امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
این بحثه، چیزی که الان میگید یه بحث ِ دیگس. منم گزینه دوم رو انتخاب میکنم اما الان بحث سره موفقیت یه FPS هستش که بدون داستان قوی هم ممکنه. درواقع FPS هست و گیم پلی ـش. تمام :biggrin1:.
خوب منم تو اون پستم گفته بودم که درسته گیم پلی مهمه اما داستان هم در جای خودش مهم محسوب میشه. قبول دارم که Killzone بدون داستان هم تونست به اون چیزی که میخواد برسه اما اگه داستانش هم خوب بود، یه چیز دیگه بود و ایراد بزرگی نمیشد ازش بیرون کشید :دی

اقا مگه من میگم قبول ندارم ؟! :دی درسته مهم ترین بخش یک FPS گیم پلیش هست اما گیم پلی بدون داستان به نظرم خوب نیست ! گیم پلی خوب با داستان تقریبآ ضعیف بهتره یا گیم پلی خوب با داستان خوب ؟! مطمئنآ گزینه ی دوم رو انتخاب میکنی. منم نمیگم گیم پلی Killzone 3 بده و به خاطر داستانش، کلآ عنوان ضعیفیه اما به نظرم اگر سازنده هاش یکم روی بخش داستانیش کار میکردن خوب مطمئنآ میتونست خیلی بهتر از اینا عمل کنه. هرچند که الانم به خاطر گیم پلی محشرش یک عنوان عالی محسوب میشه با توجه به اینکه خیلی از منتقدین گفتن از لحاظ داستانی یکم ضعیفه.
من بد حرف زدم ؟! :biggrin1: شاید بد برداشت کردی ولی لحنم بد نبود و منظوری نداشتم ! اخه ایشون با یه لحن خاص(انگار که پست منو به سخره گرفته) اومده میگه مهم ترین قسمت یه FPS گیم پلی هست. درسته گیم پلی هم مهمه اما همون اندازه که گیم پلی میتونه تاثیر گذار باشه، داستان هم میتونه تکمیل کننده ی یه FPS باشه ! پس این اشتباهه اگر بخوایم بخش داستان بازی رو به حساب نیاریم !

در ضمن من قصد نداشتم حرف تو دهن کسی بزارم و از پستشون همچین چیزی برداشت کردم.
گویا نمی خواید دست از ترول بردارید.
اولا کسی شما رو به مسخره نکرده و شما دارید به کیوان تهمت می زنید ثانیا اینکه مهم ترین ویژگی یه fps گیم پلی و هیجانش هست این چیزیه که همه می دونن و اگه شما نمی دونید یا نمی خواید قبولش کنید مشکل از دیگران نیست.
اقا مگه من میگم قبول ندارم ؟! :biggrin1: درسته مهم ترین بخش یک FPS گیم پلیش هست اما گیم پلی بدون داستان به نظرم خوب نیست ! گیم پلی خوب با داستان تقریبآ ضعیف بهتره یا گیم پلی خوب با داستان خوب ؟! مطمئنآ گزینه ی دوم رو انتخاب میکنی. منم نمیگم گیم پلی Killzone 3 بده و به خاطر داستانش، کلآ عنوان ضعیفیه اما به نظرم اگر سازنده هاش یکم روی بخش داستانیش کار میکردن خوب مطمئنآ میتونست خیلی بهتر از اینا عمل کنه. هرچند که الانم به خاطر گیم پلی محشرش یک عنوان عالی محسوب میشه با توجه به اینکه خیلی از منتقدین گفتن از لحاظ داستانی یکم ضعیفه.
یه بار گفتید و همه جوابتون رو دادن.
GG خواسته رو گیم پلی و گرافیک بازی تمرکز کنه چون اینجور تشخیص داده.وگرنه انقدر کم عقل نبودن ندونن داستان هم مهمه.
کسی با بازی مشکل داشته باشه بازار پر از بازیهای fps دیگه ست ولی کسی که بخواد از گیم پلی و گرافیک و بخش مولتی پلیر KZ3 لذت ببره می شینه پاش.
نمرات بازی هم تا الان عالی بوده.
تمام.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Robin Hood
گویا نمی خواید دست از ترول بردارید.
اولا کسی شما رو به مسخره نکرده و شما دارید به کیوان تهمت می زنید ثانیا اینکه مهم ترین ویژگی یه fps گیم پلی و هیجانش هست.
تهمت ؟! :-o چی میگی ؟! :دی من گفتم از پستش همچین چیزی برداشت کردم. نگفتم منظور ایشون هم همینه. در ضمن لحن صحبتت طوری هست که انگار دعوا داری با همه :)

