امتیازات Halo 4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
MMGN - 9/10

• [*=right]+ Great campaign and story
    [*=right]+ Memorable Halo experience, new 343i flavour
    [*=right]+ Multiplayer is still great
    [*=right]+ Spartan Ops is brilliant co-op fun

• - Some new vehicles are a chore to control
  • - Game sometimes holds your hand

لیست امتیازات: (با تشکر از DON MICHAEL بابت لیست)

18259282596955911569.png

44401119575651401668.png

56302354665546366275.png

13002172215877845197.png

73688795155905978512.png

08635384335139999483.png

71658941314153247784.png

68145661763277037475.png

59930726647468260875.png

66552758444983146071.png

Gaming Age - 10/10
Game Revolution - 10/10
NZGamer - 10/10
Machinima - 10/10
Joystiq - 10/10
Destructoid - 10/10
MondoXbox - 10/10
IGN - 9.8/10
GamingTrend - 9.6/10
Meristation - 9.5/10
GameOver.gr - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
Official Xbox Magazine - 9.5/10
Vandal Online - 9.4/10
Xbox World Australia - 9.4/10
Canadian Online Gamers - 9.3/10
Game Informer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
GamingXP - 9.2/10
AusGamers - 9.1/10
Eurogamer Spain - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
The Globe and Mail (Toronto) - 9/10
SpazioGames - 9/10
games(TM) - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Official Xbox Magazine UK - 9/10
3DJuegos - 9/10
Gamereactor Sweden - 9/10
Xbox360Achievements - 9/10
Cheat Code Central - 9/10
VideoGamer - 9/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar - 9/10
G4 TV - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Gamer.no - 9/10
GamesBeat - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamereactor Denmark - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Worth Playing - 8.5/10
Gaming Nexus - 8.5/10
Strategy Informer - 8.5/10
Edge Magazine - 8/10
GRYOnline.pl - 8/10
IncGamers - 8/10
Thunderbolt - 8/10
Digital Spy - 8/10
Metro GameCentral - 8/10
The Escapist - 8/10
Eurogamer - 8/10
Giant Bomb - 8/10
EGM - 7/10

آخرین ویرایش:
بازي ديگه از ايني كه هست فكر نكنم پايين تر بياد
الانم متاش بد نيست
89 متايي هست كه خيلي از بازي ها ارزوشون

آخرین ویرایش:
اینا آه ِ LOLzone 3 هست که دامن بازی رو گرفته ها. تا دیر نشده برید حلالیت بطلبید ایشالا متای هیلو 5 بیاد رو 95 :دی
===
خب با اومدن متا رو 89 این افتخار که تمام نسخه های اصلی هیلو متای 90 به بالا گرفتن هم علی الحساب از دست رفت.
ببین امسال یه کاری با Black Ops 2 میکنن منتقدا، که Treyarch روش نشه به این راحتیا شماره سوم رو بسازه:biggrin1:! یه چی تو مایه های قهوه ای رنگ سال و این حرفا...
فارکرای هم فوق العاده بی شخصیت نشون داده و اصلا در حد گوتی شدن، حتی نامزد گوتی شدن هم نیست.
میمونه هیتمن، که خب باس ببینیم چی میشه.
ولی همین طور که تو گفتی متای 88ـی دیزانرد خیلی تاثیر گذاره تو گوتی نشدنش.
اون خط اولی که گفتی رفت قاطی بوکمارک ها تا چند روز دیگه :دی

شانس HALO4 برای گوتی شدن کمتر شد
البته تو دل ما که گوتیه اما دیگه متا که اومد پایین 90 خیلی سخت شد هر چند تو VGA که خوب مهم ترین انتخاب و اسکار بازیاست متای HALO4 اگه 95 م میشد بازم گوتی رو بهش نمیداد حتی بهترین شوترم بهش نمیداد اینو مطمئنم پس بیخیال انتخابا این VGA اون سال به ریچم هیچی نداد غیر از جایزه ی مولتی و BOI رو برای بهترین شوتر انتخاب کرد اونم وقتی که ریچ متای 91 داشت و BO متای 87 الانم که دیگه متای HALO4 پایین 90 غیر ممکنه چیزی به HALO بده فکر کنم HALO رو فقط نامزد بهترین بازی 360 کنه و تو گرافیکم که اصلا انتخابای VGA غیر قابل پیش بینی و عجیب و غریبه در کل همونطور که گفتم مهم VGA اونم که از همین الان با توجه به سابقش کاملا مشخصه چیزی به HALO نمیده پس بیخیال گوتی مهم اینکه بازی برای ما طرفدارش بهترین بازی ساله

اینا آه ِ LOLzone 3 هست که دامن بازی رو گرفته ها. تا دیر نشده برید حلالیت بطلبید ایشالا متای هیلو 5 بیاد رو 95 :دی
===
خب با اومدن متا رو 89 این افتخار که تمام نسخه های اصلی هیلو متای 90 به بالا گرفتن هم علی الحساب از دست رفت.

