امتیازات Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

راکستار زیر مجموعه تیک تو
صرفا دنبال ساخت بهترین بازی های تاریخ نقشی در انتشار بازی ها نداره
تیک تو در انتشار بازی ها صرفا از برند راکستار استفاده می کنه
چیزی که لیکر ها ادعا کردن
راکستار دنبال عرضه رایگان trilogy در کنار gta v نسل 9 بوده
تیک تو پارسال مخالف کرده و 60 دلار قیمت گذاری کرده و جداگانه عرضه شده
خود مدیرای ارشد راکستار جزء مدیرای گردن کلفت تیک تو هم هستن مثل خود سم هوسر پس نمیشه گفت هیچ کاره بودن
چرا بحث استارفیلد رو کشیدی وسط🤣🤣🤣

این دوستان Trilogy پورت کردن
View attachment 232069
نه راکستار
Take-Two ناشر بازی , شرکتی که تصمیم گرفته Trilogy ساخته بشه
نه راکستار

بنظرم به خود Grovestgames CEO هم مسیج بده بگو راک استار دخیل نیست بنده خدا نمیدونه .

کمی حافظه تاریخی؛

Strauss Zelnick, CEO of Rockstar Games parent company Take-Two Interactive, has discussed the company's approach to remasters, saying that it won't settle for "simple ports" of its older games

چندوقت قبلش هم گفته بود ما از CD Project و سایبرپانک درس گرفتیم و تا از کیفیت محصول نهایی مطمئن نشیم، منتشر نمیکنیم
دیگ به دیگ میگه روت سیاه

شعبه راک استار لینکن مسئول نظارت بر پروژه بوده
بعد همین شعبه که مسئول نظارت بوده بقدری بی تفاوت بوده که سورس کد بازی و هات کافی، یکی از جنجالی ترین موود های صنعت گیم و تعداد زیادی قطعه موسیقی با لایسنس منسوخ تو دیتای بازی جا موندن

اگه تمرکزشون رو GTA VI بود منطقی بود، ولی مسأله اینجاست اون پروژه هم وضعیتش بحرانیه و دوباره ری استارت کردن
یعنی GTA VI که با روند نرمال قرار بود بین 2023/25 ریلز بشه احتمالا مثل GTA V چسبیده به نسل بعد ریلیز بشه

بنظرم به خود Grovestgames CEO هم مسیج بده بگو راک استار دخیل نیست بنده خدا نمیدونه .
عزیزم....ولش کن
منظورش این
Rockstar Games Customer Support
این بزرگوار به عنوان رئیس استودیو نمی تونه در توییتر جواب ملت بده
هر مشکلی هست باید با support راکستار تماس بگیرن
تیم پشتیبانی هم به این دوستان دستور بدن که این لیست مشکلات، رفع کنید

در کل جالبه که راکستار با این ریمستر، استاندارد جدیدی در ریده مالی پایه گذاری کرد و در عین حال، ماله کشا هم صنف خودشون رو دگرگون کردن. خدا قوت مومنین. قشنگ در و تخته با هم جوره.

این وسط مشتری بجز خالی کردن جیب پشیزی ارزش نداره انگار.رسما با وقاهت کلاهبرداری شده.یکی اجازه ندادن به انتشار نقد زمان ریلیز یکی شباهت به game play v . امیدوار بودم game play تغییر خوبی کرده باشه که ...
خود من بدجور بخاطر نوستالوژی بودن قضیه دوست داشتم بازی کنم و هنوز دارم ولی احترام به مشتری یه جک شده تو تمام صنعت ها.

عزیزم....ولش کن
منظورش این
چرا ادیت کردی پستت رو ؟ :D
یعنی آپدیت ها بازی رو راک استار تایید میکنه و زیر نظر راک استار انجام میشه ولی چند سال که پروژه ساخت کالکشن بوده راک استار هیچ نقشی نداشته اصلا زیرنظر اونا نبوده اصلا راکستار نبوده طراحی جدید شخصیتا تایید کرده اصلا راک استار از باگ ها و پرفورمنس بازی خبر نداشته شنبه که بازی ریلیز شده یهو راک استار فهمیده اینا برا خودشون art direction بازی عوض کردن شخصیتا شبیه خمیر شدن بازی مشکل پرفورمنس داره !!!

مرز های ماله کشی سر این کالکشن جابجا شد :D

این تاپیک خیلی خوب شد بعدها از این آرشیو چه پستایی میشه بیرون کشید😂
بازی بزرگ بعدی راکستار که اومد و فک ها رو چسبوند به زمین همینایی که هیت دادن دیگه نه جرات هیت دادن دارن و نه جرات تعریف کردن. فقط منتظر واکنششون فقط به تریلر بازی بزرگ بعدی راکستار هستم😂
اخه چرا چنین کاری با خودتون کردید با راکستار لج افتادید بخاطر من و یکی دو نفر دیگه؟ واقعا چه افتخاری بالاتر از این 😎 آره عزیز ما از راکستار حقوق میگیریم ماله بکشیم از خدامه اینطور فکر کنید 🤗

آخرین ویرایش:
بازی بزرگ بعدی راکستار که اومد و فک ها رو چسبوند به زمین همینایی که هیت دادن دیگه نه جرات هیت دادن دارن و نه جرات تعریف کردن. فقط منتظر واکنششون فقط به تریلر بازی بزرگ بعدی راکستار هستم😂
اخه چرا چنین کاری با خودتون کردید با راکستار لج افتادید بخاطر من و یکی دو نفر دیگه؟ واقعا چه افتخاری بالاتر از این 😎 آره عزیز ما از راکستار حقوق میگیریم ماله بکشیم از خدامه اینطور فکر کنید 🤗
بازی بعدیش موفق بشه خوشحال میشیم و کیف میکنیم و آفرین بهش میگیم و اگه خراب کنه که بلایی بدتر از امروز هم سرش میاریم😎😎😎 منت و ماله کشی و تعارف هم با هیچکس نداریم😎😎 البته این پستی که الان دادی شمشیر دو لبس خراب کنه بازیش بیچاره ای 😀😀😀 از راکستار باید پناهندگی بگیری😂😂

آخرین ویرایش:
عزیزم....ولش کن
منظورش این
View attachment 133620-74b975a893d23e22ff84af3d36b6a4ce.mp4

بازی بزرگ بعدی راکستار که اومد، خودم میام به به و چه چه می‌کنم و دست و جیغ و هورا حتی...
اما ربطی به انتقادات اینجا نداره. هیت ورزیدن هم به یه رفتارهای دیگه میگن که چندان هم نادر نیست.

هر روز دارن میگن اینو راکستار نساخته و فلان استودیو ساخته اول از اون فهمیدیم به خدا ولمون کنید ... دوما به هر حال همه در این پورت سهیمن ... تیک تو و راکستار و همه در این قضیه سهیمن ... هر چند به نظرم قضیه با برنامه ریزی و چند تا آپدیت حسابی حل شدنیه ولی لانچو خراب کردن ... این قضیم مثه قضایای قبلی میشه و از الان منتظر ویدیو های یوتوب تخصصی باشید برای این بازی ... راکستار اگه خودش وارد عمل بشه قطعا قضیه حل شدنیه ولی به نظر میاد راکستار اصلا از اولم خیلی راضی نبوده برای این ریمستر. خلاصه من که وایس سیتی هر جور باشه ازش لذت میبرم فقط خواهشا فازای قبلی که برای سایبرپانکو و ... اینا میگرفتینو بزارین کنار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or