاد. پس شما حق نداری به نوع نگاه Edge صرفا به خاطر اینکه سلیقش با شما جور نیست تهمت بزنی.
حالا من موندم چرا نظرش در مورد عمده بازی های انحصاریه PS3 اینقدر بده! =))
چه سلیقه ی :-& داره!

یه سری سایت ها نه ! بالای 90 درصد سایت ها و مجلات همه به بازی نمرات بسیار بالا دادن و ازش تعرفی کردن . ولی edge به بازی نمره 8 تعلق داد . این قضیه در مورد کیلزون 2 هم اتفاق افتاد و بازی که میانگینش شد 91 درصد از این مجله نمره 7 دریافت کرد . چه جوری هست که این سلیقه اکثرا با عنوان های انحصاری سونی مشکل داره!؟ هر کسی هم تو این سایت از این مجله دفاع کرد در پلتفرمهای مورد استفادش اثری از پلتفرم های سونی نیست ! همونطور که قبلا گفتم کلا این نسل سونی به یه سری از دوستان در ایران بدهکاری داری گویا و تا این بدهکاری صاف نشه، همین آش و همین کاسه هست . من مشکلی ندارم با این قضیه ! ولی دوستانی که اسم killzone رو Failzone می ذارن :) و خیلی سنگ بازی های دیگرو به سینه می زنن ! ایا در نسل قبل هم از همون پلتفرم و همون Ip استفاده می کردن !؟ :) مسلما نه ! و این قضیه جایگاه وضعیت گیمینگ ایران که کاملا روی بچه بازی می چرخه و در چه جایگاه ضعیفی قرار داره رو مشخص می کنه .
این امتیازات بدون شک برای من و خیلی های دیگه هیچ ارزشی نداره و مسلما ارزش بازی بسیار بیش از این ها هست و بسیار هم برتر از یک سری بازی های در پیتی هست که فقط با هایپ های عظیم معروف شدن . و کاملا overrated شده هستن . فکر کنم کاملا منظورم مشخصه !

P.s : بعد از قضیه Kane and lynch و ماجرای گیم اسپات کاملا برام ثابت شدست که دیگه به این امتیاز ها توجه نکنم .

موفق باشید

حالا من موندم چرا نظرش در مورد عمده بازی های انحصاریه PS3 اینقدر بده! =))
چه سلیقه ی :-& داره!

جالبه ادج به بازی های انحصاری 360 بیشتر لطف داره ولی اون موقع نمره ها حق هستش...

بیشتر از همه چیز این واسم جالبه که وقتی اون تریلر داستانی اومد همه شروع کردن بَه بَهُ چَه چَه کردن که ایول قراره عجب داستان خفنی داشته باشه! ولی حالا داستان شده یه رکن فرعی 8-|

فقط از این ناراضیم که بخش داستانیه بازی چرا باید به جای پیشرفت پسرفت داشته باشه... :|
چه ربطی داره این دو تا بهم؟!
به به و چه چه کردن یعنی اینکه داستان یه رکن اصلی هستش؟! :-/
به به . چه چه کردن چون فکر می کردن داستان هم خوبه! ولی کسی نگفت رکن اصلیه که!!!

ربطش اینه که وقتی هیلو میاد داستان مهمه. وقتی تریلر داستانی کیلزون میاد داستان مهمه. ولی وقتی سایت ها میگن کیلزون بخش داستانی رو گند زده داستان مهم نیست !

آخرین ویرایش:
بیشتر از همه چیز این واسم جالبه که وقتی اون تریلر داستانی اومد همه شروع کردن بَه بَهُ چَه چَه کردن که ایول قراره عجب داستان خفنی داشته باشه! ولی حالا داستان شده یه رکن فرعی 8-|
چه ربطی داره این دو تا بهم؟!
به به و چه چه کردن یعنی اینکه داستان یه رکن اصلی هستش؟! :-/
به به . چه چه کردن چون فکر می کردن داستان هم خوبه! ولی کسی نگفت رکن اصلیه که!!!
جالبه ادج به بازی های انحصاری 360 بیشتر لطف داره ولی اون موقع نمره ها حق هستش...
به همون دلیلی به حقه که الان به حق شده! =))
البته به نظر من با توجه به نمره ای که به Halo Reach داده (9/10) اون موقع هم به حق نبوده! =))
ربطش اینه که وقتی هیلو میاد داستان مهمه. وقتی تریلر داستانی کیلزون میاد داستان مهمه. ولی وقتی سایت ها میگن کیلزون بخش داستانی رو گند زده داستان مهم نیست !
کی همچین حرفی زده؟! یه پستی! مدرکی! دلیلی!
تازه Halo گیم پلی که نداره، جلوه بصری که نداره، داستانم نداشته باشه دیگه چی میخواد داشته باشه! =))
البته دیدگاه و سلیقه ی شخصی بود بنابراین طبق گفته های جناب shefer شما حق نداری چیزی بگی! دیدگاه و سلیقه اس دیگه کاریش نمیشه کرد! :)
پس سعی نکن مغلته کنی!
جالبش اینجاست که اگر Edge مثلآ به Geow 3 بده 7 یا پایین تر، همتون میاین جشن و سرور راه میندازین و Edge رو مورد عنایت قرار میدین و برای تک تک نویسنده هاشون ایمیل تشکر و فدایت شَوَم میفرستین !
فعلا که اونوری بوده! پس برای همینه که شما جشن و سرور گرفتید و مورد عنایت قرارش می دید؟!

