امتیازات Hollow Knight: Silksong

پیشبینی نمره متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    62
  • نظرسنجی بسته شده است .
راه مخفی رو پیدا نکردن؟
احسنت
درستش هم همینه
من هالو نایت رو تموم کردم چند سال پیش اومدم سرو کردم فهمیدم به منطقه مخفی برای زنبورها داره :دی
اصن خوبی این بازی ها به همینشه
من دیشب سز سیلک سانگ همین اتفاق برام افتاد. یه مسیری رو تو گوشه یک دیوار اتفاقی پیدا کردم و از طریقش دو تا مکان وسیع و بزرگ پدیدار شد.
اصلا روح آدم جلا پیدا میکنه.
یکی از دلایلی که فعلا تو یوتیوب هیچی ازش نمیبینم بخاطر اینه که موارد جدید رو شخصا پیدا کنم و اسپویل نشه

پس دارک سولز یا همین الدن رینگ باید ازشون چند نمره کم میشد چون منطقه مخفی پشت دیوار، چاه و... داشتن که اصلا به راحتی قابل پیدا کردن نبود.
به عقل جن هم نمیرسید که اونجا رو باید بترکونم که راه باز بشه.

منتقد دوزاری اگه به این موارد گیر نده پس چطور بگه من چیزی بارم نیست؟

رفتم نقدهای قبلی ایشون رو ببینم که متوجه شدم ترنس هستن و با زن کامل فرق دارن. :دی پس انقدر به زن بودنِ این بنده خدا گیر ندین! :-"
حالا این بحث‌ها به کنار، چیزی که توی این نقدِ ۶/۱۰ اذیتم کرد این بود که طرف حتی به یکی از اتفاقات جالب بازی هم گیر داده و دو تا پاراگراف با خشم و عصبانیت در مورد اون بخش نوشته. :|
اسپویلر زیر مربوط می‌شه به بخشی از بازی توی Hunter's March و اگه هنوز اون قسمت از نقشه رو به طور کامل ندیدین، باز نکنین:

یه راه سخت و پُر پیچ و خم رو طی می‌کنیم و بعد از کلی بدبختی و مصیبت به یه نیمکت می‌رسیم. نیمکت هم توی Hollow Knight نماد ذخیره کردن بازی و مظهر آرامش به حساب میاد و آدم هر وقت از اینا می‌بینه شاد می‌شه! با خوشحالی می‌شینیم روی نیمکت و... تَق! یه دفعه یه چنگک بزرگی از بالا رها می‌شه و می‌خوره توی سرمون و بخش زیادی از سلامتی هورنت رو کم می‌کنه و به این ترتیب مکان ذخیره بازی تبدیل به مکان شکنجه می‌شه! :دی
اون صحنه برای من بیشتر خنده‌دار بود تا اعصاب‌خردکن! یعنی هم کتک خوردم و هم خندیدم و در عین حال یه فحش خفیفی هم به سازنده‌های بازی دادم! :دی ولی واقعاً به نظرم چیزی نیست که کینه به دل بگیریم و دو تا پاراگراف توی نقد بهش اختصاص بدیم! اتفاقاً جزو بخش‌های بامزه بازی هست که توی ذهن بازیکن موندگار می‌شه و یه تنوع جالبی به دنیای بازی می‌ده و به مخاطب می‌گه هیچ جا در امان نیستی.
----------------
کسی که تازه با Silksong سراغ تجربه Hollow Knight رفته باشه، بحثش جداست و شاید واقعاً در جریان میزان سختی بازی اصلی نبوده و فکر کرده یه مشت حشره کارتونی توی همدیگه می‌لولن و آواز می‌خونن! :دی ولی نکته مهم اینجاست که بازی اصلی هم به شدت چیز سختی بود و پُر بود از مرگ‌های فجیع توی بخش‌های پلتفرمی و مبارزه‌ای و موجوداتی که از زمین و آسمون به شکل دیوانه‌واری حمله می‌کردن و... یا همین ماجرای چک‌پوینت‌ها که خیلی بهش اشاره می‌شه، توی نسخه اصلی هم این شکلی بود و مورد جدیدی محسوب نمی‌شه. یعنی کافیه یه سری عبارات رو سرچ کنین تا ببینین چقدر ناله و شکایت در مورد درجه سختی بالای بازی وجود داشته.
میزان سختی بازی در حدی بود که خودم دیگه یه بخشی رو کلاً ول کردم، چون چیزی تا جنون باقی نمونده بود (یادم نیست جز قسمت‌های اختیاری بود یا DLC). تروفی‌هاش رو هم که نگاه کنیم، گویا روی پلی‌استیشن فقط ۱.۹٪‌ تونستن پلاتش کنن و اینجا هم درجه سختی پلات رو ۱۰/۱۰ در نظر گرفتن. ولی یه جوری صحبت می‌شه که انگار بازی راحتی بوده و یه دفعه درجه سختی توی Silksong فجیع شده. :دی

