امتیازات Heavy Rain

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.
این بازی هم اولین امتیازش (9/10 ) رو از OPM گرفت.
منتظر بقیه سایت ها و مجلات میمونیم.
Certainly there’s nothing quite like it on PS3, or indeed any other system. Put gaming conventions aside, go in with no expectations other than this is something new and massively good-looking, and you’ll be rewarded with a unique experience that lurches between genius and madness, manages to be genuinely emotional, and that you’ll be bursting to talk about with your friends
Source

آخرین ویرایش:
متوسط امتیاز های ثبت شده در متا کریتیک 87

خدایش بازی سلیقه ایه!مثلا میتونید به نمرات یوزر ها نگاه کنید!خیلی با نمرات نقد کردن ها فرق میکنه!
کلا یکی خوشش میاد یکی نه!

سر همین ریسکی هست ساختشون و کسی دست به اون سمت نمیبره!
درسته سلیقه ای هستش ولی وقتی تو نکات منفیش داستان نویسی وحشتناک و موضوغ نا مطلوب ذکر میشه اینم به سلیقه ربط داره؟!؟!

درسته سلیقه ای هستش ولی وقتی تو نکات منفیش داستان نویسی وحشتناک و موضوغ نا مطلوب ذکر میشه اینم به سلیقه ربط داره؟!؟!
کتاب داستان هم سلیقه ایه!من حالم از هری پاتر بهم میخوره و داستانش!پ ربطی داره به سلیقه یا نه؟؟؟هر کسی سلیقه ای داره! ولی در کل بهتره برای یک سایت هم 10 نفر نقد بنویسن و میانگین بدن!اونجوری منطقی تر در میاد!
بطور مثال چون من از H P بدم میاد دلیل نمیشه نمرش 4 باشه!اگه 10 نفر با هم نقد کنن و میانگین بگیرن این وضع پیش نمیاد!

ولی در کل چون امکانش نیست باید راضی بود!میانگین امتیازات بازی که توی سایتهای مختلف ثبت میشه!قوی ضعیف بودن بازی رو مشخص میکنه!

با این اوصاف بازم شانسی برای GoTY هست؟؟؟

با این اوصاف بازم شانسی برای GoTY هست؟؟؟
البته من فکر نکنم GOTY بشه یعنی با این بازی هایی که امسال میاد من مطمئن بودم که نمیشه ولی خیلی احتمالش هست که یک جایزه ای مثل بهترین عنوان جدید و نوین رو ببره که کسی تا حالا مثل اون رو تجربه نکرده. چون به نظرم لیاقت همچین چیزی رو داره. وگرنه امسال بازی های خیلی بهتری هم رو 360 و هم رو PS3 میان که شایسته تر از این عنوان هستند.

خیلی کم پیش میاد کسی فارنهایت رو تجربه نکرده باشه.
به نظر من این تجربه متفاوت تری نسبت به فارنهایت بود. این بازی رو مطمئنا خیلی ها بازی کردن ولی یا HR رو سطحی بازی کردی یا اون رو چون به نظر من تغییر کرده بود و به یک بازی نوین تبدیل شده بود.

پ.ن: چرا چند وقته این قدر با کنایه حرف میزنی؟ مشکلی وجود داره؟

ویرایش: در ضمن مگه من گفتم نوین ترین بازی قرن که تو داری میگی فارنهایت؟ معمولا این عنواین به بازی هایی که تو اون سال اومدن داده میشه و من هم نگفتم که نوآورانه ترین بازی قرن هست گفتم بین بازی های امسال که البته باز هم نظر من این هست که بازی مشابه این من ندیدم که این قدر بتونه تو رو درگیر خودت بکنه. احتمالا این بازی رو خیلی سری رفتی و شاید هم دیدی همش دکمه زدن هست حوصله نداشتی ادامش بدی چون یادمه یک جا دیده بودم که نوشته بودی باران قهوه ای. فکر کنم منظور خاصی داشتی از این حرفت

آخرین ویرایش:
به نظر من این تجربه متفاوت تری نسبت به فارنهایت بود. این بازی رو مطمئنا خیلی ها بازی کردن ولی یا HR رو سطحی بازی کردی یا اون رو چون به نظر من تغییر کرده بود و به یک بازی نوین تبدیل شده بود.

پ.ن: چرا چند وقته این قدر با کنایه حرف میزنی؟ مشکلی وجود داره؟

ویرایش: در ضمن مگه من گفتم نوین ترین بازی قرن که تو داری میگی فارنهایت؟ معمولا این عنواین به بازی هایی که تو اون سال اومدن داده میشه و من هم نگفتم که نوآورانه ترین بازی قرن هست گفتم بین بازی های امسال که البته باز هم نظر من این هست که بازی مشابه این من ندیدم که این قدر بتونه تو رو درگیر خودت بکنه. احتمالا این بازی رو خیلی سری رفتی و شاید هم دیدی همش دکمه زدن هست حوصله نداشتی ادامش بدی چون یادمه یک جا دیده بودم که نوشته بودی باران قهوه ای. فکر کنم منظور خاصی داشتی از این حرفت
حرفش درست هست!ولی این بازی تقریبا تکامل یافته و با پیشرفت های بسیاری همراه بوده!و خیلی با F H فاصله گرفته-واقعا بازیه بزرگیه.ولی حرف بعضی دوستان هم جوریه که از بازی غول ساختید برای خودشون!و تقریبا بازیهای بزرگ قبلی(مثلا GOTY2007 ,2008 ,2009 منظور UC2-GTA IV-bio shock و بازی های بزرگ قبلی مثل obilivionهست!!! ) رو نمیبینید!همه چیز تفاوت نیست ولی تفاوت هم بخش بزرگی رو تشکیل میده!
ولی منم موافقم جایزه برای بردن زیاده!ولی GOTY !