آخرین ویرایش:
من همین الان نقد gametrailers رو دیدم باید بگم بازی شاهکار همون طور که میدونید 9.4 گرفته بی صبرانه منتظر بازی کنم چیزی که توجه من رو جلب کرد گیم پلی بود که حرف نداشت فقط داستان زیر 9 گرفت که خوب من فکر می کنم هرچی باشه از شماره 2 باید بهتر باشه چون شخصیت های بیشتری تو این قسمت هست

مجله ها بهم وابسته نیستن و قرار نیست اگر GameSpot به Killzone 3 مثلآ میده 9.5، بقیه ی مجله ها هم به طرفداری از اون بلند بشن و به بازی 9.5 بدن ! هر مجله ای سلیقه ی خاص خودش رو داره و در ضمن یکم این موضوع رو تو خودتون هضم کنید که مجله ای که به بازی مورد علاقتون امتیاز پایینی میده، نویسنده هاش شاد و خوشحال نیستن و همچنین از جایی هم پول نگرفتن ! جالبش اینجاست که اگر Edge مثلآ به Geow 3 بده 7 یا پایین تر، همتون میاین جشن و سرور راه میندازین و Edge رو مورد عنایت قرار میدین و برای تک تک نویسنده هاشون ایمیل تشکر و فدایت شَوَم میفرستین !

• Like
Reactions: u.s.a and SHePArd
سايتا شدن اسباب بازي هر موقع خوشمون اومد باهاش حال ميكنيم هر موقع دوسش نداشتيم ميندازيمش كنار ...
تا ديروز حرف حرف كارشناساي بازي بود هركسم اين وسط مخالف ميكرد بهش ميگفتن تو يعني بيشتر از اونا ميفهمي ؟؟
ولي خدا نكنه امتياز بد بده .. اينا هيچي نميفهمن ... من كه توجهي نميكنم و ... خلاصه مث پست پايين

من اصلا متوجه نمیشم چرا باید به نقد های سایت ها توجه کنیم..ما انسانیم و عقل داریم خودمون میتونیم تصمیم بگیریم که چی خوبه چی بد من خودم میفهمم داستان بده یا نه... من مطمئنم این بازی هم یکی از بهترین بازیهای عمرم خواهد بود،گور بابای این سایتا تا حالا نگاهشونم نکردم جز برای خوندن خبر...

دوستان جان بر کف MS زیاد خودتون رو خسته نکنید !! :) حقیقت اینِ و متاسفانه اگه بازم روایت داستان و ارتباط بازیباز با کرکترهای ISA مثل نسخه قبل باشه باید به GG آفرین گفت که باز از یک نقطه ضعف نشون داد !!

پ.ن : چه فکرها و بحث هایی که در مورد داستان بازی در تاپیک داشتیم ... Anyway باید خودم شخصا تجربش کنم !

فکر میکردم تو امتیازات از Reach بالاتر بشه که نشد ... یجورایی اون حس از بین رفت !! بهرحال حدس میزنم Reach بهترین FPS این نسل برای من مخصوصا تو مقوله "داستان و شخصیت پردازی" بمونه ...

من همین الان نقد gametrailers رو دیدم باید بگم بازی شاهکار همون طور که میدونید 9.4 گرفته بی صبرانه منتظر بازی کنم چیزی که توجه من رو جلب کرد گیم پلی بود که حرف نداشت فقط داستان زیر 9 گرفت که خوب من فکر می کنم هرچی باشه از شماره 2 باید بهتر باشه چون شخصیت های بیشتری تو این قسمت هست

شما از روی ویدئو فهمیدین که گیم پلی بازی حرف نداره؟!

شما از روی ویدئو فهمیدین که گیم پلی بازی حرف نداره؟!
شما ویدیوی یه بازی رو نگاه می کنید فقط و فقط گرافیکشو در می یابید دیگه؟!
اون گیم پلی که نشون می دن کشکه؟! اگه اینجوریه که پس این ویدیوهایی که میاد و آخرش زده gameplay هم کشکه دیگه!
در ضمن شما مثل اینکه نمرات سایت های مختلف به بخش گیم پلی رو ندیدید؟!

