امتیازات Halo 4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
MMGN - 9/10

• [*=right]+ Great campaign and story
    [*=right]+ Memorable Halo experience, new 343i flavour
    [*=right]+ Multiplayer is still great
    [*=right]+ Spartan Ops is brilliant co-op fun

• - Some new vehicles are a chore to control
  • - Game sometimes holds your hand

لیست امتیازات: (با تشکر از DON MICHAEL بابت لیست)

18259282596955911569.png

44401119575651401668.png

56302354665546366275.png

13002172215877845197.png

73688795155905978512.png

08635384335139999483.png

71658941314153247784.png

68145661763277037475.png

59930726647468260875.png

66552758444983146071.png

Gaming Age - 10/10
Game Revolution - 10/10
NZGamer - 10/10
Machinima - 10/10
Joystiq - 10/10
Destructoid - 10/10
MondoXbox - 10/10
IGN - 9.8/10
GamingTrend - 9.6/10
Meristation - 9.5/10
GameOver.gr - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
Official Xbox Magazine - 9.5/10
Vandal Online - 9.4/10
Xbox World Australia - 9.4/10
Canadian Online Gamers - 9.3/10
Game Informer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
GamingXP - 9.2/10
AusGamers - 9.1/10
Eurogamer Spain - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
The Globe and Mail (Toronto) - 9/10
SpazioGames - 9/10
games(TM) - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Official Xbox Magazine UK - 9/10
3DJuegos - 9/10
Gamereactor Sweden - 9/10
Xbox360Achievements - 9/10
Cheat Code Central - 9/10
VideoGamer - 9/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar - 9/10
G4 TV - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Gamer.no - 9/10
GamesBeat - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamereactor Denmark - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Worth Playing - 8.5/10
Gaming Nexus - 8.5/10
Strategy Informer - 8.5/10
Edge Magazine - 8/10
GRYOnline.pl - 8/10
IncGamers - 8/10
Thunderbolt - 8/10
Digital Spy - 8/10
Metro GameCentral - 8/10
The Escapist - 8/10
Eurogamer - 8/10
Giant Bomb - 8/10
EGM - 7/10

آخرین ویرایش:
نمیخوام تاپیک بره به سمت بحث کل کل کردن درباره MW ولی، بحث من این نیست که COD MW2 خوب بود یا بد بود، بحثم اینه که چیزی به این سبک اضافه نکرد. اون Spec Ops که قبلن تو صد مدل بازی دیده بودیم :دی. مولتی اش رو هم که من والا مولتی MW2 بازی میکنم هیچ فرقی با MW1 ندیدم خدائی حسین :دی.
حالا بهنام میگه MW3 میگم باشه با MW3 مقایسه کنیم. جدی، MW3 که کلن DLC بود برای MW2 با Halo 4 که درسته خیلی از مراحلش آدمو یاد Halo های قبلی مینداخت ولی بازی از پایه یک چیز جدید بود قابل مقایسه است؟
کلن یک سری گیر های مسخره ای هست درباره Halo که آدم شاخ در میاره. مثلن Uncharted 3 دقیقن چی به سبکش اضافه کرد؟ Gears of war 3 هم؟ اصلن بحثم درباره بد بودن یا خوب بودن نیست. اگر قرار باشه ملاک امتیاز دهی بزاریم که چیز جدیدی برای ارائه ندارن، الان تقریبن 85 درصد بازی های دو سال اخیر باید زیر 80 نمره میگرفتن.
اصلن راه دور بریم چرا؟ همین ME3 خیلی چیز جدید به سبکش اضافه کرد؟ :|؟

البته به قول بابک مشکل از بانجی هست، این Halo هر نسخه که اومد یک چیز جدید داشت، که عملن اون رو تبدیل میکرد به یک الگو تو بازی های FPS حالا همه توقع دارند هر نسخه از Halo یک عالمه چیز جدید داشته باشه.

