امتیازات Hollow Knight: Silksong

پیشبینی نمره متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    62
  • نظرسنجی بسته شده است .
خیلی عادیه! منتقدش دختر هستن :دی
قطعا وقتی گیمر نباشی و نتونی بازی کنی, عصبی میشی و عقدتو سر بازی خالی میکنی. اینجا فرق منتقد دوزاری با منتقد پدر مادر دار مشخص میشه.
یه سایت ترکی هم منتقدش دختر بود و فقط توی اپن ثبت شد و ۷.۹ داد به بازی.

سخت بودن بازی فقط به معنای مهارت محور بودنش نیست، می تونه به معنای وجود مشکلات مدیریت منابع یا لول دیزاین هم باشه، silksong دقیقا هر دوی این مشکلات رو داره.
این اصرار بر تنبیه کردن پلیر از یک جایی می تونه از ترغیب کردن به پشتکار بیشتر و بالا بردن مهارت فراتر بره و بازی‌ رو زجر آور کنه.
من شخصا هیچ وقت طرفدار این ترند بازی‌های به شدت سخت نبودم اما خیلی از کسایی که بودند هم از silksong شاکی هستند.

من همیشه دوست داشتم نسخه اول رو تجربه کنم، فکر میکردم خیلی تجربه خوبی میشه، برای سوییچ خریده بودمش و منتظر بودم فرصت بشه و بازی رو شروع کنم، تقریبا تمام بازی های سولز اصلی رو بازی کردم، یه سری بازی دو‌بعدی نسبتا شبیه به اون رو هم رفتم، مثل blasphemous ، celeste و ...
اما متاسفانه اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نشد، تنها چیزی که باعث شده فعلا بازی رو نیمه کاره رها کنم این حس سر در گم بودن هست، اصلا نمیدونم باید کدوم سمت برم( از این حالت که اشتباه تو یه قسمت نقشه باشم و ندونم چیکار کنم بدم میاد) چون وقت زیادی برای گیم ندارم ، نمیخوام زمانم اینجوری هدر بره. الان خیلی دلم میخواد بالدورز‌گیت ۳ رو تجربه کنم، اما تنها عاملی که باعث شده هنوز سمتش نرم، اینه که شنیدم خیلی وضعیت مپ و ماموریت و ... ش جالب نیست. یهنی باید بچرخی و خودت راه رد کردن رو پیدا کنی و‌...
از سخت بودن بازی ها بدم نمیاد، اما از بلاتکلیفی تو بازی حالم به هم میخوره. حالا نمیدونم حوصله تموم کردن نسخه قبلی و شروع این نسخه رو خواهم داشت یا نه، چون واقعا دلم میخواد بازیشون کنم و بازی های خوبین.

خب این همه سایت هستن که راهنمای متنی میذارن برا بازی ها. معروف ترینش همین ign. چرا خودتون اذیت میکنید. یه دقیقه سرچ کن فلان جا چکار کنم بهت میگه. نیازی نیست ویدیو هم ببینی اسپویل شه راهنما متنی زیاده.

منم خیلی این حرفو شنیدم که اره فقط blind برو لذت کشف و این داستانا. ولی هرکی یجوریه، من حوصله ندارم مثلا تو RE1 با اون مپ خشک و خالیش صد بار دور خودم بچرخم تا پیدا کنم کجا برم. نمیدونم امثال ما بی حوصله هستیم یا بقیه خیلی بیکارن :D

ولی میخوام بگم این اصلا دلیل برا دراپ کردن هیچ بازی نیست با یه سرچ ساده حل میشه. اگرم انگلیسیت قوی نیست با فارسی از هوش مصنوعی بپرس (البته این کارو خودم امتحان نکردم)

خب این همه سایت هستن که راهنمای متنی میذارن برا بازی ها. معروف ترینش همین ign. چرا خودتون اذیت میکنید. یه دقیقه سرچ کن فلان جا چکار کنم بهت میگه. نیازی نیست ویدیو هم ببینی اسپویل شه راهنما متنی زیاده.

