امتیازات Heavy Rain

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.
این بازی هم اولین امتیازش (9/10 ) رو از OPM گرفت.
منتظر بقیه سایت ها و مجلات میمونیم.
Certainly there’s nothing quite like it on PS3, or indeed any other system. Put gaming conventions aside, go in with no expectations other than this is something new and massively good-looking, and you’ll be rewarded with a unique experience that lurches between genius and madness, manages to be genuinely emotional, and that you’ll be bursting to talk about with your friends
Source

آخرین ویرایش:
9 امتیاز پایینی نیست.ولی من میخوام بدونم که مشکلی که امتیاز بازی رو پایین آورد چی بود ؟ و کدوم سایت ها تا حالا امتیاز دادن؟

البته قابل قبول هست که اکثرا برای اون صحنه rape میخرن بازی را خوب کنجکاوی افراد هست ولی خداییش میگم این بازی فرا تر از این حرف هاست مثلا من خودم همین 1 ماه پیش توی تاپیک همین بازی بود که فهمیدم فارنهایت را با سانسور بازی کردم و واقعا چیزی احساس نکرده بودم

البته قابل قبول هست که اکثرا برای اون صحنه rape میخرن بازی را خوب کنجکاوی افراد هست ولی خداییش میگم این بازی فرا تر از این حرف هاست مثلا من خودم همین 1 ماه پیش توی تاپیک همین بازی بود که فهمیدم فارنهایت را با سانسور بازی کردم و واقعا چیزی احساس نکرده بودم

اشتباه میکنید هیچ صحنه ی Rapeـی در بازی وجود نداره

آره من هم نشنیدم که صحنه Rape باشه تو بازی. همه چی با اختیار هست. در کل بهتره این بحث ها رو تو تاپیک خود بازی ادمه بدیم این جوری بهتر هست. این جا در مورد امتیازات بگیم بهتره.

این بازی هم یک جورایی قضیش شده مثل FF .. همه اول منتظر بازی هستن و اخبارش رو دنبال میکنن اما وقتی بازی رو انجام میدن به خاطر سبک خاصی که داره 10 دقیقه بیشتر نمیتونن دوام بیارن..

من خودم احساس میکنم یک جوی تو سایت هست که هرکسی از بازی های مثل FF و HR حمایت کنه و طرفدارش باشه جزء PRO های سایت محسوب میشه اما اگر کسی دنبال FPS ها خصوصاً Geow و COD بره نوب و تازه کار به حساب میاد..

مطمئنم که تا حالا اینجور جوی رو احساس کردین.

بازی نیومده امتیاز میدن ؟ ! عجب ... :-" چه ایراد هایی داشته هالا ؟:cheesygri

شوخی میکنی..!؟

این بازی هم یک جورایی قضیش شده مثل FF .. همه اول منتظر بازی هستن و اخبارش رو دنبال میکنن اما وقتی بازی رو انجام میدن به خاطر سبک خاصی که داره 10 دقیقه بیشتر نمیتونن دوام بیارن..

کاملا درست میگه دوستمون
من هم مطمئنم یه عده 2روز بعد خرید بازی رو برای فروش میذارن چون نمیتونن بازی کنن
همونطور که زمان fahrenheit خیلی ها میگفتن این بازی چیه و فقط حرف میزنن!!!
بازی که بیش از 60 الی درصد 70 اون رو مکالمه و تصمیم های سریع تشکیل میده برای کسی که واقعا
مکالمه هارو نمیفهمه عذاب آوره
باید منتظر نظرات منفی یه عده بعد عرضه بازی باشیم

تو سایت gamesradar که چرا opm به بازی امتیاز 9 داده توضیح داده شده .
Tim Clark از opm توضیح میده که Heavy Rain یک بازی بینظیر و بی همتاست .
http://www.gamesradar.com/f/why-heavy-rain-is-a-910-game/a-20100119115659431013

در مورد گرافیک بازی هم این طور گفته:

"It's also an amazing piece of technical craft. Visually it's right up there with Uncharted 2, and the stuff they do with the control system is incredibly bold. Far from being just a series of linked QTEs, it constantly toys with what you expect from it, regularly introducing new twists on the core mechanic, and is just incredibly exciting to play through. Can you tell I liked it?"
"

سلام
جناب capitanrayan دفعه دیگه ببینم به کسی توهین کردی ، جریمه سختی در انتظارت خواهد بود .

Quantic Dream همیشه بهترین استفاده را از محیط برای تاثیر گذاری توی بازی می‌کنه. Indiego prophecy بازی بسیار عالی بود. ولی به نظرم یه مشکلی داشت که امیدوارم توی HR تکرار نشه.
در حالی که روند بازی طبیعی بود، یکی دو ساعت آخر، داستان به شدت تخیلی و سوپرنچرال میشد. همین موضوع هم روی امتیازاتش اثر منفی گذاشت.

بله یکی از عواملی که باعث شد من indiego prophecy تموم نکنم همین بود...
البته اینکه HR بزنه تو کار توهم خیلی کمه.

Quantic Dream همیشه بهترین استفاده را از محیط برای تاثیر گذاری توی بازی می‌کنه. Indiego prophecy بازی بسیار عالی بود. ولی به نظرم یه مشکلی داشت که امیدوارم توی HR تکرار نشه.
در حالی که روند بازی طبیعی بود، یکی دو ساعت آخر، داستان به شدت تخیلی و سوپرنچرال میشد. همین موضوع هم روی امتیازاتش اثر منفی گذاشت.

درود.

Fahrenheit با نهايت قدرت و دقت آغاز شد ولي قسمت پاياني داستان خيلي با عجله نوشته شده بود. خود كيج هم به همين خاطر مي گفت ، من از Fahrenheit زياد راضي نيستم.

يك چيزه جالب تو داستان نويسي هست كه ميگه:" هر وقت در نوشتن كم آوردي به جادو متوصل شو."

كيج بارها گفته بود كه از اشتباهات Fahrenheit درسهاي زيادي گرفته ، كه مسلما همين موضوع هم دخيله. البته بايد توجه داشت بازي كاملا واقعي است.

تنها ايرادي كه من ديدم OPM از بازي گرفته بود ، ضعف بعضي انيميشن ها در بعضي قسمتهاي كم.
(البته طرف كودن تر از اين حرف ها بوده ، چون فقط يك بار بازي رو تمام كرده و همون يك بار هم فقط 5 ساعت بازي كرده. كلا من موندم با اين سطح شعور چطور دادن بازي رو ايشون Review كنه.)

به نظر من چون این مجله رسمی ps هست بایستی یه مقدار بیشتر میداد که سایت ها و مجلات دیگر فکر نکنند که چون بازی خودشونه حتما یه چیزیش بوده که 9 داده اون ها هم میان 9 رو سقف قرار میدن و شاید امتیاز کمتری میدن شاید بگین مسخرس ولی واقعا بعضی از سایت ها و مجلات برای امتیاز دادن به امتیاز سایر رسانه ها هم توجه میکنن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or