نمیخوام تاپیک بره به سمت بحث کل کل کردن درباره MW ولی، بحث من این نیست که COD MW2 خوب بود یا بد بود، بحثم اینه که چیزی به این سبک اضافه نکرد. اون Spec Ops که قبلن تو صد مدل بازی دیده بودیم :دی. مولتی اش رو هم که من والا مولتی MW2 بازی میکنم هیچ فرقی با MW1 ندیدم خدائی حسین :دی.
حالا بهنام میگه MW3 میگم باشه با MW3 مقایسه کنیم. جدی، MW3 که کلن DLC بود برای MW2 با Halo 4 که درسته خیلی از مراحلش آدمو یاد Halo های قبلی مینداخت ولی بازی از پایه یک چیز جدید بود قابل مقایسه است؟
کلن یک سری گیر های مسخره ای هست درباره Halo که آدم شاخ در میاره. مثلن Uncharted 3 دقیقن چی به سبکش اضافه کرد؟ Gears of war 3 هم؟ اصلن بحثم درباره بد بودن یا خوب بودن نیست. اگر قرار باشه ملاک امتیاز دهی بزاریم که چیز جدیدی برای ارائه ندارن، الان تقریبن 85 درصد بازی های دو سال اخیر باید زیر 80 نمره میگرفتن.
اصلن راه دور بریم چرا؟ همین ME3 خیلی چیز جدید به سبکش اضافه کرد؟ :|؟

البته به قول بابک مشکل از بانجی هست، این Halo هر نسخه که اومد یک چیز جدید داشت، که عملن اون رو تبدیل میکرد به یک الگو تو بازی های FPS حالا همه توقع دارند هر نسخه از Halo یک عالمه چیز جدید داشته باشه.
خودت جواب خودتو دادی:dU3 و Gears 3 هم چیز جدیدی نداشتن.برای همین هم میانگینشون پایینتر از نسخه قبلشون شد.مثلا گیرز 3 شد 91.هیلو هم شده 89.شاید 90 هم بشه دوباره.یعنی فرقی با هم ندارن.

احد جان نظرتون كاملا محترمه ولی به نظر من متای بازی كاملا درسته، نقدها دقيقا بايد همينطوری موشكافانه و بدون اغماض باشند.
Halo 4 عنوان بسيار خوبی هست و كيفيتشم خوبه ولی متاش دقيقا همينه.
خب فن بيس بازی هم راضين بحث فرق می كنه، منتقد جزو فن های بازيم باشه موظفه كارش رو انجام بده.
پ.ن: GT5 و فورتزا چه ربطی به اين تاپيك دارند؟ بيخيال اينا شيد ديگه...دو سال گذشت...!

دقیقا باید اینطور باشه ... منتقد باید از بعد فنی بازی رو بررسی کنه. اما منتقد داریم تا منتقد ... اونی که میاد به بازی 7 میده، دیگه مرز موشکافی رو گذرونده و به مرحله اجزای ریزاتمی رسیده. هیلو یه بازی بزرگی هست. چه از نظر اسم، چه محتوا از چه از نظر یونیورز. اگر بازی اشکالی هم داشته باشه باید نسبت به همین یونیورز نقد بشه. اگر بنا بر این باشه که هر اشکالی سریع 1 نمره از بازی رو کم کنه، باید بازی‌هایی مثل اسکایریم میانگینشون 6 یا 7 باشه!

در ضمن ... اکثر منتقدینی که بازی رو نقد میکنن، فن اون بازی نیستن ... یعنی اون شناختی که فن از بازی داره و اون نیازهایی که فن برای اون بازی میبینه، منتقد نداره و نمیبینه. پس هر منتقدی، در هر سطحی، در هر جایگاهی و با هر سابقه‌ای که باشه، نظرش حقیقت محض نیست. حتی اگر مجموعه‌ای از منتقدین باشن. منتقد یعنی کسی که نکات بازی رو بارزتر میکنه. اگر اون فرد شناخت کاملی از بازی نداشته باشه، ممکنه این نکات رو اشتباه بارز کنه!

