من همیشه دوست داشتم نسخه اول رو تجربه کنم، فکر میکردم خیلی تجربه خوبی میشه، برای سوییچ خریده بودمش و منتظر بودم فرصت بشه و بازی رو شروع کنم، تقریبا تمام بازی های سولز اصلی رو بازی کردم، یه سری بازی دوبعدی نسبتا شبیه به اون رو هم رفتم، مثل blasphemous ، celeste و ...
اما متاسفانه اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نشد، تنها چیزی که باعث شده فعلا بازی رو نیمه کاره رها کنم این حس سر در گم بودن هست، اصلا نمیدونم باید کدوم سمت برم( از این حالت که اشتباه تو یه قسمت نقشه باشم و ندونم چیکار کنم بدم میاد) چون وقت زیادی برای گیم ندارم ، نمیخوام زمانم اینجوری هدر بره. الان خیلی دلم میخواد بالدورزگیت ۳ رو تجربه کنم، اما تنها عاملی که باعث شده هنوز سمتش نرم، اینه که شنیدم خیلی وضعیت مپ و ماموریت و ... ش جالب نیست. یهنی باید بچرخی و خودت راه رد کردن رو پیدا کنی و...
از سخت بودن بازی ها بدم نمیاد، اما از بلاتکلیفی تو بازی حالم به هم میخوره. حالا نمیدونم حوصله تموم کردن نسخه قبلی و شروع این نسخه رو خواهم داشت یا نه، چون واقعا دلم میخواد بازیشون کنم و بازی های خوبین.
آقا اصلا تو این بازی و این سبک هدف پاکسازی نقشه است وسلام. مگه می شه وقتی چنین هدفی داری دیگه ندونی چیکار کنی و کجا بری؟ اصلا جای خاصی نباید بری که.خب این همه سایت هستن که راهنمای متنی میذارن برا بازی ها. معروف ترینش همین ign. چرا خودتون اذیت میکنید. یه دقیقه سرچ کن فلان جا چکار کنم بهت میگه. نیازی نیست ویدیو هم ببینی اسپویل شه راهنما متنی زیاده.
منم خیلی این حرفو شنیدم که اره فقط blind برو لذت کشف و این داستانا. ولی هرکی یجوریه، من حوصله ندارم مثلا تو RE1 با اون مپ خشک و خالیش صد بار دور خودم بچرخم تا پیدا کنم کجا برم. نمیدونم امثال ما بی حوصله هستیم یا بقیه خیلی بیکارن
ولی میخوام بگم این اصلا دلیل برا دراپ کردن هیچ بازی نیست با یه سرچ ساده حل میشه. اگرم انگلیسیت قوی نیست با فارسی از هوش مصنوعی بپرس (البته این کارو خودم امتحان نکردم)
آره ولی ممکنه حواست به یه خروجی کوچیک نباشه و ده دور مناطق تکراریو بگردی همچنان نفهمی کجا باید رفت. اینجاست که یکی حوصله داره میگرده بالاخره پیدا میکنه یکی ام مث من سرچ میکنه.آقا اصلا تو این بازی و این سبک هدف پاکسازی نقشه است وسلام. مگه می شه وقتی چنین هدفی داری دیگه ندونی چیکار کنی و کجا بری؟ اصلا جای خاصی نباید بری که.
خوب سبک مترویدونیا همینه اکثرا. همیشه همین بوده و هست. جذابیتشم به همینه برای منآره ولی ممکنه حواست به یه خروجی کوچیک نباشه و ده دور مناطق تکراریو بگردی همچنان نفهمی کجا باید رفت. اینجاست که یکی حوصله داره میگرده بالاخره پیدا میکنه یکی ام مث من سرچ میکنه.
مثلا همین اواخر هالونایت قبلیو دوباره بعد از چند سال شروع کردم یادم رفته بود Fungal wastes از کدوم طرفه! حالا اگه یه بیست دقیقه میگشتم قطعا پیداش میکردم ولی با سرچ زدن تو سی ثانیه پیدا شد. ترجیح شخصیه.
درسته ولی اینم احتمالا بخاطر این بوده چون می دونستی چنین جایی وجود داره پیداش نمی کردی.کسی که اولین بارشه باید همه جارو بگرده و قطعا پیدا می کنه راهشو.مثلا همین اواخر هالونایت قبلیو دوباره بعد از چند سال شروع کردم یادم رفته بود Fungal wastes از کدوم طرفه! حالا اگه یه بیست دقیقه میگشتم قطعا پیداش میکردم ولی با سرچ زدن تو سی ثانیه پیدا شد. ترجیح شخصیه.
دقیقن بعد دیدن اون نمره اومدم همین حرف شوما رو بنویسم که به بهترین نحو بیان کردییه تحریریه باید منتقد اهل فن داشته باشه.
مثل این میمونه من بدون هیچ اگاهی و علاقه و تجربه بیام و فورزا موتوراسپرت یا گرن توریزمو رو نقد کنم. من اصلا نه طرفدار این سبک هستم و نه سختیش به سلیقه من میخوره. برای من شاید سرعت نگرفتن یا ترمز زدن اجباری سر پیچ یه نکته منفی باشه در حالی که تو بازی شبیه ساز هرچی به واقعیت نزدیک تر بهتر.
من نهایت نید فور اسپید یا فورزا هوریزون رو بتونم نکات مثبت و منفیش رو ببینم.
اینکه الان سر سیلک سانگ هم کسایی نقد میکنن که اصلا اهل بازی سخت و این سبکی نیستن جالب نیست.