امتیازات Halo 4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
MMGN - 9/10

• [*=right]+ Great campaign and story
    [*=right]+ Memorable Halo experience, new 343i flavour
    [*=right]+ Multiplayer is still great
    [*=right]+ Spartan Ops is brilliant co-op fun

• - Some new vehicles are a chore to control
  • - Game sometimes holds your hand

لیست امتیازات: (با تشکر از DON MICHAEL بابت لیست)

18259282596955911569.png

44401119575651401668.png

56302354665546366275.png

13002172215877845197.png

73688795155905978512.png

08635384335139999483.png

71658941314153247784.png

68145661763277037475.png

59930726647468260875.png

66552758444983146071.png

Gaming Age - 10/10
Game Revolution - 10/10
NZGamer - 10/10
Machinima - 10/10
Joystiq - 10/10
Destructoid - 10/10
MondoXbox - 10/10
IGN - 9.8/10
GamingTrend - 9.6/10
Meristation - 9.5/10
GameOver.gr - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
Official Xbox Magazine - 9.5/10
Vandal Online - 9.4/10
Xbox World Australia - 9.4/10
Canadian Online Gamers - 9.3/10
Game Informer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
GamingXP - 9.2/10
AusGamers - 9.1/10
Eurogamer Spain - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
The Globe and Mail (Toronto) - 9/10
SpazioGames - 9/10
games(TM) - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Official Xbox Magazine UK - 9/10
3DJuegos - 9/10
Gamereactor Sweden - 9/10
Xbox360Achievements - 9/10
Cheat Code Central - 9/10
VideoGamer - 9/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar - 9/10
G4 TV - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Gamer.no - 9/10
GamesBeat - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamereactor Denmark - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Worth Playing - 8.5/10
Gaming Nexus - 8.5/10
Strategy Informer - 8.5/10
Edge Magazine - 8/10
GRYOnline.pl - 8/10
IncGamers - 8/10
Thunderbolt - 8/10
Digital Spy - 8/10
Metro GameCentral - 8/10
The Escapist - 8/10
Eurogamer - 8/10
Giant Bomb - 8/10
EGM - 7/10

آخرین ویرایش:
واقعا چه شانس گوهر باری داره بازی !! این دوتا سایت تا یکی دوماه پیش ثبت میشدند تا هیلو 4 اومد دیگه ثبت نمیشن !:|
Xbox Addict:9.8
gamrReview:9.4

یکی بهش بگه خودت اگه Retard نبودی بازیت گند نمیزد(DNF)
P.S:جدا این منتقده Retard ه ها:دی
7 آخه؟

نقدشو حتما بخونید :دی
اومده بازی رو با کال اف مقایسه کرده:دی
بعد هم گفته چرا خطی نیست بازیش نمیشه یه گوشه بشینی دشمنا رو بکشی یا اینکه چرا ست پیس نداره بازی=))

اول از کار یارو خوشم نیومد وقتی گفت retard ولی وقتی نقد رو خوندم دیدم واقعا از ابله یه چیزی اونورتره/:)
Halo 4 doesn’t seem interested in moving into modern storytelling via integrated objectives, causing the campaign to quickly degenerate into a rinse-repeat relay of pumping way too many bullets into the same half-dozen enemies over and over on your way to pushing some random-*** button or blowing up a shield generator—only to find yourself forced to backtrack through yet another sea of the same bad guys who’ve magically spawned in behind your position.
هیچ ایده ای نداره sandbox چیه:|
pushing some random-*** button
a lot of well-meaning folks
این چه وضع نقده؟

هر سه نمره اي كه دوستان دو پست قبل گذاشتن ثبت ميشه.....گفتم بدونيد:d

يه چيزي كه براي من جالبه اين زمان امتياز دادناس مثلا بازي مثه mw تو ٣٠ تا نقد مونده يا همنسطور اساسين ولي فورتزا و هيلو به ترتيب حدود ٧٠ و ٦٠ نقد دارن......:d
چرا سايتا به بعضي بازيها اينجوري به سرعت نمره ميدن به بعضي ها نه؟؟؟؟؟و اصلا بعضي مواقع به بعضي بازيها نمره نميدن؟؟؟؟(يعني مثلا شايد سر اخر تعداد نقدايx360 بازي mw با forza متفاوت باشه كه خوب واسه دو تا بازي تو يه پلتفرم عجيب)

