امتیازات Halo 4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
MMGN - 9/10

• [*=right]+ Great campaign and story
    [*=right]+ Memorable Halo experience, new 343i flavour
    [*=right]+ Multiplayer is still great
    [*=right]+ Spartan Ops is brilliant co-op fun

• - Some new vehicles are a chore to control
  • - Game sometimes holds your hand

لیست امتیازات: (با تشکر از DON MICHAEL بابت لیست)

18259282596955911569.png

44401119575651401668.png

56302354665546366275.png

13002172215877845197.png

73688795155905978512.png

08635384335139999483.png

71658941314153247784.png

68145661763277037475.png

59930726647468260875.png

66552758444983146071.png

Gaming Age - 10/10
Game Revolution - 10/10
NZGamer - 10/10
Machinima - 10/10
Joystiq - 10/10
Destructoid - 10/10
MondoXbox - 10/10
IGN - 9.8/10
GamingTrend - 9.6/10
Meristation - 9.5/10
GameOver.gr - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
Official Xbox Magazine - 9.5/10
Vandal Online - 9.4/10
Xbox World Australia - 9.4/10
Canadian Online Gamers - 9.3/10
Game Informer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
GamingXP - 9.2/10
AusGamers - 9.1/10
Eurogamer Spain - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
The Globe and Mail (Toronto) - 9/10
SpazioGames - 9/10
games(TM) - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Official Xbox Magazine UK - 9/10
3DJuegos - 9/10
Gamereactor Sweden - 9/10
Xbox360Achievements - 9/10
Cheat Code Central - 9/10
VideoGamer - 9/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar - 9/10
G4 TV - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Gamer.no - 9/10
GamesBeat - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamereactor Denmark - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Worth Playing - 8.5/10
Gaming Nexus - 8.5/10
Strategy Informer - 8.5/10
Edge Magazine - 8/10
GRYOnline.pl - 8/10
IncGamers - 8/10
Thunderbolt - 8/10
Digital Spy - 8/10
Metro GameCentral - 8/10
The Escapist - 8/10
Eurogamer - 8/10
Giant Bomb - 8/10
EGM - 7/10

آخرین ویرایش:
@ ممد ایلو : همین منتقدا رو می بینی که میگن بازی نو آوری نداشته؟ همینا اگه 4 تا نو آوری توی بازی زیاد می دیدن درجا با چماق بالاسر هیلو 4 وای میستادن که بازی از اصل(!) خودش دور شده.
منتقد آقا جان، مث "گاو" می مونه:دی! جلوش وایستی شاخ می زنی، پشت سرش هم وایستی جفتک... این وسط بازیساز مظلوم واقع شده!:دی

===

@ بهنام : Black Ops 2 چند بشه راضی می شی؟!:دی بالاخره ما الآن چیکار کنیم بهنام؟! از اول تاپیک شونصد مدل حرف زدی! یکیش رو نگه دار ما بوک مارک کنیم، واسه خودت می گم:دی!

===

پ.ن میشه هنوز اینجا یه عکسی gif چیزی گذاشت ؟ چون واقعا ضروری شده

بذار با من:دی استخونامون درد گرفت انقدر پست گیف خور دیدیم رد شدیم ازش!

آخرین ویرایش:
ببین فردین همینکه COD یه فرانچایز سالانه هست یه پوئن مثبت براش حساب میشه. روی هر نسخه از COD به اندازه ی یه نسخه از هیلو وقت گذاشته نمیشه. یعنی وقتش نیست وقتی قراره هر سال بیاد. الان رو همین هیلو 4 چند سال کار شده؟ 3 سال یا بیشتر؟ روی COD اندازه ی هیلو سرمایه گذاری نمیشه. کلا COD ادعای هیلو رو نداره.
علاوه بر این تو این دو سال اخیر COD بالاتر از انتظار هایی که ازش بوده ظاهر شده. اکثریت احتمال میدادن Treyarch چنان گندی به این فرانچایز بزنه که تا ابد لکه ی ننگش باقی بمونه و از این حرفها ولی اینطور نشد و بازی فوق العاده موفق بود. پارسال همه منتظر بودن با رفتن وست و زامپلا و یه عده دیگه از اینفینیتی وارد، کالاودیوتی با مغز بخوره زمین ولی باز هم بازی رو جمع و جور کردن و این اتفاق نیفتاد. دیگه پارسال سال شوتر هم بود خداوکیلی! رقابت با اون همه شوتر گردن کلفت اصلا کار راحتی نیست.
بحث من هم خوب یا بد بودنش نیست. بحث اینه که سال 2009 نیاز خاصی به نوآوری تو این سبک نبوده. هیلو ریچ که نسخه ی شماره دار هم نبود و... مگه سال بعدش میانگین 91 نگرفت؟ پس کسی با هیلو دشمنی نداره.
نظری که در مورد MW3 و Halo 4 دادی هم فقط به عنوان نظر شخصی میشه قبول کرد :دی تو MW3 رو DLC میدونی، من بهترین شوتر پارسال. همه ی شواهد هم حرف من رو ثابت میکنه (آمار و ارقام)
مگه کسی به اکتی گفته که نذر کنه هرسال بازی بده بیرون که وقت نکنه یه ذره ارتقا بده بازیشو؟!
مگه ماکرو بودجه COD رو تعیین میکنه که میگی سرمایه گذاریش به اندازه هیلو نبوده؟
اصلا شما به خودت بگو این همه پولی که هرسال اکتی به جیب میزنه رو کجا داره خرج میکنه؟
مگه bethesda تو همین مدت بازی Dishonred رو نساخته؟!
درضمن این چندسال بالاتر از کدوم انتظاری ظاهر شده؟!
به جز فروش بالا چیزی دیگه ای بوده که بالاتر از انتظار باشه؟!
بحث اینه که شرکتی مثه اکتی 5% از فروش بازیشو صرف ساخت شماره بعد نمیکنه و در حد یه DLC وقت صرف میکنه.
این یعنی توهین به شعور هوادارا.
فکر میکنی اگه Halo reachرو با هزینه 10 میلیون دلار میساختن فروشش کم میشد؟
بحث سر احترام و ارزشی هست که بازیساز ها واسه گیمر قائل میشن.
----------------
البته فکر کنم تنها مشکل بعضی از دوستان خود ماکرو و X360 هست نه هیلو!