GG خواسته رو گیم پلی و گرافیک بازی تمرکز کنه چون اینجور تشخیص داده.
کسی با بازی مشکل داشته باشه بازار پر از بازیهای fps ـه ولی کسی که بخواد از گیم پلی و گرافیک و بخش مولتی پلیر KZ3 لذت ببره می شینه پاش.
یعنی GG میخواسته کاری کنه که Killzone توی بخش داستانی ضعیف عمل کنه ؟! اصلآ اینطور نیست ! GG به تمامی بخش ها توجه داشته ولی یکم برای بخش داستانی کم گذاشته.

نمرات بازی هم تا الان عالی بوده.

بر منکرش لعنت ! مگه ما گفتیم بد بوده ؟! تو پست قبلیمم گفتم که به چیزی که میخواسته رسیده ولی اگه یه داستان قوی هم داشت، منتقدین نمیتونستن ازش ایراد بزرگی بکشن بیرون.

این چیزیه که همه می دونن و اگه شما نمی دونید یا نمی خواید قبولش کنید مشکل از دیگران نیست.

یکم ارومتر و دوستانه تر :)

لطفا رعایت کنید، تا هفت شبانه روز هم بحث کنید مشکلی نیست، توهین تو کار بیاد خبری از قفل شدن تاپیک نیست، با تک تک خاطیان برخورد میشه.

ممنون که همکاری می کنید.

چیزی که مشخصه اینه که یکی از ایرادایی که سایتها همگی از KZ3 گرفتن داستانش هست!حالا میخواد داستان واسه یه عده مهم باشه یا نباشه این فاکتور از امتیاز بازی کم کرده.کسی داستان واسش مهم باشه ناامید میشه و کسی که داستان واسش مهم نباشه بقیه ی فاکتورهاشو در نظر میگیره که عالی هست.دیگه این همه پیچوندن بحث واسه چیه!؟
با توجه به ایرادایی که گرفته شده و مخصوصا مدت زمان کوتاه بخش تک نفره که یادمه 9 ماه پیش مهمترین رکن یه بازی بود(!!!!!!!!!!)و اصلا مهم نبود که اون بازی بخشهای دیگه ای هم مثل Coop آنلاین و آفلاین و مُدهای مختلف MultiPlayer داره,امتیازهاش به حق هست.البته با در نظر گرفتن اینکه میانگین 88 به هیچ وجه کم نیست و نشون میده KZ3 یه بازی عالی هست.

واقعا من هم توی همینش موندم.اینا مگه نمیگفتن که به علت هوای این سیاره هستش که هلگاستها از ماسک استفاده میکنن.پس چرا نیروهای ISA چیزیشون نمیشه و این اب و هوا فقط روی نیروهای هلگاست اثر میذاره:))
خُب نگفتن که تو چند ماه همه این موارد پیش میاد که! مگه ISA چند وقته که داره اونجا جنگ می کنه؟!
به مرور زمان سوزش ریه میگیرن و از این قبیل بیماریها یا از طول عمرشون کم میشه!
من که تضادی نمیبینم! :d

تهمت ؟! :-o چی میگی ؟! :دی من گفتم از پستش همچین چیزی برداشت کردم. نگفتم منظور ایشون هم همینه. در ضمن لحن صحبتت طوری هست که انگار دعوا داری با همه :)

یعنی GG میخواسته کاری کنه که Killzone توی بخش داستانی ضعیف عمل کنه ؟! اصلآ اینطور نیست ! GG به تمامی بخش ها توجه داشته ولی یکم برای بخش داستانی کم گذاشته.

بر منکرش لعنت ! مگه ما گفتیم بد بوده ؟! تو پست قبلیمم گفتم که به چیزی که میخواسته رسیده ولی اگه یه داستان قوی هم داشت، منتقدین نمیتونستن ازش ایراد بزرگی بکشن بیرون.

