امتیازات Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

بازیو راکستار ریمستر نکرده
برای ارائه شکایت از اینکه خاطرات کودکی تان نابود شده به اینجا https://grovestreetgames.com/
مراجعه فرمایید
بازی هرکی ریمستر کرده اسم راکستار پشتش هست یا نه ؟ بودجه ساخت بازی راکستار داده دیگه
دلیل این همه طرفداری شما درک نمی کنم واقعا
شما بگو دقیقا جز یه افزایش گرافیک کوچیک بازی چه پیشرفتی داشته؟
اینم دقیقا یه ریمستر اشغالیه مثل Warcraft reforged ببینم رکورد user score وارکرافت میشکنه یا نه

بازیو راکستار ریمستر نکرده
برای ارائه شکایت از اینکه خاطرات کودکی تان نابود شده به اینجا https://grovestreetgames.com/
مراجعه فرمایید
راکستار ریمستر نکرده درست. تقصیر راکستار اینه که دوباره ریمستر رو سپرده به Grove Street Games. این شرکت بی استعداد GTA SA رو برای PS3 یک ریمستر فاجعه کرد. استعداد اینا در حد همون بازی اندرویده ولی راکستار بعد از اون همه بازخورد منفی دوباره ریمستر رو داده دست اینا نه Rockstar Dundee. راکستاری که معروف به عرضه بازی بی نقصه مسئول مشکلات بازی هست دلیل اینهمه دفاع کردنت چیه!

راکستاری که معروف به عرضه بازی بی نقصه
اونجوریام نیست که بی نقص باشه
یکی از فاجعه ترین عناوین تاریخ pc رو این شرکت داداز لحاظ پرفورمنس و مشکلات. gta iv
یه آپدیت داد پارسال. مشکل سیو ایجاد کرد دوباره. بازیهاش خوب بودن مخصوصا gta v از لحاظ پرفورمنس ولی بی نقص نبودن.

آخرین ویرایش:
من هنوز بازیش نکردم و صد در صد کرکی میزنم اما اینکه بازی با انریل انجین ساخته بشه و همچین گرافیکی داشته باشه اونم بعد از دو سال کار کردن روش و بعد پر از باگ باشه و بدتر از اون، پرفورمنس افتضاحی هم داشته باشه رو واقعا بر نمی تابم! این بازی باید رو کارت گرافیک سال 2012 شصت فریم اجرا بشه بهت روی سریس S مشکل پرفورمنس داره؟

خب آقاجون چه عجله ای هست برای عرضه بازی؟ دنبالتون کردن یا مونده 60 دلارهای ملتین؟نمیدونم چه داستانی شده که شرکت ها حتما سر ددلاین باید منتشر کنن حالا هر چقدر هم اشغال بود خروجی و میگن با پچ و آپدیت درست میشه! پس اون تسترها چه غلطی میکنن توی کمپانی؟ چجوری اوکی میده که بازی منتشر بشه؟

نمی‌فهمم چرا این همه کورکورانه ازش دفاع میکنید و بقیه رو جاج میکنید! خب بد ینی بد دیگه، حالا ناتی داگ ساخته باشه یا راکستار یا سازنده بازی گرشاسپ!

هیچوقت فراموش نکنید... کاور مجله فوربس سال 2007: نوکیا، یک میلیارد مشتری، کسی می تواند جلوی پادشاه تلفن های همراه را بگیرد؟

کلا حیف شد که یه پکیج بهتر تحویل ندادن وقتی میشد این کار رو کرد اما خب به خاطر هزینه و زمان کمتر خیلی خودشونو درگیر نکردن. این که بازی ۲تا آپشن گرافیکی داره اما باز هم تو حالت ۱۰۸۰/۶۰ افت فریم تا ۳۰ و حتی پایینتر داره اصلا جالب نیس واسه بازی که مال دوران PS2 هستش. مقدار زیادی باگ و گلیچ مخصوصا واسه GTA 3 یا اینکه خیلی دست به سر و روی شوتینگ و خصوصا ایم گرفتن نکشیدن چیزایی هست که میشه گفت یه فرصت سوزی بود واقعا. ولی به هر حال نوش جون هر کی که میتونه تمام مشکلات رو تحمل کنه و از بازی لذت ببره. فکر نمیکنم کسی منکر تحولی که نسخه سوم ایجاد کرد بشه یا تمام خاطراتی که با VC و SA داریم. من خودم از رو تریلرش راضی بودم از تغییرات گرافیکی چون فکر میکردم پرفورمنس خوبی داره و سیستم شوتینگ رو هم درست کردن اما چندتا ویدئو تو یوتیوب دیدم که ظاهرا اینطور نیس!

موفق باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or