امتیازات Heavy Rain

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.
این بازی هم اولین امتیازش (9/10 ) رو از OPM گرفت.
منتظر بقیه سایت ها و مجلات میمونیم.
Certainly there’s nothing quite like it on PS3, or indeed any other system. Put gaming conventions aside, go in with no expectations other than this is something new and massively good-looking, and you’ll be rewarded with a unique experience that lurches between genius and madness, manages to be genuinely emotional, and that you’ll be bursting to talk about with your friends
Source

آخرین ویرایش:
باید به خاطر گیم پلی بازی باشه قبلا هم گفته شده بود که راه رفتن تو بازی کمی عذاب آوره
9 هم امتیاز عالی هستش

هیچی از ارزش های این ابربازی کم نشده! :دی باید منتظر نقد مجله ها و سایت های دیگه بمونیم، ببینیم نظر اونها چیه. مخصوصا منتقدهایی مثل EDGE که با هر بازی ای حال نمی کنن و خیلی کم پیش میاد یه بازی رو با نمره ی کامل (یا حتی خوب!) بدرقه کنن! :دی
اینجور بازیا تو هر نسل فقط یکبار دیده میشن.
و سازنده شون هم دیوید کیج هست! :دی
OPM
مثلا به آشغالی مثل Mercenaries 2: World in Flames امتیاز 7/10 داده بود...!
خوب این یعنی OPM کشکی نمره میده؟! OXM هم به بازی 7.5 داده بود و IGN هم 7.9!

آخرین ویرایش:
اصلا به نظر من توهینه که به این بازی امتیاز بدن!
اصلا من احدی رو در حدی نمیبینم که نقدش رو در مورد این بازی بخونم!
مهم کاستومره که بنده باشم! و هیچ نقصی در این عنوان نمیبینم!
یک بازیه کاملا اریجینال و هنری! اینجور بازیا تو هر نسل فقط یکبار دیده میشن.

نمره ی خوبیه!دیگه نباید انتظار داشت هر بازی عرضه میشه 10 بگیره!
البته به یه نکته برخوردم واسم عجیب بود! OPMمثلا به آشغالی مثل Mercenaries 2: World in Flames امتیاز 7/10 داده بود...!

بازی رو که اصلا نمیشه از دست داد ! اما مطمئنا خیلی ها هم از نوع و سبکش خوششون نمیاد چون سبک عامه پسندی نیست !

اینم خبر خوبش :d :

David Cage in OPM :
I don’t want to do a sequel because I’ve said what I had to say about these characters and this story,” he explains. “Honestly, I have nothing else to say.”

Such a statement may not be of too much surprise, especially with the known potential that you can kill characters off through poor choices. Yet Cage explains his reasoning in stating “I believe that the value of my company lies in its ability to create new IP’s
برید بازی کنید که بعدش دیگه گیرتون نمیاد :d

مطمئن باشین امتیازهای عجیب زیادی برای Heavy Rain خواهید دید ! سبک بازی متفاوت هست (خود OPM هم گفته تا حالا نظیرش روی PS3 و هیچ پلتفورم دیگه ای نبوده) و برای همین هر سلیقه ای یه امتیاز به بازی میده. 9 هم یه امتیاز عالی هست و نمیدونم چرا دوستان این طوری صحبت میکنن !

این بازی چون سبکش یه طور خاصی است هر کسی خوشش نمیاد. حالا این باز تا حدودی درک کرده بازی رو. من از Edge میترسم یه امتیاز وحشتناک بهش بده!! چون Edge فقط و فقط به گیم پلی نگاه میکنه در صورتی که HR یه اثر دراماتیک است که تمرکزش تماما رو داستان و احساسات است. زیاد انتظارهای خفن نداشته باشید که همه جا بهش 10 بدن! خودتون رو واسه امتیازهای عجیب غریب آماده کنید:biggrin1:
(البته امیدوارم یه مقدار سطح فکر نشریات و سایتها رفته باشه بالا!)

خوب این دید قدیمی که همه بازی ها رو باید با یه سری قوانین و بررسی های خاص،امتیاز دهی کنیم، رو باید کنار گذاشت.

مطمئن باشین امتیازهای عجیب زیادی برای Heavy Rain خواهید دید ! سبک بازی متفاوت هست (خود OPM هم گفته تا حالا نظیرش روی PS3 و هیچ پلتفورم دیگه ای نبوده) و برای همین هر سلیقه ای یه امتیاز به بازی میده. 9 هم یه امتیاز عالی هست و نمیدونم چرا دوستان این طوری صحبت میکنن !

دقیقا
امتیازهای متفاوت indigo prophrcy یادتون رفته؟
امتیاز 9 واقعا واسه یه بازی صاحب سبک عالیه

کل اونهایی که ps3 دارند یا ندارند منتظر اومدن این بازی هستند ........:cheesygri من که دیگه نمیتونمن صبر کنم

دقیقا ، مثلا خیلی ها که بازیهای پرتحرک و اکشن دوست دارن زیاد نمیتونن از این بازی خیلی خوششون بیاد ، نمونش خودم :biggrin1: ولی ارزش بازی کردن رو داره برای اکثریت ...

این سایت به بازیهای دیگه چه نمره ای داده؟خیلی برام جالبه بدونم چرا همچین نمره ای داده!درسته که امتیاز خوبیه ولی اگه بازیه کاملی بود بالاتر میگرفت.نمیدونید چه ایرادی گرفته؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or