من غول ساختم؟ حال شما خوبه دوست عزیز؟ من که هر جا رفتم تمام اشکالات بازی رو هم از نظر خودم گفتم و گفتم شایسته GOTY نیست. مشکلات گرافیکی و گیم پلی بازی رو من تو هر تاپیکی که مربوط به این بازی بوده باشه و جاش بوده باشه گفتم. شما اصلا اون پست قبلی من(قبل پست فریدون) رو درست خوندین؟ کجای اون نشون میده که من از بازی غول ساختم؟ فریدون مثل همیشه که چند وقته کارش شده تیکه پروندن به همه باز اومد یک چیزی گفت. فکر کرده مثلا من جزو اون دسته خیلی کمی هستم که فارنهایت رو بازی نکردم ولی فکر کنم اشتباه کرد. در کل شما حداقل پست های این صفحه من رو یک دور دیگه بخون چون فکر کنم درست نخوندی
منظور من از شما، شما نبود و با جمع دیگه ای بودم!یکمی ادیت میکنم!انشا.... که حل شه!شرمنده اگه بد فهموندم!
پ.ن:اومدیم ابرو درست کنیم ،زدیم چش رو هم کور کردیم!

پ.ن2:از برهان عزیز بابت اشتباه در نوشتار عذر خواهی میکنم شرمنده عزیز.

آخرین ویرایش:
حرفش درست هست!ولی این بازی تقریبا تکامل یافته و با پیشرفت های بسیاری همراه بوده!و خیلی با F H فاصله گرفته!ولی حرف شما هم جوریه که از بازی غول ساختید برای خودتون!و تقریبا بازیهای بزرگ قبلی(مثلا GOTY2007 ,2008 ,2009 منظور UC2-GTA IV-bio shock و بازی های بزرگ قبلی مثل obilivionهست!!! ) رو نمیبینید!همه چیز تفاوت نیست ولی تفاوت هم بخش بزرگی رو تشکیل میده!
ولی منم موافقم جایزه برای بردن زیاده!ولی GOTY !
من غول ساختم؟ حال شما خوبه دوست عزیز؟ من که هر جا رفتم تمام اشکالات بازی رو هم از نظر خودم گفتم و گفتم شایسته GOTY نیست. مشکلات گرافیکی و گیم پلی بازی رو من تو هر تاپیکی که مربوط به این بازی بوده باشه و جاش بوده باشه گفتم. شما اصلا اون پست قبلی من(قبل پست فریدون) رو درست خوندین؟ کجای اون نشون میده که من از بازی غول ساختم؟ فریدون مثل همیشه که چند وقته کارش شده تیکه پروندن به همه باز اومد یک چیزی گفت. فکر کرده مثلا من جزو اون دسته خیلی کمی هستم که فارنهایت رو بازی نکردم ولی فکر کنم اشتباه کرد. در کل شما حداقل پست های این صفحه من رو یک دور دیگه بخون چون فکر کنم درست نخوندی

من ظور من از شما، شما نبود و با جمع دیگه ای بودم!یکمی ادیت میکنم!انشا.... که حل شه!شرمنده اگه بد فهموندم!
پ.ن:اومدیم ابرو درست کنیم ،زدیم چش رو هم کور کردیم!

پ.ن2:از برهان عزیز بابت اشتباه در نوشتار عذر خواهی میکنم شرمنده عزیز.

نه عزیز دشمنت شرمنده باشه. فکر کنم منظور هم دیگه رو درست متوجه نشدیم ویکم قضیه پیچیده شد همین. امیدوارم موفق باشی

آخرین ویرایش:
والا GOTY رو نميشه پيش بينی کرد از رو امتياز چون سال 2008 MGS4 و L4D با اينکه از GTA IV امتياز کم تری گرفته بودن تقريباً هيچ جايی واسش نزاشتن يا GEOW2 که اصلاً تو ليست GOTY سايت ها گم شد!یا گیم آسفالت که دیدید چیو بازی سال کرد!

ولی امسال من دوست دارم بين اين سه تا يکی GOTY بشه: GOW III ,HR يا ALAN WAKE

این امتیازای تخیلی همیشه هستن وقتی یه بازی ای با یه سبک جدید میاد کاملا معلومه که نقد ها و نظرات ضد و نقیضی راجبش داده میشه ولی هیچ کدوم از ارزش های بازی کم نمیکنه چون سبک جدیدی هست واسه بعضیا سخته هنوز این سبک جدید از روایت داستان عمیق بازی رو درک کنن.میان یه سری امتیازات سطحی میدن.

• Hooked Gamers 9.2 out of 10
  • DarkZero 8 out of 10
  • GamerNode 9.5 out of 10
  • RealGamer 9 out of 10
  • Worth Playing 9 out of 10

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or