امتیازات Halo 4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
MMGN - 9/10

• [*=right]+ Great campaign and story
    [*=right]+ Memorable Halo experience, new 343i flavour
    [*=right]+ Multiplayer is still great
    [*=right]+ Spartan Ops is brilliant co-op fun

• - Some new vehicles are a chore to control
  • - Game sometimes holds your hand

لیست امتیازات: (با تشکر از DON MICHAEL بابت لیست)

18259282596955911569.png

44401119575651401668.png

56302354665546366275.png

13002172215877845197.png

73688795155905978512.png

08635384335139999483.png

71658941314153247784.png

68145661763277037475.png

59930726647468260875.png

66552758444983146071.png

Gaming Age - 10/10
Game Revolution - 10/10
NZGamer - 10/10
Machinima - 10/10
Joystiq - 10/10
Destructoid - 10/10
MondoXbox - 10/10
IGN - 9.8/10
GamingTrend - 9.6/10
Meristation - 9.5/10
GameOver.gr - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
Official Xbox Magazine - 9.5/10
Vandal Online - 9.4/10
Xbox World Australia - 9.4/10
Canadian Online Gamers - 9.3/10
Game Informer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
GamingXP - 9.2/10
AusGamers - 9.1/10
Eurogamer Spain - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
The Globe and Mail (Toronto) - 9/10
SpazioGames - 9/10
games(TM) - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Official Xbox Magazine UK - 9/10
3DJuegos - 9/10
Gamereactor Sweden - 9/10
Xbox360Achievements - 9/10
Cheat Code Central - 9/10
VideoGamer - 9/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar - 9/10
G4 TV - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Gamer.no - 9/10
GamesBeat - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamereactor Denmark - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Worth Playing - 8.5/10
Gaming Nexus - 8.5/10
Strategy Informer - 8.5/10
Edge Magazine - 8/10
GRYOnline.pl - 8/10
IncGamers - 8/10
Thunderbolt - 8/10
Digital Spy - 8/10
Metro GameCentral - 8/10
The Escapist - 8/10
Eurogamer - 8/10
Giant Bomb - 8/10
EGM - 7/10

آخرین ویرایش:
از طرفی از دست دادن بانجی بزرگترین اشتباه مایکروسافت بود
بانجی خودش میخواست مستقل بشه، حالا دلیلش هر چی بود مهم نیست ولی مایکروسافت مانعش نشد چون بانجی هر کاری که میتونست برای بقای مایکروسافت تو صنعت گیم انجام داد و اتفاقا خیلی هم موفق بود تو این مورد :دی من خودم با جدایی بانجی اصلا موافق نبودم ولی به نظرم کاری که مایکروسافت کرد و با مستقل شدن بانجی موافقت کرد اشتباه نبود.

تو فروش وحشتناک HALO 4 که اپسیلون شکی نیست !!! یعنی چنان بفروشه کرک و پر هر چی سازنده بازی هست ، اساسی بریزه !!

همه میدونیم به دو دلیل اصلی HALO 4 متاش اومد پایین :

1) سازنده بازی عوض شد ولی آیا کیفیت بازی هم دچار افت شد ؟! ابدا !!!! اتفاقا امسال همگی دیدیم که HALO 4 در زمینه گرافیکی و بصری چقدر از بازیای هم دوره خودش جلوتره و همون گیم پلی اعتیاد آور و جنون آمیز خودشو به بهترین شکل حفظ کرده !!! ولی تجربه نشون داده عوض شدن یه سازنده چندان هم واسه منتقد ها خوشایند نیست و نمیدونم به کدوم دلیل، اینقدر با این موضوع بد تا میکنن !!

