امتیازات Hollow Knight: Silksong

پیشبینی نمره متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    62
  • نظرسنجی بسته شده است .
باز یه چی بیش از حد گنده شد و ما الان حتی حق نداریم بک ترک طولانی و پر چالش تا باس رو که تنبیه مورد علاقه هیچ مازوخیستی هم نیست دوست نداشته باشیم مرسی بازیسنتر
خوب دوست نداسته باشید :D
بازیو بکوبید.
توی تمام سایتا صفر بدید.
ریویو منفی بنویسید.
حتی بازیو پاک کنین :دی
مگه کسی حرفی میزنه یا برا کسی مگه مهمه؟ :D
راحت باشید خوب.

خوب دوست نداسته باشید :D
بازیو بکوبید.
توی تمام سایتا صفر بدید.
ریویو منفی بنویسید.
حتی بازیو پاک کنین :دی
مگه کسی حرفی میزنه یا برا کسی مگه مهمه؟ :D
راحت باشید خوب.
باید حتما از یه طرف بوم خودمونو بندازیم پایین تا در دایره مفاهیم جا بشیم؟
در ضمن خب با خوب فرق میکنه لطفا رعایت کنید مغزم درد گرفت جدی

باید حتما از یه طرف بوم خودمونو بندازیم پایین تا در دایره مفاهیم جا بشیم؟
در ضمن خب با خوب فرق میکنه لطفا رعایت کنید مغزم درد گرفت جدی
«خب» ۷ بدید. ۸ بدید. هرچی میخواید بدید و بگید :دی
مگه کسی گیری میده اخه «خب»؟ :دی
اکثر بحثا سر منتقداس. اینکه چرا یه منتقد باید توی ۲ روز نقد بنویسه و بازیو تموم نکرده بهش ۷ بده مثلا.
بحث منتقد رسمی با یوزر اسکور فرق داره.
هیچکس نمیگه چرا شما یا من در مورد سختی بازی شکایت داریم :دی
من خودم الان توی یکی از مناطق توی یه آرنا گیر کردم که اون NPC مذکور بنا به دلایلی نمیاد کمک. دارم پاره میشم :دی

آخرین ویرایش:
«خب» ۷ بدید. ۸ بدید. هرچی میخواید بدید و بگید :دی
اکثر بحثا سر منتقداس. اینکه چرا یه منتقد باید توی ۲ روز نقد بنویسه و بازیو تموم نکرده بهش ۷ بده مثلا.
بحث منتقد رسمی با یوزر اسکور فرق داره.
هیچکس نمیگه چرا شما یا من در مورد سختی بازی شکایت داریم :دی
من خودم الان هانتر مارش توی یه آرنا گیر کردم که اون NPC مذکور بنا به دلایلی نمیاد کمک. دارم پاره میشم :دی
داداش اسپویلم کردی فکرشو نمیکردم همچین اتفاقی تو بازی باشه
لطفا بذار تو اسپویلر تجربه کس دیگه خراب نشه

خب اره خودت داری به ایشون گیر میدی و نقل قول میکنی و از اول هم از هر منتقدی که ۷ و ۸ داره تریگر میشدی و پست میذاشتی. الان میگی کسی کاری نداره :D دقیقا خودت کار داری مث اینکه.

در واقع مساله گنده ای نیست همه بازی ها چار پنج تا نمره بالا پایین دارن تو متاشون نمیشه که همه دقیقا یه نظر داشته باشن.

• Like
Reactions: MyJinx
خب اره خودت داری به ایشون گیر میدی و نقل قول میکنی و از اول هم از هر منتقدی که ۷ و ۸ داره تریگر میشدی و پست میذاشتی. الان میگی کسی کاری نداره :D دقیقا خودت کار داری مث اینکه.

در واقع مساله گنده ای نیست همه بازی ها چار پنج تا نمره بالا پایین دارن تو متاشون نمیشه که همه دقیقا یه نظر داشته باشن.
متوجه تفاوت یوزر اسکور و نظر منتقد رسمی نمیشی؟
یعنی فرقشو احساس نمیکنی که کسی که منتقد هست و باید اصول نقد رو رعایت کنه, صرفا چون بازی براش سخت بوده نباید اینطوری نمره بده؟ اصا برا هر بازی ای! یا وقتی بازیو تموم‌ نکرده نباید نقد بنویسه؟ اگه متوجه تفاوت نمیشی که حرفی نیست.

متوجه تفاوت یوزر اسکور و نظر منتقد رسمی نمیشی؟
یعنی فرقشو احساس نمیکنی که کسی که منتقد هست و باید اصول نقد رو رعایت کنه, صرفا چون بازی براش سخت بوده نباید اینطوری نمره بده؟ اصا برا هر بازی ای! یا وقتی بازیو تموم‌ نکرده نباید نقد بنویسه؟ اگه متوجه تفاوت نمیشی که حرفی نیست.

