امتیازات Heavy Rain

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.
این بازی هم اولین امتیازش (9/10 ) رو از OPM گرفت.
منتظر بقیه سایت ها و مجلات میمونیم.
Certainly there’s nothing quite like it on PS3, or indeed any other system. Put gaming conventions aside, go in with no expectations other than this is something new and massively good-looking, and you’ll be rewarded with a unique experience that lurches between genius and madness, manages to be genuinely emotional, and that you’ll be bursting to talk about with your friends
Source

آخرین ویرایش:
امتیاز معقولیه به هر حال indigo prophecy هم امتیازاتش خیلی بالا نبود فکر کنم میانگینش حدود 85% بود.
نمی شه انتظار داشت مثل gta امتیاز بگیره .
به هر حال برخورد ها متفاوت خواهد بود مثل اتفاقی که برای آساسینس کرید 1 افتاد.

آقا این بازی خداست هرکی ps3 داره باید بخره از واجبات هست مباح هم نیست ما که نمیتونیم بازی کنیم بر بچ حال کنن ولی خداییش اصلا به امنتیاز ها توجه نکنید برای این بازی چون سبک بازی خاص هست و شاید اون 1 امتیاز هم بخاطر همین خاصی ازش کم کرده اینکه هر کسی شادی نتونه بازی کنه این سبک را مثل یک رفیق من داشتم از فارنهایت بدش میومد میگفت سخته در حالی که من بهترین بازی عمرم بوده

اول میاین میگین این بازی طرفدارهاش کم هست و هر کسی نمیتونه درکش کنه بعد همه بچه های سایت بدون استثناء میان میگن ما چشم انتظار این شاهکاریم..!!!

حالا بیاین قضیه رو روشن کنید که چه طوری این بازی که هیچکس نمیتونه درکش کنه این همه طرفدار پیدا کرده..

1- یا درک بچه های بازی سنتر خیلی خیلی بالا رفته
2- بازی احتیاج به درک بالا نداره
3- دوستان عزیز لاف میزنن و فقط میخوان تو جمع باشن
4- فقط به خاطر دختره شدن طرفدار بازی

البته خیلی ها منتظر این بازی بود از جمله خود من و به نظرم امتیازش هم خوب هست. خیلی خوب.

اما در مورد اینکه چرا این همه طرفدار داره به خاطر همون مسائل 18 به بالا هستش وگرنه من همین جا حاضرم با همتون شرط ببندم اگه این چیزا تو بازی نبود طرفدارهای این بازی تو سایت به 100 نفر هم نمیرسیدش. البته یک سری کلا از این جور بازی ها خوششون نمیاد و کلا اکشن حال می کنند.

من نمیدونم از کِی تا حالا 9 امتیاز پایینی شده که همه دارن اعتراض میکنن .

منتقد OPM دوتا تا نکته مهم ( حداقل تو همین 4-5 خطی که تو خبرگزاری ها اومده ) گفته که باید اینجا هم بگم

1 - بازی شبیه به هیچ بازی دیگه ای نه رو PS3 نه روی هیچ سیستم بازی دیگه ای نیست

2 - بازی رو بدون هیچ پیش فرضی بازی کنید (هرچی پیش داوری در مورد بازی دارید بریزید دور )

اما در مورد اینکه چرا این همه طرفدار داره به خاطر همون مسائل 18 به بالا هستش وگرنه من همین جا حاضرم با همتون شرط ببندم اگه این چیزا تو بازی نبود طرفدارهای این بازی تو سایت به 100 نفر هم نمیرسیدش.
مسلما به اینگونه افراد طرفدار نمیشه گفت!
اینجور افراد بازیو میخرن تموم که شد زرتی میزارن برای فروش!
ولی بازم من یادمه تا قبل اینکه ماجرای 18 رو کیج بگه هم این بازی طرفدارای زیادی تو سایت داشت

مسلما به اینگونه افراد طرفدار نمیشه گفت!
اینجور افراد بازیو میخرن تموم که شد زرتی میزارن برای فروش!
ولی بازم من یادمه تا قبل اینکه ماجرای 18 رو کیج بگه هم این بازی طرفدارای زیادی تو سایت داشت
آره محمد خیلی طرفدار داشت ولی الان فکر کنم اون طرفدارها(یا همون آدم هایی که میخرن و تموم می کنند و میفروشن) تعدادشون به طرز قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرد. بعد از Trailerهایی که پخش شد رو میگم. فکر کنم تو سایت خودمون 4-5 برابر شدن. من هم منکر این نیستم که این بازی تو سایت خودمون خیلی خیلی طرفدار داشته و داره.