2 ) تعداد بسیار زیاد نفدها :این مشکل کلا بزرگترین مشکل بازیای XBOX هست که شامل انحصاری ها و مولتی پلتفرم ها میشه .واقعا تا حالا دقت کردین چرا متای خیلی از بازی ها روی X360 از متای اون بازی روی PS3 ،پایین تره ؟! تعداد نقد های ثبت شده در Meta Critic واسه نسخه X360 رو با نسخه PS3 مقایسه کنید تا کاملا به عمق بد شانسی پی ببرید !!!! HALO 4 هم دقیقا داره چوب تعداد زیاد نقدها رو میخوره و این باعث میشه یه منتقد معیوب الحال این وسط پیدا بشه و چنان سنگی در چاه بندازه که حتی جرثقیل هم نتونه بیاردش بیرون !!

نه
biggrin1.gif
تو بازی های انحصاری که تعداد نقدها مساویه، مثل یه بازی انحصاری PS3 هم تعداد نقدهاش خیلی بالا هست و بعضا از بازی های انحصاری X360 هم چند تایی میتونه بالاتر باشه
biggrin1.gif

البته من منظورم این نیست که همیشه این موضوع صادقه .ولی در اکثر موارد اینجوریه !!! البته اینم قبول دارم که واسه انحصاری های PS3 تعداد بالایی نقد ثبت میشه ولی خوب کلا نمیدونم چرا تعداد زیاد نقد واسه بازیای X360 بد بیاری به همراه داره

آخرین ویرایش:
تعداد بسیار زیاد نفدها :این مشکل کلا بزرگترین مشکل بازیای XBOX هست که شامل انحصاری ها و مولتی پلتفرم ها میشه .واقعا تا حالا دقت کردین چرا متای خیلی از بازی ها روی X360 از متای اون بازی روی PS3 ،پایین تره ؟! تعداد نقد های Meta Critic ثبت شده واسه نسخه X360 رو با نسخه PS3 مقایسه کنید تا کاملا به عمق بد شانسی پی ببرید !!!! HALO 4 هم دقیقا داره چوب تعداد زیاد نقدها رو میخوره و این باعث میشه یه منتقد معیوب الحال این وسط پیدا بشه و چنان سنگی در چاه بندازه که حتی جرثقیل هم نتونه بیاردش بیرون !!
نه :دی تو بازی های انحصاری که تعداد نقدها مساویه، مثل یه بازی انحصاری PS3 هم تعداد نقدهاش خیلی بالا هست و بعضا از بازی های انحصاری X360 هم چند تایی میتونه بالاتر باشه :دی

اانتظار ندارم هم همه قبول کنن ولی یه جورایی بانجی یه شرکت دوست داشتی بود و تعصب دارند روش 343 یه استادیوی تازه وارده و با اولین تجربه خیلی روش زوم میشه . از طرفی 343 یه جورایی نمیتونست نواروری بیاره به بازی یه جورایی ریسک پذیره براش . ولی با این همه حال 343 ثابت کرد که بعد بانجی قشنگ میتونه اسالت بازی را نگه داره و مطمئنا شماره های بعدیش میانگینه بالاتری میاره . از طرفی از دست دادن بانجی بزرگترین اشتباه مایکروسافت بود میتونست تیم 343 را به تیم بانجی اضافه کنه و اجازه بده که بانجی وارد ساخته IP های دیگه بشه و کنارش هم باز هیلو بسازه . دلیل جدا شدنه بانجی هم همین بود میخواستند IP های دیگه بسازن ولی مایکرو فقط میخواست هیلو بسازه چه اشکالی داشت مثل سونی به ناتی داگ اجازه داد کنار انچارتد یه TLOU هم بسازه ؟! حداقل کارش این بود اصلا 343 را تاسیس میکرد بازم بانجی را از دست نمیداد ؟! من هر وقت براش فکر میکنم افسردگی میگیرم :| بانجی مثل جواهر بود از دست دانش واقعا اشتباه بزرگی بود . وقتی بانجی IP جدیدش را معرفی کرد و مثل بمب صدا کرد اونوقت قیقافه مایکروسافت دیدنی تر میشه :دی اون دوتا انگشتش را تو چشمش میکنه دیگه مایکروسافت بدتر از اکتی نبود که !