دقیقا مشکل منم همینه. خواستم پست کاربر ایالات متحده آمریکا رو نقل کنم که در همین رابطه بود. الان 7 ساله هر سال یه COD میاد و دریغ از یک درصد تغییر اونوقت چطور 9 ها رو پشت سر هم ردیف میکنه؟ هر شمارش بیشتر شبیه یه DLC میشه تا یه بازی جدید.
ببین فردین همینکه COD یه فرانچایز سالانه هست یه پوئن مثبت براش حساب میشه. روی هر نسخه از COD به اندازه ی یه نسخه از هیلو وقت گذاشته نمیشه. یعنی وقتش نیست وقتی قراره هر سال بیاد. الان رو همین هیلو 4 چند سال کار شده؟ 3 سال یا بیشتر؟ روی COD اندازه ی هیلو سرمایه گذاری نمیشه. کلا COD ادعای هیلو رو نداره.
علاوه بر این تو این دو سال اخیر COD بالاتر از انتظار هایی که ازش بوده ظاهر شده. اکثریت احتمال میدادن Treyarch چنان گندی به این فرانچایز بزنه که تا ابد لکه ی ننگش باقی بمونه و از این حرفها ولی اینطور نشد و بازی فوق العاده موفق بود. پارسال همه منتظر بودن با رفتن وست و زامپلا و یه عده دیگه از اینفینیتی وارد، کالاودیوتی با مغز بخوره زمین ولی باز هم بازی رو جمع و جور کردن و این اتفاق نیفتاد. دیگه پارسال سال شوتر هم بود خداوکیلی! رقابت با اون همه شوتر گردن کلفت اصلا کار راحتی نیست.
نمیخوام تاپیک بره به سمت بحث کل کل کردن درباره MW ولی، بحث من این نیست که COD MW2 خوب بود یا بد بود، بحثم اینه که چیزی به این سبک اضافه نکرد. اون Spec Ops که قبلن تو صد مدل بازی دیده بودیم
biggrin1.gif
. مولتی اش رو هم که من والا مولتی MW2 بازی میکنم هیچ فرقی با MW1 ندیدم خدائی حسین
biggrin1.gif
.
اصلن راه دور بریم چرا؟ همین ME3 خیلی چیز جدید به سبکش اضافه کرد؟
yahoo_22.gif
؟

بحث من هم خوب یا بد بودنش نیست. بحث اینه که سال 2009 نیاز خاصی به نوآوری تو این سبک نبوده. هیلو ریچ که نسخه ی شماره دار هم نبود و... مگه سال بعدش میانگین 91 نگرفت؟ پس کسی با هیلو دشمنی نداره.
نظری که در مورد MW3 و Halo 4 دادی هم فقط به عنوان نظر شخصی میشه قبول کرد :دی تو MW3 رو DLC میدونی، من بهترین شوتر پارسال. همه ی شواهد هم حرف من رو ثابت میکنه (آمار و ارقام)
U3 و گیرز 3 هم ربطی به این نداره. اونا FPS نبودن که احتیاج باشه چیز خاصی به سبک خودشون اضافه کنن. اون سبک ها هنوز مثل FPS اشباع نشده.

آخرین ویرایش:
Behnam_Yakuza
بهنام دعا کن این قضیه نوآوری رو نخوان در مورد BOII هم در نظر بگیرن چون بازی با سر میخوره زمین :دی امسال دارن به FPS ها گیر میدن چون چیز جدیدی واسه عرضه نداشتن، همون MoH اصلا حقش 5 نبود ولی دیدی که چی شد. باید منتظر موند و دید BOII واقعا تغییرات اساسی داشته یا نه، اگه نداشته باشه بد بلایی سرش میاد :دی

Behnam_Yakuza
بهنام دعا کن این قضیه نوآوری رو نخوان در مورد BOII هم در نظر بگیرن چون بازی با سر میخوره زمین :دی امسال دارن به FPS ها گیر میدن چون چیز جدیدی واسه عرضه نداشتن، همون MoH اصلا حقش 5 نبود ولی دیدی که چی شد. باید منتظر موند و دید BOII واقعا تغییرات اساسی داشته یا نه، اگه نداشته باشه بد بلایی سرش میاد :دی
یعنی اگر با همین دید برن و FPS هایی که داره میاد رو نقد کنن متای هیچ کدوم به 80 نمی‌رسه:دی

Behnam_Yakuza
ممد،من خودم معتقدم که BO2 میانگینش زیر 85 میشه.

یعنی حتی CODیی که infinity با اونی که Treyarch میزنه هم تفاوت نداره:-j

من نمیدونم این بازی ت**ی که 32654 سالِ یک چیزه چرا هر سال میاد رکورد بازی (بازی خر کیه) رکورد Entertainment رو منفجر میکنه!؟:laughing::laughing::laughing:

حالا که همه پاین باشه ما هم میرنیم خاکی:دی

ببین فردین همینکه COD یه فرانچایز سالانه هست یه پوئن مثبت براش حساب میشه. روی هر نسخه از COD به اندازه ی یه نسخه از هیلو وقت گذاشته نمیشه. یعنی وقتش نیست وقتی قراره هر سال بیاد. الان رو همین هیلو 4 چند سال کار شده؟ 3 سال یا بیشتر؟ روی COD اندازه ی هیلو سرمایه گذاری نمیشه. کلا COD ادعای هیلو رو نداره.
از کجات این حرف ها رو در میاری به خدا. هزینه ساخت COD حداقل 50 میلیون دلاره اونوقت همون هیلو 3 که ملت خودشون کشتند 30 میلیون دلار هم نبود. این وقت گذاشتن هم باز بدون که تعداد سازنده هاش بیشتر هستند. روی COD سرمایه گذاری نمیشه !!!!!!!! تنها بازی که هر ساله توی فینال NBA تبلیغ میشه و به مدت یک ماه بدون توقف تلبیغ تلویزیونی داره COD هست. یعنی از 5 تا جملت 4 تاش اشتباهه. باز هم یه تایپک 360 و باز هم شما !!!

در ضمن ... اکثر منتقدینی که بازی رو نقد میکنن، فن اون بازی نیستن ... یعنی اون شناختی که فن از بازی داره و اون نیازهایی که فن برای اون بازی میبینه، منتقد نداره و نمیبینه. پس هر منتقدی، در هر سطحی، در هر جایگاهی و با هر سابقه‌ای که باشه، نظرش حقیقت محض نیست. حتی اگر مجموعه‌ای از منتقدین باشن. منتقد یعنی کسی که نکات بازی رو بارزتر میکنه. اگر اون فرد شناخت کاملی از بازی نداشته باشه، ممکنه این نکات رو اشتباه بارز کنه!
حتی اگه فن اون بازی نباشن منتقدینی اون بازی رو نقد میکنن که بیشترین شناخت رو از اون سبک دارن. خود شما مگه RE6 رو نقد نکردی؟ :دی
Behnam_Yakuza
بهنام دعا کن این قضیه نوآوری رو نخوان در مورد BOII هم در نظر بگیرن چون بازی با سر میخوره زمین :biggrin1: امسال دارن به FPS ها گیر میدن چون چیز جدیدی واسه عرضه نداشتن، همون MoH اصلا حقش 5 نبود ولی دیدی که چی شد. باید منتظر موند و دید BOII واقعا تغییرات اساسی داشته یا نه، اگه نداشته باشه بد بلایی سرش میاد :biggrin1:
محمد BO II اگه متاش 75 هم بشه کسی نمیتونه بهش گیر بده :دی چرا؟ چون قرار نیست میانگین بالای 95 بگیره، قرار نیست از گیم اسپات 10 بگیره، قرار نیست GOTY درو کنه و قرار نیست کاتالیزور دوباره ی FPS (!) بشه. کوچکترین هایپی هم نداشته.
از کجات این حرف ها رو در میاری به خدا. هزینه ساخت COD حداقل 50 میلیون دلاره اونوقت همون هیلو 3 که ملت خودشون کشتند 30 میلیون دلار هم نبود. این وقت گذاشتن هم باز بدون که تعداد سازنده هاش بیشتر هستند. روی COD سرمایه گذاری نمیشه !!!!!!!! تنها بازی که هر ساله توی فینال NBA تبلیغ میشه و به مدت یک ماه بدون توقف تلبیغ تلویزیونی داره COD هست. یعنی از 5 تا جملت 4 تاش اشتباهه. باز هم یه تایپک 360 و باز هم شما !!!
از اونجایی که بعد از این همه سال هنوز یه موتور گرافیکی نساختن برا خودشون یا حتی نخریدن.
شما منبع دقیقی داری برا این حرفت؟ منبع دقیقی داری که هزینه ی ساخت و تبلیغ مثلا هیلو 4 و BO II رو ذکر کرده باشه؟ همین چند روز پیش بود که خبرش رو تو همین فروم زدن که هیلو 4 پرخرج ترین بازی ساخته شده توسط ماکروسافت هست!

http://forum.bazicenter.com/thread69955/

هزینه ساخت Halo 3: ODST به طور متوسط حدود 60 میلیون دلار و با احتساب بودجه بزرگ بازاریابی که چیزی بالغ بر 30 میلیون دلار بوده است، برآورد شده است.
خدمت شما.

