![homefront_logo_jedineka.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fjedineka.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2010%2F10%2Fhomefront_logo_jedineka.jpg&hash=85d1cc8c1cc4de042e20e710f189825f)
این بازی نخستین امتیاز خودش رو دریافت کرد Official Playstation Magazine Italy به این بازی امتیاز 9 از 10 رو داد!
شایان ذکر است این بازی بیشترین پیش فروش را در بین تمام بازی های ساخته شده توسط THQ دارد
آخرین ویرایش:
واقعا احساسی نمره داده)x)x)x
بیا برو تو هم. IGN حداقل منطقی نمره میده. کدوم گوشکوبی به Morrowind بهترین بازی سری The Elder Scrolls میده 6 !!! برات 100 تا نمره شو میارم که واقعا مسخره است. هر سایتی فوقش چند تا نمره مسخره میده این مجله EDGE کلا نمراتش مزخرف هست نمونه دیگه Dragon age بهش 5 داده به قسمت دومش میده 6 !!اگر به این چیزا باشه امثال IGN زیر شیکمی نمره میدن ! به GoW هم 8 داد به نسخه سوم هم فکر کنم 8 داده بود. Witcher هم با اینکه قبول دارم پایین داده بوده اما PC Format و Gamer هم 6 داده بودن فکر کنم. از طرفی نمیگم نمره چرت و پرت نداشته، همون طوری که همه دارن. مثلا به ODST داده 9 !
با سلیقه من جور درمیاد:d:dبیا برو تو هم. IGN حداقل منطقی نمره میده. کدوم گوشکوبی به Morrowind بهترین بازی سری The Elder Scrolls میده 6 !!! برات 100 تا نمره شو میارم که واقعا مسخره است. هر سایتی فوقش چند تا نمره مسخره میده این مجله EDGE کلا نمراتش مزخرف هست نمونه دیگه Dragon age بهش 5 داده به قسمت دومش میده 6 !!
البته کسرا IGN هم کم خوشحال نیست ولی خب Edge دیگه با توجه به اسمش هم نمراتی که میده بی دلیل نیست(همانا نامتعادل میباشدبیا برو تو هم. IGN حداقل منطقی نمره میده. کدوم گوشکوبی به Morrowind بهترین بازی سری The Elder Scrolls میده 6 !!! برات 100 تا نمره شو میارم که واقعا مسخره است. هر سایتی فوقش چند تا نمره مسخره میده این مجله EDGE کلا نمراتش مزخرف هست نمونه دیگه Dragon age بهش 5 داده به قسمت دومش میده 6 !!
کسرا پست اول منو نخوندی بعد میای اینا رو میگی. تو همون پست گفتم نمره چرت و پرت همه سایت و مجلات دارن، اما در مورد DA هم گفتم که نسخه اول که EDGE نقدش کرده برای 360 بوده و دلیل هایی که برای نمره اش هم آورده کاملا منطقی هست، نسخه دوم هم باز مربوط به کنسول ها بوده که خب نسخه دوم برای کنسول ها بهتر هست تا نسخه اول، مخصوصا تو زمینه تکنیکیبیا برو تو هم. IGN حداقل منطقی نمره میده. کدوم گوشکوبی به Morrowind بهترین بازی سری The Elder Scrolls میده 6 !!! برات 100 تا نمره شو میارم که واقعا مسخره است. هر سایتی فوقش چند تا نمره مسخره میده این مجله EDGE کلا نمراتش مزخرف هست نمونه دیگه Dragon age بهش 5 داده به قسمت دومش میده 6 !!
من که حرفممو عوض نمیکنم باز هم میگم شیکمی هست حداقل خوبیش اینه که خودت که طرفدارشی می دونی خیلی از نمره هاش غیر منظقی هست.نرمال نبودن فرق داره با اینکه بگی کلا شکمی نمره مید
من نگفتم که نسخه دوم بهتره نسبت به اولی، من دارم میگم نسخه دوم به عنوان یه بازی کنسولی بهتره نسبت به اولی و چون EDGE کنسولی رو نقد کرده شماره دوم امتیازش بیشتر شده. نرمال نبودن فرق داره با اینکه بگی کلا شکمی نمره میده. اتفاقا من امتیاز های EDGE رو این خاطر بیشتر قبول دارم که با نقدش هماهنگ تره و تحت تاثیر جو نمره نمیده، بر عکس اکثر جاهای دیگه. همین جو گیری اخیر سایت و مجلات هم هست که باعث شده تو این نسل همه انتظار امتیاز 9 به بالا رو برای یه بازی که در این سطح نیست داشته باشناتفاقا خوندم میدونم هم که نمره چرت و پرت چیز عجیبی نیست اما نمره هاش EDGE بیشتر از 80 درصدش چرت هست. توی DA2 کلا گند زدند به داستان و شخصیت پردازی بعد چون قسمت اولش از لحاظ تکنیکی روی 360 خوب نبوده باید از قسمت دوم نمره اش کمتر باشه ؟ بی خیال ....... کلا نمراتش نرمال نیست اینو باید قبول کنی.
خب چه دلیلی داره منتقد یه مجله یه بازی مالتی پلتفرم رو فقط روی یک پلتفرم (که در این مورد بدترین ورژن هم بوده) رو نقد کنه؟ همین مسئله خودش گویای اینه که نمرات این مجله خیلی نامعقول و اکثراً مسخرست !نسخه اول که EDGE نقدش کرده برای 360 بوده و دلیل هایی که برای نمره اش هم آورده کاملا منطقی هست، نسخه دوم هم باز مربوط به کنسول ها بوده که خب نسخه دوم برای کنسول ها بهتر هست تا نسخه اول، مخصوصا تو زمینه تکنیکی
اسمش مجله هست نه سایت که هیچ محدودیتی نداشته باشه و هر سه نسخه رو نقد کنه. اونی هم که نقد کرده دوست داشته و رفته برای 360 رو نقد کرده !خب چه دلیلی داره منتقد یه مجله یه بازی مالتی پلتفرم رو فقط روی یک پلتفرم (که در این مورد بدترین ورژن هم بوده) رو نقد کنه؟ همین مسئله خودش گویای اینه که نمرات این مجله خیلی نامعقول و اکثراً مسخرست !
یعنی من اگر به جای نوشتن این پست ها بادمجون واکس میزدم بیشتر سود داشت !EDGE کلاً مشکل داره به بایونتا داد 10 بعد تو همون شماره DA ORIGINS 1 داد 5!
جداً؟ دوست داشته؟اسمش مجله هست نه سایت که هیچ محدودیتی نداشته باشه و هر سه نسخه رو نقد کنه. اونی هم که نقد کرده دوست داشته و رفته برای 360 رو نقد کرده !
اگه دوست داشته باشی چرا که نه !یعنی من اگر به جای نوشتن این پست ها بادمجون واکس میزدم بیشتر سود داشت !