امتیازات Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

پستای اخیر و غیر اخیرو حتی تو تاپیکای راکستار مرور کنی این سناریوی "اسباب بازیمو نمیدن خیلی بدن" رو فراوان می‌بینی. دوستان ناراحتن راکستار یه بازی ساخته در حدی که ده ساله مُده. اسباب بازی جدیدشونو می‌خوان. و این تقصیر اینه که V هنوز خوبه و جوابه. بازار داره حرفشو می‌زنه. شمام قضیه رو تو این کانسپت ببین. نق نزن. خودتو اذیت نکن. آمال و آروزی شخصیتو نکوب تو سر کمپانی. به عنوان همنوع دارم می‌گم. نه فن راکستار.
منم اصلا نگفتم چون VI قراره بیاد و خفن خواهد بود در نتیجه از گل نازکتر به تریلوژی نباید گفت. گفتم اینا شاکین از اینکه چرا خبری از VI نمی‌شه و اینو تقصیر فروختن V میدونن. حالا این تریلوژی هم اومده با این وضعیت فرصت شده به این بهونه چارتا لگد بزنن به راکستار. حالا اگه به این می‌گی جاج. اوکی. این برداشت منه بالخره.
در ضمن تریلوژی برا راکستار تفاله‌ست. برا ما نوستالژیه. اون کسایی که بالا تو راکستار نشستن جهت می‌دن اینقد درگیرن و حرص رو به جلو رفتن دارن و می‌خوان ارزش کمپانیشو حفظ کنن که با این نوستالژیا دلخوش بودن براشون مثل استمناع می‌مونه.
خاطرات دوران بچگی شما خراب شده. برا اونا اینطوریه که چارتا آت و آشغال به درد نخور انداختن جلوی تیک تو چسخوریشو بکنه.
بازم می‌گم اینا آخرین بازیشون RDR2. نه مثلا CPه نه F4. آره دیزاین بازی دمده‌ست و چندان هم اینویتیو حساب نمی‌شه. منم فنش نیستم. یه بار تموم کردم رفتم دنبال زندگیم. ولی اینقد تر و تمیزه که معلومه خونها ریخته شده پاش. در این حد که حتی یه مقدار از لذتش هم برا اینه که این همه دقت و کیفیت گاهی می‌آد تو خودآگاهت و این اینسایرینگه. موتیویت می‌کنه که توام گنده‌تر فک کنی. بعد با یه ریمستر الکی پلکی یه سری یهو دلواپس شدن که راکستار شل و ول شده؟!
بعد شما چرا حرفو از رو زمین برداشتی باو؟! تحقیق نکردم ولی فک نکنم شمارو شامل می‌شد.
مگه جرم و جنایته که پای تحقیق بیاد وسط عزیز؟ :D پست شما رو نقل قول کردم برای اینکه احساس میشد یه مقدار دارید همرو کنار هم تو یکجا قرار میدید، در صورتی که امثال من خیلی کاری به گذشته و آینده ندارن و صرفا از کیفیت نهایی کالکشن ناامیدن. اگه یک سری ترول و هیت و این داستان هارو جدی گرفتید و منظورتون اونا که خب هیچی، من صحبتی ندارم.
یخورده داره آف تاپیک میشه چون اینجا در اصل تاپیک امتیازات هست، ولی بنده نه اذیت شدم سر این بازی و نه اونجوری که فکر میکنید دارم چیزی رو روی سر کسی میکوبم. دیدم بازی به اون خوبی که باید نیست، از رو هارد پاکش کردم و مستقیم رفتم سراغ نسخه های اوریجینال. به همین راحتی! :D

پستای اخیر و غیر اخیرو حتی تو تاپیکای راکستار مرور کنی این سناریوی "اسباب بازیمو نمیدن خیلی بدن" رو فراوان می‌بینی. دوستان ناراحتن راکستار یه بازی ساخته در حدی که ده ساله مُده. اسباب بازی جدیدشونو می‌خوان. و این تقصیر اینه که V هنوز خوبه و جوابه.

اصلن اینطور نیست که شما قضاوت می‌کنید، به دو دلیل :
۱-بازی ندادن راکستار رو از 2018 باید حساب کرد، نه از زمان نسخه ی نسل هفتمی GTA V ، که این وسط مشکلات کووید این بازه ی زمانی رو کاملن متفاوت کرده با شرایط گذشته
۲-اتفاقن افرادی که از نیومدن GTA جدید دل‌خور هستن، باید خوش‌حال باشن از مؤفق نشدن این ریمستر،چون اگه راکستار در این پروژه مؤفق بشه، و فروش خوبی داشته باشه، یه دلیل دیگه به جز آنلاین GTA V پیدا می‌کنه برای کسب درآمد و نیازی به انتشار بازی جدید نداره، و همچنین با یه ریمستر ساده از GTA IV &RDR1 می‌تونه این سود و تأخیر برای انتشار بازی جدید رو افزایش بده، ضمن اینکه این دوتا بازی به دلیل به روز بودن نسخه های اورجینال شون، همچین حاشیه هایی هم براش پیش نمیاد
پس می‌بینی که هیچ دلیلی نداره فردی که بخاطر نیومدن GTA VI از راکستار دل‌خور هست ، بخاطر نابسامانی این ریمستر ناراحت و عصبانی بشه، چون اصلن این سه گانه ی کلاسیک براش مهم نبوده از اول، اما افرادی که با این سه گانه خاطره دارن، و دل شون رو صابون زده بودن برای یه تجربه ی بدون مشکل و مدرن ، تو ذوق شون می‌خوره
پ‌ن:البته من در اولین فرصت این بازی رو می‌خرم، حتی همین 60$

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

طنز قضیه اینجاست که شکست این ریمستر رو به TT نسبت میدن ولی موفقیت های کل سری GTA و RDR رو به راکستار. سر موفقیت ها، TT به طرز عجیبی هیچ کاره-ست و همش تلاش شباه روزی و بی وقفه راکستار بوده ولی سر شکست ها، برعکس میشه.

