امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
با اون فریم ریت و سروصداهای اعصاب خوردکن و خالی کردن 1 خشاب و نیم برای کشتن یه هلگاستی، نداشتن ادامه مسیر و خیلی چیزاهای دیگه; ضرر میزد به چشم و اعصاب و .... .
برای کسایی که ادعا دارن داستان مهمه نه گرافیک و گیم پلی و ... فک نکنم ضرری باشه !
یعنی کسانی که ادعا میکردن نوع بشر نیستن بلکه هلگاستی (ساکنان هلگان) شدن فقط برای اینکه یه عده نخواستن کلاه خوده سیفون دار سرشون بزارن اومدن و نسل خودشون رو منقرض کنن. چه جالب =)).
همه همکاری داشتن چون از وکتا متنفر بودن تعداد مخالفان انگشت شمار بود ! نه قتل عام عمومی ! بازم k1 رو بهت توصیه می کنم.
عذر میخوام پس دوستامون تو اون سیاره چه غلطی میکردن؟ نه جائی هست بکارن نه چیزی هست بخورن نه هوائی تمیزی هست توش نفسی بکشن. اوضاع رو خراب ترکردی.
نه اینکه مطلقا نشه کاری کرد ! خاکش مناسب نیست ولی نه کل زمیناش ! به مقدار خیلی کم میشه توش کشت کرد ! اوضاع رو من خراب نکردم خود هلگان اوضاعش خرابه ! بعد از یه مدت حتی کوچک ترین منابع برای کار و تغذیه هم رو به نابودی بوده که مجبورشون کرده دیگه نتونن تحمل کنن.تمام اونایی که به اسم خراب کردن اوضاع نام بردی دقیقا شرایط هلگان ـه.نکنه توقع داری هلگاست تو بهشت باشن بعد از سر شکم سیری بیان حمله کنن !!! نه عزیزم این Killzone ـه !
Ok. ممنون که کلیت و بنیان همین پس زمینه داستانی مختصر رو هم با این جمله به باد دادی. متشکرم :d.
دانسته های مختصر خودت رو از داستان بنا به پیش زمینه ی مختصر داستان نزار لطفا. این جمله در گرو جمله ی قبلیم بود نه یه جمله ی جدا.
kz1 توی زمین اتفاق میافتاد قربون شکلت. ربطی به پارادوکس های هلگان نداره :|
تو وکتا اتفاق می افته ولی انقدر هم بوق نیست که دلیل حمله و پیش زمینه ای از هلگاست ها نخواد توش بیان بشه !

از قبل معلوم بود:))
بازی رو به کپی برداری از روی FarCry 2 و چند تا بازی دسته چندم دیگه متهم کرده...
ضمنا به سنگین بودن کنترل بازی هم گیر داده که خنده داره...
گرافیک بازی هم که انگار لایق ندونستن...:دی
دیگه توقع این شکلیش رو نداشتم...
یعنی اینقدر kz3 مهیب بود که با داد امتیاز 7 توسط Edge ، اون همه اعتبارش به باد بره؟!

یعنی اینقدر kz3 مهیب بود که با داد امتیاز 7 توسط Edge ، اون همه اعتبارش به باد بره؟!
نه . KZ 3 که FPSـه ، همه هم میدونن ... نمیدونم تو چطوری ازش انتظار Horror بودن داری :(:-/...
ZTGD - 9.3/10
بالای 9 هاش دارن زیاد میشن ... :دی

• Like
Reactions: A-L-I
منظورتون رو متوجه نشدم،این نمره تو میانگین نمراتش بدجور تاثیر می ذاره همونطور که تو نمرات بازی هایی مثل MGS4 تاثیر گذاشت.حالا شما KZ3 به کنار دلیل اون نمره هایی که به بقیه بازی های انحصاری داده چی بوده؟یکم غیر نرمال نیست؟
به هر حال حقش 7 نبود...
یه نگاه به امتیازی که به LBP داده بنداز;)
EDGE مو لا درزش نمیره:x
شما یه نگاهی به نمراتی که به Resistance 1 ، Resistance 2 ، Killzone 2 ، Killzone 3 ، Crisis Core و از همه مهم تر MGS4 و چند تا بازی انحصاری دیگه داده بنداز...
البته من نمی گم فنه بنظر من هر جور که تو پیش نمایش ها بازی رو ببینه همون طور نمره می ده،چراش رو نمی دونم.