خوب داداش همه که سونی نمیشه :دی

ولی دقیقا دلیل تغییر سازنده هیلو رو نمیدونم ولی مطمئنا یکی از دلایل مهم میتونه این باشه که بازی یه تغییراتی بکنه و نفس تازه ای به اصطلاح دمیده بشه به سری ( وگرنه ماکروسافت میتونست به هر طریقی که شده بانجی رو که مهمترین بازیشو ساخته ، نگه داره)

و باید قبول کرد که 343 در این زمینه یخورده ترسو عمل کرد و ریسک به جون نخرید و دقیقا همه سایتا به این مورد اشاره کردن که بازی چیز جدیدی نداره .

آخرین ویرایش:
ولی دقیقا دلیل تغییر سازنده هیلو رو نمیدونم ولی مطمئنا یکی از دلایل مهم میتونه این باشه که بازی یه تغییراتی بکنه و نفس تازه ای به اصطلاح دمیده بشه به سری ولی باید قبول کرد که 343 در این زمینه یخورده ترسو عمل کرد و ریسک به جون نخرید و دقیقا همه سایتا به این مورد اشاره کردن که بازی چیز جدیدی نداره .
اتفاقا کار درستی کرد :دی از دست دادن فن بیس بازی به نظرم ضرر جبران ناپذیری به استودیو میزد، کلا بازی خیلی ریسکی بود و اگه میخواستن خیلی تغییرات انجام بدن ممکن بود فن بیسشون رو از دست بدن. ولی الان از این نظر مشکلی ندارن و تو شماره های بعدی کم کم تغییرات رو ایجاد میکنن، اصلا پیام آخر بازی که 343 به فن های بازی میده کاملا مشخص میکنه هدف از ساخت بازی چی بوده :دی

تو فروش وحشتناک HALO 4 که اپسیلون شکی نیست !!! یعنی چنان بفروشه کرک و پر هر چی سازنده بازی هست ، اساسی بریزه !!

همه میدونیم به دو دلیل اصلی HALO 4 متاش اومد پایین :

1) سازنده بازی عوض شد ولی آیا کیفیت بازی هم دچار افت شد ؟! ابدا !!!! اتفاقا امسال همگی دیدیم که HALO 4 در زمینه گرافیکی و بصری چقدر از بازیای هم دوره خودش جلوتره و همون گیم پلی اعتیاد آور و جنون آمیز خودشو به بهترین شکل حفظ کرده !!! ولی تجربه نشون داده عوض شدن یه سازنده چندان هم واسه منتقد ها خوشایند نیست و نمیدونم به کدوم دلیل، اینقدر با این موضوع بد تا میکنن !!

2 ) تعداد بسیار زیاد نفدها :این مشکل کلا بزرگترین مشکل بازیای XBOX هست که شامل انحصاری ها و مولتی پلتفرم ها میشه .واقعا تا حالا دقت کردین چرا متای خیلی از بازی ها روی X360 از متای اون بازی روی PS3 ،پایین تره ؟! تعداد نقد های ثبت شده در Meta Critic واسه نسخه X360 رو با نسخه PS3 مقایسه کنید تا کاملا به عمق بد شانسی پی ببرید !!!! HALO 4 هم دقیقا داره چوب تعداد زیاد نقدها رو میخوره و این باعث میشه یه منتقد معیوب الحال این وسط پیدا بشه و چنان سنگی در چاه بندازه که حتی جرثقیل هم نتونه بیاردش بیرون !!