سوالی که هست اینه مگه کسی عجله داره؟ با هالو نایت باید زندگی کرد! بقول دوستمون که حرف قشنگی زد از اون بازیاس که باید باهاش لاس زد عملا! سختیه چرا مشکل بعضیا شده؟ اقا زمان بذار. همه سوراخارو بگرد. با همه چی اشنا شو. یجا روی‌ مخت بود برو بعدا برگرد. زندگی کنید با این بازی کیفشو ببرین. سختیش به همینه که مجابت کنه زمان بذاری براش.
کاملا زدی تو هدف. اکثر کسایی که با سختی بازی مشکل دارن عجله دارن. حالا کیا؟ منتقدها و تولیدکننده‌های محتوا که صاحب نظر و رسانه هستن و به همین خاطر موضوع بولد شده. کسایی که می‌خوان از ترند سیلک سانگ جا نمونن و با دیوار چالش‌های بازی مواجه میشن.

وگرنه پلیر عادی چرا باید برای پیشروی توی همچین شاهکاری عجله کنه. وجب به وجب بازی جزئیاته.

توی همین ویدئو پست بالایی میگن بک ران منسوخ شده و کاربردی نداره. کاربرد بک ران دقیقا توی این سبک اینجاست که بعد از مردن توسط باس یا هر مردن دیگه‌ای بگردی دنبال سریع‌ترین راه بازگشت و بارها تکرارش کنی. با توجه به تعدد نقاط مردن بعد از یه مدتی مپ بازی مثل یک پازل توی ذهنت شکل می‌گیره که یکی از ارکان اصلی این سبکه.

یا میگن چرا بعضی باس‌ها دشمن عادی Spawn می‌کنن. خب چرا نکنن؟ چطور ممکنه این‌ها اسمش اشتباه توی دیزاین باشه.

البته به طور كلى دنيا روالش سريع شده و طبيعيه خيليا با بازى كه به قول خودتون بايد باهاش لاس زد نتونن كنار بيان.
محتواهاى كوتاه مجازى هم بيشتر از قبل باعث كم حوصلگى مردم شده و از طرفى هم حتى تو جهان اول مشغله هاى زندگى و ساعتاى كارى زياد شده و طبيعيه معترض باشن خيليا.

خلاصه كه وقت و حوصله نداشتن جرم نيست كه اينجورى ميايد با ديد از بالا به پايين به اين افراد نگاه ميكنيد.
شايد اون وقت و آرامشى كه شما داريد تو زندگى اونا ندارن.

ولى واسه انتخاب منتقد بايد هماهنگ با سبك بازى عمل كنن رسانه ها و كسى بايد بازى رو نقد كنه كه حداقل از خصوصيات يه عنوان بدش نياد يا تجربه قبلى داشته باشه نه اينكه همينجورى بگن عباس آقا فورتنايت باز شما بيا سيلك سانگو نقد كن :D