چرا اینقدر جُک هستین شماها؟:D طرف برای یه شرکت بازی سازی که همچین طرفداری میکنه رو فکر کنین تو زندگی واقعیش چجوریه. خدا رحم کنه یعنی:D

واقعا ملت خیلی تاکسیکن
کلی ریویو تو یوزر اسکور بودن که به خاطر منتشر نشدن نسخه ۶ به این گیم ۰ دادن!
البته از حق نگذریم بازی باگ های زیادی داره الان که کرک منتشر شده نصف کامنتای زیر پست کرک به فریز شدن سی جی بعد لود شدن سن اندریاس اشاره میکنن
تو سایت پی سی دی وضعیت انقدر خراب بود ادمین سایت اخرین کامنت رو خودش نوشته :
(اجرا نمیشه)

• Sad
Reactions: kamyy
رد دد یک ریمستر کند و برای کامپیوتر بدهد یک 15 20 ساعتی سرگرم شویم خیلی خوب می شود .

اینقدر که ملت ع/ن جی تی آی درآوردند برای رد دد این داستان ها نبوده . تازه محیط های خفن و باحال تری هم دارد (دشت و بیابان و جنگل و کوهستان و غار و ... )

رد دد یک ریمستر کند و برای کامپیوتر بدهد یک 15 20 ساعتی سرگرم شویم خیلی خوب می شود .

اینقدر که ملت ع/ن جی تی آی درآوردند برای رد دد این داستان ها نبوده . تازه محیط های خفن و باحال تری هم دارد (دشت و بیابان و جنگل و کوهستان و غار و ... )
رد دد را ریمستر نکند بهتر است ، چرا که آب استودیو قطع می باشد:

عجب نظراتی.
یعنی با این وضع الان که الدر ده ساله اومده و بازم تو لیست پرفروشهای استیمه و این هفته رتبه هفتم استیمو داشته پس کسی نگه الدر بعدی کو. تازه خوبه بعد الدر چند تا بازی باازم بتسدا داده و این پک فروشی هم پک مودهاست و گر نه آپدیت گرافیکیش رایگان بوده.
برا راکستار تریلوژی مهم نبود چون آنلاین نداره و گر نه قشنگ ریمیک میبیکرد و برا راکستار اهمیت آنلاین و پلیر آنلاین اینقدر زیاده که هم آنلاین rdr رو جدا کرد و با قیمت نسبتا پایین داد و هم gta online رو جدا کرد و فری میخواد بده ولی آپگرید گرافیکی و ریمستر ریمستر gta v رو پولی، قیمت؟ الله اعلم
یه اصولی هست که هر 4 سال یه بازی استودیو میده .حالا راکستار که نه یه استودیو و نه استودیویی هست با 200-300 تا کارمند. بیش از 2000 کارمند داره.
همونطوری که قبلا با تعداد به مراتب کمتر سالی یه بازی میداد. الان هم اگه اون آنلایناشو دبه اندازه ساپورت کنه، میتونه مثل قبل بازی بده.
امیدوارم با این توضیحات فرق هیتر و گیمر فهمیده باشی و دیگه با اکانت n ام نیای اینجا و شروع کنی که وای هیترها بر علیه راکستار جمع شدن

عجب نظراتی.
یعنی با این وضع الان که الدر ده ساله اومده و بازم تو لیست پرفروشهای استیمه و این هفته رتبه هفتم استیمو داشته پس کسی نگه الدر بعدی کو. تازه خوبه بعد الدر چند تا بازی باازم بتسدا داده و این پک فروشی هم پک مودهاست و گر نه آپدیت گرافیکیش رایگان بوده.
برا راکستار تریلوژی مهم نبود چون آنلاین نداره و گر نه قشنگ ریمیک میبیکرد و برا راکستار اهمیت آنلاین و پلیر آنلاین اینقدر زیاده که هم آنلاین rdr رو جدا کرد و با قیمت نسبتا پایین داد و هم gta online رو جدا کرد و فری میخواد بده ولی آپگرید گرافیکی و ریمستر ریمستر gta v رو پولی، قیمت؟ الله اعلم
یه اصولی هست که هر 4 سال یه بازی استودیو میده .حالا راکستار که نه یه استودیو و نه استودیویی هست با 200-300 تا کارمند. بیش از 2000 کارمند داره.
همونطوری که قبلا با تعداد به مراتب کمتر سالی یه بازی میداد. الان هم اگه اون آنلایناشو دبه اندازه ساپورت کنه، میتونه مثل قبل بازی بده.
امیدوارم با این توضیحات فرق هیتر و گیمر فهمیده باشی و دیگه با اکانت n ام نیای اینجا و شروع کنی که وای هیترها بر علیه راکستار جمع شدن
جدای از بحث واقعا gta انلاین رو میخواد جدا و فری بده بیرون؟
و این که بازم نیاز هست پلاس داشته باشیم یا نه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or