اینکه گفتن نهایت 86 ، میشه نادیده گرفتاتفاقا خیلی سلیقه ها قابل احترام نیستمخصوصا اگه بحث hallow knight باشه
نسخه نقد به کسی ندادن، دلیلی که آوردن هم این هست.میگم حالا دقیق میدونید چرا روند نقد ها این شکلی درهم برهم و شلخته و کند و طولانی شد؟
چرا مثل اکثر بازی ها قبل انتشار نسخه منتقد رو نفرستادن که یکهو نقد ها بیاد قبل یا نزدیک به انتشار؟
مشخصا بازی معلوم میترکونه اینا هم بهشون نمیخوره که مثلا از بازخورد منفی میترسیدن، مشخص بود بازی میترکونه اینا هم ظاهرا اصن تو این فاز ها نبودن که مثلا بخوان نقد ها از فروش اولیه دیرتر بیاد...
پس چرا اینطوری شد؟ چه منطقی برای این روند هست؟
Team Cherry believes it would be unfair for critics to be playing Hollow Knight: Silksong earlier than the game's initial Kickstarter backers and fans. By not sending out review codes to critics (and presumably content creators) everyone is playing the game at the same time
طبق چیزی که گفتن، دوست نداشتن منتقدها قبل از حامیان (کیکاستارتر) و طرفدارهای بازی بتونن تجربهش کنن و این رو یه جور بیانصافی میدونستن.میگم حالا دقیق میدونید چرا روند نقد ها این شکلی درهم برهم و شلخته و کند و طولانی شد؟
چرا مثل اکثر بازی ها قبل انتشار نسخه منتقد رو نفرستادن که یکهو نقد ها بیاد قبل یا نزدیک به انتشار؟
مشخصا بازی معلوم میترکونه اینا هم بهشون نمیخوره که مثلا از بازخورد منفی میترسیدن، مشخص بود بازی میترکونه اینا هم ظاهرا اصن تو این فاز ها نبودن که مثلا بخوان نقد ها از فروش اولیه دیرتر بیاد...
پس چرا اینطوری شد؟ چه منطقی برای این روند هست؟
))

من همیشه دوست داشتم نسخه اول رو تجربه کنم، فکر میکردم خیلی تجربه خوبی میشه، برای سوییچ خریده بودمش و منتظر بودم فرصت بشه و بازی رو شروع کنم، تقریبا تمام بازی های سولز اصلی رو بازی کردم، یه سری بازی دوبعدی نسبتا شبیه به اون رو هم رفتم، مثل blasphemous ، celeste و ...
اما متاسفانه اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نشد، تنها چیزی که باعث شده فعلا بازی رو نیمه کاره رها کنم این حس سر در گم بودن هست، اصلا نمیدونم باید کدوم سمت برم( از این حالت که اشتباه تو یه قسمت نقشه باشم و ندونم چیکار کنم بدم میاد) چون وقت زیادی برای گیم ندارم ، نمیخوام زمانم اینجوری هدر بره. الان خیلی دلم میخواد بالدورزگیت ۳ رو تجربه کنم، اما تنها عاملی که باعث شده هنوز سمتش نرم، اینه که شنیدم خیلی وضعیت مپ و ماموریت و ... ش جالب نیست. یهنی باید بچرخی و خودت راه رد کردن رو پیدا کنی و...
از سخت بودن بازی ها بدم نمیاد، اما از بلاتکلیفی تو بازی حالم به هم میخوره. حالا نمیدونم حوصله تموم کردن نسخه قبلی و شروع این نسخه رو خواهم داشت یا نه، چون واقعا دلم میخواد بازیشون کنم و بازی های خوبین.
اینجا جای مناسبی برای سوالم نیست، ممنونم ازتون، اگر اینطور باشه و تکلیف ماموریت ها مشخص باشه حتما بازیش میکنم، چون واقعا از سبکش خوشم میاد.بالدورز گيت اصلا بلاتكليفى نداره.
خودش تو نقشه يا ديالوگا نشون ميده و حتى ليست كوئست ها توضيح داره.
از نظر من یکی از لذتهای مترودوینیا و سولز همین کشف محیط جدید (ناشناخته ها) هست، یعنی اون اولین برخوردی که با اون محیط ناشناخته داری و حالا یا از پسش برمیای یا به هیچ وجه نمی تونی ردش کنی و برمیگردی یه مسیر دیگه رو امتحان می کنی.من همیشه دوست داشتم نسخه اول رو تجربه کنم، فکر میکردم خیلی تجربه خوبی میشه، برای سوییچ خریده بودمش و منتظر بودم فرصت بشه و بازی رو شروع کنم، تقریبا تمام بازی های سولز اصلی رو بازی کردم، یه سری بازی دوبعدی نسبتا شبیه به اون رو هم رفتم، مثل blasphemous ، celeste و ...
اما متاسفانه اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نشد، تنها چیزی که باعث شده فعلا بازی رو نیمه کاره رها کنم این حس سر در گم بودن هست، اصلا نمیدونم باید کدوم سمت برم( از این حالت که اشتباه تو یه قسمت نقشه باشم و ندونم چیکار کنم بدم میاد) چون وقت زیادی برای گیم ندارم ، نمیخوام زمانم اینجوری هدر بره. الان خیلی دلم میخواد بالدورزگیت ۳ رو تجربه کنم، اما تنها عاملی که باعث شده هنوز سمتش نرم، اینه که شنیدم خیلی وضعیت مپ و ماموریت و ... ش جالب نیست. یهنی باید بچرخی و خودت راه رد کردن رو پیدا کنی و...
از سخت بودن بازی ها بدم نمیاد، اما از بلاتکلیفی تو بازی حالم به هم میخوره. حالا نمیدونم حوصله تموم کردن نسخه قبلی و شروع این نسخه رو خواهم داشت یا نه، چون واقعا دلم میخواد بازیشون کنم و بازی های خوبین.
از اندی رابینسون و VGC بعید بود که به بازی 6/10 بدن
قشنگ آدم از جایی میخوره که فکرش رو نمی کرده![]()