كسي ميدونه

ویرایش به علت اشتباه

شما منبع نذاری هم من دیگه با اینجا زیاد کار ندارم چون یه عده از دوستان نمیتونن با این مصیبت عظیم کنار بیان فشارشون بدجوری اُفت کرده و من هم نگرانشونم. ولی اگه لطف کنی چند تا منبع درست حسابی بذاری که ما هم اطلاعاتمون بره بالا واقعا ممنون میشم.
اون برا هیلو 3 و ODST بوده یعنی 4 و 5 سال پیش. هزینش هم باید با MW و WAW مقایسه بشه. مال اون ها چقدر بوده؟ یا اینکه مثلا هیلو 4 رو با BO II یا MW3 مقایسه کنید.
این امار متوسط ساخت هر قسمت هستش. ماله همون 4-5 سال پیشش هم هست (تازه این هزینه ساخته نه تبلیغات)
According to Ibis Capital, the average PlayStation 2, Gamecube, and Xbox game cost between $3 million and $5 million to develop. By 2010, though, the average console game cost between $18 million and $28 million, while blockbusters like Call of Duty cost as much as $50 million to develop.
منبع : دیجیتال ترندز (یکی از ده سایت پر بیننده فناوری دنیاست)
آقا کسری باور کن من چندین بار قوانین بازی سنتر رو خوندم. هیچ جاش ننوشته برا بحث کردن اگه منبع نذارید تخلف کردید. شاید تو فروم دیگه ای این قانون باشه ولی اینجا نبوده و نیست. به قوانین اضافه کنید، من هم روی چشمم رعایت میکنم.
اسپم که می دونید چیه ؟ ترول کردن چی ؟ شما با دادن اطلاعات غلط و پست ها جانبدارانه هر دو کار انجام دادید. این هم بگم که این احرین دفعه ای بود که من به این صورت اخطار دادم. دفعه بعدی بدون لحظه ای تردید به شکل دیگه ای برخورد می کنم.

آخرین ویرایش:
جانم ؟؟ موتور گرافیکی بخرند گرافیک بازی بیاد بالا !! خب عزیز من وقتی اصلا هیلو 4 از نزدیک ندیدی برای چی پست میدی. اقایون کسی تا اینجا هست که بتونه ادعا کنه هیلو 4 از نظر گرافیکی نمی تونه توی فهرست سه بازی با گرافیک اول شخص 360 نباشه ؟ عزیزم سازنده موتور هیلو یکی از طراح های اصلی دایرکت ایکس بوده. حقوق سالانه همین یه نفر هزینه 10 تا لایسنس موتوره.

فکر کنم COD رو میگه نه HALO 4!!!

جانم ؟؟ موتور گرافیکی بخرند گرافیک بازی بیاد بالا !! خب عزیز من وقتی اصلا هیلو 4 از نزدیک ندیدی برای چی پست میدی. اقایون کسی تا اینجا هست که بتونه ادعا کنه هیلو 4 از نظر گرافیکی نمی تونه توی فهرست سه بازی با گرافیک اول شخص 360 نباشه ؟ عزیزم سازنده موتور هیلو یکی از طراح های اصلی دایرکت ایکس بوده. حقوق سالانه همین یه نفر هزینه 10 تا لایسنس موتوره.
شما حتی متوجه نشدی که منظور من سری Call of Duty هست بعد متلک بار من میکنی...
این امار متوسط ساخت هر قسمت هستش. ماله همون 4-5 سال پیشش هم هست (تازه این هزینه ساخته نه تبلیغات)
منبع : دیجیتال ترندز (یکی از ده سایت پر بیننده فناوری دنیاست)
این هم مال من:
While ActiVision does not typically disclose development and marketing cost associated with software it is estimates that COD4 cost ~$20,000,000 USD (2007)
منبع
اسپم که می دونید چیه ؟ ترول کردن چی ؟ شما با دادن اطلاعات غلط و پست ها جانبدارانه هر دو کار انجام دادید. یعنی این بخش صحبت در مورد گرافیک هیلو و عدم خرج یک اسپم به معنای واقعی کلمه بود. و این هم بگم که این احرین دفعه ای بود که من به این صورت اخطار دادم. دفعه بعدی بدون لحظه ای تردید به شکل دیگه ای برخورد می کنم.
ترول؟ چی رو ترول کردم؟ کدوم پستم ترول بود؟ شما انقدر عصبانی و شتاب زده اومدی جواب بدی که حتی یه منظور خیلی ساده ی من رو متوجه نشدی بعد من رو محکوم به اسپم دادن و ترول کردن میکنید؟ این پست شما اسپم و تهمت زدن بود نه پست های من :).
شما یه طوری رفتار میکنی انگار همه تو این سایت کارشون درسته و فقط من یه نفر کارم مشکل داره! شما تنها مدیر این سایت نیستی. مطمئنا فعال ترینشون هم نیستی. اون هایی که از شما خیلی فعال ترن هیچ وقت به خاطر پست های اسپم و ترول به قول شما به من حتی یک اخطار شفاهی هم ندادن چون دلیلی نداشته که این کار رو بکنن. مگر جایی که با کسی تند صحبت کرده باشم و حق داشته باشن که بحثش با اسپم و ترول کاملا فرق میکنه.
شما داری از قدرت مدیریتت برای دفاع از سلیقه ی شخصیت استفاده میکنی. کاملا مشخصه. جاهای خاص و برای افراد خاص (عموما شخص بنده!) وارد عمل میشی و تهدید میکنی.
یک نمونه اسپم و ترول هم میذارم تا متوجه بشید کاملا با پست های من متفاوته.
اسپم:
این چیه دیگه؟
ترول:
من نمیدونم این بازی مزخرف غورباقه کشی برا چی هی راه به راه 9 و 10 میگیره؟ 5 هم زیادیشه.
دیر یا زود باید به یکی از ادمین ها شکایت کنم چون شما کاملا خصومت آمیز داری فقط به من گیر میدی!

