مافیا پیچیدگی سن اندریاس رو نداره چند تا عملیات سینمایی توی یک محیط باز-بابا این راک استار همه امون گذاشته سرکار! چرا اینقدر جدی میگیرین؟ یعنی چی پروژه عظیمیه!؟
والا مافیا هم ریمیک شد دیگه اینقدر داستان نداشت! تازه حتی یک ریمیک قشنگ از این عنوان ها حتی فروش نجومی هم میتونست داشته باشه!
من البته بگم این ری مستر رو دوست دارم مخصوصا GTA 3 رو یعنی اون حس که نگه داشتن یاد بچگی و... میوفتم ولی اگر هم میخواستن واقعا یک بازی بروز تر بدن اینقد هم سختشون نبود 2 ساله داشته روی این 3 بازی کار میشده راحت میشد روی موتور GTA V بر اساس همون بازی رو اماده کنن حالا راکستار به هر دلیلی نخواسته بهشم نمیشه خورده گرفت چون اگر میخواست یک کار تر و تمیز بده خیلی جهت هارو باید میدید الان یک دستی سر و روی بازی کشیده کسیم نمیاد حرفی بزنه ولی ولی ولی در اینکه راک استار گه ترین کمپانی این چند سال اخیر شده شکی نیست! حالا RDR2 خیلی بازی قشنگی بود GTA V هم واقعا عالی بود ولی اینکه 10 سال بیای هی GTA V رو تجدید کنی به اسم اینکه ما بازیهامون عظیمه طول میکشه واقعا جالب نیست. حداقل اکتیویژن هر سال یه COD جدید میدهراک استار الان سه نسله GTA V داره ریمستر میکنه
![]()
این سگانه که فقط سن اندریاس نیست! اتفاقا همون مافیه تو نسخه ی اصلی خیلی پیچیدگی ها داشت که تو نسخه ی نهایی حذفش کردن و حذف کردن یک سری نکات توی سن اندرس هم چیز عادی ای بود.مافیا پیچیدگی سن اندریاس رو نداره چند تا عملیات سینمایی توی یک محیط باز-
دوست من میدونم من خودم این سه گانه رو خریدم اماده لانچ ...مافیا چه پیچیدگی داشت ؟ میرفتی یک عملیات برمیگشتی خونه سیو میکرد میرفت روز بعد یک تفنگ برمیداشتی یکم صحبت میکردی میفرفتی دو تا شلیک میکرد میرفت روز بعد و...... چی حذف شد از ش؟ سن اندریاس خرید مواد غذایی داشت اسلحه فروشی لباس فروشی گنگ وار داشت نیبرهود ها رو تسخیر میکرد مکانیز های شبه RPG ارتقا عملکرد cJ رو داشت بدن سازی داشت و . هواپیما قایق و ....... سن اندریاس اگر بخواد ریمیک بشه از gTA V هم پیچیده تر میشه .این سگانه که فقط سن اندریاس نیست! اتفاقا همون مافیه تو نسخه ی اصلی خیلی پیچیدگی ها داشت که تو نسخه ی نهایی حذفش کردن و حذف کردن یک سری نکات توی سن اندرس هم چیز عادی ای بود.
همینطور که نصف چیزایی که تو سن اندرس هست رو توی GTA های بعدی نمیبینی.
من مصاحبه راکستار در مورد تریلوجی رو دیشب تو تاپیکش گذاشتمبابا این راک استار همه امون گذاشته سرکار! چرا اینقدر جدی میگیرین؟ یعنی چی پروژه عظیمیه!؟
والا مافیا هم ریمیک شد دیگه اینقدر داستان نداشت! تازه حتی یک ریمیک قشنگ از این عنوان ها حتی فروش نجومی هم میتونست داشته باشه!
