امتیازات Halo 4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
MMGN - 9/10

• [*=right]+ Great campaign and story
    [*=right]+ Memorable Halo experience, new 343i flavour
    [*=right]+ Multiplayer is still great
    [*=right]+ Spartan Ops is brilliant co-op fun

• - Some new vehicles are a chore to control
  • - Game sometimes holds your hand

لیست امتیازات: (با تشکر از DON MICHAEL بابت لیست)

18259282596955911569.png

44401119575651401668.png

56302354665546366275.png

13002172215877845197.png

73688795155905978512.png

08635384335139999483.png

71658941314153247784.png

68145661763277037475.png

59930726647468260875.png

66552758444983146071.png

Gaming Age - 10/10
Game Revolution - 10/10
NZGamer - 10/10
Machinima - 10/10
Joystiq - 10/10
Destructoid - 10/10
MondoXbox - 10/10
IGN - 9.8/10
GamingTrend - 9.6/10
Meristation - 9.5/10
GameOver.gr - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
Official Xbox Magazine - 9.5/10
Vandal Online - 9.4/10
Xbox World Australia - 9.4/10
Canadian Online Gamers - 9.3/10
Game Informer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
GamingXP - 9.2/10
AusGamers - 9.1/10
Eurogamer Spain - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
The Globe and Mail (Toronto) - 9/10
SpazioGames - 9/10
games(TM) - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Official Xbox Magazine UK - 9/10
3DJuegos - 9/10
Gamereactor Sweden - 9/10
Xbox360Achievements - 9/10
Cheat Code Central - 9/10
VideoGamer - 9/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar - 9/10
G4 TV - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Gamer.no - 9/10
GamesBeat - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamereactor Denmark - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Worth Playing - 8.5/10
Gaming Nexus - 8.5/10
Strategy Informer - 8.5/10
Edge Magazine - 8/10
GRYOnline.pl - 8/10
IncGamers - 8/10
Thunderbolt - 8/10
Digital Spy - 8/10
Metro GameCentral - 8/10
The Escapist - 8/10
Eurogamer - 8/10
Giant Bomb - 8/10
EGM - 7/10

آخرین ویرایش:
off Topic

- من داشتم از انجام RE6 که داستانش توی هیچکدوم از بخش هاش (مخصوصاً لیان) چفت و بست محکمی نداشت لذت می بردم، برای کسی که سری رو دوست داشت، یه بازی کمی بهتر از 5 و کمی بدتر از 4 بود. شاید 8 بود برام.
مثل من هم آدمای زیادی بودند، اما تا نقدا اومد و متای بازی سقوط کرد و توقعات رو برآورده نکرد تبدیل شد به بازی بد، بد.
ولی بازم تمام خطوط داستانی رو تموم کردم. (خیلی هاتون تموم کردین)

نمره نشه ملاک، هیلو بازی خوبی بود، این نسخه خیلی برام جالب بود. شاید اونقدری که منتظر دیدن 4 بودم، منتظر 3 نبودم. این نسخه متاش 89 باشه یا 90 فرقی نداره. بازی شوتر خوبی بود. بخش آنلاینش هم مبارک کسایی که می رن. بخش سینگل مناسب و بالانس شده ای داشت. داستانش هم به نوبه ی خودش جالب از آب در اومده بود. از لحاظ گرافیکی هم روی کنسولی که نمیشه به هیچ چیش اعتماد کرد خوب بود.

به عنوان کسی که پیشنمایش این بازی رو نوشته و تمام پیشنمایش های ممکن رو خونده و تمام نکات بازی رو چه قبل از انجام و چه بعد از انجام ثبت کرده گفتم.

همش میگین نواوری نداره.خوب هیلو هست دیگه.بیاد مثل bulletstorm کارکترمون لگد بزنه و صحنه اهسته بشه؟اونوقت دیگه هیلو نمیشه.
بابک جان حرف قشنگی زد،هدف 343 اینه که فن ها رو نگه داره.به امتیازها کاری نداره.
ما دقیقا هیلو می خواستیم،خوب هیلو هم گرفتیم.