---------- نوشته در 09:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:22 PM ارسال شده بود ----------

@ ممد ایلو : همین منتقدا رو می بینی که میگن بازی نو آوری نداشته؟ همینا اگه 4 تا نو آوری توی بازی زیاد می دیدن درجا با چماق بالاسر هیلو 4 وای میستادن که بازی از اصل(!) خودش دور شده.
منتقد آقا جان، مث "گاو" می مونه:دی! جلوش وایستی شاخ می زنی، پشت سرش هم وایستی جفتک... این وسط بازیساز مظلوم واقع شده!:دی
دقیقا
نمونش:
زدن مکس 3 رو درب و داغون کردن که چرا همون بازی قبلی نبود و این حرف ها!

امیدوارم یکم به سلیقه من نزدیک شده باشه چون خداییش من همیشه تحت تاثیر حرف ملت که میگن بازی توپی هست میخرم و در اصل هایپ میشم و تموم هم میکنم ولی خداییش لذت یک عنوان درجه یک رو نداره خداییش نداره مولتیش هم بازی کردم به گرد bf نمیرسه البته این رو نه ها قبلی ها رو میگم

اینجا معلوم الحالانی هستن که با کله مبارک به هر دری میزنن تا هرجوری شده یه تفی به Halo کرده باشن
خب عزیز من نمیشه ترولش کرد چرا اینقدر مغلطه میکنی؟ چرا اینقدر اصرار داری اصلا روی کارت؟
پ.ن میشه هنوز اینجا یه عکسی gif ای چیزی گذاشت ؟ چون واقعا ضروری شده

منتقد آقا جان، مث "گاو" می مونه:biggrin1:! جلوش وایستی شاخ می زنی، پشت سرش هم وایستی جفتک... این وسط بازیساز مظلوم واقع شده!:biggrin1:
اینا انتظار داشتن بازی در عین حفظ اصالتش کلی هم نوآوری داشته باشه که به نظر من واسه اولین بازی یه استودیو، اونم همچین بازی سنگینی انتظار زیادی بوده :دی مثلا نقد یه سایت فرانسوی رو با Google Translate خوندم، طرف کلی تعریف کرده ولی گفته بازی استاندارد جدیدی ارائه نداده و یه سری ایراد کوچک هم گرفته و آخرش داده 8. یه مقدار سخت گیرانه بازی رو نقد کردن :دی

اصلا كال آف يا بتل فيلد در سطحي هستن كه بخوان با هيلو مقايسه بشن؟حتي نميتونن نزديك هيلو بشن. اميدوارم هيلو4 اينقدر بفروشه كه كال آف رو به معناي واقعي كلمه له كنه و رتبه اول لايو رو براي يه مدت طولاني از آن خودش كنه.

اصلا كال آف يا بتل فيلد در سطحي هستن كه بخوان با هيلو مقايسه بشن؟حتي نميتونن نزديك هيلو بشن. اميدوارم هيلو4 اينقدر بفروشه كه كال آف رو به معناي واقعي كلمه له كنه و رتبه اول لايو رو براي يه مدت طولاني از آن خودش كنه.
شتر در خواب بیند پنبه دانه:d

یه سری ایراد کوچک هم گرفته و آخرش داده 8. یه مقدار سخت گیرانه بازی رو نقد کردن
:biggrin1:
دارن HALOنقد میکنن،بازی Indie که نقد نمیکنن:dهمین که اسم هیلو روشه پیش زمینه سخت گیرهاس:dانتظار ها بالا میره دیگه:|:d!