من البته بگم این ری مستر رو دوست دارم مخصوصا GTA 3 رو یعنی اون حس که نگه داشتن یاد بچگی و... میوفتم ولی اگر هم میخواستن واقعا یک بازی بروز تر بدن اینقد هم سختشون نبود 2 ساله داشته روی این 3 بازی کار میشده راحت میشد روی موتور GTA V بر اساس همون بازی رو اماده کنن حالا راکستار به هر دلیلی نخواسته بهشم نمیشه خورده گرفت چون اگر میخواست یک کار تر و تمیز بده خیلی جهت هارو باید میدید الان یک دستی سر و روی بازی کشیده کسیم نمیاد حرفی بزنه ولی ولی ولی در اینکه راک استار گه ترین کمپانی این چند سال اخیر شده شکی نیست! حالا RDR2 خیلی بازی قشنگی بود GTA V هم واقعا عالی بود ولی اینکه 10 سال بیای هی GTA V رو تجدید کنی به اسم اینکه ما بازیهامون عظیمه طول میکشه واقعا جالب نیست. حداقل اکتیویژن هر سال یه COD جدید میدهراک استار الان سه نسله GTA V داره ریمستر میکنه
![]()
حاجی پرایدو ملت از سرناچاری میخرنبسیار عالی
من دیسک کپیشو داشتم
خیلی حال میداد
البته رو gba هم اومده بود اونم کارتریجشو گرفتم داغون بود
آره دیسک ها ps1 اصلی پشت مشکی بودن
خش هم نمیفتادن
و دستگاه لنز متلاشی باز اینا راحت اجرا میکرد
برای کسایی که نمیدونن قسمت براغ و آینه ای دیسک ، مشکی بود
.....
فروش زیاد دلیل بر خوب بودن نیست
پلیر فورتنایت هم زیاده
فروش پرایدم زیاده
معتادم زیاده
ولی همشون بدرد نخور
.......
رو pc حتما میاد آره
و کرک هم خواهد شد دقیقا
شیر دوشی هم رد کرده![]()
داداش مشخصه مافیا 1 اورجینال رو اصلا بازی نکردی اون بازی به غیر از مراحل خطی که شما مد نظر داری دقیقا 15 تا مرحله فرعی لوکاس برتون داشت که کلا تو ریمیک حذف شد بیش از 20 ماموریت فرعی فری راید اکستریم حذف شد بعد شما میگی پیچیدگی نداشت ؟ همون مافیا 1 اصلی فرسنگ ها تو هندلینگ و گان پلی و گرافیک و فیزیک از جی تی ای های هم دوره اش (3 و vice city) سر بود ولی اومدن به درستی ریمیکش کردن اینکه راکستار شیردوشی راه انداخته بر کسی پوشیده نیست چون همه می دونن این سه گانه به چه دلیلی ریمستر شد (حداقل یه شمارش رو ریمیک می کردن )دوست من میدونم من خودم این سه گانه رو خریدم اماده لانچ ...مافیا چه پیچیدگی داشت ؟ میرفتی یک عملیات برمیگشتی خونه سیو میکرد میرفت روز بعد یک تفنگ برمیداشتی یکم صحبت میکردی میفرفتی دو تا شلیک میکرد میرفت روز بعد و...... چی حذف شد از ش؟ سن اندریاس خرید مواد غذایی داشت اسلحه فروشی لباس فروشی گنگ وار داشت نیبرهود ها رو تسخیر میکرد مکانیز های شبه RPG ارتقا عملکرد cJ رو داشت بدن سازی داشت و . هواپیما قایق و ....... سن اندریاس اگر بخواد ریمیک بشه از gTA V هم پیچیده تر میشه .