آخرین ویرایش:
cod اگه هیچ تغییری نکنه و بازم هر سال همون بازی قبلیرو عرضه کنن بازم متای خوبی میاره چون تقریبا محبوبترین بازی صنعت گیمه و قضیش کاملا متفاوته شاید یجورایی بشه گفت محبوبترین سرگرمی دنیاست

محمد BO II اگه متاش 75 هم بشه کسی نمیتونه بهش گیر بده :biggrin1: چرا؟ چون قرار نیست میانگین بالای 95 بگیره، قرار نیست از گیم اسپات 10 بگیره، قرار نیست GOTY درو کنه و قرار نیست کاتالیزور دوباره ی FPS (!) بشه. کوچکترین هایپی هم نداشته.
نه دیگه موقع E3 که می گفتید آخر سال همه چی معلوم میشه، حالا دیگه کسی ازش انتظار نداره؟ :دی حالا Halo 4 چه خوب و چه بد متاش شده فعلا 89، ممکنه بشه 88 و ممکن هم بشه 90 یا اینکه تا آخرش همین 89 بمونه. باید BOII چیکار میتونه بکنه چون اگه اون بخواد همون 75 ـی که گفتی بشه که Halo 4 میشه بهترین شوتر سال (که خودت و چند نفر دیگه میگفتین آخر سال BOII بهترین شوتر میشه :دی). ضمن اینکه من هنوز هم معتقدم آخر سال Halo 4 جز 3 تا بازی اول از نظر Goty هست + بهترین گرافیک + بهترین شوتر. اینا رو بگیره بازم خیلی خوبه :دی

از اونجایی که بعد از این همه سال هنوز یه موتور گرافیکی نساختن برا خودشون یا حتی نخریدن.
شما منبع دقیقی داری برا این حرفت؟ منبع دقیقی داری که هزینه ی ساخت و تبلیغ مثلا هیلو 4 و BO II رو ذکر کرده باشه؟ همین چند روز پیش بود که خبرش رو تو همین فروم زدن که هیلو 4 پرخرج ترین بازی ساخته شده توسط ماکروسافت هست!
بله بر عکس شما که از روی هوا صحبت می کنی و منبعت معلوم نیست از کجاست اصلا یعنی چی موتور برای خودشون نخریدند. من که اصلا نمی فهمم چی میگی. منبع می ذارم شما هم قول بده دیگه اینجا رو گل بارون نکنی ؟
هزینه ساخت Halo 3: ODST به طور متوسط حدود 60 میلیون دلار و با احتساب بودجه بزرگ بازاریابی که چیزی بالغ بر 30 میلیون دلار بوده است، برآورد شده است.
برو پست منو بخون بعد جواب بده. هیلو 3 هزینه ساختش 30 میلیون دلار بوده. اینجا هم نوشته. 60 میلیون مبلغ بازار یابی با ساخت روی هم هست.

در ضمن این پست های بدون منبع شما حکم تخلف داره .... این ده بار.......

راستی راجع به قضیه هایپ بازی یه چیزی بگم :دی اینجا همه بخش تک نفره بازی رو رفتن و برای همین بازی رو هایپ کردن، اگه تک تک نقدها رو بخونید تقریبا همه گفتن بخش تک نفره عالیه و برای فن های بازی فوق العاده هست. مشکل اینجاست که اینجا کسی انتظار نداشت بازی تو شماره اول تریلوژی جدیدش تغییرات خیلی زیادی داشته باشه ولی مثل اینکه منتقدین انتظار داشتن این شماره هم مثل قسمت اول یه استاندارد جدید تو FPS کنسولی ایجاد کنه که البته ایرادی هم نمیشه از این انتظارشون گرفت. در نتیجه اینکه انتظار فن های بازی با انتظار منتقدین دقیقا یکسان نبوده، اگه خواستید من نقل قول از سایت هایی که 8 دادن میزارم واسه اثبات حرفم :دی یا مثلا این سایت به بازی 9.2 داده:
Halo 4 had the potential to be one of the best games of all time. The graphics are amazing and full of details, the soundtrack is outstanding and the story is epic and breathtaking till the last minute. The problem is that the game is just way too short. I mean it really is done in less than 10 hours. It's still worth every penny and is probably the best part of the series
یعنی اینقدر انتظار از تحول تو بازی بالا بوده که حتی این همه نکته مثبت هم باعث نشده بازی 10 بگیره و اون نکته منفی تاثیر زیادی گذاشته :دی

ببخشید وسط بحثتون
کلیه نمرات بازی تا الان !متا از 57 تا سایت رو 89 هست

Gaming Age:100
Game Revolution:100
NZGamer:100
Machinima:100
Joystiq:100
Destructoid:100
MondoXbox:100
IGN:98
GamingTrend:96
Meristation:95