منم خیلی این حرفو شنیدم که اره فقط blind برو لذت کشف و این داستانا. ولی هرکی یجوریه، من حوصله ندارم مثلا تو RE1 با اون مپ خشک و خالیش صد بار دور خودم بچرخم تا پیدا کنم کجا برم. نمیدونم امثال ما بی حوصله هستیم یا بقیه خیلی بیکارن :D

ولی میخوام بگم این اصلا دلیل برا دراپ کردن هیچ بازی نیست با یه سرچ ساده حل میشه. اگرم انگلیسیت قوی نیست با فارسی از هوش مصنوعی بپرس (البته این کارو خودم امتحان نکردم)
آقا اصلا تو این بازی و این سبک هدف پاکسازی نقشه است وسلام. مگه می شه وقتی چنین هدفی داری دیگه ندونی چیکار کنی و کجا بری؟ اصلا جای خاصی نباید بری که.
باید هرچی دم دستت میاد رو بکشی و کل مپ رو بگردی. هدف از این واضح تر دیگه؟ خود به خود خط اصلی داستان با اینکار طی می شه مگه دنبال اندینگ خاص باشی. ربطی به بیکار و باکار و حوصله و اینا نداره که. سبک بازی اینه. یعنی کسی این سبک بازیارو می خره باید بدونه که هرچیو دید همونو بره تا جایی که دیگه نشه رفت. دوباره مسیر بعدی و الی آخر.

در ضمن من دارم به زبون ساده می گم که همه بتونن تجربه کنن وگرنه می دونم طبق کوئست و پایان اصلی و فرعی هم می شه بازیو جلو برد. یعنی اینجوری بهتره یجورایی.

یه تحریریه باید منتقد اهل فن داشته باشه.
مثل این میمونه من بدون هیچ اگاهی و علاقه و تجربه بیام و فورزا موتوراسپرت یا گرن توریزمو رو نقد کنم. من اصلا نه طرفدار این سبک هستم و نه سختیش به سلیقه من میخوره. برای من شاید سرعت نگرفتن یا ترمز زدن اجباری سر پیچ یه نکته منفی باشه در حالی که تو بازی شبیه ساز هرچی به واقعیت نزدیک تر بهتر.
من نهایت نید فور اسپید یا فورزا هوریزون رو بتونم نکات مثبت و منفیش رو ببینم.

اینکه الان سر سیلک سانگ هم کسایی نقد میکنن که اصلا اهل بازی سخت و این سبکی نیستن جالب نیست.

آقا اصلا تو این بازی و این سبک هدف پاکسازی نقشه است وسلام. مگه می شه وقتی چنین هدفی داری دیگه ندونی چیکار کنی و کجا بری؟ اصلا جای خاصی نباید بری که.
آره ولی ممکنه حواست به یه خروجی کوچیک نباشه و ده دور مناطق تکراریو بگردی همچنان نفهمی کجا باید رفت. اینجاست که یکی حوصله داره میگرده بالاخره پیدا میکنه یکی ام مث من سرچ میکنه.

مثلا همین اواخر هالونایت قبلیو دوباره بعد از چند سال شروع کردم یادم رفته بود Fungal wastes از کدوم طرفه! حالا اگه یه بیست دقیقه میگشتم قطعا پیداش میکردم ولی با سرچ زدن تو سی ثانیه پیدا شد. ترجیح شخصیه.

آره ولی ممکنه حواست به یه خروجی کوچیک نباشه و ده دور مناطق تکراریو بگردی همچنان نفهمی کجا باید رفت. اینجاست که یکی حوصله داره میگرده بالاخره پیدا میکنه یکی ام مث من سرچ میکنه.

مثلا همین اواخر هالونایت قبلیو دوباره بعد از چند سال شروع کردم یادم رفته بود Fungal wastes از کدوم طرفه! حالا اگه یه بیست دقیقه میگشتم قطعا پیداش میکردم ولی با سرچ زدن تو سی ثانیه پیدا شد. ترجیح شخصیه.
خوب سبک مترویدونیا همینه اکثرا. همیشه همین بوده و هست. جذابیتشم به همینه برای من :دی

به صورت کلی برای تمام بازی ها به نظرم:

پلی ترو اول هرچی خام یا به اصطلاح بلایند بازی کنی بهتره، یا تا جایی که میتونی از گاید استفاده نکن، یا دیگه به قول دوستمون ترجیح شخصی هست که اگر یک جایی گیر کردی یکی میخواد 20 40 100 200 دقیقه کاوش فردی رو دور بزنه و یک کوچولو گاید ببینه که راه رو سریع پیدا کنه، یا باز ترجیح میده خودش هرچقدر طول میکشه کاوش کنه و خودش راه رو پیدا کنه...

