پورت GTA IV رو یادم نبود چون خودم روی pc بازیش نکردم ولی به طور کلی بازیهای راکستار روز لانچ روی کنسول بی نقص و کامل اند برای pc هم بعدا پورت میشن. منظور کلی این بود این همه باگ و مشکلات تکنیکی در حد اعتبار راکستار نیست.اونجوریام نیست که بی نقص باشه
یکی از فاجعه ترین عناوین تاریخ pc رو این شرکت داداز لحاظ پرفورمنس و مشکلات. gta iv
یه آپدیت داد پارسال. مشکل سیو ایجاد کرد دوباره. بازیهاش خوب بودن مخصوصا gta v از لحاظ پرفورمنس ولی بی نقص نبودن.
بدون مپ نتوانستم بازی تمومه کنم
اونکه بی نقص که هیچکی نیست و اگه بی نقص باشه که آپدیت پرفورمنس نمیگیرن و بازیای راکستارم میگیرن، کم نقص درستتره تا بی نقص، چون بی نقص میشه گفت نداریم.پورت GTA IV رو یادم نبود چون خودم روی pc بازیش نکردم ولی به طور کلی بازیهای راکستار روز لانچ روی کنسول بی نقص و کامل اند برای pc هم بعدا پورت میشن. منظور کلی این بود این همه باگ و مشکلات تکنیکی در حد اعتبار راکستار نیست.
میدونی مشکلت کجاس ؟ فک میکنی من از CDPR هنوز دفاع میکنم نه عزیز CDPR یـ گندی زد که همه شلنگ رو به حق گرفتن روش حالا شما واسه من چپ راست CDPR و سایبر پانک رو بیار وسط و کیفیت کرکتر های بازی رو با جانی سیلور هند مقایسه کن بازم چیزی از وخامت اوضاع فعلی کم نمیکنه .هنوز مونده به باگهای سایبرباگ برسه![]()
من هنوز بازیش نکردم و صد در صد کرکی میزنم اما اینکه بازی با انریل انجین ساخته بشه و همچین گرافیکی داشته باشه اونم بعد از دو سال کار کردن روش و بعد پر از باگ باشه و بدتر از اون، پرفورمنس افتضاحی هم داشته باشه رو واقعا بر نمی تابم! این بازی باید رو کارت گرافیک سال 2012 شصت فریم اجرا بشه بهت روی سریس S مشکل پرفورمنس داره؟
خب آقاجون چه عجله ای هست برای عرضه بازی؟ دنبالتون کردن یا مونده 60 دلارهای ملتین؟نمیدونم چه داستانی شده که شرکت ها حتما سر ددلاین باید منتشر کنن حالا هر چقدر هم اشغال بود خروجی و میگن با پچ و آپدیت درست میشه! پس اون تسترها چه غلطی میکنن توی کمپانی؟ چجوری اوکی میده که بازی منتشر بشه؟
نمیفهمم چرا این همه کورکورانه ازش دفاع میکنید و بقیه رو جاج میکنید! خب بد ینی بد دیگه، حالا ناتی داگ ساخته باشه یا راکستار یا سازنده بازی گرشاسپ!
هیچوقت فراموش نکنید... کاور مجله فوربس سال 2007: نوکیا، یک میلیارد مشتری، کسی می تواند جلوی پادشاه تلفن های همراه را بگیرد؟
جالبه امروز با وجود لانچ این افتضاح بازم از یه سایت مخصوص ماد gta دیگه شکایت کردن که از دسترس خارجشون کنن !
امیدوارم انقدر نقد ها تند و تیز و تمام و کمال باش تا حدالقل ریمستر IV و RDR مثل این آشغال نباشجالبه امروز با وجود لانچ این افتضاح بازم از یه سایت مخصوص ماد gta دیگه شکایت کردن که از دسترس خارجشون کنن !کاملا با نبود گیمپلی قبل لانچ و کد نفرستادن برا منتقد ها و حذف نسخه ها اصلی نشون دادن قصدشون ازین کالکشن فقط تیغ زدن گیمرها بوده ! دیگه واقعا خجالت آوره بازی ۲۰ سال پیش روی series X مشکل پرفورمنس داشته باشه !!!
------------------------------------------------------------
هر لحظه داره گندش بیشتر در میاد
-------------------------------------------------------------
![]()
وقتي دن هاوسر ازش جدا ميشه معلومه وقت تغيير سياست و شيردوشي يهامیدوارم انقدر نقد ها تند و تیز و تمام و کمال باش تا حدالقل ریمستر IV و RDR مثل این آشغال نباش
حیف کالکشنی با این پتانسیل به این ضعیفی ارایه بشه
به عنوان فن قدیمی سری امیدوارم جوری سرشون به سنگ بخوره که عقلشون سر جاش بیاد ودر کنار چاپیدن احترام به مشتری رو فراموش نکنن
یادمون نمیره با dlc های GTA IV کیفیت و حجم ارایه محتوای اضافی چند لول بالاتر بردن