داداش ما خودمون فن راکستاریم هممون هم دنبالش میکنیم و کلی با بازی هاش خاطره داریم حتی شاید بیشتر از تواین تاپیک خیلی خوب شد بعدها از این آرشیو چه پستایی میشه بیرون کشید
بازی بزرگ بعدی راکستار که اومد و فک ها رو چسبوند به زمین همینایی که هیت دادن دیگه نه جرات هیت دادن دارن و نه جرات تعریف کردن. فقط منتظر واکنششون فقط به تریلر بازی بزرگ بعدی راکستار هستم
اخه چرا چنین کاری با خودتون کردید با راکستار لج افتادید بخاطر من و یکی دو نفر دیگه؟ واقعا چه افتخاری بالاتر از اینآره عزیز ما از راکستار حقوق میگیریم ماله بکشیم از خدامه اینطور فکر کنید
![]()
تا چهار پنج سال دیگه معلوم نیست کی مرده است کی زنده است حرف از آینده خیلی دور نزناین تاپیک خیلی خوب شد بعدها از این آرشیو چه پستایی میشه بیرون کشید
بازی بزرگ بعدی راکستار که اومد و فک ها رو چسبوند به زمین همینایی که هیت دادن دیگه نه جرات هیت دادن دارن و نه جرات تعریف کردن. فقط منتظر واکنششون فقط به تریلر بازی بزرگ بعدی راکستار هستم
اخه چرا چنین کاری با خودتون کردید با راکستار لج افتادید بخاطر من و یکی دو نفر دیگه؟ واقعا چه افتخاری بالاتر از اینآره عزیز ما از راکستار حقوق میگیریم ماله بکشیم از خدامه اینطور فکر کنید
![]()
این تاپیک خیلی خوب شد بعدها از این آرشیو چه پستایی میشه بیرون کشید
![]()
جدا از نقد منصفانه و خوب و اینکه بعضی جاهاش رو سلیقه ای قبول نداشتم ولی این مورد رو باید بگم که سیستم تیراندازی بازی یک درصد هم متاسفانه شبیه gta v نیست یعنی ای کاش بود ولی نیست! جز منوی چرخان استفاده از اسلحه و بهبود جزیی به هیچ وجه تیراندازی بازی برخلاف گفته های راک استار اصلا شبیه gta v نیست و بدتر از اون نزدیک سیستم تیراندازی بازی های بروز تر نسل هفت هم نمیشه. یعنی نه اون aim assist انچنان لذتبخشه و نه free aim بازی استفاده ازش راحت و اسونه!مهمترین این تغییرات عوض شدن سیستم نشانه گیری بازی است که حالا شبیه به GTA V شده است.
تعصب بیش از اندازه منطق رو از کار میندازه و هر کس یه بهونه ای میاره. از این ریمستر انتقاد نکنید چون قراره GTA VI خفن ترین بازی راکستار بشه(حداقل از لحاظ فنی) از CP انتقاد نکنید چون TW3 یکی از بهترین بازیهای نسلش بوده. از Last 2 انتقاد نکنید چون متاش خوب شده. به یوبیسافت کاری نداشته باشید چون هنوز بازیهاش فروش میره!با منطق بعضی از دوستان و برادر مکزیکی یعنی ما الان از سایبرپانک انتقاد نکنیم چون قراره نسخه ۲ اش بیاد و همه رو بفرسته تو غار؟![]()
چه ربطی به این بازی داشت اینا گند کاری trilogy رو جمع میکنهدوستان تا میتونن لذت خودشون رو ببرن از این اوضاع که زیاد طول نمیده
چون شما که بزرگترین شرکت بازی سازی رو با یه ریمستر بازی های های 15-20 سال پیش که خودش هم سازندش نبوده تا حد یوبی سافت و ea میارین پایین
وقتی به زودب یه بازی دیگه به این لیست پاییین اضاف شد باهاتون کار دارم
View attachment 232097
به اینا
Gta 3 97
La.noir 89
Max payne 3 87
و....
اضاف کنین