در مورد امتیاز بازی هم امیدوارم مثل U2 نکنند دوستان:biggrin1: این بازی رو بی خیال بشید خواهشان هی بهش گیر ندین. یک تو صفحه اول اومده میگه این بازی GOTY نمیشه. خوب اخه چی باید بهش گفت

اول میاین میگین این بازی طرفدارهاش کم هست و هر کسی نمیتونه درکش کنه بعد همه بچه های سایت بدون استثناء میان میگن ما چشم انتظار این شاهکاریم..!!!

حالا بیاین قضیه رو روشن کنید که چه طوری این بازی که هیچکس نمیتونه درکش کنه این همه طرفدار پیدا کرده..

1- یا درک بچه های بازی سنتر خیلی خیلی بالا رفته
2- بازی احتیاج به درک بالا نداره
3- دوستان عزیز لاف میزنن و فقط میخوان تو جمع باشن
4- فقط به خاطر دختره شدن طرفدار بازی

اتفاقا این سوالیه که برای منم پیش اومد !
اولا بازی امتیازش عالیه و مشکلی نیست ماشالا اینجا یه تعداد فیلسوف داریم که انتظار دارن بازیها امتیاز 10 بگیره تا خواسته هاشون را براورده کنه ! خدا کنه روزی امتیاز 11 را هم بذارن تا همینطوری کشکی به بازی ها 10 بدن تا همه راضی باشن و به بازی هایی که 10 سال نوری بهتر هستند 11 بدن !

ولی اینو هم بگم برای طرفداری از یه بازی همینطور که دوستمون هم گفت چنین بهانه هایی درست نیست !

منظور کسایی که این حرف رو می زدند، اون دسته ای بودن که دیوید کیج رو برای همچین شاهکاری مسخره می کردند و تعدادشون هم خدارو شکر کم بود. وگرنه آدم اگه واقعا یه گیمر درست و حسابی باشه، بعد از انجام این همه بازی های آبکی (هر چند بازی خوب هم زیاد هست) و "بکش و برو جلو"، برای انجام همچین بازی هایی (Heavy Rain, Alan Wake....) لحظه شماری می کنه! نه اینکه به یه دلیل الکی (نیومدن بازی روی پلتفورم دلخواه!!) وایسه مسخره کنه این بازی ها رو! :دی (((Heavy Rain Rocks!!!))) :دی

آخرین ویرایش:
این بازی یک شاهکاره، و واقعاً از تمامی جنبه ها با دیگر گیم ها متفاوته! از دستش ندید. ;)

اما در مورد اینکه چرا این همه طرفدار داره به خاطر همون مسائل 18 به بالا هستش وگرنه من همین جا حاضرم با همتون شرط ببندم اگه این چیزا تو بازی نبود طرفدارهای این بازی تو سایت به 100 نفر هم نمیرسیدش.

بُرهان يعني يكي يه فيلم P*orn مفت و مجاني رو ول كنه بره كلي پول بازي بده كه 4 تا صحنه بوس و بغل توش ببينه ؟ يا حموم رفتن و بدن لُخت يه زن رو ؟ بيخيال بابا . هر كي بخواد اين بازي رو بگيره به خاطر خود بازي ميگيره . اگه واقعا همچين آدم هايي باشن كه خيلي جالب ميشه . فكر كنم اين بحث رو كه كي به خاطر چي و چرا اين بازي رو ميخره تموم كنيد .

امتياز بسيار خوبي هم گرفته . البته فكر نميكنم براي علاقه مندان به اين بازي و كلا هر بازيه ديگه اي امتيازات مهم باشه .

