امتیازات Homefront

Apóllōn

کاربر سایت
homefront_logo_jedineka.jpg

این بازی نخستین امتیاز خودش رو دریافت کرد Official Playstation Magazine Italy به این بازی امتیاز 9 از 10 رو داد!

شایان ذکر است این بازی بیشترین پیش فروش را در بین تمام بازی های ساخته شده توسط THQ دارد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL
اگر به این چیزا باشه امثال IGN زیر شیکمی نمره میدن ! به GoW هم 8 داد به نسخه سوم هم فکر کنم 8 داده بود. Witcher هم با اینکه قبول دارم پایین داده بوده اما PC Format و Gamer هم 6 داده بودن فکر کنم. از طرفی نمیگم نمره چرت و پرت نداشته، همون طوری که همه دارن. مثلا به ODST داده 9 !
بیا برو تو هم. IGN حداقل منطقی نمره میده. کدوم گوشکوبی به Morrowind بهترین بازی سری The Elder Scrolls میده 6 !!! برات 100 تا نمره شو میارم که واقعا مسخره است. هر سایتی فوقش چند تا نمره مسخره میده این مجله EDGE کلا نمراتش مزخرف هست نمونه دیگه Dragon age بهش 5 داده به قسمت دومش میده 6 !!

• Like
Reactions: Tommy Fisher
بیا برو تو هم. IGN حداقل منطقی نمره میده. کدوم گوشکوبی به Morrowind بهترین بازی سری The Elder Scrolls میده 6 !!! برات 100 تا نمره شو میارم که واقعا مسخره است. هر سایتی فوقش چند تا نمره مسخره میده این مجله EDGE کلا نمراتش مزخرف هست نمونه دیگه Dragon age بهش 5 داده به قسمت دومش میده 6 !!
با سلیقه من جور درمیاد:d:d

البته کسرا IGN هم کم خوشحال نیست ولی خب Edge دیگه با توجه به اسمش هم نمراتی که میده بی دلیل نیست(همانا نامتعادل میباشد:دی)!

کسرا پست اول منو نخوندی بعد میای اینا رو میگی. تو همون پست گفتم نمره چرت و پرت همه سایت و مجلات دارن، اما در مورد DA هم گفتم که نسخه اول که EDGE نقدش کرده برای 360 بوده و دلیل هایی که برای نمره اش هم آورده کاملا منطقی هست، نسخه دوم هم باز مربوط به کنسول ها بوده که خب نسخه دوم برای کنسول ها بهتر هست تا نسخه اول، مخصوصا تو زمینه تکنیکی

اتفاقا خوندم میدونم هم که نمره چرت و پرت چیز عجیبی نیست اما نمره هاش EDGE بیشتر از 80 درصدش چرت هست. توی DA2 کلا گند زدند به داستان و شخصیت پردازی بعد چون قسمت اولش از لحاظ تکنیکی روی 360 خوب نبوده باید از قسمت دوم نمره اش کمتر باشه ؟ بی خیال ....... کلا نمراتش نرمال نیست اینو باید قبول کنی.
نرمال نبودن فرق داره با اینکه بگی کلا شکمی نمره مید
من که حرفممو عوض نمیکنم باز هم میگم شیکمی هست حداقل خوبیش اینه که خودت که طرفدارشی می دونی خیلی از نمره هاش غیر منظقی هست. :دی

آخرین ویرایش:
اتفاقا خوندم میدونم هم که نمره چرت و پرت چیز عجیبی نیست اما نمره هاش EDGE بیشتر از 80 درصدش چرت هست. توی DA2 کلا گند زدند به داستان و شخصیت پردازی بعد چون قسمت اولش از لحاظ تکنیکی روی 360 خوب نبوده باید از قسمت دوم نمره اش کمتر باشه ؟ بی خیال ....... کلا نمراتش نرمال نیست اینو باید قبول کنی.
من نگفتم که نسخه دوم بهتره نسبت به اولی، من دارم میگم نسخه دوم به عنوان یه بازی کنسولی بهتره نسبت به اولی و چون EDGE کنسولی رو نقد کرده شماره دوم امتیازش بیشتر شده. نرمال نبودن فرق داره با اینکه بگی کلا شکمی نمره میده. اتفاقا من امتیاز های EDGE رو این خاطر بیشتر قبول دارم که با نقدش هماهنگ تره و تحت تاثیر جو نمره نمیده، بر عکس اکثر جاهای دیگه. همین جو گیری اخیر سایت و مجلات هم هست که باعث شده تو این نسل همه انتظار امتیاز 9 به بالا رو برای یه بازی که در این سطح نیست داشته باشن

نسخه اول که EDGE نقدش کرده برای 360 بوده و دلیل هایی که برای نمره اش هم آورده کاملا منطقی هست، نسخه دوم هم باز مربوط به کنسول ها بوده که خب نسخه دوم برای کنسول ها بهتر هست تا نسخه اول، مخصوصا تو زمینه تکنیکی
خب چه دلیلی داره منتقد یه مجله یه بازی مالتی پلتفرم رو فقط روی یک پلتفرم (که در این مورد بدترین ورژن هم بوده) رو نقد کنه؟ همین مسئله خودش گویای اینه که نمرات این مجله خیلی نامعقول و اکثراً مسخرست !

خب چه دلیلی داره منتقد یه مجله یه بازی مالتی پلتفرم رو فقط روی یک پلتفرم (که در این مورد بدترین ورژن هم بوده) رو نقد کنه؟ همین مسئله خودش گویای اینه که نمرات این مجله خیلی نامعقول و اکثراً مسخرست !
اسمش مجله هست نه سایت که هیچ محدودیتی نداشته باشه و هر سه نسخه رو نقد کنه. اونی هم که نقد کرده دوست داشته و رفته برای 360 رو نقد کرده !

جالبه که کلا این نظرات قشنگ درباره مسخره بودن و اینا رو ما ایرانی ها صادر میکنیم که تا حالا یه شماره اش رو هم از نزدیک ندیدیم. قضیه همونی هست که از روی عکس، متوجه ضعف های صداگذاری و داستان میشه !

• Like
Reactions: shefer
اسمش مجله هست نه سایت که هیچ محدودیتی نداشته باشه و هر سه نسخه رو نقد کنه. اونی هم که نقد کرده دوست داشته و رفته برای 360 رو نقد کرده !
جداً؟ دوست داشته؟
میشد با بررسی هر سه نسخه روی هر سه پلتفرم خصوصا ورژن برتر(در اینجا PC) نقد رو نوشت .
یعنی من اگر به جای نوشتن این پست ها بادمجون واکس میزدم بیشتر سود داشت !
اگه دوست داشته باشی چرا که نه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or