این خیلی عجیبه حقیقتا. من این بشر رو خیلی قبول دارم و حرف هایی که تا چندین سال پیش میزد، بی برو برگرد به واقعیت میپیوستن (ورشکستگی THQ، گرون شدن بازی ها، افزایش هزینه های ساخت بازی و ... رو دقیقا قبل از به وقوع پیوستن، گفته بود) و واقعا فرد توانایی بود ولی الان احساس میکنم فاسد شده و خیلی ضد و نقیض حرف میزنه. خصوصا این اواخر حرف هاش با خروجی محصولات شرکتش و سیاست هایی که اتخاذ میکنن به شدت متناقضن. فکر کنم قضیه تبدیل شدن Hero به Villain پیش اومدهحرفای مدیر عامل تیک تو ( زلنیک ) فقط که چند وقت پیش گفته بود ما اشتباهات cyberpunk رو تکرار نمیکنیم و بازیهایی که ریمستر میکنیم صرفا پورت ساده نیستن![]()
بارها گفتم با جزییات و وسعتی که از بازی های راک استار انتظار میره امکان عرضه تعداد بازی بالا و براورده کردن انتظارات نیست…
شمایی که سر یک ریمستر راک استار رو با خاک کوچه و سازنده مختار یکی کردین اگه midnight club و bully بده و کیفیتشون به اندازه rdr و Gta نباشه قطع به یقین راک استار رو از وسط باز میکنین(و اصلا به این کاری نخواهین داشت که از قبلم در این حد نبودن)
![]()
نسخه پیچیدن یا نه رو نمیدونم ولی رئیس grove street games گفته مشکلات رو به راکستار بفرستید تا درست بکنیم. یعنی راکستار نقش داشته.جدا با یه ریمستر از بازی های نسل ۶ که خود راک استار هیچ نقشی تو ریمسترش نداشته ،نسخه راک استار رو پیچیدید![]()
تازه یکی از دوستان pc گیمر میگن همون بهتر که نسخه اول red dead ( گوتی سال 2010) واسه pc نیومد چون داستان بازی بعد شماره دومهخب عزیز من جواب کسی که با این بازی میگه که واایی راک استار دیگه نابود شد راک استاار دیگه از بین رفت. اینه که بهش بگی وایسا ببین بازی بعدی چی میشه.
چند نفر که عالین میگن راک استار بعد ۲۰۱۳ دیگه نابود شد . (ای اسب آرتور بزنه به کمرت)واقعا این بازی ( زندگی) که بعد ۲۰۱۳ ساخت رو ندیدی!!!
من خودم pc گیمرمتازه یکی از دوستان pc گیمر میگن همون بهتر که نسخه اول red dead ( گوتی سال 2010) واسه pc نیومد چون داستان بازی بعد شماره دومه
داداشمون نمیدونه که اگه نسخه اول رو بازی نکرده باشی نصف لذت رو از نسخه دوم نمیبری چون نمیدونی که john marston و dutch و bill و javier چه کارکتر هایی بودن
نمیدونن johm marston چه ابهتی داشت
این ریمستر خراب کرد درست ولی ابدا این هیت ورزی به راکستار سر این کالکشن درک نمیکنم...
کلا هیتر ها دو دسته اند یکی دسته pc گیمر ها و یک دسته هم اساتید بازی سنتر که با نظراتشون همیشه مرز ها رو جا به جا کردن
راکستار تو 8 سال اخیر دو تا از بزرگترین بازی های تاریخ رو عرضه کرده بهش میگن کم کار
پ.ن ارتور
View attachment 232141
من نمیگم همه ولی اکثر هیتر های راکستار pc گیمرن به دلایلی چون پورت افتضاح gta iv و عرضه نکردن شماره اول red dead و دیرتر عرضه کردن gta v روی pcمن خودم pc گیمرم
رد دد۲ هم بهترین بازی استیم شد همون سال.
کسایی که کلا راک استار رو به بهونه این بازی نابود شده میدونن قابل درک نیستن.خصوصا دوستانی که میگن بعد ۲۰۱۳ راک استار نابود شد.
نه میخوای قربون صدقه-ش هم برن؟ اصن میخوای ما بریم در راکستار و بابت مشکلات پورت های بازیاش و تاخیات و وضعیت بد ریمستر ازشون عذرخواهی کنیم؟ من خودم به شخصه ابراز ندامت میکنم از اینکه این همه تند رفتار کردم در قبال راکستار کبیر و اصن کاش یکی میزد تو گوشم ولی افسوس که اون حتی به ما فرو مایه ها نگاه هم نمیکنه.من نمیگم همه ولی اکثر هیتر های راکستار pc گیمرن به دلایلی چون پورت افتضاح gta iv و عرضه نکردن شماره اول red dead و دیرتر عرضه کردن gta v روی pc