حرف تو شد ملاک؟ صاحب نظر شدی باز؟:دی گذر پوست به دباقخونه هم میوفته! فعلا که متای بازی بسته نشده، اما سر Last of Us خیلی جالب سوزشهایی بیشتر از GT5 ایجاد خواهد شد.

امضاش کنید از امضاتون عکس بگیرم، بوک مارک جواب نمیده! چقدر کفتار منتظر کشف فرق 90 و 89 بودن که ما بفهمیم 89 خیلی بده 90 عالیه! باشه تو خوب! *** زون مددی

===

یه سوال ازت دارم. شما که نه اکس باکس داری نه قصد خریدش رو داری نه قصد بازی کردن هیلو نه حتی نمیدونی بازیش در چه مورد هست و با فعالیت بیش از حد تو تاپیک این بازی چه صودی برات داره. نگو اینجا فروم هست هرکی میتونه نظر بده. آره از اون جهت راس میگی. جدای این حرف چه صودی واست داره؟ خوشحال میشی از ضایع کردن فن های کنسول رقیب؟ :-/

PS فن ها،جیک جیک مستونتون هست،فکر زمستونتون هم هست؟شایعه هست که نیست.
ایشالا سال دیگه منو زیاد تو تاپیک امتیازاتتون میبینید.رخصت
یه سوال ازت دارم. شما که نه اکس باکس داری نه قصد خریدش رو داری نه قصد بازی کردن هیلو نه حتی نمیدونی بازیش در چه مورد هست و با فعالیت بیش از حد تو تاپیک این بازی چه صودی برات داره. نگو اینجا فروم هست هرکی میتونه نظر بده. آره از اون جهت راس میگی. جدای این حرف چه صودی واست داره؟ خوشحال میشی از ضایع کردن فن های کنسول رقیب؟ :-/
به این میگن منطق و بلوغ فکری.
منم اشتباه کردم.سال دیگه من رو تو تاپیک امتیازاتتون نمیبینید.به من چه؟مگه من بیکار و الافم که بیام تو تاپیکی که بهم ربطی نداره

آخرین ویرایش:
نه والله، نه بالله. فقط ناراحت میشم از ضایع کردن بازی های مورد علاقم. هدفم این بود که فقط این رو متوجه بشید.
اصلا بیخیال کیلزون و آنچارتد و گرن توریزمو. فدا سرتون. فقط شما برو این 30-40 صفحه ی آخر تاپیک هیلو 4 رو بخون، ببین چند جا اومدن با این مضمون:
دیگه با اومدن هیلو 4 کی میره بازی های چیپی مثل Call of Duty رو بازی کنه؟!
به سلیقه ی من و امثال من توهین کردن. یه نفر از اون ناظم ها و قدیمی های اون تاپیک هم محض رضای خدا نگفتن بابا این بازی هایی که دارید اینجا بهشون تیکه میندازید و آشغال و چیب خطابشون میکنید هم 4 تا طرفدار دارن، احترام اونا رو داشته باشید حداقل. به جاش لایکشون هم میکردن. خب اینم نتیجشه دیگه. چیزی که عوض داره گله داره؟
بماند خداد تا بازی دیگه که با اسم هیلو زیر گِل کردنشون.

