امتیازات Halo 4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
MMGN - 9/10

• [*=right]+ Great campaign and story
    [*=right]+ Memorable Halo experience, new 343i flavour
    [*=right]+ Multiplayer is still great
    [*=right]+ Spartan Ops is brilliant co-op fun

• - Some new vehicles are a chore to control
  • - Game sometimes holds your hand

لیست امتیازات: (با تشکر از DON MICHAEL بابت لیست)

18259282596955911569.png

44401119575651401668.png

56302354665546366275.png

13002172215877845197.png

73688795155905978512.png

08635384335139999483.png

71658941314153247784.png

68145661763277037475.png

59930726647468260875.png

66552758444983146071.png

Gaming Age - 10/10
Game Revolution - 10/10
NZGamer - 10/10
Machinima - 10/10
Joystiq - 10/10
Destructoid - 10/10
MondoXbox - 10/10
IGN - 9.8/10
GamingTrend - 9.6/10
Meristation - 9.5/10
GameOver.gr - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
Official Xbox Magazine - 9.5/10
Vandal Online - 9.4/10
Xbox World Australia - 9.4/10
Canadian Online Gamers - 9.3/10
Game Informer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
GamingXP - 9.2/10
AusGamers - 9.1/10
Eurogamer Spain - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
The Globe and Mail (Toronto) - 9/10
SpazioGames - 9/10
games(TM) - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Official Xbox Magazine UK - 9/10
3DJuegos - 9/10
Gamereactor Sweden - 9/10
Xbox360Achievements - 9/10
Cheat Code Central - 9/10
VideoGamer - 9/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar - 9/10
G4 TV - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Gamer.no - 9/10
GamesBeat - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamereactor Denmark - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Worth Playing - 8.5/10
Gaming Nexus - 8.5/10
Strategy Informer - 8.5/10
Edge Magazine - 8/10
GRYOnline.pl - 8/10
IncGamers - 8/10
Thunderbolt - 8/10
Digital Spy - 8/10
Metro GameCentral - 8/10
The Escapist - 8/10
Eurogamer - 8/10
Giant Bomb - 8/10
EGM - 7/10

آخرین ویرایش:
هیلو 4 تا اینجا نه تنها بهترین اول شخص سال 2012 هستش بلکه بهترین بازی امسال هستش از دو وجه متفاوت حساب کنیم اتفاقا شانس هیلو از تمام بازیها بیشتر هستش اول اینکه یک داستان زیبا با یک گیم پلی سرگرم کننده داره اینم بعلاوه شده با یک دنیای بزرگ از بازی چند نفره ی جذاب که سالها میلیونها گیمر رو سرگرم میکنه خوب کدوم بازی امسال به این کاملی هستش!؟
-------------
خوشبحال خودم که نه طرفدار 360 هستم نه ps3 عوضش با هر بازی خوبی که باشه با هر امتیازی که بیاره حال میکنم!
بعضی ها به جای سرگرم شدن با بازیها دارن با امتیازات بازی میکنن که خیلی خنده داره برای من یاد اون روزهایی که اصلا سایت هایی مثل متا اصلا وجود نداشت یا نمی شناختیم بخیر که فقط فاکتورامون جذابیتی بود که بازی بهمون القا میکنه نه نظرات یه سری بیکارتر از خودمون که زندگیشون رو گذاشتن روی بازی (نه اینکه سرگرمیشون بازی باشه!)
موفق باشید!

اینقدر بحث GOTY و مقایسه نکنید)x.....:((:((:((:((:((

اگه کسی حال داره برای بحث GOTY لطف کنه به تاپیک بزنه،همه بریزیم اونجا بزنیم تو سر و کله ی هم دیگه
من خودم بحث متای این و اون رو تو این تاپیک کردم:whistling:

خُب شکر خدا بچه ها تونستن اون واقعه ی تلخ GT5 رو یه جوری جبران کنن ( البته بازم این واقعه به اون فضاحت نشده ) حالا باید ببینیم دوباره کی از سمت 360 فن ها جبران خواهد شد این واقعه و این داستان تا بی نهایت ادامه خواهد داشت :d
اگه بازی نکرده بودیم فکر میکردیم حالا چه خباره . اما بعد از بازی کردن بخش داستانی بازی کلی هایپ شدیم و غیر از تعداد اندکی از بچه ها که میگفتن ممکنه Spartan Ops کار دست بازی بده کلا اون بخش رو فراموش کرده بودیم :d

جدای این بحث‌هایی که میشه، من شخصا اتمسفر، موسیقی و بخش گرافیکی Halo 4 رو یکی از بهترین‌های این سال میدونم و میانگین نمرات هم هیچ تاثیری بر روی این دیدگاه من نداره.
بماند که یک سری از منتقدین، ایرادات بنی‌اسرائیلی گرفتن!