دوست من ،من زمان مافیا یک لانچش جیفورس ۴tiمدل بردش هم سولتک بود( اسمش رو شما نشنیدی پی سی باز های قدیمی میدونن کمپانی جمع شد ورشکست شد) داشتم روی سیستم گیمینگ گرامی من زمان چند سال قبلش پی سی گیمر بودم مافیا رو روز لانچش بازی کردم .داداش مشخصه مافیا 1 اورجینال رو اصلا بازی نکردی اون بازی به غیر از مراحل خطی که شما مد نظر داری دقیقا 15 تا مرحله فرعی لوکاس برتون داشت که کلا تو ریمیک حذف شد بیش از 20 ماموریت فرعی فری راید اکستریم حذف شد بعد شما میگی پیچیدگی نداشت ؟ همون مافیا 1 اصلی فرسنگ ها تو هندلینگ و گان پلی و گرافیک و فیزیک از جی تی ای های هم دوره اش (3 و vice city) سر بود ولی اومدن به درستی ریمیکش کردن اینکه راکستار شیردوشی راه انداخته بر کسی پوشیده نیست چون همه می دونن این سه گانه به چه دلیلی ریمستر شد (حداقل یه شمارش رو ریمیک می کردن )
شما که اینقدر گیمر بزرگ و قدیمی هستی چرا تو مقایسه هندلینگ و فیزیک که انجام دادم جوابی ندادی ؟اها مافیا جی تی ای کلون هستند ریمیک کردنشون راحته ولی جی تی ای 3 و vice city خیلی سخته ریمیک بشن ؟باشه شما درست میگی منم اسم geforce 4ti به گوشم نخورده چون از 2015 به بعد گیمر شدم ولی شما که گیمر قدیمی بودی فکت ندهدوست من ،من زمان مافیا یک لانچش جیفورس ۴tiمدل بردش هم سولتک بود( اسمش رو شما نشنیدی پی سی باز های قدیمی میدونن کمپانی جمع شد ورشکست شد) داشتم روی سیستم گیمینگ گرامی من زمان چند سال قبلش پی سی گیمر بودم مافیا رو روز لانچش بازی کردم .
جی تی ا وایس سیتی بنیانگذار سن اندریاس شد و بزرگترین اپن وردلد های تاریخ رو ساختن خود مافیا ها جی تی ا کلون بودند ولی بازی های خوبی هستند ولی اصلا در مقایسه با چهار یا پنج اصلا رقیب نیستند. گیم پلی مافیا ها فوق العاده خطی و درواقع داستان های سینماتیک روایت شده در دنیای باز هستند ولی اصلا در مقابل جی تی ا ۴یا پنج نه قابل مقایسه نیستند.
راک ستارکه یکبار بیشتر اینا رو ریمستر نکرده کار خوبی هم کرد بازی های بزرگ و مهمی هستند .
شما مرتب سعی داری بگی من مافیا بازی کردم افرین درود بر تو مافیا عالی است . چون راک استار تو همین زمانی که مافیا یکریمستر شد rdr 2 رو ساخت و جی تی ا پنج .،،شما که اینقدر گیمر بزرگ و قدیمی هستی چرا تو مقایسه هندلینگ و فیزیک که انجام دادم جوابی ندادی ؟اها مافیا جی تی ای کلون هستند ریمیک کردنشون راحته ولی جی تی ای 3 و vice city خیلی سخته ریمیک بشن ؟باشه شما درست میگی منم اسم geforce 4ti به گوشم نخورده چون از 2015 به بعد گیمر شدم ولی شما که گیمر قدیمی بودی فکت نده
به نظر من صبر کنیم تو فارسروید بیاد رایگان بگیریمشبسیار عالی
من دیسک کپیشو داشتم
خیلی حال میداد
البته رو gba هم اومده بود اونم کارتریجشو گرفتم داغون بود
آره دیسک ها ps1 اصلی پشت مشکی بودن
خش هم نمیفتادن
و دستگاه لنز متلاشی باز اینا راحت اجرا میکرد
برای کسایی که نمیدونن قسمت براغ و آینه ای دیسک ، مشکی بود
.....
فروش زیاد دلیل بر خوب بودن نیست
پلیر فورتنایت هم زیاده
فروش پرایدم زیاده
معتادم زیاده
ولی همشون بدرد نخور
.......
رو pc حتما میاد آره
و کرک هم خواهد شد دقیقا
شیر دوشی هم رد کرده![]()
من قبل از اینکه صفحه متای بازی تشکیل بشه جایی (غیر رسمی) خونده بودم راکستار به دلیل ریمستر بودن اصلا اجازه نقد نداده .تریلر ندن من مشکلی ندارم
ولی این که نمره تو روز عرضه نمیاد خیلی رد فلگ ـه دیگه![]()