امتیازات Homefront

Apóllōn

کاربر سایت
homefront_logo_jedineka.jpg

این بازی نخستین امتیاز خودش رو دریافت کرد Official Playstation Magazine Italy به این بازی امتیاز 9 از 10 رو داد!

شایان ذکر است این بازی بیشترین پیش فروش را در بین تمام بازی های ساخته شده توسط THQ دارد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL
نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1332259:
قبله عالم رو ولش کن :d کلا یه مدت داغ کرده و خیلی سلیقه ای نمره میده .
به Dragon Age II -- 6 داده یه نمونش !!!!!!!!
حالا کاری ندارم به نمرات دیگش، ولی خداییش اینقد Dragon Age 1 واسم افسانه ای بود که نسخه ی دوم اصلا واسه FanBoy های اصلی بازی جذاب نبود :|
منم بودم همین نمره رو می دادم به DA 2 :دی، ولی واقعا واسه Homefront دیگه خیلی به شعور خواننده ها تیکه پروندن!

حالا کاری ندارم به نمرات دیگش، ولی خداییش اینقد Dragon Age 1 واسم افسانه ای بود که نسخه ی دوم اصلا واسه FanBoy های اصلی بازی جذاب نبود :|
منم بودم همین نمره رو می دادم به DA 2 :دی، ولی واقعا واسه Homefront دیگه خیلی به شعور خواننده ها تیکه پروندن!
شاید پیشرفت چشمگیری نکرده ولی حقش 6 نبود اخه فقط این مورد نبود !!
نمیدونم شاید هم بعضی ها قبولش داشته باشن ولی به نظر من سلیقه ای نمره میده .
حالا باید صبر کرد چند تا سایت معتر دیگه نمره بدن به homefront .

چیزی از Review فعلا معلوم نیست فقط یه امتیاز 5 داده !!
من منظورم این بود که مشکل امتیاز چیه؟ حتما یه سری مشکل داشته که 5 داده، و مطمئن باشید EDGE از اون مجله هایی نیست که شکمی نمره بده

شکمی که نمره نمیده یه کم بیش از حد متفاوت نمره میده

بیش از حد برا توصیفش کمه به اون da که یکی از بهترین ها تو سبک خودش است اگه اشتباه نکنم داده 5 . الان اینم شد نمره؟؟؟یا نمره نده یا اگه میدی درست حسابی نمره بده
این طور نیست؟؟؟

آخرین ویرایش:
شکمی که نمره نمیده یه کم بیش از حد متفاوت نمره میده
میثم این قضیه EDGE دقیقا همون خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو هستش، الان EDGE چون داره مثل گذشته و سالیان قبل نمره میده همرنگ نشده و همه به عنوان جایی که داره به همه بازی ها امتیاز پایین میده ازش یاد میکنن. اگر نگاه کنی، قدیم امتیاز ها به این صورت نبود هر بازی ای بیاد 9 و 10 هارو درو کنه، چی بودند بازی هایی که همچین وضعیتی داشتند و حالا حالا ها هم تکرار نمیشن. بر خلاف همه سایت و مجلات که هایپ و تبلیغ و امتیاز بقیه روشون تاثیر میزاره EDGE به نظرم به جز چند تا بازی خاص همچین رویه ای نداشته !
بیش از حد برا توصیفش کمه به اون da که یکی از بهترین ها تو سبک خودش است اگه اشتباه نکنم داده 5 . الان اینم شد نمره؟؟؟یا نمره نده یا اگه میدی درست حسابی نمره بده
این طور نیست؟؟؟
در مورد DA:O هم EDGE نسخه کنسولی(360 تا جایی که یادم هست) رو نقد کرده و با توجه به ایراد هایی که ازش گرفته امتیازش کم بیراه نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or