مبین جان همینطور که در جریانی رد دد یک نسل هفتی هست با بکوارد عملا از DE دو سال کار شده راکستار قوی تر و به لحاظ فنی هم خروجی عالی تری میده!!!رد دد ۲۰۱۰ همین الانش کامل بازی خوبیه.
این ۳ گانه برا دوران تیرکمون شاه بود ولی رد دد خیلی عالی ایج کرده. فک کنم نتیجه اون خوب شه ولی فقط در صورتی فول پرایس ارزش داره که تو کالکشن همراه ورژن نسل بعدی ۲ عرضه شه
همین ابتدا خیالتو راحت کنم که برای راکستار چنین اتفاقی نمیوفتهاین درسته ولی حرفم کلی هست. من معتقدم یه دلیل خیلی مهم وجود داره که یه دفعه کله گنده های یه شرکت میذارن میرن و صرفا خلاصه به اختصاص دادن وقت بیشتر به خونواده یا کارهای کوچک تر و ساده تر نمیشه و نصفش به مشکل توی سیستم مدیریتی اون شرکت یا حالا به بالا دست ها بر میگرده. مثلا بلیزارد دقیقا با همین چیزای کوچک شروع شد و رسید به نقطه ای که الان هست. بلیزاردی که سال 2011 توی VGA، جایزه Gamer God رو گرفت و الان کسی تُف هم بهشون نمیندازه.
میخوام بگم که این امکان خیلی خیلی زیاده که حتی همین راکستار هم خراب کنه و هیچی بعید نیست. نمیگم حتما اتفاق میوفته یا آرزو میکنم که اتفاق بیوفته، اما اگر افتاد، آدم نباید شوکه بشه یا شروع کنه براش دلیل و توجیه آوردن.
در اصل هیچ کدوماین کالکشن ریمیکه یا ریمستر؟
به کاراکترش کار ندارم، موهاش جو گندمی هست. با این خمیر بازیا و این شیوه ریمستر، مثل اینکه نتونستن اینا رو در بیارن. زدن از بیخ و بن عوضش کردن. به اینش کار دارم. و گرنه تمام اینا سیاهی لشکرن.اون پیر مرد آرایشگر دیگه ؟ حالا بنظرم فرقی نداره همچین کاراکتری رو عوض کنن
ولی حذف کلاه اون خانوم واقعن توجیه نداره، همیشه پوشش اون فروشنده برام جالب و از جزئیات خوب بازی بود ، هیچ دلیلی نداشت همچین تغییری
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
شیرمیکه ، این مدل ساخته شده برا دوشیدن کاربرا با عنوان حفظ اصالت .این کالکشن ریمیکه یا ریمستر؟
اگه کمتر از ۲ ساعت بازی کرده باشی تا ۱۴ روز میشه پیش دادنمیشه بازیو پس داد؟من اول که بازی کردم فقط فکر میکردم طراحی شخصیتا تو دیواره هر چی رفتم جلو تر بدتر شد. گان پلیشم افتضاحه
![]()
ایمیل میزنم به ساپورت سونی ببینم چی میشه.اگه کمتر از ۲ ساعت بازی کرده باشی تا ۱۴ روز میشه پیش داد
امیدوارم موفق بشیایمیل میزنم به ساپورت سونی ببینم چی میشه.
البته یکم صبر کنید همین مادسازها این ریمستر رو فیکسش می کننعرضه ریمستر یه سری عناوین شاهکار و انقلابی با این وضع فاجعه در نوع خودش یه رکورده!!!
در عجبم چرا کار رو به استدیوی بهتری ندادن؟؟؟ اصلا کار شاقی نبود یک دهم این پولو کف دست همین مادسازها میذاشتن بهترین خروجی رو تحویل میگرفتن. این کار نهایت بی تدبیریه و اصلا با قضایای مشابه مثل سایبرپانک و... قابل مقایسه نیست
پ.ن: اگه راک استار و بلیزارد و باقی غولهای صنعت گیم هم افول کنن یا بازیهاشون مثل GTA و... شک نکنید شرکتها و بازیهای جدید جایگزینشون میشن و چه بسا بهتر
وقتی یه نسل منتظر میمونیم یه GTA نمیدن چه بهتر که این ژانر از حالت تک قطبی خارج بشه، امیدوارم بقیه خصوصا سونی و مایکروسافت اینو بفهمن و درنتیجه ما هم متنفع شیم با عرضه دو سه سال یک بار یه IP مشابه جدید.