امتیازات Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

اونجوریام نیست که بی نقص باشه
یکی از فاجعه ترین عناوین تاریخ pc رو این شرکت داداز لحاظ پرفورمنس و مشکلات. gta iv
یه آپدیت داد پارسال. مشکل سیو ایجاد کرد دوباره. بازیهاش خوب بودن مخصوصا gta v از لحاظ پرفورمنس ولی بی نقص نبودن.
پورت GTA IV رو یادم نبود چون خودم روی pc بازیش نکردم ولی به طور کلی بازیهای راکستار روز لانچ روی کنسول بی نقص و کامل اند برای pc هم بعدا پورت میشن. منظور کلی این بود این همه باگ و مشکلات تکنیکی در حد اعتبار راکستار نیست.

نمره خیلی به نظرم برای یه ریمستر مهم نیست ولی خب من مشکلم فول پرایس بودن این بازیه. ۳ تا بازی برا دوران تیرکمون شاه اونم یه ریمستر نسبتا ضعیف رو فول پرایس قیمت بدن؟
یا باید قیمتش کمتر میبود یا iv رو هم میزاشتن تو پکیج.
ولی خب احتمالا iv و دی ال سی هاشم سال بعد ریمستر میکنن باز فول پرایس میدن.

پورت GTA IV رو یادم نبود چون خودم روی pc بازیش نکردم ولی به طور کلی بازیهای راکستار روز لانچ روی کنسول بی نقص و کامل اند برای pc هم بعدا پورت میشن. منظور کلی این بود این همه باگ و مشکلات تکنیکی در حد اعتبار راکستار نیست.
اونکه بی نقص که هیچکی نیست و اگه بی نقص باشه که آپدیت پرفورمنس نمیگیرن و بازیای راکستارم میگیرن، کم نقص درستتره تا بی نقص، چون بی نقص میشه گفت نداریم.
ولی اعتبار راکستار شده gta . تو یه نسل کلا یه عنوان داد و تمام و فقط در حال ریمستر gta v و ریمستر ریمستر gta v هست و بس.

2021-11-13_0-25-38.jpg

اینم عکس خانم گارسنه، فکر کنم جزییات نسخه اصلی بهتره

2021-11-13_0-23-17.jpg

جدا خوشم اومد کی اینو تایید کرده

2021-11-13_0-22-22.jpg

در مورد پرفورمنس هم رو 3080ti که یکی از قویترین کارتای الانه. جدا افت فریم تا 45 واقعا تحسین برانگیزه

و نکته آخر با این چیزایی که از راکستار دارم میبینم، با وجود اینکه آپگریدهای بازیهای نسل قبل عمدتا رایگان و با قیمت ده دلار بودن، جدا دوست دارم ببینم راکستار برا ارتقا و نسخه نسل بعدی gta v چه قیمتی میزاره؟

از راک استار همیشه انتظار بی نقص بودن میره
شاید اگه همون زمان معرفی تغیرات بازی رو لیست میکردن و شفافیت بیشتری داشتن ملت انتظاراتشون رو کنترل میکردن …
اگه مشکلات پرفورمنس حل شه اما قطعا بهترین راه بری تجدید خاطراته

هنوز مونده به باگهای سایبرباگ برسه😂
میدونی مشکلت کجاس ؟ فک میکنی من از CDPR هنوز دفاع میکنم نه عزیز CDPR یـ گندی زد که همه شلنگ رو به حق گرفتن روش حالا شما واسه من چپ راست CDPR و سایبر پانک رو بیار وسط و کیفیت کرکتر های بازی رو با جانی سیلور هند مقایسه کن بازم چیزی از وخامت اوضاع فعلی کم نمیکنه .

===============

شاید بی ربط باشه ولی راکستار بارها و بار ها PC گیمر ها رو به صخره گرفته بازم بودن اینجا که ازش دفاع کنن یـ بنده خدایی بود که میگفت راکستار توان پورت کردن بازیاش رو همزمان واسه چند تا پلتفرم نداره واسه همین PC اولویت دومشه ته دیگش رو میده به PC گیمرا RDR2 اومد سر لانچ PC گند زد باز یک سریا هنوز ازش دفاع میکردن . حالا اینم شده حکایت همونا یـ سریا هستن که به هر نحوی که شده میخوان حرکاتش رو توجیه کنن . خلاصه که چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است . اگه زره ای واسه آینده این کمپانی نگرانید دست از این مدل توجیها بردارید چون چشم باز میکنید میبیند یـ جای خیلی خیلی گنده تر گند زده و دیگه هم نمیشه جمعش کرد .

من هنوز بازیش نکردم و صد در صد کرکی میزنم اما اینکه بازی با انریل انجین ساخته بشه و همچین گرافیکی داشته باشه اونم بعد از دو سال کار کردن روش و بعد پر از باگ باشه و بدتر از اون، پرفورمنس افتضاحی هم داشته باشه رو واقعا بر نمی تابم! این بازی باید رو کارت گرافیک سال 2012 شصت فریم اجرا بشه بهت روی سریس S مشکل پرفورمنس داره؟

خب آقاجون چه عجله ای هست برای عرضه بازی؟ دنبالتون کردن یا مونده 60 دلارهای ملتین؟نمیدونم چه داستانی شده که شرکت ها حتما سر ددلاین باید منتشر کنن حالا هر چقدر هم اشغال بود خروجی و میگن با پچ و آپدیت درست میشه! پس اون تسترها چه غلطی میکنن توی کمپانی؟ چجوری اوکی میده که بازی منتشر بشه؟

نمی‌فهمم چرا این همه کورکورانه ازش دفاع میکنید و بقیه رو جاج میکنید! خب بد ینی بد دیگه، حالا ناتی داگ ساخته باشه یا راکستار یا سازنده بازی گرشاسپ!

