![homefront_logo_jedineka.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fjedineka.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2010%2F10%2Fhomefront_logo_jedineka.jpg&hash=85d1cc8c1cc4de042e20e710f189825f)
این بازی نخستین امتیاز خودش رو دریافت کرد Official Playstation Magazine Italy به این بازی امتیاز 9 از 10 رو داد!
شایان ذکر است این بازی بیشترین پیش فروش را در بین تمام بازی های ساخته شده توسط THQ دارد
آخرین ویرایش:
با عرض پوزش از از هوادران IGN ولی کلا این سایت یک کم G... میزنه :d.
Edge حداقل انصاف رو رعایت میکنه و نمره هاش هم واقعا با عقل جور در میاد.
ولی این HF هم خوب نمره گرفتا، من روی متای 60 یا 50 حساب باز کردم :d.
سال پیش مگه کلا چند تا بازی عالی fps اومد؟رو هم 5 تا میشن؟یا من یادم نمیاد؟الان یعنی Metro 2033 بازی بدی بود ؟
جزو 3 بازی برتر FPS سال گذشته بود ، جو بازی فوق العاده بود . یکی از بهترین FPS هایی که سال قبل بازی کردم خیلی بهتر از Black Ops و ...
نه اتفاقا بازی خوبی بود....الان یعنی Metro 2033 بازی بدی بود ؟
جزو 3 بازی برتر FPS سال گذشته بود ، جو بازی فوق العاده بود . یکی از بهترین FPS هایی که سال قبل بازی کردم خیلی بهتر از Black Ops و ...
الآن این حرفتون چه ربطی داشت به امتیاز؟ خب بازی سلیقه ایه؛ یکی میاد به یه بازی مثلاً RPG نمره ی 9 میده, خیلی خوشش میاد. یکی هم مثلاً خیلی از بازی ایراد میگیره و بهش 5 میده.یعنی اینا اسمشون گذاشتن منتقد حرفه ای هر کی یه نمره ای می ده یکی 5 می ده یکی 9.5