به نظرم مهم ترین موضوع این هست که ادم از بازی لذت ببره، حالا یکی مثل من تا جایی که راه داره خودش تلاش میکنه (میگم تا جایی که راه داره یعنی بالای 90 95 درصد چه بسا 99 درصد؛ من شده 2 سال طول کشیده یک راه رو پیدا کنم، ولی خودم پیدا کردم) یکی هم به سادگی ترجیح میده این فرایند رو دور بزنه و 30 ثانیه 5 دقیقه 15 دقیقه ویدئو (یا باز هم بهتر، تکست واکترو) ببینه و سریع تر راه رو پیدا کنه،

برای من لذت کاوش یا اکسپلور خودم چنان زیاد هست که واقعا قابل توصیف نیست، این در کنار دیفیکالتی بالا واقعا نمیدونم چطوری بیان کنم که چقدر برام لذت بخش هست، اصن انگار های میشم وقتی یاد میگیرم اون حالت سخت رو خودم جلو ببرم، اصن انگار لذت بازی برام چند برابر میشه وقتی مجبور میشم تحت سنگین ترین فشار گیم پلی بازی کنم، نکته همینه، وقتی بتونی سخت ترین حالت بازی رو رام کنی و تو دستت بگیری، مثل این میمونه یک پلنگ رو رام کردی و اوووووفففف... واقعا نمیتونم توصیف کنم که چقدر لذت بخشه وقتی اون گیم پلی به شدت سخت و چالش بر انگیز، مثل موم تو دستت قرار میگیره و رنده اش میکنی، پاداش از در و دیوار برای مغزت میریزه...

هر کسی خودش باید انتخاب کنه چطوری بازی کنه، من وقتی میبینم یک ادم عاشق بازی هست، سوپر حال میکنم، دیگه مطلقا برام مهم نیست که چطوری بازی میکنه، همین که عاشق بازی کردن هست، از من نمره کامل رو میگیره...

* خودمم تعصبی نیستم و اگر بازی دیوانه یا عصبیم کنه، یک کوچولو اتفاقا دقیقا تکست واکترو ترجیحا میبینم که فقط اون بریکینگ پوینت مد نظر رو رد کنم، اما کم پیش میاد، خیلی کمتر از چیزی که فکرش رو بشه کرد پیش میاد، شده بازیم پلی ترو اول چند سال طول میکشه، اما فری واکترو تموم میشه، این احتمالش خیلی خیلی بیشتر و دیفالت هست.... در حالی که همین رو اگر فقط 5 درصد واکترو استفاده میکردم، یک هفته ای تموم میشد...

* از پلی ترو دوم و برای تروفی دیگه محدودیت استفاده از گاید به نظرم واجب نیست و هم میشه بازی رو ایزی (اگر میشه) انجام داد و هم از گاید استفاده کرد... اینکه میگیم پلی ترو اولم بهتره گاید فری باشه، مشخصا برای این هست که شما "بهترین" و جذاب ترین و پر پاداش ترین و به شدت جالب ترین حالت گیم پلی رو تجربه کنی، نه کل کل و من حرفه ایم بقیه نوبند و این فکر های سطح پایین، برای من اون عشق و حال رام کردن پلنگ و حس بی نظیر سبُکی و پرواز بعد اینکه سخت ترین حالت رو مثل خمیر تو دستم گرفتم و جلو میبرم مهم هست و لذت بخشه، کاوشم لذت بخشه، دیدین بعد از تمرین یا نرمش سنگین چطوری سبک و قوی میشین؟ برای من رد کردن بازی سخت اینطوری لذت بخشه... وگرنه اپسیلون اصن تو فاز این نیستم که بخوام خودم رو از بقیه بهتر و فولان تر نشون بدم و این فاز رو حتی خوب هم نمیدونم و به نظرم کار چیپی هست... عشق و حال قضیه در تیز و برنده بودن هست، نه کل کل... کل کل اصن برای من موضوعیت نداره چون دیگری در این موارد، برام موضوعیت نداره...

* از همون دوران میکرو و سگا، اینکه بازی سخت رو بتونم جلو ببرم یا تموم کنم و در اجرای گیم پلیش حرفه ای بشم و برام روال و عادی بشه، بینهایت بدون اغراق بینهایت برام لذت بخش بود، غیر قابل توصیف هست، وقتی یک بازی سخت رو رام میکنی و عین موم یا خمیر در دست میگیری و اون فضای پر تنش و سخت و چالش بر انگیز رو میترکونی و رو هوا با اعتماد بنفس رد میکنی.... واقعا غیر قابل توصیف لذت بخش هست....

