امتیازات Hollow Knight: Silksong

پیشبینی نمره متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    62
  • نظرسنجی بسته شده است .
اتفاقا خیلی سلیقه ها قابل احترام نیست :D مخصوصا اگه بحث hallow knight باشه
اینکه گفتن نهایت 86 ، میشه نادیده گرفت
ولی یسری امتیاز ها ، حرف ها و ایرادات بیخود رو نه
...................

Jeuxvideo.com 9.5/10

آخرین ویرایش:
2c9212_25Screenshot-2025-09-12-10-05-01-329-com-android-chrome-edit.jpg

abcb12_25Screenshot-2025-09-12-10-06-16-947-com-android-chrome-edit.jpg

میگم حالا دقیق میدونید چرا روند نقد ها این شکلی درهم برهم و شلخته و کند و طولانی شد؟

چرا مثل اکثر بازی ها قبل انتشار نسخه منتقد رو نفرستادن که یکهو نقد ها بیاد قبل یا نزدیک به انتشار؟

مشخصا بازی معلوم میترکونه اینا هم بهشون نمیخوره که مثلا از بازخورد منفی میترسیدن، مشخص بود بازی میترکونه اینا هم ظاهرا اصن تو این فاز ها نبودن که مثلا بخوان نقد ها از فروش اولیه دیرتر بیاد...

پس چرا اینطوری شد؟ چه منطقی برای این روند هست؟

• Like
Reactions: GameS123
میگم حالا دقیق میدونید چرا روند نقد ها این شکلی درهم برهم و شلخته و کند و طولانی شد؟

چرا مثل اکثر بازی ها قبل انتشار نسخه منتقد رو نفرستادن که یکهو نقد ها بیاد قبل یا نزدیک به انتشار؟

مشخصا بازی معلوم میترکونه اینا هم بهشون نمیخوره که مثلا از بازخورد منفی میترسیدن، مشخص بود بازی میترکونه اینا هم ظاهرا اصن تو این فاز ها نبودن که مثلا بخوان نقد ها از فروش اولیه دیرتر بیاد...

نسخه نقد به کسی ندادن، دلیلی که آوردن هم این هست.
https://www.thegamer.com/hollow-knight-silksong-wont-release-until-after-launches/
Team Cherry believes it would be unfair for critics to be playing Hollow Knight: Silksong earlier than the game's initial Kickstarter backers and fans. By not sending out review codes to critics (and presumably content creators) everyone is playing the game at the same time

در نتیجه چون کد نقدی وجود نداشته یا بعد از عرضه ارسال شده، دیگه هر کسی همون اول کار رفته رو هر پلتفرمی دوست داشته بازی رو خریده و نقد کرده :دی

طبق چیزی که گفتن، دوست نداشتن منتقدها قبل از حامیان (کیک‌استارتر) و طرفدارهای بازی بتونن تجربه‌ش کنن و این رو یه جور بی‌انصافی می‌دونستن. :دی
من حس می‌کنم (هیچ مدرکی ندارم و فقط یه حس شخصیه! :دی) که اگه بازی رو یکی دو هفته قبل از عرضه به منتقدها می‌دادن و همه نقدها توی یه ساعت مشخص منتشر می‌شدن، شاید تأثیر مثبت روی امتیازها می‌ذاشت و از این هم بالاتر می‌رفت. الآن یه حالت میم‌طوری در مورد درجه سختی بازی راه افتاده و تبدیل به سوژه شده و این جور وقت‌ها هم یه جَوی ایجاد می‌شه که ناخودآگاه تأثیرش رو روی نفرات بعدی هم می‌ذاره و ممکنه یه سری از منتقدها که در حالت عادی به این قضیه گیر نمی‌دادن (چون درجه سختی بالا جزئی از ذات Hollow Knight هست)، الآن اسیر این جو می‌شن و به عنوان نکته منفی بهش اشاره می‌کنن.

دنیای سریع و تنبل امروز، حوصله ی گشت و گذار و چالش رو نداره ولیکن سختی بخش لاینفک زندگی هست. نگاه کمال گرایانه آدمیزاد امروزی در تمام ابعاد زندگی جلوی خیلی از لذت ها و واقع بینی ها رو میگیره.
کسی که حوصله ی گشت و گذار و صبوری نداشته باشه قطعا بازی های مثل هالونایت واسش زهرمار میشه. الان ۳۴ ساعته تو بازی هستم و هنوز هر چند ساعت یکبار کل لوکیشن ها رو مرور میکنم بلکه npcها جابه جا شده باشن و تسک جدید اومده باشه (که همینطور هم هست). بدون استثناء، در تمام مواقعی که بازی واسم سخت جلوه کرده، زمان هایی بوده که یک اشتباهی رو هی تکرار کردم. بازی عین زندگی واقعی بهت میگه که باید از اشتباهاتت درس بگیری و قوی بشی!
مشخصا منتقدی که انقدر توی کالاف دیوتی و فورت نایت پرش کرده و آدرنالین لحظه ای دریافت کرده و مغزش شرطی شده، درکی از عمق هالونایت پیدا نمیکنه و با کوچکترین چالش، عصبی میشه.