نه دیگه موقع E3 که می گفتید آخر سال همه چی معلوم میشه، حالا دیگه کسی ازش انتظار نداره؟ :biggrin1: حالا Halo 4 چه خوب و چه بد متاش شده فعلا 89، ممکنه بشه 88 و ممکن هم بشه 90 یا اینکه تا آخرش همین 89 بمونه. باید BOII چیکار میتونه بکنه چون اگه اون بخواد همون 75 ـی که گفتی بشه که Halo 4 میشه بهترین شوتر سال (که خودت و چند نفر دیگه میگفتین آخر سال BOII بهترین شوتر میشه :biggrin1:). ضمن اینکه من هنوز هم معتقدم آخر سال Halo 4 جز 3 تا بازی اول از نظر Goty هست + بهترین گرافیک + بهترین شوتر. اینا رو بگیره بازم خیلی خوبه :biggrin1:
هنوزم احتمال زیادی میدم که بهترین شوتر سال بشه :دی حداقل از دید VGA. حتی اگر میانگینش کمتر از هیلو 4 بشه.
در ضمن تو یه بحثی گفتی یه سال شما بیشترین تعداد گاتی رو گرفتین امسال هم نوبت مائه. نگفتی جزو 3 تای اول :دی
بله بر عکس شما که از روی هوا صحبت می کنی و منبعت معلوم نیست از کجاست اصلا یعنی چی موتور برای خودشون نخریدند. من که اصلا نمی فهمم چی میگی. منبع می ذارم شما هم قول بده دیگه اینجا رو گل بارون نکنی ؟

برو پست منو بخون بعد جواب بده. هیلو 3 هزینه ساختش 30 میلیون دلار بوده. اینجا هم نوشته. 60 میلیون مبلغ بازار یابی با ساخت روی هم هست.

در ضمن این پست های بدون منبع شما حکم تخلف داره .... این ده بار.......
میگم اگه میخواستن زیاد هزینه کنن یه موتور میخریدن که بازی از نظر گرافیکی بیاد بالا. خیلی واضحه که.
شما منبع نذاری هم من دیگه با اینجا زیاد کار ندارم چون یه عده از دوستان نمیتونن با این مصیبت عظیم کنار بیان فشارشون بدجوری اُفت کرده و من هم نگرانشونم. ولی اگه لطف کنی چند تا منبع درست حسابی بذاری که ما هم اطلاعاتمون بره بالا واقعا ممنون میشم.
اون برا هیلو 3 و ODST بوده یعنی 4 و 5 سال پیش. هزینش هم باید با MW و WAW مقایسه بشه. مال اون ها چقدر بوده؟ یا اینکه مثلا هیلو 4 رو با BO II یا MW3 مقایسه کنید.
آقا کسری باور کن من چندین بار قوانین بازی سنتر رو خوندم. هیچ جاش ننوشته برا بحث کردن اگه منبع نذارید تخلف کردید. شاید تو فروم دیگه ای این قانون باشه ولی اینجا نبوده و نیست. به قوانین اضافه کنید، من هم روی چشمم رعایت میکنم.
@ بهنام : Black Ops 2 چند بشه راضی می شی؟!:biggrin1: بالاخره ما الآن چیکار کنیم بهنام؟! از اول تاپیک شونصد مدل حرف زدی! یکیش رو نگه دار ما بوک مارک کنیم، واسه خودت می گم
من پیش بینی میکنم دور و بر 85 بشه. حالا یکی دو نمره بالا، یکی دو نمره پایین فرقی نمیکنه به حال من. ولی احتمال زیادی میدم بهترین شوتر سال بشه. همین برا من کفایت میکنه :دی
پ.ن: تو هرکدومش رو دوست داری بوکمارک کن :دی من از اولش هم یه مدل حرف زدم :دی
پ.ن: این 3 صفحه ی آخر که بحث کردین من اصلا نبودما. حتی بحثش هم من پیش نکشیده بودم. بعدا سر ما خراب نکنید :دی