به نظر من،دلیل اینکه این بازی نتونسته تا الان متای بالای 90 بدست بیاره،فقط یک چیزه.اونم عرضه 3 نسخه دیگه از بازی در این نسل.اونایی که بازیو انجام دادن،همگی از بازی تعریف کردن.بعضی از نقدها رو هم وقتی دیدم،کلی از بازی تعریف کرده بودن،ولی در ادامه نوشته بودن که بازی چیز جدیدی نداره.اینم دلیلش اینه که این چهارمین نسخه از سری هیلو هست که در این نسل داره عرضه میشه.به نظرم،اگر هیلو ریچ و ODST عرضه نشده بودن،این بازی میانگینش بالای 90 میشد.اما وقتی که شما در یک نسل،4 نسخه از بازی رو عرضه میکنی،طبیعتا اون منتقد دلزده میشه.چون هر چیزی که قراره تو این بازی باشه،قبلا و در 3 نسخه قبل دیده.این اتفاق به طور مثال برای فورتزا 4 هم افتاد.البته فورتزا میانگینش بالای 90 شد.ولی سایتهای زیادی از جمله گیم اسپات این ایراد رو گرفته بودن که بازی چیز جدیدی نداره.

از متای تخیلی بازی که بگذریم هیچ بازی تا الان نتونسته بود من رو انقدر جذب خودش کنه!
فوق العاده بود همه چیش!
الان هم یه سری سایت برای خودنمایی و... متا رو کم کردن!
گرچه 89 کم نیست ولی حق این بازی بالای 92 بود!

به نظر من،دلیل اینکه این بازی نتونسته تا الان متای بالای 90 بدست بیاره،فقط یک چیزه.اونم عرضه 3 نسخه دیگه از بازی در این نسل.اونایی که بازیو انجام دادن،همگی از بازی تعریف کردن.بعضی از نقدها رو هم وقتی دیدم،کلی از بازی تعریف کرده بودن،ولی در ادامه نوشته بودن که بازی چیز جدیدی نداره.اینم دلیلش اینه که این چهارمین نسخه از سری هیلو هست که در این نسل داره عرضه میشه.به نظرم،اگر هیلو ریچ و ODST عرضه نشده بودن،این بازی میانگینش بالای 90 میشد.اما وقتی که شما در یک نسل،4 نسخه از بازی رو عرضه میکنی،طبیعتا اون منتقد دلزده میشه.چون هر چیزی که قراره تو این بازی باشه،قبلا و در 3 نسخه قبل دیده.این اتفاق به طور مثال برای فورتزا 4 هم افتاد.البته فورتزا میانگینش بالای 90 شد.ولی سایتهای زیادی از جمله گیم اسپات این ایراد رو گرفته بودن که بازی چیز جدیدی نداره.
ایرادی که گرفتن اکثرا اینه که بازی چیز جدیدی به این سبک اضافه نمیکنه:دی ایراد فنی تقریبا هیچکس نگرفته، 95% نقدهایی که خوندم همینو گفته بودن فقط.
البته بانجی یه مقدار بدعادت کرده ملت رو، حق هم دارن یه جورایی:دی هیلو1 رو که همه میدونن، هیلو2 سیستم Matchmaking رو آورد و آنلاین کنسول ها رو متحول کرد، هیلو3 Forge و Theatre رو آورد و اونم یه نوآوری و چیز خیلی بزرگی بود. به خاطر همین همه دیگه عادت کردن وقتی یه هیلوی شماره دار میاد باید یه چیز جدید هم به سبک FPS اضافه کنه. وگرنه شما نقدها رو برید بخونید، همه شون از اول تا آخر تعریف کردن، بعد آخرش تو Summary نوشتن بازی نوآوری نداره ==> 8 :دی
البته دید هرکس فرق داره بالاخره و من نمیگم اینا با بازی دشمنی دارن. هرکس یه جور فکر میکنه. مهم اینه که 343 به هدفی که میخواست رسید و فن های هیلو قبولش کردن. برای مایکروسافت هم در درجه اول مهم اینه که فن بیس بازی رو از دست نده.

جدای این بحث‌هایی که میشه، من شخصا اتمسفر، موسیقی و بخش گرافیکی Halo 4 رو یکی از بهترین‌های این سال میدونم و میانگین نمرات هم هیچ تاثیری بر روی این دیدگاه من نداره.
بماند که یک سری از منتقدین، ایرادات بنی‌اسرائیلی گرفتن!
احد جان نظرتون كاملا محترمه ولی به نظر من متای بازی كاملا درسته، نقدها دقيقا بايد همينطوری موشكافانه و بدون اغماض باشند.
Halo 4 عنوان بسيار خوبی هست و كيفيتشم خوبه ولی متاش دقيقا همينه.
خب فن بيس بازی هم راضين بحث فرق می كنه، منتقد جزو فن های بازيم باشه موظفه كارش رو انجام بده.
پ.ن: GT5 و فورتزا چه ربطی به اين تاپيك دارند؟ بيخيال اينا شيد ديگه...دو سال گذشت...!