اثر بازی به قدری بالاست که بعد دو سال، مجدد رفتم هالونایت ۱ رو دانلود کردم. این بازی Goty امثال هست واسم. بدون هیچ جای شکی.

NME
10/10
نسخه پیسی.
متای پیسی از ۱۸ نقد ۹۳

Xbox Achievement
8/10
ComicBook
8/10
جفتش برا ایکس باکس.
متای ایکس باکس از ۶ نقد, ۸۸

IGN Spain
10/10
روی پی اس ۵

نکات منفی ComicBook:
Unfairly punishing at times
Long runbacks lead to poor pacing
Overpowered enemies
Frustrating economy

نقد ایکس باکس اچیومنت خیلی شاهکاره :دی سختی اچیومنت ها هم توی نمره ی بازی اثر گذاشته:))))
بعد به موزیک بازی ۸ داده. به ویژوال ۸ داده. بعد اومده گرافیکو با Ori مقایسه کرده میگه مث اون نیس :))

Audio
80%
Christopher Larkin’s score is stately and sad, with strings and piano that cast Pharloom in a mournful, secretive light.

Visuals
80%
Softly blurred backgrounds and cartoonish characters, the art here may not have the flair of an Ori and the Blind Forest, but it has a murky beauty all its own.

Playability
80%
Punishing, cruel, and with rich sights and sounds to encourage you along, this is Team Cherry doing what it does best – a deep metroidvania.

Delivery
80%
A generous chunk of metroidvania for your money, this is upwards of the thirty-hour mark if you want to properly explore, and its rich world rewards it.

Achievements
70%
A list that rewards thorough exploration and combat skill, this one doesn't harbour many surprises, but it will keep you bust for a while.

آخرین ویرایش:
من همیشه دوست داشتم نسخه اول رو تجربه کنم، فکر میکردم خیلی تجربه خوبی میشه، برای سوییچ خریده بودمش و منتظر بودم فرصت بشه و بازی رو شروع کنم، تقریبا تمام بازی های سولز اصلی رو بازی کردم، یه سری بازی دو‌بعدی نسبتا شبیه به اون رو هم رفتم، مثل blasphemous ، celeste و ...
اما متاسفانه اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نشد، تنها چیزی که باعث شده فعلا بازی رو نیمه کاره رها کنم این حس سر در گم بودن هست، اصلا نمیدونم باید کدوم سمت برم( از این حالت که اشتباه تو یه قسمت نقشه باشم و ندونم چیکار کنم بدم میاد) چون وقت زیادی برای گیم ندارم ، نمیخوام زمانم اینجوری هدر بره. الان خیلی دلم میخواد بالدورز‌گیت ۳ رو تجربه کنم، اما تنها عاملی که باعث شده هنوز سمتش نرم، اینه که شنیدم خیلی وضعیت مپ و ماموریت و ... ش جالب نیست. یهنی باید بچرخی و خودت راه رد کردن رو پیدا کنی و‌...
از سخت بودن بازی ها بدم نمیاد، اما از بلاتکلیفی تو بازی حالم به هم میخوره. حالا نمیدونم حوصله تموم کردن نسخه قبلی و شروع این نسخه رو خواهم داشت یا نه، چون واقعا دلم میخواد بازیشون کنم و بازی های خوبین.

من همیشه دوست داشتم نسخه اول رو تجربه کنم، فکر میکردم خیلی تجربه خوبی میشه، برای سوییچ خریده بودمش و منتظر بودم فرصت بشه و بازی رو شروع کنم، تقریبا تمام بازی های سولز اصلی رو بازی کردم، یه سری بازی دو‌بعدی نسبتا شبیه به اون رو هم رفتم، مثل blasphemous ، celeste و ...
اما متاسفانه اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نشد، تنها چیزی که باعث شده فعلا بازی رو نیمه کاره رها کنم این حس سر در گم بودن هست، اصلا نمیدونم باید کدوم سمت برم( از این حالت که اشتباه تو یه قسمت نقشه باشم و ندونم چیکار کنم بدم میاد) چون وقت زیادی برای گیم ندارم ، نمیخوام زمانم اینجوری هدر بره. الان خیلی دلم میخواد بالدورز‌گیت ۳ رو تجربه کنم، اما تنها عاملی که باعث شده هنوز سمتش نرم، اینه که شنیدم خیلی وضعیت مپ و ماموریت و ... ش جالب نیست. یهنی باید بچرخی و خودت راه رد کردن رو پیدا کنی و‌...
از سخت بودن بازی ها بدم نمیاد، اما از بلاتکلیفی تو بازی حالم به هم میخوره. حالا نمیدونم حوصله تموم کردن نسخه قبلی و شروع این نسخه رو خواهم داشت یا نه، چون واقعا دلم میخواد بازیشون کنم و بازی های خوبین.

