این بازی نخستین امتیاز خودش رو دریافت کرد Official Playstation Magazine Italy به این بازی امتیاز 9 از 10 رو داد!
شایان ذکر است این بازی بیشترین پیش فروش را در بین تمام بازی های ساخته شده توسط THQ دارد
آخرین ویرایش:
در واقع مرسومه الان ممد که یه بازی رو با اشکالاتش رو بگن ولی ازش امتیاز کم نکنند...میثم این قضیه EDGE دقیقا همون خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو هستش، الان EDGE چون داره مثل گذشته و سالیان قبل نمره میده همرنگ نشده و همه به عنوان جایی که داره به همه بازی ها امتیاز پایین میده ازش یاد میکنن. اگر نگاه کنی، قدیم امتیاز ها به این صورت نبود هر بازی ای بیاد 9 و 10 هارو درو کنه، چی بودند بازی هایی که همچین وضعیتی داشتند و حالا حالا ها هم تکرار نمیشن. بر خلاف همه سایت و مجلات که هایپ و تبلیغ و امتیاز بقیه روشون تاثیر میزاره EDGE به نظرم به جز چند تا بازی خاص همچین رویه ای نداشته !
در مورد DA:O هم EDGE نسخه کنسولی(360 تا جایی که یادم هست) رو نقد کرده و با توجه به ایراد هایی که ازش گرفته امتیازش کم بیراه نیست
ممد هر جوری هم در نظر بگیری امتیازات edge تا حدودی نامعقول هستند!البته نه همشون!حالا 9 نمیده نده ولی دیگه نمرات قشنگی مثل 5-6 خیلی بیراههمیثم این قضیه EDGE دقیقا همون خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو هستش، الان EDGE چون داره مثل گذشته و سالیان قبل نمره میده همرنگ نشده و همه به عنوان جایی که داره به همه بازی ها امتیاز پایین میده ازش یاد میکنن. اگر نگاه کنی، قدیم امتیاز ها به این صورت نبود هر بازی ای بیاد 9 و 10 هارو درو کنه، چی بودند بازی هایی که همچین وضعیتی داشتند و حالا حالا ها هم تکرار نمیشن. بر خلاف همه سایت و مجلات که هایپ و تبلیغ و امتیاز بقیه روشون تاثیر میزاره EDGE به نظرم به جز چند تا بازی خاص همچین رویه ای نداشته !
در مورد DA:O هم EDGE نسخه کنسولی(360 تا جایی که یادم هست) رو نقد کرده و با توجه به ایراد هایی که ازش گرفته امتیازش کم بیراه نیست
خب این بر میگرده به نظر اون نویسنده مطلب، چیزی که من میگم اینه که نمره هاش قابل قبول تره، مثل میگم یه سایتی مثل IGN میاد نمره میده به فلان بازی 8، بعد نقد و میخونی میبینی هیچی درباره ضعفش ننوشته از اونور نمره میده 9 بعد میبینی به همه جای بازی گیر داده، برای اینه که میگم نمره های EDGE واقعی ترهممد هر جوری هم در نظر بگیری امتیازات edge تا حدودی نامعقول هستند!البته نه همشون!حالا 9 نمیده نده ولی دیگه نمرات قشنگی مثل 5-6 خیلی بیراهه
اگر بحث سر ایراد گرفتن باشه میشه از همون بازی که edge 10 داده ایراد گرفت و بهش 9 داد!
همیشه که اکثر سایت ها نمرات قشنگتری مثل 10/9.5 حواله میکردن ایشون میداد 8 یا 7.امتیازات edge تا حدودی نامعقول هستند!البته نه همشون!حالا 9 نمیده نده ولی دیگه نمرات قشنگی مثل 5-6 خیلی بیراهه
چون همه 10 دادن اونا هم باید 10 بدن؟! یه چی جالبه در مورد خیلی از این سایت ها اینه که به بازی هایی 10 میدن که 10 نیستن! در واقع بیشتر به جذابیت اون بازی 10 میدن تا کلیتش! 10 یعنی بی ایراد که اصلا نمیبینم در واقع! اینجاست که تفاوت EDGE با بقیه مشخص میشه. EDGE اصولا عین سینما نمره میده و خیلی خوب میشه فرق بازی هارو فهمید...همیشه که اکثر سایت ها نمرات قشنگتری مثل 10/9.5 حواله میکردن ایشون میداد 8 یا 7.
شما پست بالایی منو مثل اینکه نخوندی.چون همه 10 دادن اونا هم باید 10 بدن؟! یه چی جالبه در مورد خیلی از این سایت ها اینه که به بازی هایی 10 میدن که 10 نیستن! در واقع بیشتر به جذابیت اون بازی 10 میدن تا کلیتش! 10 یعنی بی ایراد که اصلا نمیبینم در واقع! اینجاست که تفاوت EDGE با بقیه مشخص میشه. EDGE اصولا عین سینما نمره میده و خیلی خوب میشه فرق بازی هارو فهمید...
آقا به جون خودم به شماره یک داده بود 8:dنمیدونم چرا همه هی میگن 6 داده بود.EDGE کلا شیکمی نمره میده من نقد هاشو نخوندم اما نمره هاش فرای افتضاح هستند. مثلا به Witcher داده بود 5 !!! مثلا بر چه معیاری ؟؟؟ به GOW 1 داده 6 به دو دادخ 9 !! من نمی دونم معیارشون چی هست اما هر چی هست مزخرفه من اگه جای استودیو های بازیسازی بودم 100 سال بهشون مطالب Exclusive نمی دادم.
اگر به این چیزا باشه امثال IGN زیر شیکمی نمره میدن ! به GoW هم 8 داد به نسخه سوم هم فکر کنم 8 داده بود. Witcher هم با اینکه قبول دارم پایین داده بوده اما PC Format و Gamer هم 6 داده بودن فکر کنم. از طرفی نمیگم نمره چرت و پرت نداشته، همون طوری که همه دارن. مثلا به ODST داده 9 !EDGE کلا شیکمی نمره میده من نقد هاشو نخوندم اما نمره هاش فرای افتضاح هستند. مثلا به Witcher داده بود 5 !!! مثلا بر چه معیاری ؟؟؟ به GOW 1 داده 6 به دو دادخ 9 !! من نمی دونم معیارشون چی هست اما هر چی هست مزخرفه من اگه جای استودیو های بازیسازی بودم 100 سال بهشون مطالب Exclusive نمی دادم.
اگر به این چیزا باشه امثال IGN زیر شیکمی نمره میدن ! به GoW هم 8 داد به نسخه سوم هم فکر کنم 8 داده بود. Witcher هم با اینکه قبول دارم پایین داده بوده اما PC Format و Gamer هم 6 داده بودن فکر کنم. از طرفی نمیگم نمره چرت و پرت نداشته، همون طوری که همه دارن. مثلا به ODST داده 9 !