هنوز بالای 30 تا سایت به بازی نمره ندادن شک نکنید متا میره بالای 90
اگه 30 تا نقد دیگه همشون بالای 90 مثلا 91 بدن (که بعیده) میانگین بازی میشه 89.87 (گفتم که بعدا حرص نخورید)
همش میگین نواوری نداره.خوب هیلو هست دیگه.بیاد مثل bulletstorm کارکترمون لگد بزنه و صحنه اهسته بشه؟اونوقت دیگه هیلو نمیشه.
د مشکل همینه,به COD که میرسه انتظار دارن بعضیا سبک بازی به سوم شخص پازل(TPP) تغییر پیدا کنه:|بعد هیلو...
" " " ," " " 88 میشه قهوه ای و .... برای هیلو میشه خیلی از بازیها آرزوش رو دارند
MW3 میشه dlc !!
امتیاز 7 میشه بی مهری و هیتری ولی 2 یا 3 که به MW3 دادن میشه نهایت عدالت!!

آخرین ویرایش:
اگه 30 تا نقد دیگه همشون بالای 90 مثلا 91 بدن (که بعیده) میانگین بازی میشه 89.87 (گفتم که بعدا حرص نخورید)
د مشکل همینه,به COD که میرسه انتظار دارن بعضیا سبک بازی به سوم شخص پازل(TPP) تغییر پیدا کنه:|بعد هیلو...
" " " ," " " 88 میشه قهوه ای و .... برای هیلو میشه خیلی از بازیها آرزوش رو دارند
MW3 میشه dlc !!
امتیاز 7 میشه بی مهری و هیتری ولی 2 یا 3 که به MW3 دادن میشه نهایت عدالت!!
خیر میاد بالای ۹۰ اگه همه ۹۱ بدند، الان متا ۸۹ نیست که رند کردند، از ۸۹.۵ هم کمی بالاتره
چون متا رند میکنه رفتم GR رو دیدم (که 89.27% هست و رندش کردم به 89.3) بعد هم میانگین گرفتم;نپریدم وسط تاپیک عدد بپرونم!هرچند از لحاظ آماری کارم غلط بود و باید انحراف معیار رو هم لحاظ میکردم ولی برای اینکه بهترین حالت برای متا باشه...
گیر الکی نمیخواستم بدم که دوست عزیز، ولی بین این ۲ تا سایت نیم تا اختلاف هست الان حدودا.

آخرین ویرایش:
امتیاز 7 میشه بی مهری و هیتری ولی 2 یا 3 که به MW3 دادن میشه نهایت عدالت
کدوم سایت به MW3 امتیاز 2 و 3 داد؟ پایین ترین نمره MW3 دو تا 7 بود که یکی از اون سایت ها این جا هم به Halo 4 نمره 7 داده ولی خوشبختانه دیگه تو متا ثبت نمیشه :دی
در ضمن تو یه بحثی گفتی یه سال شما بیشترین تعداد گاتی رو گرفتین امسال هم نوبت مائه. نگفتی جزو 3 تای اول
خب اون واسه قبل از اومدن امتیازها بود :دی الان وضعت نمرات واسه اول شدن جالب نیست، غیر از اینکه یه تحولی شکل بگیره و متا برگرده رو 91 که تقریبا غیر ممکنه :دی
توی لیست متا نیست(خوشبختانه)
yahoo_4.gif
ولی هیتر ها برای هیت ورزیدن از official bahararabi Pakistan game magazine بهره ی معنوی میبرند!(البته واضحا این اسم من دراوردی بود
yahoo_23.gif
)
GR اونم نسخه PC؟ بی خیال :دی

آخرین ویرایش:
خیر میاد بالای ۹۰ اگه همه ۹۱ بدند، الان متا ۸۹ نیست که رند کردند، از ۸۹.۵ هم کمی بالاتره
چون متا رند میکنه رفتم GR رو دیدم (که 89.27% هست و رندش کردم به 89.3) بعد هم میانگین گرفتم;نپریدم وسط تاپیک عدد بپرونم!هرچند از لحاظ آماری کارم غلط بود و باید انحراف معیار رو هم لحاظ میکردم ولی برای اینکه بهترین حالت برای متا باشه...
کدوم سایت به MW3 امتیاز 2 و 3 داد؟ پایین ترین نمره MW3 دو تا 7 بود که یکی از اون سایت ها این جا هم به Halo 4 نمره 7 داده ولی خوشبختانه دیگه تو متا ثبت نمیشه
توی لیست متا نیست(خوشبختانه):dولی هیتر ها برای هیت ورزیدن از official bahararabi Pakistan game magazine بهره ی معنوی میبرند!(البته واضحا این اسم من دراوردی بود/:))
5:|:
[TABLE="class: release, width: 573"]
[TR="class: even"]
[TD="bgcolor: #EEEEEE"]PC Power Play[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE"]01/01/12[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE"]5 out of 10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

vga هم که با cod قرارداد داره و MW3 dlc ــه و....