اما در مورد اینکه چرا این همه طرفدار داره به خاطر همون مسائل 18 به بالا هستش وگرنه من همین جا حاضرم با همتون شرط ببندم اگه این چیزا تو بازی نبود طرفدارهای این بازی تو سایت به 100 نفر هم نمیرسیدش. البته یک سری کلا از این جور بازی ها خوششون نمیاد و کلا اکشن حال می کنند.
دوست عزیز اصلا و ابدا همچین چیزی نیست و هرکسی طرفداره این بازیه به علت ذات حقیقی و بکر داستان این بازی هست.
در مورد امتیاز هم باید بگم کسی از دوستان از جمله خودم نگفت که امتیازش کم هست بلکه سطح توقع از این بازی بسیار بسیار بالاست و وقتی میبینیم یه بازی سطح متوسط همچین امتیازاتی میگیره پس باید نسبت به امتیازی که به این بازی دادن مقداری تامل کنیم.
منتظر امتیازات جدید میمانیم تا بهتر بتونیم تصمیم گیری کنیم:biggrin1:

نوید و u.s.a عزیز مثل این که کامل حرف های من رو متوجه نشدین یا من بد گفتم. چون پستم رو نقل قول کردین مجبورم جواب بدم ولی بعد از این دیگه پستی در این مورد نمیزنم.
نوید اون فیلم هایی که تو میگی که بحثش جداست ولی یک سری آدم هستن که یکی از دلایلشون برای خرید بازی این هست. من نمی گم فقط این هست ولی خودت دقت کن. ببین تو صفحات اول تاپیک HR چند نفر بودن ولی بعد از اینکه چند فیلم ردیف از بازی دیدن چند صد نفر خراب شدن تو تاپیک. من فقط همین رو میگم. نمیگم که یکی میره 70 تومان پول میده که این چیزا رو ببینه. ولی محبوبیت بازی در بین یک سری از ایرانی ها تنها به علت وجود همین چیزا تو بازی هست نه به این خاطر که فقط اون رو ببینند بلکه به این خاطر که همچین چیزی تو بازی وجود داره. متوجه منظورم شدین؟

تو پروفایل جفتتون هم گفتم. اگه خواستین اونجا جوابم رو بدین که دیگه موضوع تو این تاپیک نباشه
موفق باشید

نوید و u.s.a عزیز مثل این که کامل حرف های من رو متوجه نشدین یا من بد گفتم. چون پستم رو نقل قول کردین مجبورم جواب بدم ولی بعد از این دیگه پستی در این مورد نمیزنم.
نوید اون فیلم هایی که تو میگی که بحثش جداست ولی یک سری آدم هستن که یکی از دلایلشون برای خرید بازی این هست. من نمی گم فقط این هست ولی خودت دقت کن. ببین تو صفحات اول تاپیک HR چند نفر بودن ولی بعد از اینکه چند فیلم ردیف از بازی دیدن چند صد نفر خراب شدن تو تاپیک. من فقط همین رو میگم. نمیگم که یکی میره 70 تومان پول میده که این چیزا رو ببینه. ولی محبوبیت بازی در بین یک سری از ایرانی ها تنها به علت وجود همین چیزا تو بازی هست نه به این خاطر که فقط اون رو ببینند بلکه به این خاطر که همچین چیزی تو بازی وجود داره. متوجه منظورم شدین؟

تو پروفایل جفتتون هم گفتم. اگه خواستین اونجا جوابم رو بدین که دیگه موضوع تو این تاپیک نباشه
موفق باشید
دوست عزیز اگر هم کسی این بازیو به خاطر بعضی صحنه ها میگیره حق داره چون میخواد زندگی واقعی در دنیای مجازی رو همراه با یک داستان بکر تجربه کنه.حقیقت اینه که کسی صرفا به خاطر اون صحنه ها همچین کاری نمیکنه ولی چون اون صحنه ها:biggrin1:برای بازیباز یه تجربه شیرین از زندگی پدید میاره تمایل به خریدش داره:love:
پروفایلت بسته بود

من انتظار نمره ای بین 9.5 تا 10 رو داشتم!!!!چرا شد 9!!!!:eek::confused:
ولی باز هم 9 عالیه...
فارنهایت که برای زمان خودش خیلی عالی بود...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or