ولى واسه انتخاب منتقد بايد هماهنگ با سبك بازى عمل كنن رسانه ها و كسى بايد بازى رو نقد كنه كه حداقل از خصوصيات يه عنوان بدش نياد يا تجربه قبلى داشته باشه نه اينكه همينجورى بگن عباس آقا فورتنايت باز شما بيا سيلك سانگو نقد كن :D
دقیقا حرف ما (حداقل من که تو چندتا پست قبلتر به یکی از دوستان داشتم توضیح می دادم) هم همینه. اصلا بحث دید از بالا به پایین نیست. یعنی من شاید از همه ی افراد اینجا اگه بی حوصله تر نباشم با حوصله و انرژی هم نیستم ولی می دونم وقتی چنین بازی رو انتخاب می کنم باید وقت بذارم و حتی اگه شده هفته ای 2 ساعت فقط بازی کنم اما باید با حوصله و دقت باشه. می دونم که backtracking و مخفی بودن راه ها مرسومه تو این سبک. سختی هم اگه غیرمنطقی نباشه همینطور. یعنی یا انتخابش نمی کنم یا اگه کردم حداقل سعی می کنم مشکلی از جانب خودم نباشه تا اون موقع نقدم واقعی باشه. ولی متاسفانه می بینیم که نقدا بعضا اینطوری نیستن و همون مثال عباس آقا فورتنایت بازه.

احتمال خیلی زیاد متا از 90 پایین تر میاد. سخت بودن با آزار دادن دو مقوله جدا هستند. یه سری ویدئو نگاه کردم دقیقا path of pain بود حالا چرا باید همچین مراحلی اجباری باشه خدا میدونه. صندلی سیو تا هر باس انقدر فاصله داره که احتمال مردن تا برگشت وجود داره. من فکر می‌کردم تیم چری بعد از بازی قبلی انقدر پخته شدند که یه کار بی نقص و منطقی و جذاب تر از نسخه قبلی بیرون میدن. هنوز هیچی نشده اخباری میاد که تیم چری یه سری پچ داره میده که بازی منطقی تر بشه

احتمال خیلی زیاد متا از 90 پایین تر میاد. سخت بودن با آزار دادن دو مقوله جدا هستند. یه سری ویدئو نگاه کردم دقیقا path of pain بود حالا چرا باید همچین مراحلی اجباری باشه خدا میدونه. صندلی سیو تا هر باس انقدر فاصله داره که احتمال مردن تا برگشت وجود داره. من فکر می‌کردم تیم چری بعد از بازی قبلی انقدر پخته شدند که یه کار بی نقص و منطقی و جذاب تر از نسخه قبلی بیرون میدن. هنوز هیچی نشده اخباری میاد که تیم چری یه سری پچ داره میده که بازی منطقی تر بشه
خیر. زیر ۹۰ احتمالش بسیار پایینه. همین متا هم به خاطر یه ۷ و ۶ اینطوری شد.وگرنه نمرات روی ۹ و ۹.۵ و ۱۰ میچرخه. اون کریتیک هم با مثبت ۴۰ نقد ۹۲ هست.

البته به طور كلى دنيا روالش سريع شده و طبيعيه خيليا با بازى كه به قول خودتون بايد باهاش لاس زد نتونن كنار بيان.
محتواهاى كوتاه مجازى هم بيشتر از قبل باعث كم حوصلگى مردم شده و از طرفى هم حتى تو جهان اول مشغله هاى زندگى و ساعتاى كارى زياد شده و طبيعيه معترض باشن خيليا.

خلاصه كه وقت و حوصله نداشتن جرم نيست كه اينجورى ميايد با ديد از بالا به پايين به اين افراد نگاه ميكنيد.
شايد اون وقت و آرامشى كه شما داريد تو زندگى اونا ندارن.
خب خدا رو شکر برای همه قشر و همه سلیقه ها بازی با محتوای مناسب وجود داره.
اینکه یه عده میان میگن چون ما وقت نداریم فلان بازی رو آسون کنین که ما هم بتونیم بازی کنیم واقعا منطقی نیست.

ویژگی اصلی هولونایت همین سختیشه و نداشتن مپ ، یا اینکه اوایلش ممکنه گیج کننده باشه و... جزو ویژگیهای اصلی بازیه.
خب اگه کمیونیتی بازی به این افراد از دید بالا به پایین نگاه میکنن و حتی مسخرشون میکنن ، دست میندازن و... خب حقشونه.
انتظار بیجایی دارن خب.