نه والله، نه بالله. فقط ناراحت میشم از ضایع کردن بازی های مورد علاقم. هدفم این بود که فقط این رو متوجه بشید.
اصلا بیخیال کیلزون و آنچارتد و گرن توریزمو. فدا سرتون. فقط شما برو این 30-40 صفحه ی آخر تاپیک هیلو 4 رو بخون، ببین چند جا اومدن با این مضمون:
اتفاقا همه پست ها رو خوندم. تو فکر کن تمام مایکرو فن ها یه مشت انسان های نادون و بی فکرن که چیزی بلد نیستن. شما و دوستات اگه بزرگی کنین و تو این تاپیک ها که واقعا نه صود داره براتون نه زیان داره نیاین و همچنین اگه دیدین چند نفر اومدن تو تاپیک امتیاز های بازی های سونی توهین کردن هیچی نگین کم کم این دعوا و دشمنی ها تموم میشه. من واقعا عذر می خوام به خاطره بی اطلاعی و نادونی یه سری ها. شما و تمام پیروانت به بزرگی خودتون ببخشید و نه به تاپیکی که صودی نداره واستون بیاین نه جواب نادون ها رو بدین ( حالا به کسی توهین نشه خودم همون نادون) . از همین تاپیک امتیاز ها هم شروع کنین تا بعدا برسیم به تاپیک اخبار و چیزای دیگه. اگه واقعا نمی تونی چنین کاری بکنی پس یه مُشکلی تو وجودت هست.

میانگینه بازی اگه 94 هم میشد بازم بهش بهترین شوتر را نمیدادند . vga با سریه cod قرارداد محکمی بسته که هر سال بهترین شوتر را بدند بهش :دی بالاخره یه بازی در حد فروش cod باید یه جایزه ای اخر سال نصیبش بشه . البته این cod bo2 هیچ بعید نیست عالی از اب در بیاد این لانچ تریلرش چیزه خوفی بود البته هاپش هم خیلی خیلی کم بوده اینبار !

تو هم که با تمام دنیا مشکل داری . ( فقط نمیدونم چرا فقط تو اوقات خاصی این مشکل به وجود میاد :دی )

از اونجایی که به شما هیچ ارتباطی نداره ! از اونجایی که شما رو دیوار خودت باید راه بری .

آخرین ویرایش:
باو چرا کشیدین به دعوا ؟؟ تا اینجا خوب اومده بودیم که . دوستان 360 اصلا نگران نباشید . من این گارانتی رو به شما میدم که هیلو واسه تمام سونی فن ها قابل احترام هست و تاپیک رو به دقت دنبال میکنم ، هیچ توهینی به بازی نشده تا حالا . مطمئن باشین 360 اگه یه بازی قابل احترام داشته باشه واسه سونی فنا اونم هیلو هست . ( فقط بعضی از این پستا در عوض یه عده ای هست که همه حتی 360 بازان هم میشناسنشون )

میانگینه بازی اگه 94 هم میشد بازم بهش بهترین شوتر را نمیدادند . vga با سریه cod قرارداد محکمی بسته که هر سال بهترین شوتر را بدند بهش
biggrin1.gif
بالاخره یه بازی در حد فروش cod باید یه جایزه ای اخر سال نصیبش بشه . !

تو هم که با تمام دنیا مشکل داری . ( فقط نمیدونم چرا فقط تو اوقات خاصی این مشکل به وجود میاد :دی )

پ.ن:

Overall Rank: 465
Xbox 360 Rank: 59
2012 Games Rank: 20
2012 Xbox 360 Rank: 8

این gamerankings چی میگه ؟ ینی تو بازیای 360 امسال هیلو در رده ی 8 قرار داره از لحاظ متا ؟ اون 7 تا بازی کودوما هستن ؟

آخرین ویرایش:
این gamerankings چی میگه ؟ ینی تو بازیای 360 امسال هیلو در رده ی 8 قرار داره از لحاظ متا ؟ اون 7 تا بازی کودوما هستن ؟
Mass Effect 3 : 92.12%
Trials Evolution : 91.58%
Mark of the Ninja : 90.69%
Borderlands 2 : 89.96%
Fifa Soccer 13 : 89.59%
Fez : 89.41%
DisHonored : 89.32%
Halo 4 : 89.27%

Reviews and News Articles - GameRankings
میانگینه بازی اگه 94 هم میشد بازم بهش بهترین شوتر را نمیدادند . vga با سریه cod قرارداد محکمی بسته که هر سال بهترین شوتر را بدند بهش :biggrin1: بالاخره یه بازی در حد فروش cod باید یه جایزه ای اخر سال نصیبش بشه . البته این cod bo2 هیچ بعید نیست عالی از اب در بیاد این لانچ تریلرش چیزه خوفی بود البته هاپش هم خیلی خیلی کم بوده اینبار !
تصحیح میکنم :دی:
یه بازی در حد فروش COD، امتیازات COD (نسخه ی قبلی 88)، میزان ساعات بازی شدن در لایو ِ COD (رتبه ی اول و سوم متعلق به این بازی هست :دی) باید یه جایزه ای آخر سال نصیبش بشه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or