؟ چی رو ترول کردم؟ کدوم پستم ترول بود؟ شما انقدر عصبانی و شتاب زده اومدی جواب بدی که حتی یه منظور خیلی ساده ی من رو متوجه نشدی بعد من رو محکوم به اسپم دادن و ترول کردن میکنید؟ این پست شما اسپم و تهمت زدن بود نه پست های من :).
شما یه طوری رفتار میکنی انگار همه تو این سایت کارشون درسته و فقط من یه نفر کارم مشکل داره! شما تنها مدیر این سایت نیستی. مطمئنا فعال ترینشون هم نیستی. اون هایی که از شما خیلی فعال ترن هیچ وقت به خاطر پست های اسپم و ترول به قول شما به من حتی یک اخطار شفاهی هم ندادن چون دلیلی نداشته که این کار رو بکنن. مگر جایی که با کسی تند صحبت کرده باشم و حق داشته باشن.
شما داری از قدرت مدیریتت برای دفاع از سلیقه ی شخصیت استفاده میکنی. کاملا مشخصه. جاهای خاص و برای افراد خاص (عموما شخص بنده!) وارد عمل میشی و تهدید میکنی.
یک نمونه اسپم و ترول هم میذارم تا متوجه بشید کاملا با پست های من متفاوته.
اسپم:
گفتم فقط یک پست دیگه و بعدش اخطار و بن. انتخاب با خود شماست.... من و دیگر مدیرها یک سالی هست که داریم این وضعیت تحمل می کنیم.
اون منبع رو هم حتی من هم می تونم ویرایش کنم پس اصلا حساب نمیشه.
دیر یا زود باید به یکی از ادمین ها شکایت کنم چون شما کاملا خصومت آمیز داری فقط به من گیر میدی!
فقط یک مقدار سریعتر لطفا

هر سه نمره اي كه دوستان دو پست قبل گذاشتن ثبت ميشه.....گفتم بدونيد:d

يه چيزي كه براي من جالبه اين زمان امتياز دادناس مثلا بازي مثه mw تو ٣٠ تا نقد مونده يا همنسطور اساسين ولي فورتزا و هيلو به ترتيب حدود ٧٠ و ٦٠ نقد دارن......:d
چرا سايتا به بعضي بازيها اينجوري به سرعت نمره ميدن به بعضي ها نه؟؟؟؟؟و اصلا بعضي مواقع به بعضي بازيها نمره نميدن؟؟؟؟(يعني مثلا شايد سر اخر تعداد نقدايx360 بازي mw با forza متفاوت باشه كه خوب واسه دو تا بازي تو يه پلتفرم عجيب)

كسي ميدونه
چون همه نقد ها برای هیلو فورتزا واسه یه کنسوله. MW رو نقد همه پلتفورم ها رو به هم جمع کنی همون مقدار میشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or