البته من منظورم این نیست که همیشه این موضوع صادقه .ولی در اکثر موارد اینجوریه !!! البته اینم قبول دارم که واسه انحصاری های PS3 تعداد بالایی نقد ثبت میشه ولی خوب کلا نمیدونم چرا تعداد زیاد نقد واسه بازیای X360 بد بیاری به همراه داره

تازه الان که تعداد نقد ها 57 تاست ... هنوز مونده که به 85-90 تا برسه

بانجی خودش میخواست مستقل بشه، حالا دلیلش هر چی بود مهم نیست ولی مایکروسافت مانعش نشد چون بانجی هر کاری که میتونست برای بقای مایکروسافت تو صنعت گیم انجام داد و اتفاقا خیلی هم موفق بود تو این مورد :دی من خودم با جدایی بانجی اصلا موافق نبودم ولی به نظرم کاری که مایکروسافت کرد و با مستقل شدن بانجی موافقت کرد اشتباه نبود.
اینم شد بابک !:دی مستقل بودن یعنی چی ؟! مطمئنا مستقل بودن برای بانجی به این معنی بود که برای بازی سازی ازادیه عمل داشته باشه ! مگر اینکه مستقل بودن برای شما به این معنی باشه که بانجی دلش میخواست برای PS3 بازی بسازه ؟!:دی
مایکروسافت میتونست بانجی را زیر مجموعش نگه داره و ازاد بزاره هر IP که دلشون بخواد بسازه ولی انحصاری مثل اپیک که حتی زیر مجموعه مایکروسافت نیست براش گیرز میسازه یا مثل رمدی که زیر مجموعش نیست براش AW میسازه ! مایکروسافت این کار را هم نتونست انجام بده ؟! اگر حتی نخواست زیر مجموعش نگه داره حداقل میتونست که IP جدیدی که میداد انحصاری کنه ! یعنی تو اون کلش مغزی نبود و نمیدونست که بانجی کلکسیون استعداده؟!
این حرفها نه تو کته من میره نه بقیه مایکروسافت راحت و راحت میتونست بانجی را مستقل برای ساخته هر IP کنه ولی بازم زیر مجموعش نگه داره بدون شک هم بانجی چیزی به جزء این نمیخواسته! بیخودی جانب داری نکنید به خدا راه نداره !:دی فردا هم ناتی داگ به سونی میگه ما میخوایم مستقل بشیم سونی هم میگه چشم بفرما برو برای مایکروسافت بازی بساز ؟! مطمئنا یه ناشر مثل سونی اگه توانایی داشته باشه به راحتی میتونه ناتی داگ را راضی نگه داره پسمایکروسافت هم میتونست !

اینم شد بابک !:دی مستقل بودن یعنی چی ؟! مطمئنا مستقل بودن برای بانجی به این معنی بود که برای بازی سازی ازادیه عمل داشته باشه ! مگر اینکه مستقل بودن برای شما به این معنی باشه که بانجی دلش میخواست برای PS3 بازی بسازه ؟!:دی
مایکروسافت میتونست بانجی را زیر مجموعش نگه داره و ازاد بزاره هر IP که دلشون بخواد بسازه ولی انحصاری مثل اپیک که حتی زیر مجموعه مایکروسافت نیست براش گیرز میسازه یا مثل رمدی که زیر مجموعش نیست براش AW میسازه ! مایکروسافت این کار را هم نتونست انجام بده ؟! اگر حتی نخواست زیر مجموعش نگه داره حداقل میتونست که IP جدیدی که میداد انحصاری کنه ! یعنی تو اون کلش مغزی نبود و نمیدونست که بانجی کلکسیون استعداده؟!
این حرفها نه تو کته من میره نه بقیه مایکروسافت راحت و راحت میتونست بانجی را مستقل برای ساخته هر IP کنه ولی بازم زیر مجموعش نگه داره بدون شک هم بانجی چیزی به جزء این نمیخواسته! بیخودی جانب داری نکنید به خدا راه نداره !:دی فردا هم ناتی داگ به سونی میگه ما میخوایم مستقل بشیم سونی هم میگه چشم بفرما برو برای مایکروسافت بازی بساز ؟! مطمئنا یه ناشر مثل سونی اگه توانایی داشته باشه به راحتی میتونه ناتی داگ را راضی نگه داره پسمایکروسافت هم میتونست !
من خودم خیلی رو این موضوع فکر کردم، بودن بانجی تو زیرمجموعه مایکروسافت = ساختن Halo. غیر ممکن بودن بانجی زیر مجموعه بمونه و بتونه IP جدید بسازه. اصلا یه جور رابطه مشخص بین این دو تا موضوع هست و من نمی تونم بپذیرم بانجی واسه مایکروسافت چیزی به جز Halo بسازه :دی بازم میگم بانجی خودش میخواست مستقل بشه، مخالفت مایکروسافت هم مساوی میشد با جدا شدن اعضای اصلی بانجی از استودیو و کلا گند خوردن بهش. مایکروسافت کار درست رو انجام داد، بانجی هم کاری که خودش دوست داشت و مسلما واسه خودشون دلایل کاملا منطقی داشتن برای اینکار.