دوستانی که Edge رو مسخره می کنن بدونن Edge تنها مجله ایه که ارزش نمره ها رو حفظ می کنه . یعنی وقتی به یه بازی 8 میده یعنی واقعا عالیه . درست مثه صنعت فیلم سازی و منتقدینش . برای همین کمتر بازی ـی میاد که از Edge امتیاز بالای 9 بگیره . مشکل بقیه سایت ها هستن که به هر بازی ـی 10 میدن و کاری کردن متای زیر 90 بازی ها باعث نفروختن اونا بشه .

• Like
Reactions: u.s.a
مجله ها بهم وابسته نیستن و قرار نیست اگر GameSpot به Killzone 3 مثلآ میده 9.5، بقیه ی مجله ها هم به طرفداری از اون بلند بشن و به بازی 9.5 بدن ! هر مجله ای سلیقه ی خاص خودش رو داره و در ضمن یکم این موضوع رو تو خودتون هضم کنید که مجله ای که به بازی مورد علاقتون امتیاز پایینی میده، نویسنده هاش شاد و خوشحال نیستن و همچنین از جایی هم پول نگرفتن ! جالبش اینجاست که اگر Edge مثلآ به Geow 3 بده 7 یا پایین تر، همتون میاین جشن و سرور راه میندازین و Edge رو مورد عنایت قرار میدین و برای تک تک نویسنده هاشون ایمیل تشکر و فدایت شَوَم میفرستین !
لطفا الکی بحث رو نپیچونید این مجله دقیقا 10 ساله کارش همینه،موقعی که PS2 اوایل نسل پیش هم داشت کولاک می کرد هم کارش همین بود (کوبوندن سونی و بازیهاش) ، نکنه اینهمه مدت همه این کاراش همه اش سلیقه ای،اتفاقی و نرمال بوده؟ الانم که به اکثر بازی های انحصاری سونی داره اینجوری نمره می ده.
کسی نگفت داره پول می گیره،می گیم داره کلا به بازی های انحصاری نمره پایین می ده.
دوستانی که Edge رو مسخره می کنن بدونن Edge تنها مجله ایه که ارزش نمره ها رو حفظ می کنه . یعنی وقتی به یه بازی 8 میده یعنی واقعا عالیه . درست مثه صنعت فیلم سازی و منتقدینش . برای همین کمتر بازی ـی میاد که از Edge امتیاز بالای 9 بگیره . مشکل بقیه سایت ها هستن که به هر بازی ـی 10 میدن و کاری کردن متای زیر 90 بازی ها باعث نفروختن اونا بشه .
پس همه سایت ها و مجلات گیم کارشون اشتباهه و فقط edge ـه که کارش درسته و می فهمه:دی
اینقدر به این EDGE گیر ندیدن سایت های بزرگی دیگه ای هم مثل VIDEOGAMER و Joystiq ، Eurogamer ، 1UP و ... هم به بازی امتیاز کم دادن
انوقت edge بار اولشه که یه یه بازی انحصاری PS3 چنین نمره ای رو می ده؟
تا به حال به یه fps یا tps انحصاری PS3 نمره کامل داده؟
چرا موقعی که اسمش Next Generation بود هم کارش همین بود؟
واقعا از این بحث چه نتیجه ای برای شما حاصل میشه؟نه EDGE نمره اش رو عوض میکنه نه Sony به خاطر این حرکت از شما تقدیر میکنه.
بجاش مجموع نمرات بازی پایین میاد و یه عده میان بازی رو می کوبن.
ما الان سوابق درخشان این مجله رو که با این نمره کلا بازی رو مورد عنایت داده رو گفتیم که پس فردا بخاطر این نمره تو سر نمرات بازی خورد یه عده نیان بازی رو بیش از پیش بکوبن.
نمره دهی بی منطق edge اصلا قابل قبول نیست همین طور سخت گیریش.
صنعت بازیسازی هم مثل سینما قدمت بیش از صد سال نداره و نقد بازی ها هم هم که تقریبا از نسل ششم آغاز شد ضمنا بازی زمین تا آسمون با فیلم فرق می کنه و نقد و نمره دهیش هم فرق می کنه،پس نباید نقد بازی ها رو با فیلم ها مقایسه کنیم و بگیم بقیه سایت ها و مجلات خوشحالن و فقط edge کارش درسته.
این edge که کارش مشکل داره.نمره هایی که به شاهکارهایی نظیر MGS4 ، AW ، KZ2 ، Crisis Core و Bioshock داده نشونه اشکال داشتن نقدهاش هست.(مخصوصا 60 ـی که به Crisis Core داد،از نظر من دقیقا مثل جنایت بود)
به هر حال از نظر من که نمراتی ناحقی که به این بازی ها داده دسته کمی از جنایت نداره،لطفا فن بازی رو بذارید کنار و برای اینکه به بازی های انحصاری نمره پایین می ده طرفش رو نگیرید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: game.fun
ببخشید من از تو Gamespot یه نگاهی انداختم دیدم مجله edge به بایوشاک 1 داده 8 بعد به Halo odst داده 9 ....... اگه این نمره ها رو این مجله داده فقط جاش تو سطل اشغال هست .. همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or