خوب دوست نداسته باشیدباز یه چی بیش از حد گنده شد و ما الان حتی حق نداریم بک ترک طولانی و پر چالش تا باس رو که تنبیه مورد علاقه هیچ مازوخیستی هم نیست دوست نداشته باشیم مرسی بازیسنتر
باید حتما از یه طرف بوم خودمونو بندازیم پایین تا در دایره مفاهیم جا بشیم؟خوب دوست نداسته باشید
بازیو بکوبید.
توی تمام سایتا صفر بدید.
ریویو منفی بنویسید.
حتی بازیو پاک کنین
مگه کسی حرفی میزنه یا برا کسی مگه مهمه؟
راحت باشید خوب.
«خب» ۷ بدید. ۸ بدید. هرچی میخواید بدید و بگیدباید حتما از یه طرف بوم خودمونو بندازیم پایین تا در دایره مفاهیم جا بشیم؟
در ضمن خب با خوب فرق میکنه لطفا رعایت کنید مغزم درد گرفت جدی
داداش اسپویلم کردی فکرشو نمیکردم همچین اتفاقی تو بازی باشه«خب» ۷ بدید. ۸ بدید. هرچی میخواید بدید و بگید
مگه کسی گیری میده اخه «خب»؟
اکثر بحثا سر منتقداس. اینکه چرا یه منتقد باید توی ۲ روز نقد بنویسه و بازیو تموم نکرده بهش ۷ بده مثلا.
بحث منتقد رسمی با یوزر اسکور فرق داره.
هیچکس نمیگه چرا شما یا من در مورد سختی بازی شکایت داریم
من خودم الان هانتر مارش توی یه آرنا گیر کردم که اون NPC مذکور بنا به دلایلی نمیاد کمک. دارم پاره میشم![]()
مگه کسی گیری میده اخه «خب»؟![]()
متوجه تفاوت یوزر اسکور و نظر منتقد رسمی نمیشی؟خب اره خودت داری به ایشون گیر میدی و نقل قول میکنی و از اول هم از هر منتقدی که ۷ و ۸ داره تریگر میشدی و پست میذاشتی. الان میگی کسی کاری ندارهدقیقا خودت کار داری مث اینکه.
در واقع مساله گنده ای نیست همه بازی ها چار پنج تا نمره بالا پایین دارن تو متاشون نمیشه که همه دقیقا یه نظر داشته باشن.
متوجه تفاوت یوزر اسکور و نظر منتقد رسمی نمیشی؟
یعنی فرقشو احساس نمیکنی که کسی که منتقد هست و باید اصول نقد رو رعایت کنه, صرفا چون بازی براش سخت بوده نباید اینطوری نمره بده؟ اصا برا هر بازی ای! یا وقتی بازیو تموم نکرده نباید نقد بنویسه؟ اگه متوجه تفاوت نمیشی که حرفی نیست.
همین الان اومدم یه پست بذارم با همین مضمون که دیدم شما قشنگ توصیف کردی .هالو نایت مانند کندهای از درخت است که باید آن را از سراشیبی کوهی بالا برد، مسیری پرپیچوخم و ناهموار. کار قطعا دشوار است و شدنی نیست که بهسرعت انجام شود، صبر، حوصله و پشتکار میطلبد. اما هدف از تحمل این سختیها رسیدن به نوک قله نیست آن تنها حسی موقت از پیروزی است. هدف واقعی، تسلیمنشدن است. کسی که این حقیقت را درنیابد، جایی در دنیای هالو نایت ندارد
خودت جواب خودتو دادیمن که شخصا اصلا با اکونومی بازی مشکلی ندارم .یه جا را پیدا کنید دشمن ساده باشه بغل یه bench هی برید فارم کنید بعد هم rosary را تبدیل به تسبیح کنید که همیشه همراه داشته باشید.حالا اگه دوباره دوستان جو اسپویل شدن نمیگیردشون دو تا ایتم هم تو بازی هست (thief mark) که rosary را افزایش میده اونا را هم استفاده کنید به راحتی مشکل پول حل میشه