امتیازات Homefront

Apóllōn

کاربر سایت
homefront_logo_jedineka.jpg

این بازی نخستین امتیاز خودش رو دریافت کرد Official Playstation Magazine Italy به این بازی امتیاز 9 از 10 رو داد!

شایان ذکر است این بازی بیشترین پیش فروش را در بین تمام بازی های ساخته شده توسط THQ دارد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL
این بازی جایزه بهترین داستان؛ پیش داستان و ایده رو میبره و از اون ور جایزه بدترین بازی سال رو هم ممکنه ببره. چطور ممکنه همه چیزِ به این خوبی با بی دقتی؛ بی توجهی و عدم وجود یک اپسیلون خلاقیت خراب کنند آخه؟

Edge بیترین نمره ممکنه رو داده.

اسمش مجله هست نه سایت که هیچ محدودیتی نداشته باشه و هر سه نسخه رو نقد کنه. اونی هم که نقد کرده دوست داشته و رفته برای 360 رو نقد کرده !

جالبه که کلا این نظرات قشنگ درباره مسخره بودن و اینا رو ما ایرانی ها صادر میکنیم که تا حالا یه شماره اش رو هم از نزدیک ندیدیم. قضیه همونی هست که از روی عکس، متوجه ضعف های صداگذاری و داستان میشه !

دقیقا کلا حرف های شما تایید میشه استاد:x

ما خیلی ارادت داریم
:|

آقا من یه توصیه به شما بکنم تا با نمرات EDGE خیلی راحت تر کنار بیاید! :d
این مجله وزین نمراتش بیشتر بر پایه گیم پلی و مسائل فنی هست تا محتوا و داستان و... بنابراین اگه می بینید به بایونتا میده 10 به خاطر گیم پلی بی نظیر و انقلابیشه! اگه از این زاویه به موضوع نگاه کنید خیلی نمراتش قابل درک تر میشه
من خودم همیشه به EDGE به عنوان یه مرجع قابل اطمینان در مورد گیم پلی بازیها رجوع می کنم.

ویرایش: نمونش همین Homefront ، الان اکثر مجلاتی که نمره بالای 8 دادن داستان بازی رو فوق العاده دونستند در صورتی که EDGE به خاطر گیم پلی داده 5.

همونطور که فکر میکردم بازی فقط از سایتای جوگیر نمره بالا گرفته!
وقتی ign میده 7 یعنی نمرات بازی در حد همون Metro 2033 و ایناس....
الکی یه عده بزرگش کردین....

همونطور که فکر میکردم بازی فقط از سایتای جوگیر نمره بالا گرفته!
وقتی ign میده 7 یعنی نمرات بازی در حد همون Metro 2033 و ایناس....
الکی یه عده بزرگش کردین....

ما که آخر نفهمیدیم به امتیازات این سایت توجه کنیم یا نه ؟ ارزش داره یا نه ؟ :d
جوری که من از دوستانی که بازی کردن شنیدم بازی یه جورایی رو اعصاب هستش اما کلا بازی خوبی هستش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or