* بازی های ادونچر فرهنگ یعنی حتی اکشن ار پی جی ها، حتی پلی ترو های دوم+ هم رو سخت ترین دیفیکالتی باحال تره، چون نرمال و ایزی معمولا اون انسجام اینارو حداقل برای من به هم میریزه و بازی چنان ساده میشه که دیگه اصن حال نمیده، اینارو در هر صورت باید رو بالاترین دیفیکالتی رفت مگر اسپیدران بخوای بکنی اگر بشه بیاری رو ایزی...

آخرین ویرایش:
درسته ولی اینم احتمالا بخاطر این بوده چون می دونستی چنین جایی وجود داره پیداش نمی کردی.کسی که اولین بارشه باید همه جارو بگرده و قطعا پیدا می کنه راهشو.
در کل با یه سرچ زدن در حد راه کدوم وره اگه کسی وقت نداره مشکلی نیست.

• Like
Reactions: Arios 22
این که بازی سخته از کجا اومده؟!!

سختی بازی اتفاقا خیلی منطقیه، ولی تنها چیزی که هست باید از راه روش مناسب خودش رفت.

منتقد جماعت یه زمانی ارزش و غرب(قرب) داشت، از وقتی که پا این زنها تیتیش مامانی باز شد به صنعت گیم دیگه هیچی مثل سابق نشد،

گیر دادن یه سری راه ها مخفی تو بازی پیدا نمیشه 😐😐؟

خب قشنگیش به همینه که بعدا باز که بازی کردی باز هم برا کشف کردن چیزی داشته باشی.

میگن بازی سخته؟!!

من الان رسیدم به باس widow

تماما سختیش منطقی بوده تا اینجا و لذت بخش، و مهم تر از همه بسیار ریواردینگ هست بازی که اگه سختی هم باشه عوضش پاداش خیلی خوبی در انتظارته

مثال: به باس سختی داره بازی به اسم beast savagely که واقعا اولش آدمو کلافه میکنه ولی وقتی میری جلوتر و needle مناسب پیدا میکنی براش خیلی کار رو راحت میکنه، جوری که من با ترای سوم زدنش

خلاصه که لذت ببرید از بازی چون هنچین تجربه ها نابی کم تکرار میشن

سوالی که هست اینه مگه کسی عجله داره؟ با هالو نایت باید زندگی کرد! بقول دوستمون که حرف قشنگی زد از اون بازیاس که باید باهاش لاس زد عملا! سختیه چرا مشکل بعضیا شده؟ اقا زمان بذار. همه سوراخارو بگرد. با همه چی اشنا شو. یجا روی‌ مخت بود برو بعدا برگرد. زندگی کنید با این بازی کیفشو ببرین. سختیش به همینه که مجابت کنه زمان بذاری براش.

یه تحریریه باید منتقد اهل فن داشته باشه.
مثل این میمونه من بدون هیچ اگاهی و علاقه و تجربه بیام و فورزا موتوراسپرت یا گرن توریزمو رو نقد کنم. من اصلا نه طرفدار این سبک هستم و نه سختیش به سلیقه من میخوره. برای من شاید سرعت نگرفتن یا ترمز زدن اجباری سر پیچ یه نکته منفی باشه در حالی که تو بازی شبیه ساز هرچی به واقعیت نزدیک تر بهتر.
من نهایت نید فور اسپید یا فورزا هوریزون رو بتونم نکات مثبت و منفیش رو ببینم.

اینکه الان سر سیلک سانگ هم کسایی نقد میکنن که اصلا اهل بازی سخت و این سبکی نیستن جالب نیست.
دقیقن بعد دیدن اون نمره اومدم همین حرف شوما رو بنویسم که به بهترین نحو بیان کردی
اصلن بر چه اساس یه بازی و میدن به یک نفر تا نقد کنه؟ معیارشون چیه ؟ من نوعی که اهل سولز لایک نیستم خب نمیرم سمتش دیگه ٬‌ نقد کردنش چیه این وسط ؟

• Like
Reactions: graywolf and jdepp
منم یه 10 ساعتی بازی کردم تا حالا انصافا مسیر اصلی بازی اونقدر سخت نیست ، که منطقیه ولی باس های اپشنسال یه ذره پاره می کنه که برای تموم کردن بازی واجب نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or