اصلا این قشر که نه وقت و نه آرامش داره چرا باید سبک سولزلایک/مترویدوانیا براش مهم باشه؟
دوتا از سبکهایی که هم وقت زیاد میخواد و هم آرامش برای پلیر نمیزاره!
الان هر بازی که تو این سبکها میاد یه سری بدو بدو میان میگن آسونش کن ، خیلی سخته ، وقت ندارم بازی کنم و...
عجیبه واقعا.
بالانس کردن بازی ، نرف/باف کردن و اضافه کردن یکسری از ویژگیها تو همه بازیها حتی AAAهای بزرگ هم بوده.
دیگه از فرام سافتور که بزرگتر نیستن.
حتی اونها هم بعد از انتشار بازیهاشون با همین ویژگی ها بازی میکنن و تغییرات ریز و درشت میدن.

آخرین ویرایش:
متأسفانه میزان اشتباهات سازنده‌های بازی در حدی بوده که درجه سختی بالا باعث شد اولین امتیاز ۱/۱۰۰ هم توی اپن‌کریتیک براش ثبت بشه تا درس بگیرن و دفعات بعد انقدر توی طراحی بازی ضعیف عمل نکنن...

24c516_25sadsax.jpg

امتیاز این سایت ۹۳/۱۰۰ هست که فعلاً توی اپن‌کریتیک به اشتباه ثبت شده و به زودی درست می‌شه. :دی

-------------------

این وسط در کنار یه عده که دنبال سوژه‌های عجیبی برای گیر دادن به Hollow Knight: Silksong هستن، کارگردان Hell is Us هم گفته که سازنده‌های Silksong در زمینه انتشار بازی بی‌مروتی به خرج دادن! :دی (عبارت Callous رو به کار برده = سخت، بی‌عاطفه، عاری از احساس و مروت، بی‌رحم)
به نظر ایشون وقتی با اثری طرف هستیم که بهش لقب «GTA بازی‌های مستقل» رو می‌دن، نباید نحوه انتشارش این‌طوری باشه. بلکه باید از مدت‌ها قبل اعلام می‌کردن که دقیقاً کِی منتشر می‌شه تا آسیبی به بقیه بازی‌های اون بازه‌ی زمانی نرسه.
از نظر آسیب رسیدن به بقیه بازی‌ها که درست می‌گه و به هر حال یه سری از بازی‌ها زیر سایه رفتن، ولی واقعاً چیزی هم نیست که به خاطرش سازنده‌های Silksong رو متهم کنیم و بگیم ناجوانمردانه عمل کردین! بازی خودشون بوده و دوست داشتن این مدلی عرضه کنن دیگه! :دی
کلاً هر کی از راه می‌رسه یه ایراد عجیبی به اینا می‌گیره و مثلاً چند روز پیش توی توئیتر دیدم که یه نفر نوشته بود از ایرادات بازی اینه که صدای هورنت با نسخه قبلی فرق می‌کنه! این بنده خدا کلاً یه «اه» و «اوه» از دهنش خارج می‌شه دیگه! مگه قراره شاهنامه فردوسی بخونه که در این حد نسبت به صداش حساس باشیم؟! :دی

آخرین ویرایش:
بعد تقریبا ۲۰ ساعت بازی به نظرم بعضی از قسمت های بازی واقعا سختی بی منطق داره و این واقعا ایراد گیم دیزاین حساب میشه. یعنی درجه سختی یه محیط مثلا ۳/۱۰ هست بعد یه نقطش که اصلا مهم هم نیست و پاداش خوبی هم نداره میشه ۹/۱۰. حتی بعضی نقاط راه در رو نداره یعنی شما مثلا گوشه ای و ده تا انمی از همه جا محدودت کردن و باید ضربه رو بخوری یا حداقل خیلی راه در رو سخت میشه.
البته با توجه به تعداد سازنده ها این جور مشکلات کاملا طبیعی هست و بقیه المنت ها انقدر کامل و فوق العاده هست که من اگر جای منتقدها بودم نمره ای از این مسئله کم نمیکر‌دم ولی درک میکنم منتقد هایی که حداکثر یه نمره کم کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or