واقعا نبايدى ندارن هيچ كدوم :-"
و ايرادى هم متوجه خود منتقد نيست زياد.
اون سردبير بايد يه شخصى كه مناسب هست رو انتخاب كنه.

هالو نایت مانند کنده‌‌ای از درخت است که باید آن را از سراشیبی کوهی بالا برد، مسیری پرپیچ‌و‌خم و ناهموار. کار قطعا دشوار است و شدنی نیست که به‌سرعت انجام شود، صبر، حوصله و پشتکار می‌طلبد. اما هدف از تحمل این سختی‌ها رسیدن به نوک قله نیست آن تنها حسی موقت از پیروزی است. هدف واقعی، تسلیم‌نشدن است. کسی که این حقیقت را درنیابد، جایی در دنیای هالو نایت ندارد

هالو نایت مانند کنده‌‌ای از درخت است که باید آن را از سراشیبی کوهی بالا برد، مسیری پرپیچ‌و‌خم و ناهموار. کار قطعا دشوار است و شدنی نیست که به‌سرعت انجام شود، صبر، حوصله و پشتکار می‌طلبد. اما هدف از تحمل این سختی‌ها رسیدن به نوک قله نیست آن تنها حسی موقت از پیروزی است. هدف واقعی، تسلیم‌نشدن است. کسی که این حقیقت را درنیابد، جایی در دنیای هالو نایت ندارد
همین الان اومدم یه پست بذارم با همین مضمون که دیدم شما قشنگ توصیف کردی .
پ.ن : آقا هالونایت درباره سوسک و عنکبوت نیست . درباره خودمونه ، بارها داخل بازی دیالوگ ها غیر مستقیم دارن این رنج و غذاب و سختی زندگی ، عروج و رسیدن به خدا یا معرفت یا قله یا هرچی اسمش رو بذارید رو توصیف میکنن . همون ابتدای بازی صحبت از کساییه که این سختی راه و سفر بهشون غلبه کرده و همون ابتدای کار جا زدن . اگه معنا و مفهوم بازی رو درک کنید میبینید سختی بازی برای چیه .

بازی سخته قطعا، ولی یکمم احساس میکنم دیگه ایراد گرفتن ها در این مسئله داره زیاده روی میشه. همین الان خیلی از سولزبورن ها از نظر سختی مبارزات حتی سخت تر از سیلک سانگ هستن (اهم اهم... شدو آو دِ ارت تری:دی). چیزی که بنظرم نیاز داره کمی بالانس بشه سیستم اکونومی بازی هستش. قیمت آیتم ها نسبت به پولی که در بازی به طور متوسط در میاری خیلی بالاتر میتونه باشه. بعضی صندلی های Rest هم میتونه با باس منطقه فاصله اش زیاد باشه ولی عموما اونقد بد نبودن. به غیر این دو مورد واقعا مشکل خاصی نمیبینم در سختی بازی.
======
از خیلی نظر ها سیلک سانگ برام یاد و خاطرات دارک سولز 1 رو تداعی میکنه... اون مدل سختی که نا امنی در گوشه گوشه بازی در کمینته، گستردگی اکتشاف محیط و مکانیک های بازی، حتی رفتن به سیتیدل هم به شدت یادآور آنور لوندو بود برام.

من که شخصا اصلا با اکونومی بازی مشکلی ندارم .یه جا را پیدا کنید دشمن ساده باشه بغل یه bench هی برید فارم کنید بعد هم rosary را تبدیل به تسبیح کنید که همیشه همراه داشته باشید.حالا اگه دوباره دوستان جو اسپویل شدن نمیگیردشون دو تا ایتم هم تو بازی هست (thief mark) که rosary را افزایش میده اونا را هم استفاده کنید به راحتی مشکل پول حل میشه

من که شخصا اصلا با اکونومی بازی مشکلی ندارم .یه جا را پیدا کنید دشمن ساده باشه بغل یه bench هی برید فارم کنید بعد هم rosary را تبدیل به تسبیح کنید که همیشه همراه داشته باشید.حالا اگه دوباره دوستان جو اسپویل شدن نمیگیردشون دو تا ایتم هم تو بازی هست (thief mark) که rosary را افزایش میده اونا را هم استفاده کنید به راحتی مشکل پول حل میشه
خودت جواب خودتو دادی:دی در سیستم اکونومی درست، شما نیاز به فارم نباید داشته باشی! پول مورد نظرت باید به طور طبیعی در رویه بازی بدست بیاد. حالا بخوای یه کار اکسترا کنی و براش بری فارم کنی آره مسئله ای نیست. ولی دیگه گیر آنلاک کردن یه صندلی نباید باشی که:دی در کل هم نگفتم سیستم اکونومیش مشکل شدید داره، با یه پچ بالانس به راحتی میشه اوکیش کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or