ناتی داگ کلا سهام و ایناش مال سونیه نمی تونه جز برا سونی بسازه ، بانجی اینطور نیست ، اپیک هم فقط یه GeOW ـش انحصاری این همه ip دیگه داره که انحصاری نیستن و عرضه شدن تو این نسل . زیر مجموعه و اینا در کار نیست .

من خودم خیلی رو این موضوع فکر کردم، بودن بانجی تو زیرمجموعه مایکروسافت = ساختن Halo. غیر ممکن بودن بانجی زیر مجموعه بمونه و بتونه IP جدید بسازه. اصلا یه جور رابطه مشخص بین این دو تا موضوع هست و من نمی تونم بپذیرم بانجی واسه مایکروسافت چیزی به جز Halo بسازه :دی بازم میگم بانجی خودش میخواست مستقل بشه، مخالفت مایکروسافت هم مساوی میشد با جدا شدن اعضای اصلی بانجی از استودیو و کلا گند خوردن بهش. مایکروسافت کار درست رو انجام داد، بانجی هم کاری که خودش دوست داشت و مسلما واسه خودشون دلایل کاملا منطقی داشتن برای اینکار.

عزیز من واقعا داری مغلطه میکنی ! من چیزی که میگم منطقیه ! یعنی چی غیر ممکن بود بتونه بازیه دیگه بسازه ! بانجی مگه خودش نمیخواست دیگه هیلو نسازه و IP دیگه بسازه ؟! پس مایکروسافت بزور میگفت برو یه IP دیگه بساز ! اینم از اون حرفها بود واقعا :دی

مایکروسافت هیچ کاره درستی انجام نداد ! حداقل و حداقل کارش این بود که وقتی مستقلش کرد IP های جدید را انحصاری میکرد . یادم میاد بانجی تو یک خبری گفت که با اینکه ما مستقل شدیم ولی همچنان بازی های انحصاریه مایکروسافت هست ! ولی یدفعه چی شد که رفت زیر بار اکتیویژن ؟؟!!! اینم متن خبر که ماله 2007 هست تو سایت بازیسنتر خبرش بود :