بالدورز گيت اصلا بلاتكليفى نداره.
خودش تو نقشه يا ديالوگا نشون ميده و حتى ليست كوئست ها توضيح داره.

بالدورز گيت اصلا بلاتكليفى نداره.
خودش تو نقشه يا ديالوگا نشون ميده و حتى ليست كوئست ها توضيح داره.
اینجا جای مناسبی برای سوالم نیست، ممنونم ازتون، اگر اینطور باشه و تکلیف ماموریت ها مشخص باشه حتما بازیش میکنم، چون واقعا از سبکش خوشم میاد.
امیدوارم بتونم نسخه اول hollow knight رو هم تجربه کنم تا بیام سراغ silk song, چون اکثرا بچه ها میگن از همه نظر پیشرفت داشته.

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
از نظر من یکی از لذتهای مترودوینیا و سولز همین کشف محیط جدید (ناشناخته ها) هست، یعنی اون اولین برخوردی که با اون محیط ناشناخته داری و حالا یا از پسش برمیای یا به هیچ وجه نمی تونی ردش کنی و برمیگردی یه مسیر دیگه رو امتحان می کنی.
تو این بازی هم همینطوره.
اول یه چیزی رو بگم اینکه هالونایت شاید یه land سخت داشته باشه اما بنظر من هیچکدومشون اونجوری نیست که نشه ردشون کرد (فقط باید چند بار امتحان کرد تا عیب کارتو بفهمی) مگه اینکه باسش رو نشه زد، وگرنه خود محیط با همه ی trap و انمی هاش قابل زدن و رد کردنن.
پیشنهاد اول من اینه زمانی بری سراغ بازی که مشکل وقت نداشته باشی یا کلا اینطوری نباشه که بخوای زود تمومش کنی و بری سراغ نسخه بعدی یا بازیای دیگه، چون این مورد به خودی خود به تجربه ی هر گیمی آسیب می زنه چه برسه بازی مترودوینیا که باید بارها یه محیط رو بگردی.
اگه مورد اول رعایت بشه دومین پیشنهادم اینه این لذتی که گفتم رو از خودت محروم نکنی و هر مسیری رو که می تونی امتحان کن و واردش شو و سعی کن منطقه اش رو بترکونی. از مردنهای اول هر land نترس چون یکم که سعی کنی می بینی که اکثر محیطها یا تقریبا همشون رو می شه بهشون غلبه کرد و اکسپلورشون کرد حتی اگه به موقع واردشون نشده باشی.( فقط همون اولش به دنبال کورنیفر بگرد که با کاغذ یا صداش می گه که کجاس و مپ رو ازش بخر. مپ رو که بخری فقط می مونه پاکسازی کل اون نقشه)

اگه اینکارارو بکنی و بعد اگه لندی رو به معنای واقعی کلمه نتونی رد کنی یعنی زود واردش شدی و می تونی مسیر دیگه ای رو امتحان کنی تا بعدا برگردی و شخمش بزنی.

بنظرمن با بازی سولزلایک یا مترودوینیا باید اینطوری برخورد کرد. چون دستت بازه، اگه مسیری اشتباه باشه با سختی بیش از حد بازی بهت می فهمونه اینو و می تونی مسیر دیگه ای رو امتحان کنی.بازی خطی نیست که اگه فلان ماموریت رو نزنی نشه جلوتر رفت.

اینکه صرفا به خاطر سختی بیای به بازی ۶ بدی حقیقتا خیلی مضحک هست. حالا یه سری بازی هستن، درجه سختی غیر منطقی و به نوعی کلک زدن سازنده هست و با اون کاری نداریم. ولی اینجا وقتی منتقد می‌بینه بازی براش سخت هست دیگه حداقل باید از یکی دو تای دیگه تو همون تحریریه هم بپرسه ببینه واقعا سختی غیر منطقی هست، یا خودش مهارت نداره 😅😁 دیگه درجه سختی که سلیقه‌ای نیست، وقتی نمی‌تونی بازی رو جلو ببری بده یکی دیگه، حالا اونم نتونست اون وقت با ارفاق (!) می‌گیم مشکل از بازی هست :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or