یکم ارومتر و دوستانه تر :)
هر فرانچایزی (فرق نمی کنه تو چه سبکی باشه) استانداردها و مشخصه های خاص خودش رو داره.
مثلا سری kz،cod،doom،wolfenstain جزو اول شخص های هستن که بیشتر تمرکزشون روی گیم پلی و گرافیک بوده و از طرف دیگه فرست پرسون هایی مثل bioshock،Half-life و Halo هم هستن که علاوه به چیزهای دیگه داستانشون هم قوی بوده.
kz هم از اول قرار بوده که گرافیک و گیم پلیش برگ برنده اش باشن نه داستان.اگه می خواستن به داستان اهمیت بدن پس زمینه داستان بازی رو یه چیزی شبیه Halo و Half-life می کردن و بهش حال و هوای نظامی نمی دادن.
بعد عدم موفقیت KZ1 کار بر روی گیم پلی و گرافیک این فرانچایز تو KZ2 بیشتر شد و نتیجه اش هم جهش بزرگ کیفیت شماره دوم نسبت به شماره قبل بود.KZ3 هم راه شماره دو رو ادامه داد ولی چون جهش شماره دوم رو نداشت از قبل معلوم بود که به احتمال زیاد نمراتش نمی تونه بالاتر از KZ2 باشه.
کما اینکه داستان بازی در حد استانداردهای داستان یه fps نظامی هست و مهم ترین مشکلش روایتشه که اینم برمی گرده به سلیقه بعضی از سایتها.

آخرین ویرایش:
همینطور که برهان هم بعد از اولین پست من گفت، من گفتم یکی از ارکان بازی داستانش هست ! نگفتم مهم ترین رکنش داستانش ِ ! شما همیشه عادت داری از این شکلک ( =)) ) استفاده کنی ؟! شاد و خوشحال ؟!
نه من منظورم این بود که این حرف خنده داریه ، وگر نه خیلی هم با این حال نمیکنم !

چه جالب ! پس شما اصلآ به داستان بازی توجهی نکن و فقط اینقدر هلگاست بُکُش ُ مرحله هارو رد کن تا بازی تموم بشه.
مث که شما اصلا به عرایض بنده توجه نمیکنی جناب ! من گفتم کسی نمیره به صرف داستان KZ بازی کنه ... Not only کیلزون ، But also هر شوتر اول شخص دیگه ای رو هم بخوای من پای حرفم هستم ، "کسی شوتر اول شخص رو بخاطر داستان بازی نمیکنه . "
حالا 40 نفر کامنت بدن ایندید ، ایندید ، ایندید ...
همون HL (:x) که دارین لوگوی مبارکشو میزنین یکی از بهترین گیم پلی های تاریخ FPS رو داره و نه بخاطر داستانش ، که البته داستانش هم بسیار عالیه ...
یا بایوشاک . یا حتی هیلو ... تمامی این FPS ـها که دارای داستان خوبی هستن ، گیم پلی فوق العاده ای هم دارن و نمیتونیم بگیم تنها بدلیل داستانشون معروف و محبوب شدن ...
KZ هم قدم اول رو بسیار محکم برداشته و یه گیم پلی عالی رو ارائه داده . با توجه به ژانر بازی این یعنی تا اینجای کار 80% راه رو سپری کرده و از امتیازاتش هم همین بر میاد .

نوشته شده توسط Fratos
گفته شده بود هلگان هوائی داره که باید از ادوات مخصوصی برای تنفس و زندگی دراونجا استفاده بشه ولی sev و دوستان خیلی راحت و بدون مشکل در این سیاره تردد میکنن و آخ هم نگفتن (بلاخره اتمسفرش خطرناک هست یا نهش؟).
واقعا من هم توی همینش موندم.اینا مگه نمیگفتن که به علت هوای این سیاره هستش که هلگاستها از ماسک استفاده میکنن.پس چرا نیروهای ISA چیزیشون نمیشه و این اب و هوا فقط روی نیروهای هلگاست اثر میذاره:))
قشنگ این جور پست ها رو که آدم می بینه متوجه میشه هیچ بنی بشری اینجا killzone 1 بازی نکرده که هـــــــــــــیچ ! نخواسته یه 5 دقیقه دمو ـش رو ببینه و یه خورده به فک زدن هایی که توی دمو پخش میشه گوش کنه ! جو هلگان این جوری نیست که تا پریدی توش کچل شی نتونی نفس بکشی و افقی بشی ! این هلگاست ها هم طی سالیان طولانی زندگی در هلگان کم کم به مرور زمان موهاشون ریخته و طی چند نسل جهش ژنتیکی داشتن ! نه یه شبه !
sev هم جنگیدنش تو هلگان فک نمی کنم به ماه هم کشیده باشه چه برسه به سال !!!
اینم دوستانی که ادعا می کنن داستان براشون خیلی مهمه و رکن اصلیه !