متن اصلي خبر به همراه توضيحات تكميلي از GameSpot.com:
بعد از شايعات فراوان بالاخره استوديوي بازي سازي Bungie و شركت Microsoft از هم جدا شدند تا Bungie بتواند در آينده به طور مستقل به كار خود ادامه دهد. اين خبر امروز به طور رسمي از سوي استوديوي Bungie اعلام شد.
علي رغم اين جدا شدن آقاي Harold Ryan مدير فعلي استوديوي Bungie اعلام كرده:" استوديوي Bungie در شهرهاي Kirkland, Washington به كار خود ادامه مي دهند و تنها پلتفرمي كه استوديوي ما براي آن بازي مي سازد كنسول هاي مايكروسافت(X360و نسل بعدي‌Xbox) است. همچنين وي ساخت ادامه ي سري Halo را نيز رسما تاييد كرده. البته جدا شدن اين استوديو و شركت صرفا به قصد مستقل شدن استوديوي Bungie بوده و هيچ ربطي به قطع شدن رابطه ي اين دو استوديو و شركت ندارد.
آقاي Shane Kim (قائم مقام Microsoft Game Studios) نيز اعلام كرده: " جدا شدن ما و Bungie تنها براي مستقل شدن اين استوديو در آينده است و ما همچنين بر روي سرمايه گذاري خود بر روي Halo در زمينه هاي مختلف (مانند فيلم Halo كه توسط پيتر جكسون) در دست ساخت است ادامه خواهيم داد."
آقاي Jason Jones موسس استوديوي Bungie نيز اين استوديو را به يك كوسه تشبيه كرده و گفته:" ما مانند يك كوسه هستيم و براي زنده ماندن مجبوريم به همكاري با مايكروسافت ادامه دهيم در غير اين صورت مانند يك ماهي خواهيم مرد."
اینجا را مطالعه کنید :
http://forum.bazicenter.com/thread8557/
روی سگ منو بالا نیارید :دی مایکروسافت به قدری احمق بود ببین چه کاری کرد که حتی بانجی این حرفش را هم زیرش زد ! یعنی تا 100 سال سیاه هم بخوای بگی مایکرو اشتباه نکرده ولی واقعیت اینه که اشتباه بزرگی کرده و هیچ رقمه نمیشه روپوش زد روش !

@ Gartall
لول:دی کلا طرز تفکرت غلطه، هزار بار برات توضیح دادم ولی باز مغزت reset میشه:دی

اره بابا فقط طرز فکر تو درسته ! حرفهایی که میزنم کاملا منطقیه خودم هم تایدش میکنم :دی و مثل شما فنبوی مایکروسافت نیستم که فردا ببینم خودش را از پشتبام پرت میکنه بگم کارش درست بوده !
مطمئنا با هزار تا روش میشه یه استادیو را کاملا نگه داشت ! ایا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! ایا بانجی واقعا به زور میخواست برای PS3 بازی بسازه ؟!! خوبه برات لینک خبر حرفه خود بانجی را گذاشتم پس چی شد ؟!! وقتی حرفی برای گفتن نداری لطفا سکوت کن :دی

آخرین ویرایش:
و باید قبول کرد که 343 در این زمینه یخورده ترسو عمل کرد و ریسک به جون نخرید و دقیقا همه سایتا به این مورد اشاره کردن که بازی چیز جدیدی نداره .
خواهشا وقتی از یه چیزی اطلاع ندارید نظریه صادر نکنید.
از حدود 200 نفر اعضای 343، فقط چهار نفرشون از بانجی اومدن، این یعنی اینکه اگر میخواستن به راحتی میتونستن یه جور دیگه بازی رو بسازن، چون همشون سازنده های جدیدی بودن.
343 کار درست رو کرد و یهو تو اولین شمارش تغییرات اساسی نداد، وگرنه نصف فن بیس بازی رو از دست میداد. از روز اول هم تو تمام مصاحبه ها تاکید میکردن بازی هنوز هیلو ـه و چیزی عوض نشده. اتفاقا نگه داشتن هیلو مثل گذشته خیلی سخت تر بود تا یه هیلوی جدید بسازی، اینا پدرشون دراومد تا تک تک ریزه کاری ها و همه چی رو تحلیل کردن تا در همون راستا حرکت کنن، در صورتی که میشد کلا از اول اونجوری که قبلا بازی میساختن اینم بسازن.
343 کار درست رو انجام داد و هیلو رو مثل همیشه درست کرد تا فن های بازی احساس نکنن با اومدن سازنده جدید، هیلو دیگه مثل قدیم نیست. به هدفش هم رسید و کاملا تو این موضوع موفق ظاهر شد و Missionـشون Accomplished شد:دی شاید تو بازیسنتر همه چی در متاکریتیک خلاصه بشه، ولی برای مایکروسافت و 343 در درجه اول فن های هیلو مهمن که از دست نرن. 343 یه استودیویی ـه که برای طرفدارهای هیلو تاسیس شده. بازی میسازه، کامیک و رمان منتشر میکنه، انیمه میسازه، سریال میسازه، تبلیغات میکنه و ... . هدف مایکروسافت با تاسیس استودیویی مثل 343 این بود که فن بیس 10-15 میلیونی که برای این فرنچایزش داره رو همچنان نگه داره و نگذاره از دست برن، کاری که خیلی ها نتونستن انجام بدن. در کنارش هم به مرور فن بیس جدید جذب میکنه.