شتر در خواب بیند پنبه دانه:d
وقتي هيلو4 عرضه شد وتونست در يه مدت كوتاه يه فروش فضايي كنه اونوقت ميبينيم كي در صدر فروش قرار ميگيره جوري ميگيد خواب ميبينه كه هر كي ندونه فكر ميكنه هيلو از لحاظ فروش در سطح متوسطي قرار داره يادتون باشه هيلو پرفروش ترين بازي انحصاري ماكرويه.

به نظر من،دلیل اینکه این بازی نتونسته تا الان متای بالای 90 بدست بیاره،فقط یک چیزه.اونم عرضه 3 نسخه دیگه از بازی در این نسل.اونایی که بازیو انجام دادن،همگی از بازی تعریف کردن.بعضی از نقدها رو هم وقتی دیدم،کلی از بازی تعریف کرده بودن،ولی در ادامه نوشته بودن که بازی چیز جدیدی نداره.اینم دلیلش اینه که این چهارمین نسخه از سری هیلو هست که در این نسل داره عرضه میشه.به نظرم،اگر هیلو ریچ و ODST عرضه نشده بودن،این بازی میانگینش بالای 90 میشد.اما وقتی که شما در یک نسل،4 نسخه از بازی رو عرضه میکنی،طبیعتا اون منتقد دلزده میشه.چون هر چیزی که قراره تو این بازی باشه،قبلا و در 3 نسخه قبل دیده.این اتفاق به طور مثال برای فورتزا 4 هم افتاد.البته فورتزا میانگینش بالای 90 شد.ولی سایتهای زیادی از جمله گیم اسپات این ایراد رو گرفته بودن که بازی چیز جدیدی نداره.
اینم یکی از پستهایی که میخواستم من بگم !:دی دقیقا مشکل همینجاست حالا odst به کنار به نظر من ساخت halo reach یه اشتباه بود مایکروسافت اگه میخواست بانجی را مستقل کنه باید تمام زورش را میداد مثلا یه نسخه دیگه میساخت حالا اسمش نه ریچ میشد نه odst حالا هرکدومش فقط یکیش را میساخت . الان تمام منتقد ها هیلو 4 را با اخرین نسخه بازی که هیلو ریچ باشه مقایسه میکنن ولی مایکرو میتونست تمام ایده های ریچ را علاوه بر هیلو 4 تو این این شماره پیاده کنه الان متا تضمیبنی بالای 91 یا 92 بود . البته من خودم شخصا یکی از دیلیل هاش را نبود اسم بانجی پشته هیلو 4 میدونم ! انتظار ندارم هم همه قبول کنن ولی یه جورایی بانجی یه شرکت دوست داشتی بود و تعصب دارند روش 343 یه استادیوی تازه وارده و با اولین تجربه خیلی روش زوم میشه . اینو من تازه نمیگم تو تاپیک هیلو 4 از 2 ماه پیش که نه کسی بازی را انجام داده بود و نه امتیازی وجود داشت من حرفم را گفتم که روی 343 خیلی زوم میکنند و گیر میدند بهش و متای بالا ازش انتظار نداشته باشید از طرفی 343 یه جورایی نمیتونست نواروری بیاره به بازی یه جورایی ریسک پذیره براش . ولی با این همه حال 343 ثابت کرد که بعد بانجی قشنگ میتونه اسالت بازی را نگه داره و مطمئنا شماره های بعدیش میانگینه بالاتری میاره . از طرفی از دست دادن بانجی بزرگترین اشتباه مایکروسافت بود میتونست تیم 343 را به تیم بانجی اضافه کنه و اجازه بده که بانجی وارد ساخته IP های دیگه بشه و کنارش هم باز هیلو بسازه . دلیل جدا شدنه بانجی هم همین بود میخواستند IP های دیگه بسازن ولی مایکرو فقط میخواست هیلو بسازه چه اشکالی داشت مثل سونی به ناتی داگ اجازه داد کنار انچارتد یه TLOU هم بسازه ؟! حداقل کارش این بود اصلا 343 را تاسیس میکرد بازم بانجی را از دست نمیداد ؟! من هر وقت براش فکر میکنم افسردگی میگیرم :| بانجی مثل جواهر بود از دست دانش واقعا اشتباه بزرگی بود . وقتی بانجی IP جدیدش را معرفی کرد و مثل بمب صدا کرد اونوقت قیقافه مایکروسافت دیدنی تر میشه :دی اون دوتا انگشتش را تو چشمش میکنه دیگه مایکروسافت بدتر از اکتی نبود که !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or