امتیازات Heavy Rain

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.
این بازی هم اولین امتیازش (9/10 ) رو از OPM گرفت.
منتظر بقیه سایت ها و مجلات میمونیم.
Certainly there’s nothing quite like it on PS3, or indeed any other system. Put gaming conventions aside, go in with no expectations other than this is something new and massively good-looking, and you’ll be rewarded with a unique experience that lurches between genius and madness, manages to be genuinely emotional, and that you’ll be bursting to talk about with your friends
Source

آخرین ویرایش:
تنها ايرادي كه من ديدم OPM از بازي گرفته بود ، ضعف بعضي انيميشن ها در بعضي قسمتهاي كم.
(البته طرف كودن تر از اين حرف ها بوده ، چون فقط يك بار بازي رو تمام كرده و همون يك بار هم فقط 5 ساعت بازي كرده. كلا من موندم با اين سطح شعور چطور دادن بازي رو ايشون Review كنه.)
واقعا توی 5 ساعت تموم کرده؟ من این نکته رو نمیدونستم مرسی. فکر کنم کیج گفته بود که این کمترین زمان بازی هست. این چه جوری بازی رو رفته که این قدر زود تموم شده. پس به نظر امتیازش اصل نباید قابل قبول باشه چون به تمام نقاط داستانی بازی نتونسته بره و به عمق بازی وارد نشده. به نظر من که اصلا امتیازش با این نحوه review و بازی کردن قابل قبول نیست چون بازی رو کامل بازی نکرده.

این بازی هم یک جورایی قضیش شده مثل FF .. همه اول منتظر بازی هستن و اخبارش رو دنبال میکنن اما وقتی بازی رو انجام میدن به خاطر سبک خاصی که داره 10 دقیقه بیشتر نمیتونن دوام بیارن..

من خودم احساس میکنم یک جوی تو سایت هست که هرکسی از بازی های مثل FF و HR حمایت کنه و طرفدارش باشه جزء PRO های سایت محسوب میشه اما اگر کسی دنبال FPS ها خصوصاً Geow و COD بره نوب و تازه کار به حساب میاد..

مطمئنم که تا حالا اینجور جوی رو احساس کردین.
منم شدیدا این حرف شما رو تایید میکنم.درکل بازیهای سلیقه ای هستن و اصلا هیچ ارتباطی میون ژانر بازی و حرفه ای بودن گیمر وجود نداره.این بازی به نظر من به مزاقه کسایی خوش میاد که طرفدار دو اتیشه سینما باشن.
مثل خود من که فارنهایت منو به شدت شوکه کرد.چون اون زمان بازی ها رو به شکل تفریحی بازی میکردم و زیاد جدی نمیگرفتم و مباحث رو دنبال نمیکردم ولی وقتی فارنهایت رو بدون هیچ پیش زمینه قبلی بازی کردم واقعا باورم نمیشد اینقدر خوب توی یه بازی بشه یه داستان فوق العاده پر کشش و زیبا رو تعریف کرد و این مدل احساسات عمیق رو به بازیکن منتقل کرد که حتی شاید یه قسمتهایی فیلم ها هم نتونن چنین کاری رو انجام بدن

(البته طرف كودن تر از اين حرف ها بوده ، چون فقط يك بار بازي رو تمام كرده و همون يك بار هم فقط 5 ساعت بازي كرده. كلا من موندم با اين سطح شعور چطور دادن بازي رو ايشون Review كنه.)

ايشون بهتره Shell Shock 2 و Rogue Warrior رو Review كنن اونجوري سنگين تر هستش :biggrin1: چون زمان هر 2 بازي بسيار كم هستش .
معلوم نيست چجوري بازي كرده . احتمالا همه رو به كشتن داده تا بازي زود تموم شه .

