همینکه جلوی منتشرشدن نقدها رو روزهای اول گرفتن خودشونو به فنا دادن، یعنی اگه یک ذره عقل داشتن می فهمیدن اون بلایی که سر CDPR اومد می تونه سر خودشون به شکل دیگه ای در بیاد، با اینکار قشنگ خوراک دادن به سوشال مدیا که از این کلاهبرداری با شدت تمام انتقاد کنن که البته حقشونه، اگه از همون ابتدا یکم با فن هاشون رو راست بودن حداقل باعث می شد تکلیف یوزر مشخص باشه با خرید بازی، چون همه به راکستار در بحث کیفیت اطمینان دارن بخاطر همین مسئله به تیم دیگه بخاطر نظارت ایشون اعتماد کردنو مطمئنا فروش نجومی هم کرده، با اینکار چیپ آبرو و اعتبار خودشونو لکه دار کردنجالبه امروز با وجود لانچ این افتضاح بازم از یه سایت مخصوص ماد gta دیگه شکایت کردن که از دسترس خارجشون کنن !کاملا با نبود گیمپلی قبل لانچ و کد نفرستادن برا منتقد ها و حذف نسخه ها اصلی نشون دادن قصدشون ازین کالکشن فقط تیغ زدن گیمرها بوده ! دیگه واقعا خجالت آوره بازی ۲۰ سال پیش روی series X مشکل پرفورمنس داشته باشه !!!
------------------------------------------------------------
هر لحظه داره گندش بیشتر در میاد
-------------------------------------------------------------
![]()
T2 رو همه میشناسنش و قبلا هم کسی از جمله من به عنوان قدیس قبولش نداشتیم و حتی فن های راکستار نسبت به T2 هیت داشتن، این حرکت رو درسته راکستار روش اشراف داشته ولی سازندش کس دیگه ای بوده و T2 حرف اولوآخرو در این ماجرا زده، کلا T2 اگر جلوش گرفته نشه کارای کثیف تر از این هم ازش بر میاد، وگرنه راکستار بی جهت عناوینش انقدر طرفدار ندارن که با یک ریمستر که توسط ایشون هم توسعه پیدا نکرده جایگاهش تنزل پیدا کنهدر کل خوبه که این اتفاقات دارن میوفتن و ملت خواسته یا ناخواسته میفهمن که نباید به هیچ شخص، شرکت یا گروهی، قداست داد. هنوز مونده تا کامل این قضیه جا بیوفته (راجع به یه سری شخص یا شرکت) ولی همیشه یادتون باشه حتی اونی که فکرشو هم نمیکنین/نمیکردین، میتونه حرکتی بزنه که پشماتون جوری بریزه که دیگه جاش هیچی در نیاد.
من خودم فن راکستارم ولی این ریمستر با این قیمت توجیه نداره.میدونی مشکلت کجاس ؟ فک میکنی من از CDPR هنوز دفاع میکنم نه عزیز CDPR یـ گندی زد که همه شلنگ رو به حق گرفتن روش حالا شما واسه من چپ راست CDPR و سایبر پانک رو بیار وسط و کیفیت کرکتر های بازی رو با جانی سیلور هند مقایسه کن بازم چیزی از وخامت اوضاع فعلی کم نمیکنه .
===============
شاید بی ربط باشه ولی راکستار بارها و بار ها PC گیمر ها رو به صخره گرفته بازم بودن اینجا که ازش دفاع کنن یـ بنده خدایی بود که میگفت راکستار توان پورت کردن بازیاش رو همزمان واسه چند تا پلتفرم نداره واسه همین PC اولویت دومشه ته دیگش رو میده به PC گیمرا RDR2 اومد سر لانچ PC گند زد باز یک سریا هنوز ازش دفاع میکردن . حالا اینم شده حکایت همونا یـ سریا هستن که به هر نحوی که شده میخوان حرکاتش رو توجیه کنن . خلاصه که چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است . اگه زره ای واسه آینده این کمپانی نگرانید دست از این مدل توجیها بردارید چون چشم باز میکنید میبیند یـ جای خیلی خیلی گنده تر گند زده و دیگه هم نمیشه جمعش کرد .
رد دد ۲۰۱۰ همین الانش کامل بازی خوبیه.امیدوارم انقدر نقد ها تند و تیز و تمام و کمال باش تا حدالقل ریمستر IV و RDR مثل این آشغال نباش
حیف کالکشنی با این پتانسیل به این ضعیفی ارایه بشه
به عنوان فن قدیمی سری امیدوارم جوری سرشون به سنگ بخوره که عقلشون سر جاش بیاد ودر کنار چاپیدن احترام به مشتری رو فراموش نکنن
یادمون نمیره با dlc های GTA IV کیفیت و حجم ارایه محتوای اضافی چند لول بالاتر بردن
موضوع فقط T2 نیستT2 رو همه میشناسنش و قبلا هم کسی از جمله من به عنوان قدیس قبولش نداشتیم و حتی فن های راکستار نسبت به T2 هیت داشتن، این حرکت رو درسته راکستار روش اشراف داشته ولی سازندش کس دیگه ای بوده و T2 حرف اولوآخرو در این ماجرا زده، کلا T2 اگر جلوش گرفته نشه کارای کثیف تر از این هم ازش بر میاد، وگرنه راکستار بی جهت عناوینش انقدر طرفدار ندارن که با یک ریمستر که توسط ایشون هم توسعه پیدا نکرده جایگاهش تنزل پیدا کنه
این درسته ولی حرفم کلی هست. من معتقدم یه دلیل خیلی مهم وجود داره که یه دفعه کله گنده های یه شرکت میذارن میرن و صرفا خلاصه به اختصاص دادن وقت بیشتر به خونواده یا کارهای کوچک تر و ساده تر نمیشه و نصفش به مشکل توی سیستم مدیریتی اون شرکت یا حالا به بالا دست ها بر میگرده. مثلا بلیزارد دقیقا با همین چیزای کوچک شروع شد و رسید به نقطه ای که الان هست. بلیزاردی که سال 2011 توی VGA، جایزه Gamer God رو گرفت و الان کسی تُف هم بهشون نمیندازه.T2 رو همه میشناسنش و قبلا هم کسی از جمله من به عنوان قدیس قبولش نداشتیم و حتی فن های راکستار نسبت به T2 هیت داشتن، این حرکت رو درسته راکستار روش اشراف داشته ولی سازندش کس دیگه ای بوده و T2 حرف اولوآخرو در این ماجرا زده، کلا T2 اگر جلوش گرفته نشه کارای کثیف تر از این هم ازش بر میاد، وگرنه راکستار بی جهت عناوینش انقدر طرفدار ندارن که با یک ریمستر که توسط ایشون هم توسعه پیدا نکرده جایگاهش تنزل پیدا کنه
T2 رو همه میشناسنش و قبلا هم کسی از جمله من به عنوان قدیس قبولش نداشتیم و حتی فن های راکستار نسبت به T2 هیت داشتن، این حرکت رو درسته راکستار روش اشراف داشته ولی سازندش کس دیگه ای بوده و T2 حرف اولوآخرو در این ماجرا زده، کلا T2 اگر جلوش گرفته نشه کارای کثیف تر از این هم ازش بر میاد، وگرنه راکستار بی جهت عناوینش انقدر طرفدار ندارن که با یک ریمستر که توسط ایشون هم توسعه پیدا نکرده جایگاهش تنزل پیدا کنه