شما دوست من ازادی که هیت بدی خودم هم pc گیمر نیستم پس نمیتونم حال شما رو درک کنمنه میخوای قربون صدقه-ش هم برن؟ اصن میخوای ما بریم در راکستار و بابت مشکلات پورت های بازیاش و تاخیات و وضعیت بد ریمستر ازشون عذرخواهی کنیم؟ من خودم به شخصه ابراز ندامت میکنم از اینکه این همه تند رفتار کردم در قبال راکستار کبیر و اصن کاش یکی میزد تو گوشم ولی افسوس که اون حتی به ما فرو مایه ها نگاه هم نمیکنه.
پدیده های جدیدی روز به روز پیدا میشن. دیگه جدی باید Abandon Ship کنیم از این تاپیک
پ.ن: من خودم جزء این دسته نیستم ولی اگر کسی به این دلایل با راکستار مشکل داشته باشه، دلیلش کاملا موجهه. من قبلا هم گفتم راکستار هر چقدر هم گنده و خفن باشه، تو زمینه برخوردش با پلتفرم PC ضعیفه و اهمیتی هم به درست کردن این روندش نمیده. میتونه ولی این کارو نمیکنه.
PC گیمرها ؟؟؟ کل دنیا دارن از بازی مینالن همه PC گیمرن پسشما دوست من ازادی که هیت بدی خودم هم pc گیمر نیستم پس نمیتونم حال شما رو درک کنم
ولی کل حرف ما اینه از کاه کوه نسازین چون کسایی مثل شما دوست من با انگیزه های قبلی و دید منفی وارد تاپیک های راکستار میشین
چون راکستار عملکرد خوبی رو پلتفرم شما نداشته دلیل نداره که شمشیر از رو ببندی که دوست من
الان تا میتونین خودتون رو ارضا ونبن چون این وضعیت زیاد طول نمیده
View attachment 232145
سازنده گرشاسب اولا جز اولین استدیو هایی بودن توی ایران که بازیسازی(غیر سفارشی) رو شروع کردن و دوما بازی children of morta که یکی از تحسین شده ترین بازیهای دو سال پیش بود رو ساختن.در حد سازنده گرشاسب اوردین پایین ؟؟؟
نه داداش این حرفا رو نزندوستان تاپیک GTA رو کردند تاپیک VS هر دو جبهه.چون راکستار توی SOP سونی بوده اینهمه هیتر و مدافع جان بر کف پیدا کرده؟
از راکستار مولتی پلتفرم تر نداریم مخصوصا این نسخه که برا موبایل هم میاد. این گیم Definitive Edition خوبی نیست راکستار هم گند زده نسبت به استانداردهای خودش چون بازی رو اولا داده دست استدیو بدنام دوما گذاشته با این وضع افتضاح عرضه بشه ولی موج سواری که رو این قضیه میشه طبیعی نیست!
آقا یه پرانتز باز کنم وسط این بحث:
من خودم کنسول گیمر هستم و پستامم گواهی بر این مدعاست، اما قویا میگم PC گیمرها حتی سر پورتهای بد راک استار هم به قول شما هیت بورزن حق دارن شما به طور مثال پورت GTA IV رو ندیدید!
بهزاد مدیر سایت بعد ریلیز نسخه PC ش طومار پست اول تاپیکش گذاشت که چطور فقط بشه رفت تو بازی (هفت خوان رستم) و تو بازیم هیچ ابجکتی جز MC و دو تا ابجکت دیگه لود نمیشد فرق نداشت حالا حتی اگه شما ابر سیستم زمانه هم داشتی. صرفا نیکو بود و یه سری ابجکت ماشین و... تو دور دست، بعد فکر کنم دو سه ماه من با سیستم خیلی بالاتر از چیزی که میخواست تازه رو رزولوشن پایین با افت فریم تونستم بازی کنم و بگذریم که رم هم ارتقا دادم
سیستم مورد نیازشم اعلام کرده بود حکم جوک داشت باهاش فکر کنم فایل بازی رو اجرا میکردی سیستم فریز میشد
نمیتونه پورت نکنه ملت دارن برای همون نسخه PC پول میدن
من اون زمان کسی بازی اریج نمیخرید برای PC وگرنه سکته میزدم کلی خرج سیستم کردم از کل بازی نیکو بلیک و چند تا ابجکت دیگه لود میشد!!!
ادیت:
تاپیکشو پیدا کردم، فقط اون دو سطر اول اسکرین شات رو عنایت بفرمایید:
View attachment 232157
در ادامه ی اسپویل شما بگم که بیشترین نمره رو کاربرا به ps5 دادن. نسخه ی سویچ و پی سی نمره شش دهم گرفتن و نسخه ی sx نیم از ١٠.برای اینکه اسپویل نباشه:
![]()
ببخشید ولی چطوری انقدر راحت چنین چیزایی رو به بقیه نسبت میدید؟ بنده هیچ عجله ای برای GTA بعدی یا هر پروژه بزرگی که مشغول ساختش هستن ندارم. ساخت بازی های بزرگ زمان بره و دو سال اخیر هم هزارتا اتفاق غیرقابل پیشبینی افتاده که قطعا کلی از برنامه هاشون عقب افتادن. هر موقع پروژه رو رونمایی کردن براش هیجان زده میشم، هر موقع اومد تجربش میکنم و احتمالا لذتش رو هم میبرم. اما هیچکدوم از اینایی که گفتم به این حقیقت که در حال حاضر یه محصول با هزارتا مشکل جلوم قرار گرفته و بابتش ناراضیم، ارتباطی نداره. واقعا نداره و این چیز خیلی ساده ایه.داستان بیشتر اینه یه سری که از "کمکاری" راکستار پرن موقعیت پیدا کردن دغه دلی خالی کنن. چرا هی GTAV میفروشن؟ هنوز خوبه مردم میخرن. تو دلت برا GTA سینگل جدید تنگ شده؟ خب راکستارم میگه به کفشم که تنگ شده و خیلی تازه باهات مودب بوده.
ببخشید ولی چطوری انقدر راحت چنین چیزایی رو به بقیه نسبت میدید؟ بنده هیچ عجله ای برای GTA بعدی یا هر پروژه بزرگی که مشغول ساختش هستن ندارم. ساخت بازی های بزرگ زمان بره و دو سال اخیر هم هزارتا اتفاق غیرقابل پیشبینی افتاده که قطعا کلی از برنامه هاشون عقب افتادن. هر موقع پروژه رو رونمایی کردن براش هیجان زده میشم، هر موقع اومد تجربش میکنم و احتمالا لذتش رو هم میبرم. اما هیچکدوم از اینایی که گفتم به این حقیقت که در حال حاضر یه محصول با هزارتا مشکل جلوم قرار گرفته و بابتش ناراضیم، ارتباطی نداره. واقعا نداره و این چیز خیلی ساده ایه.
اصلا نمیتونم متوجه بشم چرا باید بحث GTA VI یا به قول یه دوست دیگه پورت PC شیش-هفت سال پیش بازی دو نسل قبل بیاد وسط.![]()
![]()