ایرادی که گرفتن اکثرا اینه که بازی چیز جدیدی به این سبک اضافه نمیکنه:دی ایراد فنی تقریبا هیچکس نگرفته، 95% نقدهایی که خوندم همینو گفته بودن فقط.
البته بانجی یه مقدار بدعادت کرده ملت رو، حق هم دارن یه جورایی:دی هیلو1 رو که همه میدونن، هیلو2 سیستم Matchmaking رو آورد و آنلاین کنسول ها رو متحول کرد، هیلو3 Forge و Theatre رو آورد و اونم یه نوآوری و چیز خیلی بزرگی بود. به خاطر همین همه دیگه عادت کردن وقتی یه هیلوی شماره دار میاد باید یه چیز جدید هم به سبک FPS اضافه کنه. وگرنه شما نقدها رو برید بخونید، همه شون از اول تا آخر تعریف کردن، بعد آخرش تو Summary نوشتن بازی نوآوری نداره ==> 8 :دی
البته دید هرکس فرق داره بالاخره و من نمیگم اینا با بازی دشمنی دارن. هرکس یه جور فکر میکنه. مهم اینه که 343 به هدفی که میخواست رسید و فن های هیلو قبولش کردن. برای مایکروسافت هم در درجه اول مهم اینه که فن بیس بازی رو از دست نده.
این گیراشونم مثل Halo Ce شده که سازنده اش خودشو جر داد که بازی از لحاظ گیم پلی تغییر نکنه، اینا هی میگفتن مشکل بازی اینه گیم پلی بازی همون قدیمه :دی.
یکی نیست بگه مثلن MW2 که عرضه شد چیزی به این سبک اضافه کرد؟ :دی؟ که همه بهش 9 و 10 میدادن؟

این گیراشونم مثل Halo Ce شده که سازنده اش خودشو جر داد که بازی از لحاظ گیم پلی تغییر نکنه، اینا هی میگفتن مشکل بازی اینه گیم پلی بازی همون قدیمه :دی.
یکی نیست بگه مثلن MW2 که عرضه شد چیزی به این سبک اضافه کرد؟ :دی؟ که همه بهش 9 و 10 میدادن؟
دقیقا مشکل منم همینه. خواستم پست کاربر ایالات متحده آمریکا رو نقل کنم که در همین رابطه بود. الان 7 ساله هر سال یه COD میاد و دریغ از یک درصد تغییر اونوقت چطور 9 ها رو پشت سر هم ردیف میکنه؟ هر شمارش بیشتر شبیه یه DLC میشه تا یه بازی جدید.

MW2 سال 2009 اومد نه 2012 ! اگه بخوای منصفانه حساب کنی باید MW3 رو در نظر بگیری که پارسال اومد و چیز خاصی به این سبک اضافه نکرد (هر چند که به هیچ وجه بازی ضعیفی نبود.) و میانگینش هم همین 88 شد.

بابک جان منم همینو گفتم.اکثر نقدها کلی از بازی تعریف کردن.فقط گفتن چیز جدیدی نداره و نمره پایین دادن.حالا یه سوال ازت دارم.به نظرت اگر هیلو ریچ و ODST عرضه نشده بودن،بازم این بازی همین نمرات رو میگرفت؟
یکی نیست بگه مثلن MW2 که عرضه شد چیزی به این سبک اضافه کرد؟ :biggrin1:؟ که همه بهش 9 و 10 میدادن؟
میثم دیگه با MW2 شوخی نکن:d:|چیز جدیدی نداشت؟اولا که بخش spec ops رو داشت.دوما که MW2 یه شاهکار بود.بازی به شدت سینمایی تر از قبل شده بود و واقعا نوع جدیدی از شوتر نظامی رو عرضه کرد.البته اینکار قبلا در Mw1 شده بود،ولی خب در شماره دوم دیگه به حد کمال رسید.مولتی پلیر بازی هم که دیگه اصلا نیاز به تعریف نداره.که هنوز که هنوز تو لایو ملت دارن بازی میکنن.
دقیقا مشکل منم همینه. خواستم پست کاربر ایالات متحده آمریکا رو نقل کنم که در همین رابطه بود. الان 7 ساله هر سال یه COD میاد و دریغ از یک درصد تغییر اونوقت چطور 9 ها رو پشت سر هم ردیف میکنه؟ هر شمارش بیشتر شبیه یه DLC میشه تا یه بازی جدید.
فردین همونطور که به میثم گفتم،MW2 تونست اون حرکتی که استارتش از Mw1 خورده بود رو به کمال برسونه.ولی خب دیدی که بعد از همون MW2،این دلزدگی از COD در میون منتقدها به وجود اومد.black ops که میانگینش شد 87 و mw3 هم شد 88.پس می بینی که در مورد COD هم این دلزدگی بوجود اومد.

البته این گیر دادن به نبود نوآوری در Halo 4 به این دلیله که همیشه در همه نسخه های Halo ما شاهد نوآوری بودیم و خب فقدان این قضیه باعث شده که این ایرادها گرفته بشه. الان هم به هر حال این نمرات به دست اومده و مشکل آنچنانی هم وجود نداره اما خب Halo 4 لایق میانگین 89 نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or