GR اونم نسخه PC؟ بی خیال:d
توصیه میکنم یک بار با هیترهای cod بحث کنی!:d چند تا سایت جدید هم یاد میگیری!
سر بحث با هیتر های هیلو فهمیدم اینایی که میکشتم سوسک و پشه بودن...واقعا چقدر آموزنده!

آخرین ویرایش:
میبخشید این emg بیچاره گناهش چیه ... ؟؟؟ بازم خوبه یه نمره نزدیک داده خداییش نمیشه گفت قصد و قرضی داشته.... پس الان سونی فن ها باید منتقد مشکل دار یا جهت دار

این سایت رو دار بزنن The A.V. Club.. نیومده یه دفعه 5 بده ... که اصلا خودشم نفهمیده باشه چه کار کرده دلیل کارش رو دیگه خودش باید اون دنیا جواب گو باشه ... یا این سایت دیوانه Absolute Games اصلا دشمن قسم خورده بازی هاست ...کلا 6 تا 95 بالاترین نمراتشن یعنی 85 درصد از 650 بازی که این سایت نقد کرده ... همشون بز اوردن ...

و یه بازی مثال بزنم با 77 تا نقد ... با 21 نمره کامل ...

یه 87
2 تا 85
یه 83
3 تا 80

یه دفعه ...یکی میاد میده 40 خوب ادم نمیتونه بفهمه ... همچین کسی مطمئنا از این کارش هدف داره ... یعنی تفکرات این منتقد چه تفاوتی با اون 76 نفر دیگه داشته

همین خودش به تنه گند میزنه تو متای بازی ..

آخرین ویرایش:
به به همين مونده بود halo hater ها از الان بشن مريد و پيرو EGM

چرا؟؟؟ چون خوب كاري كرده ٧ داده و اديتورش هم البته از نوابغ و بزرگترين اديتور هاي تاريخ بشريت بوده در گذشته هميشه سعي در انصاف داشته و... خلاصه

رفقا از حالا به بعد EGM قديس هست بزن كفو :))

((منتظر دفاع جانانه رفقاي hater از اديتور قديس EGM باشيد))

به به همين مونده بود halo hater ها از الان بشن مريد و پيرو EGM

چرا؟؟؟ چون خوب كاري كرده ٧ داده و اديتورش هم البته از نوابغ و بزرگترين اديتور هاي تاريخ بشريت بوده در گذشته هميشه سعي در انصاف داشته و... خلاصه

رفقا از حالا به بعد EGM قديس هست بزن كفو :))

((منتظر دفاع جانانه رفقاي hater از اديتور قديس EGM باشيد))

نه اینکه شما برای The A.V. Club کف و سوت نمیزدید و عشق نمیکردید ...

نخیر عزیزم ... شما ذهنیت اشتباهی داره ... اصلا منظور من رو نفهمید ... (شروع کردید به گفتن هههههه هالوووووووو هیتر ... ههههه هیلو هیتر ) نمره ای که داده ... شاید کم و اشتباه باشه ... ولی مقرضانه نیست ... نیودمده از عمد و یا جهت دار خدا میدونه از طرف کی ساپورت میشده ... یه 4 یا 5 بندازه به بازی ... که خدا گناهکاران کیفری سخت خواهد داد ...

تازه اگه یه بازی میانگین نمره اش بالا بود ... نباید با یه هفت بیاد پایین 90 .... چرا یه بازی دیگه با 3 تا 7.5 و 5 نیومد ....
..............................................................................................................

راستی متا رو بستن؟ ... چون نه گیم رنگینگز و نه متاکریتیک .. تقریبا بیشتر از 24 ساعته که نقدی اضافه نشده .... یا شایدم هنوز خیلی ها نقدی نکردن ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or