هیچوقت فراموش نکنید... کاور مجله فوربس سال 2007: نوکیا، یک میلیارد مشتری، کسی می تواند جلوی پادشاه تلفن های همراه را بگیرد؟

یادمه همین gta vice city اومد نیاز به کارت گرافیک ۶۴ مگابایت داشت
که راحت اجرا میکرد بدون افت و ....... 😁

حتی رو کارت گرافیک ها tnt 32mb هم اجرا میشد گاهی تیک میزد و افت پیدا می‌کرد 🤪

بعد بدون ریمیک و ..... رو کنسول ها جدید مشکل داره
طبیعیه؟ 😂

ps2 با رم ۳۲ مگابایت و گرافیک 150 MHz
کلا ۵ نسخه gta داشت
بدون مشکل اجرا میشدن و عالی

images

یکی نیست بگه دِ آخه لامصب، واسه چی عناوین اصلی رو از استور حذف کردی؟! جز اینکه ترسیدن کسی Definitive Edition رو نخره و نسخه های اوریجینال رو ترجیح بده، دلیل دیگه ای به ذهنم نمی‌رسه!
در ضمن به عنوان فنِ قدیمی راکستار میخوام بگم از این قبیل حرف ها که ریمستر کار راکستار نبوده و فلان و بهمان نزنید وجداناً! خود راکستار بازی رو گردن گرفته و با لوگو و نظارت خودش منتشر کرده و تو پیج اصلی و وبسایتش تبلیغ کرده، اونوقت شما رضایت نمی‌دید که بگیم راکستار باید پاسخگو باشه؟! پس فرق این ریمستر با نسخه های ماد شده که به مراتب بهتر بودن چیه؟ اونا هم دستپخت راکستار نبودن، پس چرا بساطشون جمع شد؟

سگ تو T2 و راکستار که با سه شاهکار تکرار نشدنی این رفتار رو کرد
باز صد رحمت به اسکور کثیف اومد با ریمیک FFVII یه خروجی عالی و با کیفیت گرفت و فول پرایس عرضه کرد و دو قسمت دیگم گذاشت تو جیبش و با dlc رو نسل جدید هم دوباره رلیز کرد چون ارایه محتوای با کیفیت و بروز داشت
اینا رسما زدن رو دست اسکور حال بهم زن
و موضوع تهوع آور تر حمایت کورکورانه و ماله کشیدن یه سری ک حتی کوچکترین منافعی هم از این سو استفاده نمیبرن هست
اخه این فاجعه دفاع کردنم داره - _-

View attachment 231968

تعجبی هم نداره T2 یکی یکی ماد ها بازی رو Copyright Strike میکنه
جالبه امروز با وجود لانچ این افتضاح بازم از یه سایت مخصوص ماد gta دیگه شکایت کردن که از دسترس خارجشون کنن ! :D کاملا با نبود گیمپلی قبل لانچ و کد نفرستادن برا منتقد ها و حذف نسخه ها اصلی نشون دادن قصدشون ازین کالکشن فقط تیغ زدن گیمرها بوده ! دیگه واقعا خجالت آوره بازی ۲۰ سال پیش روی series X مشکل پرفورمنس داشته باشه !!!

------------------------------------------------------------

هر لحظه داره گندش بیشتر در میاد :D

-------------------------------------------------------------

آخرین ویرایش:
جالبه امروز با وجود لانچ این افتضاح بازم از یه سایت مخصوص ماد gta دیگه شکایت کردن که از دسترس خارجشون کنن ! :D کاملا با نبود گیمپلی قبل لانچ و کد نفرستادن برا منتقد ها و حذف نسخه ها اصلی نشون دادن قصدشون ازین کالکشن فقط تیغ زدن گیمرها بوده ! دیگه واقعا خجالت آوره بازی ۲۰ سال پیش روی series X مشکل پرفورمنس داشته باشه !!!

------------------------------------------------------------

هر لحظه داره گندش بیشتر در میاد :D

-------------------------------------------------------------

امیدوارم انقدر نقد ها تند و تیز و تمام و کمال باش تا حدالقل ریمستر IV و RDR مثل این آشغال نباش
حیف کالکشنی با این پتانسیل به این ضعیفی ارایه بشه
به عنوان فن قدیمی سری امیدوارم جوری سرشون به سنگ بخوره که عقلشون سر جاش بیاد ودر کنار چاپیدن احترام به مشتری رو فراموش نکنن
یادمون نمیره با dlc های GTA IV کیفیت و حجم ارایه محتوای اضافی چند لول بالاتر بردن

امیدوارم انقدر نقد ها تند و تیز و تمام و کمال باش تا حدالقل ریمستر IV و RDR مثل این آشغال نباش
حیف کالکشنی با این پتانسیل به این ضعیفی ارایه بشه
به عنوان فن قدیمی سری امیدوارم جوری سرشون به سنگ بخوره که عقلشون سر جاش بیاد ودر کنار چاپیدن احترام به مشتری رو فراموش نکنن
یادمون نمیره با dlc های GTA IV کیفیت و حجم ارایه محتوای اضافی چند لول بالاتر بردن
وقتي دن هاوسر ازش جدا ميشه معلومه وقت تغيير سياست و شيردوشي يه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or