من دیشب سز سیلک سانگ همین اتفاق برام افتاد. یه مسیری رو تو گوشه یک دیوار اتفاقی پیدا کردم و از طریقش دو تا مکان وسیع و بزرگ پدیدار شد.راه مخفی رو پیدا نکردن؟
احسنت
درستش هم همینه
من هالو نایت رو تموم کردم چند سال پیش اومدم سرو کردم فهمیدم به منطقه مخفی برای زنبورها داره
اصن خوبی این بازی ها به همینشه

کاملا زدی تو هدف. اکثر کسایی که با سختی بازی مشکل دارن عجله دارن. حالا کیا؟ منتقدها و تولیدکنندههای محتوا که صاحب نظر و رسانه هستن و به همین خاطر موضوع بولد شده. کسایی که میخوان از ترند سیلک سانگ جا نمونن و با دیوار چالشهای بازی مواجه میشن.سوالی که هست اینه مگه کسی عجله داره؟ با هالو نایت باید زندگی کرد! بقول دوستمون که حرف قشنگی زد از اون بازیاس که باید باهاش لاس زد عملا! سختیه چرا مشکل بعضیا شده؟ اقا زمان بذار. همه سوراخارو بگرد. با همه چی اشنا شو. یجا روی مخت بود برو بعدا برگرد. زندگی کنید با این بازی کیفشو ببرین. سختیش به همینه که مجابت کنه زمان بذاری براش.
دقیقا حرف ما (حداقل من که تو چندتا پست قبلتر به یکی از دوستان داشتم توضیح می دادم) هم همینه. اصلا بحث دید از بالا به پایین نیست. یعنی من شاید از همه ی افراد اینجا اگه بی حوصله تر نباشم با حوصله و انرژی هم نیستم ولی می دونم وقتی چنین بازی رو انتخاب می کنم باید وقت بذارم و حتی اگه شده هفته ای 2 ساعت فقط بازی کنم اما باید با حوصله و دقت باشه. می دونم که backtracking و مخفی بودن راه ها مرسومه تو این سبک. سختی هم اگه غیرمنطقی نباشه همینطور. یعنی یا انتخابش نمی کنم یا اگه کردم حداقل سعی می کنم مشکلی از جانب خودم نباشه تا اون موقع نقدم واقعی باشه. ولی متاسفانه می بینیم که نقدا بعضا اینطوری نیستن و همون مثال عباس آقا فورتنایت بازه.ولى واسه انتخاب منتقد بايد هماهنگ با سبك بازى عمل كنن رسانه ها و كسى بايد بازى رو نقد كنه كه حداقل از خصوصيات يه عنوان بدش نياد يا تجربه قبلى داشته باشه نه اينكه همينجورى بگن عباس آقا فورتنايت باز شما بيا سيلك سانگو نقد كن![]()
خیر. زیر ۹۰ احتمالش بسیار پایینه. همین متا هم به خاطر یه ۷ و ۶ اینطوری شد.وگرنه نمرات روی ۹ و ۹.۵ و ۱۰ میچرخه. اون کریتیک هم با مثبت ۴۰ نقد ۹۲ هست.احتمال خیلی زیاد متا از 90 پایین تر میاد. سخت بودن با آزار دادن دو مقوله جدا هستند. یه سری ویدئو نگاه کردم دقیقا path of pain بود حالا چرا باید همچین مراحلی اجباری باشه خدا میدونه. صندلی سیو تا هر باس انقدر فاصله داره که احتمال مردن تا برگشت وجود داره. من فکر میکردم تیم چری بعد از بازی قبلی انقدر پخته شدند که یه کار بی نقص و منطقی و جذاب تر از نسخه قبلی بیرون میدن. هنوز هیچی نشده اخباری میاد که تیم چری یه سری پچ داره میده که بازی منطقی تر بشه
خب خدا رو شکر برای همه قشر و همه سلیقه ها بازی با محتوای مناسب وجود داره.البته به طور كلى دنيا روالش سريع شده و طبيعيه خيليا با بازى كه به قول خودتون بايد باهاش لاس زد نتونن كنار بيان.
محتواهاى كوتاه مجازى هم بيشتر از قبل باعث كم حوصلگى مردم شده و از طرفى هم حتى تو جهان اول مشغله هاى زندگى و ساعتاى كارى زياد شده و طبيعيه معترض باشن خيليا.
خلاصه كه وقت و حوصله نداشتن جرم نيست كه اينجورى ميايد با ديد از بالا به پايين به اين افراد نگاه ميكنيد.
شايد اون وقت و آرامشى كه شما داريد تو زندگى اونا ندارن.
بالانس کردن بازی ، نرف/باف کردن و اضافه کردن یکسری از ویژگیها تو همه بازیها حتی AAAهای بزرگ هم بوده.احتمال خیلی زیاد متا از 90 پایین تر میاد. سخت بودن با آزار دادن دو مقوله جدا هستند. یه سری ویدئو نگاه کردم دقیقا path of pain بود حالا چرا باید همچین مراحلی اجباری باشه خدا میدونه. صندلی سیو تا هر باس انقدر فاصله داره که احتمال مردن تا برگشت وجود داره. من فکر میکردم تیم چری بعد از بازی قبلی انقدر پخته شدند که یه کار بی نقص و منطقی و جذاب تر از نسخه قبلی بیرون میدن. هنوز هیچی نشده اخباری میاد که تیم چری یه سری پچ داره میده که بازی منطقی تر بشه