@ Gartall
لول:دی کلا طرز تفکرت غلطه، هزار بار برات توضیح دادم ولی باز مغزت reset میشه:دی

خواهشا وقتی از یه چیزی اطلاع ندارید نظریه صادر نکنید.
از حدود 200 نفر اعضای 343، فقط چهار نفرشون از بانجی اومدن، این یعنی اینکه اگر میخواستن به راحتی میتونستن یه جور دیگه بازی رو بسازن، چون همشون سازنده های جدیدی بودن.

خوب منم گفتم دقیق اطلاع ندارم دیگه ، من کی نظریه صادر کردم ؟ در ضمن به نظر من 343 میتونس یه سری تغییرات خوب تو بازی اعمال کنه ( مطابق با شناختی که از فن ها داره ) و در نهایت نظر همه جلب بشه و امتیازای 9.5 و 10 جاری بشه (تقریبا مثل کاری که ND با U2 کرد )

باید جایزه مهربان ترین Hater ـه سال رو بدن به من . خدایی نیگاه 29 صفحه تاپیک رفته جلو من یه پست هم ندادم :دی . چون من هیلو و هیلو بازان رو دوست دارم :دی
الانم خودتون دارید با خودتون بحث و جدل میکنید . پس فردا بازیه انحصاریه مورد علاقه من Ni no kuni یه 2 تا امتیاز Mixed میگیره بعد میاید تاپیکش رو خراب میکنید میگید شما ها اومدین تاپیک هیلو رو 30 صفحه جلو بردید :دی
البته به لطف یکی از ناظم ها که میخواد سر به تن من نباشه ما یه کلوب داریم که میتونیم توش بدِ هیلو رو بگیم . من اونجا رو الان گلاب پاشی کردم بعد 200 سال . بر و بچ بحثی ضد بازی دارن میتونن بیان اونجا .

الانم خودتون دارید با خودتون بحث و جدل میکنید . پس فردا بازیه انحصاریه مورد علاقه من Ni no kuni یه 2 تا امتیاز Mixed میگیره بعد میاید تاپیکش رو خراب میکنید میگید شما ها اومدین تاپیک هیلو رو 30 صفحه جلو بردید :دی
خدا نكنه:دی
بازيش جزو آخرين اميدهای احيای JRPG هست؛ نمره پايين بگيره تا يه ماه لباس سياه می پوشم:دی
به تاپيك نمرات Ni no kuni لطفا كار نداشته باشيد در آينده:دی (اوايل 2013 مياد:دی)

باید جایزه مهربان ترین Hater ـه سال رو بدن به من

محمد جان باید به من هم بدن چون منم تا حالا پست ندادم : د ی
نمی دونم منتقدا امسال دارن اینقدر سختگیری می کنن یا سطح بازی ها امسال نسبت به سال پیش پایین اومده؟!
ماکروسافت هم قبلا گفته بود که Halo:reach همون halo 4 هس، از نظر من که این موضوع حقیقت داره تازه H R کمی نو آورانه تر بود نسبت به نسخه قبل ولی halo 4 زیاد فرقی نمی کرد...
اما حالا که بحث درمورد گوتی داغِ، با تمام احترامی که برای فن های این بازی(بسیار عالی حداقل از نظرمن) دارم و خودمم از این بازی خیلی استقبال می کنم ولی خوب تا حالا هیچ سالی بازیی با متای زیر 90 نداشتیم که گوتی شده باشه نداشتیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or