واقعا توی 5 ساعت تموم کرده؟ من این نکته رو نمیدونستم مرسی. فکر کنم کیج گفته بود که این کمترین زمان بازی هست. این چه جوری بازی رو رفته که این قدر زود تموم شده. پس به نظر امتیازش اصل نباید قابل قبول باشه چون به تمام نقاط داستانی بازی نتونسته بره و به عمق بازی وارد نشده. به نظر من که اصلا امتیازش با این نحوه review و بازی کردن قابل قبول نیست چون بازی رو کامل بازی نکرده.
برهان جان فکر کنم طرف در اولین فرصت کاراکترهاشو به کشتن میداده:biggrin1:

آخرین ویرایش:
دوستان چرا براحتی این امتیاز رو زیر سوال میبرید.این مجله فقط ایراد از انیمیشن بازی گرفته حالا چه 5 ساعته تمومش کرده باشه چه 20 ساعته.برای همین هم امتیاز 9 داده

دوستان چرا براحتی این امتیاز رو زیر سوال میبرید.این مجله فقط ایراد از انیمیشن بازی گرفته حالا چه 5 ساعته تمومش کرده باشه چه 20 ساعته.برای همین هم امتیاز 9 داده
ببین هیچ جای حرف من زیر سوال نبرده. فقط دارم میگم امتیاز 9 نه خوب هست نه بد. دلیلش هم این هست که کسی که بازی رو توی 5 ساعت تموم کرده درحالی که می تونسته تو 2-3 برابر زمان بیشتر تموم کنه و گیم پلی بشتری رو مشاهده کنه و به لایه های عمیق تری از داستان برسه امتیازش چه خوب چه بد قابل قبول نمی تونه باشه. اگر 10 هم میداد به نظرم نمیشد قبول کرد چون بیشتر از نصف بازی رو ندیده. مثل این هست که یک بازی رو بخش Story رو تموم بکنی بعد دیگه به بقیه بخش ها سر نزنی و نمره بدی.(مثال زدم حالا نیاید بگید مگه این بازی به جز Story Mode هم Mode دیگه ای داره)

Last edited by a moderator:
با احترام به احساسات دوستان ولی لطفاً رعایت کنید،5 صفحه رو زیرو رو کردم فقط 1 امتیاز 9 از بازی پیدا شد!

با احترام به احساسات دوستان ولی لطفاً رعایت کنید،5 صفحه رو زیرو رو کردم فقط 1 امتیاز 9 از بازی پیدا شد!
من تازه امروز اومدم امتیازاش رو نگاه کنم ...........واقعا جای تعجب داره 5 صفحه و تقریبا هیچ چی

من که با این بازی خیلی هال میکنم چون مثل فیلم سینمایی هست تازه همه کاری میشد تو ش کرد اون که فارنهایت بود رو ps2 این دیگه ...............اخرت بازی میشه

دوستان یه سایت آلمانی به اسم GamingXP هم بازی رو نقد کرده و بهش امتیاز عالی 9.2 از 10 رو داده!!

توی این نقد از نکات مثبت بازی به داستانی جذاب و درگیر کننده، شخصیت پردازی بی نقص، گیم پلی روان و گرافیک خیره کننده اشاره شده. تنها نقطه ضعف بازی هم "بازی نبودن" این بازی گفته شده!

این سایت قبلا به ME2 و U2 امتیاز 9.1 رو داده بود!

مجله GameMaster هم به بازی امتیاز 91 داده.
"یک بازی حقیقتا ارجینال ...HR شبیه هیچ بازی دیگری نیست."
The atmosphere is incredible - full of driving rain (which becomes central to the plot), fizzing neon lights, dank apartments and warehouses. It's a dark noir game, not a bright adventure

آخرین ویرایش:
من متاسفانه PS3 ندارم ولی به هر نحوی که شده به خاطر این بازی هم که شده ps3 میگیرم واقعا یک شاهکار هستش

دوستان سایت فرانسوی JVN هم بازی رو نقد کرده و بهش امتیاز فوقالعاده 9.5 رو داده!!

توی این نقد از نکات مثبت بازی به موارد زیر اشاره شده:

حساسیت بالا در کنترل بازی، کارگردانی هنری بی نظیر و مواردی که در هیچ بازی رایانه ای تا کنون مشاهده نشده است!

نکات منفی هم:

ایراد جزیی در بعضی از انیمیشن ها که کمی خشک کار شده اند

OPM هم مثل اینکه به بازی 9 داده.

انصافا امتیازهای عالی گرفته. به شدت منتظر دمو بازی هستم تا دانلود کنم و خودم هم تجربه کنم تا 2 هفته بعدش خود بازی رو انجام بدیم.
مرسی ماکان

طوفانی در راه است که می‌خواهد صنعتgame رlدگرگون کند. و می‌کند مس یه مرد:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::love::love::love::love:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or