خب دو تا عنوان برای این نسل خوبه اما امیدوارم درست باشه چیزی که من حس میکنم gta بعدی 2025 یا 2026 میاد و دیگه بعدشم میره ساپورت اون (بعید میدونم max payne 4 بیاد)این ریمستر ها برای خالی نبودن عریضه هست (اگه در کار هم باشن) و هیچ کدوم توسط شعبات اصلی ساخته نمیشن
اگر بخوایم شایعات رو در نظر بگیریم راک استار در این نسل GTA VI و Max Payne 4 رو عرضه میکنه در کنار این ریمستر ها و ری رلیز ها که لاین آپ قابل قبولیه (خیلی بهتر از نسل ۸)
گفتم ک استاندارد ها و انتظارات نسبت به نسل هفت متفاوته و راک استار میدونه یه قدم اشتباهم در مورد عناوین اصلیش نمیتونه برداره
متاسفانه الان بازی سازی به طوری تغییر کرده که کمتر میشه سراغ عناوین پرریسک تر و کم طرفدار تری مث بولی رفت (وقتی اون بازی بخواد راک استار لول باشه و هزینه های سنگین بشه براش باید بازگشت مالی رو هم داشته باشه)
با این وجود من معتقدم که راک استار از این جنس عناوین هم باز خواهد ساخت و در چرخه RDR , GTA گیر نمیکنه اما فاصله عرضه این عناوین طوریه که طرفدار ها اذیت میشن…
احتمالا راهکار راک استار (و در ابعاد بالاتر تیک تو و سهام داران) برای پر کردن این فواصل طولانی عرضه ریمستر عناوین گذشته باشه که این بار به استدیو اشتباهی اعتماد کردن و عناوین اشتباهی برای بازسازی انتخاب کردن اما قرار نیست عناوین بعدی هم به همین صورت باشه !
و مورد اخر این که راک استار استدیو جوانی نیست…اگر شخص بزرگی ازش میره دیگه عمر خودش رو تو این شرکت صرف کرده ، تاثیرات خودش رو گذاشته و الان دنبال زندگی کم فشار تر هستو با نیروی جوان و پرانگیزه جایگزین میشه…مگه لزلی بنز و دن هاوسر از روز اول اینقدر اسمشون بزرگ بود؟
من دیدم مثبته فعلا تا زمانی که راک استار یکی از عناوین بزرگ و اصلیش رو خراب کنه…
که بعید میدونم چنین روزی برسه!
چیزی که گفتم بر اساس لیک ها بود قطعا میتونه اشتباه باشه ولی خوب منبعمون برای ریمستر کردن rdr و gta iv هم همون لیک هاس دیگهخب دو تا عنوان برای این نسل خوبه اما امیدوارم درست باشه چیزی که من حس میکنم gta بعدی 2025 یا 2026 میاد و دیگه بعدشم میره ساپورت اون (بعید میدونم max payne 4 بیاد)
مورد دیگه اره کاملا حرفت رو قبول دارم که فاصله طولانی مخاطب رو اذیت میکنه اما نه به قیمت شیر دوشی کردن الان جدا (خدایی) این ریمستر 60 دلار می ارزه. خودشون هم میدونستن چیه و چقدر تغییر دادن ( که تغییر چندانی نبود) اما نگفتن اوکی بکنیمش30 دلار به جای 60 تا.
مورد آخر اصلا قبول ندارم (با عرز پوزش)
چون نمونه بارز یه استودیو خوب santa monica هر گاد او وار کارگردان فرق داشت(سرچ کن) جز 2018 که دوباره cory اومد (البته همیشه david jaffe هم کنار بقیه بود) حتی ragnorak هم کارگردان فرق داره اما راکستار همچین کاری کرد؟؟؟ کسی رو بزرگ کرد و به دنیای گیم معرفی کرد؟؟؟؟
از vice city stories ببینی زده دن هسور(اگه فارسیش این باشه)
من نگرانم امید وارم حرفام اشتباه باشه بیام عذر خوایی کنم و لذت ببرم اما این روشی که میبینم حداقل برای من خوشایند نیست
تاپیک نمرات با مابقی تاپیک های گیم تفاوت داره و باید دائم up شهفروم نبودم خب چیکار کنم؟, یکم بهتر حرف بزنی بدنیستا, از شما بعید بود برادر
کدوم تاپیک من بروز نکردم؟, همه تاپیک نمراتم بروز شدست
اینجا رو هم الان درست میکنم, دوشواری نداره.
Vcsحتی gta ها psp از این پک ۳ گانه بهتر بودن
![]()
این سه گانه و Efootball رکورددار سرعت افزایش پیج در بازی سنتر رو دارن اما نه برای خوبی بلکه برای گندی که زدنیعنی این راک استار با این پک ۳ گانه زد رو دست efootball![]()
داداش زیادی سخت میگیریا!تاپیک نمرات با مابقی تاپیک های گیم تفاوت داره و باید دائم up شه
الخصوص 48 ساعت اول
پ.ن: ممنون
Play the genre-defining classics of the original Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, and Grand Theft Auto: San Andreas updated for a new generation, now with across-the-board enhancements including brilliant new lighting and environmental upgrades, with high-resolution textures, increased draw distances, Grand Theft Auto V-style controls and targeting, and much more, bringing these beloved worlds to life with all new levels of detail.
چرا اذیت میکنید، مگه نمیبینید راکستار مانووووووووووووووور نداده. مثل یه بچه خوب گفت 60 دلار. بدون عرضه تریلر گیم پلی و .... و .....
وقتی مانوووور ندادن
View attachment 232048
چرا به بازی گیر میدین. وقتی کسی مانوور نداده هر چی داد، باید بگید، خدا رو شکر، هر کی هم نخواست پاشه جمع کنه بره.
آپدیت شده برا نسلای جدید که راست میگه و رو نسل جدید با لگ و استاتر و افت فریم اجرا میشه.
کنترل و نشون گیری gta v ؟ صد البته
much more ؟ طراحی کاراکترهاست که بشدت دلربا بودن
all new level of details هم که نگو