قشنگ این جور پست ها رو که آدم می بینه متوجه میشه هیچ بنی بشری اینجا killzone 1 بازی نکرده که هـــــــــــــیچ ! نخواسته یه 5 دقیقه دمو ـش رو ببینه و یه خورده به فک زدن هایی که توی دمو پخش میشه گوش کنه ! جو هلگان این جوری نیست که تا پریدی توش کچل شی نتونی نفس بکشی و افقی بشی ! این هلگاست ها هم طی سالیان طولانی زندگی در هلگان کم کم به مرور زمان موهاشون ریخته و طی چند نسل جهش ژنتیکی داشتن ! نه یه شبه !
sev هم جنگیدنش تو هلگان فک نمی کنم به ماه هم کشیده باشه چه برسه به سال !!!
اینم دوستانی که ادعا می کنن داستان براشون خیلی مهمه و رکن اصلیه !

بسیار زیبا جواب دادی.

• Like
Reactions: Kainé
دوستان اول از همه این جا تاپیک امتیاز هستش نه داستان بازی ها .

دوم یکم در مرود بازی بدونین بعد در موردش نظر بدید که واقعا خندم گرفته بود (که شما هنوز نمیدونی 1 سال نوری از زمین نرفتن به سیاره هلگاس بلکه زمین زندیگی دیگه درش میسر نبود مردم زمین به 2 سیاره کوچ کردن که نزدیک هم بودن .

واقعا وقتی بعضی از نظر ها رو آدم میخونه خندش میگیره چجوری وقتی حتی یکی از پایه ترین چیز های بازی رو نمیدونی دارین در موردش نظر میدین و میکوبینش LOL .

اول برین بشینین از KZ1 بازی کنید بعد در موردش نظر بدید که چرا این این جوری چرا اون اون جوری هستش .

وقتی حتی نمیدونین وقتی شما از یه سیاره ای به یه سیاره دیگه میرین باید اون سیاره رو برای زندگی اول اماده کنید اما هلگاس ها به دلیل این که سیارشون ناراضی بودن و مشکلات زیادی ISA ها براشون درست کرده بودن از ترسشون که یه وقتیISA ها بهشون حمله نکنن هلگاس ها بجای کار های بیهوده روی تکنولوژی جنگی سرمایه گزای هاشون رو کردن اما ISA ها باید مردمشون رو در سیاره جدید براشون رفاه و خونه و .... برای زندگی بهتر درست میکردن تا وسیله های جنگی .

گروهی که مردم رو از سایره ای به سیاره دیگه برده بود ISA ها بودن که پس در نتیجه تکنولوژی سفر بین سیاره ای شون بهتر از هلگاس ها بود بعد از حمله اول هلگاس ها اون ها هم خودشون رو اماده حمله کردن که در KZ2 فضا پیما های های ISA ها رو که دیدین .

به خدا اگه بخوام توضیح بدم چی شد چی نشد یه رمان ازش در میاد .

آخرین ویرایش:
دوستان یه جوری میگن امتیازات پایینه که هر کی ندونه فکر میکنه میانگینش زیر 7 شده:d

بیچاره این همه امتیاز 9 و 9.5 رد کرده اونوقت اینجوری میکوبونین بازیو

اینطور که من نقد ها رو خوندم بازی کلا 3 تا ایراد بیشتر نمیشه ازش گرفت

اینکه داستان خیلی بد و سریع روایت میشه - نبود co-op انلاین و کوتاه بودن مراحل

به جاش از اونور کلی نقاط قوت بهش اضافه شده که به نظر من باعث میشه خیلی از kz2 جذاب تر شه>:d<

• Like
Reactions: vivanred

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or