killzone 3 بخدا تکه تک

همین الان بازبینی بازی رو تو گیم اسپات بنوشته کوین وانورد :thumbup: خوندم و خوشحال شدم مخصوصا اونجای سه بعدیش که ریختن دونه هایه برف بحرکت درامده توی هوا رو گفت که دارن میان تو صورتت و بسیار ارزشمنده همچنین قسمت بازی با موو و اون هوش مصنوعی بی مثالش و انتقال حس جنگ و خون ریزی.
ولی یک مشکل این جمله آخرش منظورش مثلا کدوم بازیاست :
Killzone 3 isn't the game it could have been, but when it comes to capturing the madness of larger-than-life planetside battles, few games do it better

killzone 3 بخدا تکه تک

همین الان بازبینی بازی رو تو گیم اسپات بنوشته کوین وانورد :thumbup: خوندم و خوشحال شدم مخصوصا اونجای سه بعدیش که ریختن دونه هایه برف بحرکت درامده توی هوا رو گفت که دارن میان تو صورتت و بسیار ارزشمنده همچنین قسمت بازی با موو و اون هوش مصنوعی بی مثالش و انتقال حس جنگ و خون ریزی.
ولی یک مشکل این جمله آخرش منظورش مثلا کدوم بازیاست :
Killzone 3 isn't the game it could have been, but when it comes to capturing the madness of larger-than-life planetside battles, few games do it better

منظورش بازی خاصی نیست!
میگه کمتر بازی میتونه این هیجان جنگ رو بخوبی پیاده سازی کنه! در واقع اولش کوبیده بعد تمجید کرده! :d

با تشکر از همه دوستانی که برامون روشن کردن مشکل یه بازی واقعا میتونه نبودن زن باشه :)
حالت خوبه واقعا شما؟ فکر کنم دیگه هر بنی بشری تو این سایت بدونه من چقدر فن بازیم برای چی باید ایراد بگیرم ازش؟ فکر کردی من مثل شمام که به خاطر پریدن زیاد یه بازی رو خراب کنم؟!:))
من توی اون پست مثل متمدن ها سوال کردم و یکی دیگه از دوستان هم خیلی خوب جواب من رو داد و دلیل این موضوع رو فهمیدم.الا شما چی میگی دقیقا؟

• Like
Reactions: A-L-I
آرام دوست من :دی. منظور من شخص تو نبود؛ کلا الان یه عده ریختن اینجا؛ همه المان‌های بازی رو ول کردن گیر دادن به داستان،‌ اونم یه مدلی که مرغ نپخته از خنده بریون میشه. خب لااقل بگید ضعفش اینجا و اونجا بود. یکی به زن گیر میده یکی به سوپرمارکت.
پ.ن: اگر خیلی ناراحتید خب بلاگ بزنید به کم پریدن در متال گیر گیر بدید. گوزن به شقایق چه ربطی داره الان؟

منظورتون رو متوجه نشدم،این نمره تو میانگین نمراتش بدجور تاثیر می ذاره همونطور که تو نمرات بازی هایی مثل MGS4 تاثیر گذاشت.حالا شما KZ3 به کنار دلیل اون نمره هایی که به بقیه بازی های انحصاری داده چی بوده؟یکم غیر نرمال نیست؟
به هر حال حقش 7 نبود...

شما یه نگاهی به نمراتی که به Resistance 1 ، Resistance 2 ، Killzone 2 ، Killzone 3 ، Crisis Core و از همه مهم تر MGS4 و چند تا بازی انحصاری دیگه داده بنداز...
البته من نمی گم فنه بنظر من هر جور که تو پیش نمایش ها بازی رو ببینه همون طور نمره می ده،چراش رو نمی دونم.
اتفاقا من با تنها نشریه ای که حال میکنم همین Edge هست و به نظرم اصلا هم 7 امتیاز بدی نیست فقط یه سری سایت و مجله زرد ارزش این امتیازا رو خز کردن...
نه . KZ 3 که FPSـه ، همه هم میدونن ... نمیدونم تو چطوری ازش انتظار Horror بودن داری :(:-/...
نه برخلاف تو فقط ازش، انتظاری بیشتر از یه FPS دارم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or