خود مدیرای ارشد راکستار جزء مدیرای گردن کلفت تیک تو هم هستن مثل خود سم هوسر پس نمیشه گفت هیچ کاره بودنراکستار زیر مجموعه تیک تو
صرفا دنبال ساخت بهترین بازی های تاریخ نقشی در انتشار بازی ها نداره
تیک تو در انتشار بازی ها صرفا از برند راکستار استفاده می کنه
چیزی که لیکر ها ادعا کردن
راکستار دنبال عرضه رایگان trilogy در کنار gta v نسل 9 بوده
تیک تو پارسال مخالف کرده و 60 دلار قیمت گذاری کرده و جداگانه عرضه شده
این دوستان Trilogy پورت کردن
View attachment 232069
نه راکستار
Take-Two ناشر بازی , شرکتی که تصمیم گرفته Trilogy ساخته بشه
نه راکستار
عزیزم....ولش کن
چرا ادیت کردی پستت رو ؟عزیزم....ولش کن
منظورش این
Rockstar Games Customer Support
این بزرگوار به عنوان رئیس استودیو نمی تونه در توییتر جواب ملت بده
هر مشکلی هست باید با support راکستار تماس بگیرن
تیم پشتیبانی هم به این دوستان دستور بدن که این لیست مشکلات، رفع کنید
بازی بعدیش موفق بشه خوشحال میشیم و کیف میکنیم و آفرین بهش میگیم و اگه خراب کنه که بلایی بدتر از امروز هم سرش میاریماین تاپیک خیلی خوب شد بعدها از این آرشیو چه پستایی میشه بیرون کشید
بازی بزرگ بعدی راکستار که اومد و فک ها رو چسبوند به زمین همینایی که هیت دادن دیگه نه جرات هیت دادن دارن و نه جرات تعریف کردن. فقط منتظر واکنششون فقط به تریلر بازی بزرگ بعدی راکستار هستم
اخه چرا چنین کاری با خودتون کردید با راکستار لج افتادید بخاطر من و یکی دو نفر دیگه؟ واقعا چه افتخاری بالاتر از اینآره عزیز ما از راکستار حقوق میگیریم ماله بکشیم از خدامه اینطور فکر کنید
![]()
View attachment 133620-74b975a893d23e22ff84af3d36b6a4ce.mp4عزیزم....ولش کن
منظورش این
Rockstar Games Customer Support
این بزرگوار به عنوان رئیس استودیو نمی تونه در توییتر جواب ملت بده
هر مشکلی هست باید با support راکستار تماس بگیرن
تیم پشتیبانی هم به این دوستان دستور بدن که این لیست مشکلات، رفع کنید
بازی بزرگ بعدی راکستار که اومد، خودم میام به به و چه چه میکنم و دست و جیغ و هورا حتی...این تاپیک خیلی خوب شد بعدها از این آرشیو چه پستایی میشه بیرون کشید
بازی بزرگ بعدی راکستار که اومد و فک ها رو چسبوند به زمین همینایی که هیت دادن دیگه نه جرات هیت دادن دارن و نه جرات تعریف کردن. فقط منتظر واکنششون فقط به تریلر بازی بزرگ بعدی راکستار هستم
اخه چرا چنین کاری با خودتون کردید با راکستار لج افتادید بخاطر من و یکی دو نفر دیگه؟ واقعا چه افتخاری بالاتر از اینآره عزیز ما از راکستار حقوق میگیریم ماله بکشیم از خدامه اینطور فکر کنید
![]()